پشت صحنه مشغول كارگردانيه ديگه...نقل قول:
راستي صحنه ي تشخيص بيماري نازخاتون توسط خانوم دكترم جالب بود:«به روح اعتقاد داري؟»
Printable View
پشت صحنه مشغول كارگردانيه ديگه...نقل قول:
راستي صحنه ي تشخيص بيماري نازخاتون توسط خانوم دكترم جالب بود:«به روح اعتقاد داري؟»
[QUOTE=jeremy28;6143635]آره، اون تیکه هم که می گفت "بغلی بگیر" باباشاه می گفت "چی رو بگیریَم:31:" رو هم نداشت!نقل قول:
گمون کنم این سکانسها در پک های آینده باشد
یه سوال!
کسی بهشون گیر نداد که چرا اینکارو کردین و بد آموزی نداشته و ...؟
آخه هروقت جایی از این کارا می کردن خفت می شدن! :31:
کلا این نازخاتون همیشه باحال بازی میکنه!
این لهجه ای که حرف می زنه کجاییه؟ خیلی باحال میکنه سریال رئ :31:
لُری هستنقل قول:
این لهجه ای که حرف می زنه کجاییه؟
خودش هم فکر میکنم لُر باشه
ظاهرا میگفتن مادرش آمریکاییه، چطوری لری یاد گرفته اونوقت ؟!
میگفتن توی همین تاپیک آمریکا زندگی می کنن فقط برای فیلم میاد ایران دوباره میره!
در کل بازیگر جالبیه !
خب آدما غیر از مادر، پدر هم دارن معمولاً ! :دینقل قول:
باباش، مسعود جعفری جوزانی لره ... :46:
می دونم منظورم اینه که عجیبه لری بلد باشه!
میدونم ویکیپدیا خونده بودم، ولی خوب خونواده ای که اینقدر کلاس داشته باشن عجیبه دخترشون لری بلد باشه :31:
اتفاقا اینجور آدما کلاس بیشتری دارن و تا 2قدم از مملکت دور میشن و برمیگردن به تاریخ نمیگن هیستوری!:دینقل قول:
می دونم منظورم اینه که عجیبه لری بلد باشه!
میدونم ویکیپدیا خونده بودم، ولی خوب خونواده ای که اینقدر کلاس داشته باشن عجیبه دخترشون لری بلد باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه ربطی داره اصلا به کلاس داشتن لهجه آدم ها.
کلا چه ربطی به این تاپیک داشت این پست و نقل قول:دی
البته این لهجه ملایری هستش که میشه لری هم خطابش کرد.(مثل دو بیتی های باباطاهر)
در ضمن جوزان اسم یه روستا در ملایره که مسعود جعفری جوزانی اهل همون جاست.
راستی سحر جعفری جوزانی(اسمش چقدر سخته!) قبلاً هم از این لهجه در سریال نقطه چین استفاده میکرد.اون موقع ها که از دست شوهرش(مدیری) عصبانی میشد! همون موقع ازش پرسیدند گفت که لهجه ملایری هستش.
ضمناً اگه میخواست لهجه یادش بره کلاً نمیتونست فارسی صحبت کنه!چون از بچه گی در آمریکا بزرگ شده.مطمئناً از بچگی روش کار کردن.
جالبه!
مدرک سحر از دانشگاه آزاد اسلامیـــــه: روانشاناسی کودک!
مدرک پدر از دانشگاه سانفرانسیسکو آمریکا: کارشناسی ارشد فیلم سازی!
پس معلوم میشه که آمریکا به دنیا اومده ولی اونجا بزرگ نشده...
(ویکیپدیا)
بحث ار تاپیک منحرف شد!! واسه اینکه اسپم نشه...
----------------------------
راست می گن مديري داداش امیده؟ مهران زن داره یا نه؟ چند تا بچه داره؟ خونه اش کجاس؟ راست می گن خیلی پولداره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سينماي ما- خشایار الوند در یادداشتي درباره مهران مديري و سريال «قهوه تلخ» نوشت :رمز موفقیت مهران مدیری صبر است. اعتراف می کنم در طول عمرم کمتر آدمی به صبوری و شکیبایی مدیری دیده ام.خودم آدم عجول وزود جوشی هستم . اما مدیری در مقابلات ناملایمات ،نامردی ها ومشکلات کار وقسمتها ،فشارهای بی موردی که شرایط سیاسی و اجتماعی به سو پراستارها و به اصطلاح چهره ها وارد می کند و خلاصه هرآنچه که مانع کار وزندگی آدمی نرمال در حدواندازه های اوست آن قدر صبور است که گاهی لج آدم را در می آورد . اما گذشت زمان نشان می دهد که او در نهایت برنده بازی است .
الوند دربخش دیگری از یادداشت خود نوشته : ما درتاریخ سینما وتلویزیون مان از ابتدا تا کنون سه نفررا داشته ایم که توانسته اند نقشهایی متنوع ودشوار ودرعین حال دوست داشتنی و شیرین را با قدرت تمام به اصطلاح دربیاورند . از نام بردن دو نفر دیگر که یکی به رحمت خدا پیوسته و دیگری در ینگه دنیا روزگار می گذراند معذورم .
نویسنده قهوه تلخ در بخشهایی از یادداشت خود واکنش جالبی به ماجراها وحواشی سود آور بودن قهوه تلخ نشان داده است . او دریادداشت خود با اشاره به سوالاتی که دیگران از او درباره سود آوری قهوه تلخ می پرسند نوشته :این که پول پارو می کنید دیگه !هفته ای چه قدر پول در می آرین از قهوه تلخ ؟یا می گن هفته ای یک میلیارد می ذارین توجیب !یا " می گن " همتون میلیاردردشدین . اینها از جمله سوالاتی است که خشایار الوند گفته همیشه از او می پرسند .
آقای الوند درادامه نوشته : این طرف و آن طرف خوانده ام که بعضی دوستان کنجاوویا بیکار که ظاهرا در استخدام سازمان امور مالیاتی کشور هستند نشسته اند و میزان فروشی سی دی قهوه تلخ را در قیمت هر پکیج ضرب کرده اند و به رقم های جالبی رسیده اند .
اما با صحبتهایی که با تهیه کنندگان محترم دارم فهمیده ام که این خبرها هم نیست .نه اینکه سود نداشته باشد که اگر اینگونه بود حتما تا حالا جمعش کرده بودند اما سودی است معقول به اندازه سرمایه گذاری و ریسکی که کرده اند .
وي همچنين روایت با مزه ای رااز سوالاتی که مردم از او درباره مهران مدیری می پرسند بازگو کرده است .الوند دریادداشت خود نوشته : مهران مدیری چه جوریاس؟ راز موفقیت مهران مدیری چیه ؟ معمولا پس از سوالهای اولیه ای که مهران زن داره و یانه ؟چند تا بچه داره ؟...خونه اش کجاس؟...راست می گن که داداش امیده ؟...ویا راست می گن خیلی پولداره ؟....می رسند به این سوال کلیدی که مهران مدیری چگونه توانسته این همه سال در اوج باشد و کارهایش بااستقبال روبروشود ومردم دوستش داشته باشند ..
آخر قهوه تلخ چی میشه ؟ این یکی از سوالاتی است که همیشه طرفدران سریال قهوه تلخ خواسته اند بدانند .خشایار الوند نویسنده قهوه تلخ که گویا این سوال را از او زیاد می پرسند در پاسخ به این سوال هم نوشته: پاسخ سرراست وقانع کننده اش این است که آخرش تمام می شود! نمی دانم چرا مردم عزیزمان علاقه دارند آخر کاررا بدانند ؟همین وسطهایش را ببینید وحالش را ببرید . والله ما خودمان هم نمی دانیم آخر قهوه تلخ چه می شود . به جان یک دانه پسرم که از جان عزیز تر است نمی دانم . فقط دعا می کنم آخرش به خیر وخوشی تمام شود . این یکی در واقع بیشتر کنایه است تا سوال . شاید لحنش حتی سوالی نباشد.
منبع : ديار - پارس توريسم
سحر جعفری جوزانی ، در سال ۱۳۵۷ در آمریکا متولد شد و تا سن ۵ سالگی ساکن آنجا بود. وی فرزند مسعود جعفری جوزانی (نویسنده و کارگردان) شهیر ملایری است. او فارغ التحصیل روانشناسی کودک از دانشگاه آزاد اسلامی است.مادر سحر هم زاده ملایر است.
سحر جعفری جوزانی فعالیت سینمایی خود را با بازی در فیلم شیر سنگی به کارگردانی پدرش در سال ۱۳۶۵ آغاز کرد. از به یادماندیترین کارهای او میتوان به هفت ترانه در کنار بازیگرانی چون لعیا زنگنه، مینا جعفر زاده، شروین نجفیان و… اشاره کرد. همچنین او در سال ۱۳۸۲ در سریال تلویزیونی طنز نقطهچین به کارگردانی مهران مدیری بازی کرد. وی در سال ۱۳۸۵ مجددا با مهران مدیری در سریال باغ مظفر همکاری کرد که ایفای نقش “فروغ” دختر “مظفر خان” در این سریال او را دوباره به چهرهای مطرح و محبوب تبدیل کرد. سحر جعفری جوزانی همچنین در سال ۱۳۷۸ نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن برای بازی در فیلم بلوغ شد.
فیلم سینمایی:
شیر سنگی (مسعود جعفری جوزانی) (۱۳۶۵)
چشمهایش (فرامرز قریبیان) (۱۳۷۸)
بلوغ (مسعود جعفری جوزانی) (۱۳۷۸)
هفت ترانه(فیلم) (۱۳۸۰)
دعوت (ابراهیم حاتمیکیا) (۱۳۸۷)
مجموعه تلویزیونی:
سریال آژانس دوستی (۱۳۷۸-۱۳۷۵)
سریال حامی (بهمن زرین پور) (۱۳۸۱)
سریال نقطه چین (مهران مدیری) (۱۳۸۲)
سریال قهر و اشتی (جوزان فیلم) (۱۳۸۲)
سریال باغ مظفر (مهران مدیری) (۱۳۸۵)
سریال مرد دو هزار چهره (مهران مدیری) (۱۳۸۸)
سریال همه بچههای من (مرضیه برومند) (۱۳۸۸)
سریال در چشم باد (مسعود جعفری جوزانی) (۱۳۸۸)
سریال قهوه تلخ (مهران مدیری) (۱۳۸۹)
قسمت 23 اموزنده ترین قسمتش (از نظر اجتماعی ) تاحالا بوده .
طنز اون صحنه ای هم که میره بازار خرید و فروشنده رو مثل اردک میبینه خیلی جالبه .
خبری از مجموعه 24 نیست انگار...
آقا یکی ما رو تحویل (نقل قول!) بگیره...نقل قول:
قسمت 23 ؟؟ این قسمت چه جوری بود ؟؟؟ من اون قسمتی رو که نیما رفت پیش یه روانشناس تو زمان حال ، اموزنده ترین قسمت می دونم. شما اون قسمت رو میگید ؟؟نقل قول:
با اجازهی دوستمون ...نقل قول:
نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشون پک 23 رو میفرمایند ...
یعنی قسمتهای 67 تا 69 (همین پک آخری)
که خب به مسالهی اعتیاد پرداخته بود و از نظر ایشون آموزندهترین قسمت سریال بود ...
هر 2هفته یه بار شده پخشش؟:دی
چرا مارو تو این موقعیت قرار میدن خب!: ( : دی
سایتشون هم که انقدر آپدیته آدم حال میکنه هر موقع که بهش سر میزنه!
به عمد هفته ی قبل پخشش رو عقب انداختن که هفته بعد واسه 15 خرداد و ... پخش نکنن
ای داد بیداد !!!
چه ربطی داره؟نقل قول:
14 15 خرداد که شنبه 1شنبه بود.
دیگه 1هفته که به عزا نمی شینن:دی
حالا برفرض 2شنبه رو هم عزادار باشن دیگه 3شنبه باید میمومد.
فعلا که نشستن!
می خواستن مثلا توی روزای خاص پخش کنن!
خوب چه دلیلی داشته مثلا؟
شما به چی ربطش میدی؟
هیچ دلیل خاصی نداشته.دلشون نخواسته!.نقل قول:
خوب چه دلیلی داشته مثلا؟
شما به چی ربطش میدی؟
مگه دو هفته پیش که پخش نکرد دلیلش رو گفت؟
به نظر من این اواخر مدیری داره با اعتبارش بازی میکنه.کاش هر چه زودتر تمومش کنه.
کسی اینجا تا حالا برنده جابزشون نشده؟ فکر کنم خالی بندیه. :31:
.
.
.
منم اولش گفتم به عمد! فکر نکنم فرقی داشته باشه با حرف شما...نقل قول:
هیچ دلیل خاصی نداشته.دلشون نخواسته!.
مگه دو هفته پیش که پخش نکرد دلیلش رو گفت؟
به نظر من این اواخر مدیری داره با اعتبارش بازی میکنه.کاش هر چه زودتر تمومش کنه.
نمی دونم یعنی اینطوری فروشش بیشتر میشه؟ چه دلیلی میتونه باشه که هی عقب و جلو میبرنش!
پول بازیه دیگه یکم احترام کم داره داخلش...!
چرا پیچیده میکنید قضیه رو:دینقل قول:
نمی دونم یعنی اینطوری فروشش بیشتر میشه؟ چه دلیلی میتونه باشه که هی عقب و جلو میبرنش!
خب دیدن توش موندن اگه بخوان هر هفته بدن بیرون مجبورن آب ببندن توی داستان
آب هم ببندن که شاکی میشید که چرا اینجوریه:دی
واسه همین بعضی موقع ها اینجوری میشه پخشش: دی
نه یه بار که داستانو تغییر دادن دیر شد. بقیشم فکر کنم چون یه قسمتشو تغییر دادن مجبور شدن بقیشم تغییر بدن.
.
.
.
خوشم میاد یه جووری میگی انگار الان خشایار الوند کنارت نشسته :31:نقل قول:
چرا پیچیده میکنید قضیه رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب دیدن توش موندن اگه بخوان هر هفته بدن بیرون مجبورن آب ببندن توی داستان
آب هم ببندن که شاکی میشید که چرا اینجوریه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه همین بعضی موقع ها اینجوری میشه پخشش: دی
خوب تقصیر مخاطب نیست که اونا خودشون با داستان خودشون مشکل دارن!
ولی مطمئنا هر مخاطب دلش نمی خواد قهوه ی تلخ یه هفته در میان پخش بشه :31:
من مرده ی اون موهای زرد سیبیل های باباشاهم:31:
از بس که چپق می کشیه!
فقط بابا اتیو اون برزو گفتنش!!!!!:31:
.
.
.
داشتم قسمتهای قبلی رو نگاه میکردم به این سوتی جالب رسیدم!!!!!!!!!
عجب!
کد:http://031.-----.net/out.php/i394050_sooti.JPG
ببخشید ولی این دیگه خیلی فسیل شده ها :31:نقل قول:
نقل قول:
جالب بود!
ندیده بودم
من نفهمیدم. این عکس چی داره؟نقل قول:
نقل قول:
پشت صحنه اومده تو کادر!
نیازی نبود پست اسپم بدید عزیز من شما هم آپ تو دیت خیلی هم خوشحال شدیم ولی بهتر بود متن کامل من رو میخوندی عزیزم:دینقل قول:
مجموعه بیست و چهار از دوشنبه بیست وسوم خرداد ماه
خلاصه داستان:
درباریان برای ازبین بردن جانشین شاه یعنی فرزند قیصر الملوک نقشه ها میکشند و بالاخره ببری را برای ترساندن قیصرالملوک باردار به کاخ می آورند...
بعد از چند قسمت غیبت , بلوتوس با ظاهری متفاوت می آید و ....
ایول این مجموعه خیلی باید جالب باشه!
ممکنه دوباره بخوان داستانشو تغییر بدن.
.
.
.
سري جديد مجموعه «قهوه تلخ» در حالي روانه بازار مي شود كه يك ببر به جمع بازيگران آن اضافه شده است.
به گزارش فارس، سري ۲۴ مجموعه «قهوه تلخ» از روز ۲۳ خرداد ماه توزيع مي شود.
در سري ۲۴ اين سريال خانگي يك ببر واقعي به جمع بازيگران مي پيونند. درباريان براي از بين بردن جانشين شاه يعني فرزند قيصر الملوك نقشه هاي جديدي مي كشند و بالاخره ببري را براي ترساندن قيصرالملوك باردار به كاخ مي آورند...
مهران مديري
همچنين پس از چند قسمت دوري، مهران مديري در نقش بلوتوس با ظاهري جديد و متفاوت به سريال برمي گردد.
در مجموعه «قهوه تلخ» بازيگراني نظير مهران مديري، سيامك انصاري، رضا فيض نوروزي، نادر سليماني، جواد عزتي، هدي كاظمي، سحر جعفري جوزاني، اليكا عبدالرزاقي، سحر ذكريا و ... ايفاي نقش مي كنند.
داستان «قهوه تلخ» به زمان حال برميگردد
داستان سريال «قهوه تلخ» از دو قسمت ديگر به زمان حال بازميگردد؛ ضمن اينكه لوكيشن اين سريال نيز كه از قسمت اول تاكنون ثابت بوده، با پايان قسمت بيست و پنجم تغيير ميكند.
به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تاكنون تصويربرداري مجموعه «قهوه تلخ» در لوكيشني ثابت در خيابان فرشته تهران انجام شده است، اما با پايان قسمت بيست و پنجم، داستانهاي اين سريال در لوكيشني جديد دنبال ميشود.
سازندگان سريال «قهوه تلخ» همچنين در قسمت بيست و چهارم از سريال «قهوه تلخ» كه دوشنبه ـ 23 خرداد ماه ـ توزيع ميشود، از يك ببر استفاده كردهاند. اين ببر در جريان داستان براي ترساندن جانشين پادشاه ـ فرزند قيصرالملوك ـ استفاده ميشود.
به گزارش ايسنا، در قسمت 24 از «قهوه تلخ» همچنين بلوتوث ـ با بازي مهران مديري ـ با ظاهري متفاوت ظاهر ميشود.
مجموعه 90 قسمتي «قهوه تلخ» به كارگرداني مهران مديري و تهيهكنندگي حميد و مجيد آقاگليان، بيش از 33 بازيگر اصلي دارد و داستان آن با بازي سيامك انصاري در نقش مورخ آغاز شد. او در ابتداي داستان كه در دنياي امروز ميگذرد، يك فنجان قهوه تلخ ميخورد و با خوردن آن به تاريخ سفر ميكند. او در طول زمان به مورخي تبديل ميشود كه در مرور خاطرات تاريخي خود، هربار دچار مسائلي ميشود كه اين مسائل داستانهاي سريال را رقم ميزند.
در اين مجموعه به نويسندگي خشايار الوند و اميرمهدي ژوله بازيگراني نظير مهران مديري، سيامك انصاري، محمدرضا هدايتي، سحر جعفري جوزاني، سحر ذكريا و ... به ايفاي نقش پرداختهاند.
خاطرات جواد عزتي از «قهوه تلخ» و مهران مديري
چگونه «قهوه تلخ» دو كودك را نجات داد؟
سينماي ما - محمد تاجیک :جواد عزتی بازیگر قهوه تلخ كه با نقش يكي از دو پيرمرد سريال حسابي بين مخاطبان سريال گل كرده، به تازگی خاطره ای از سریال قهوه تلخ تعریف کرده که در نوع خود بسیار قبل توجه است . جواد عزتی از این خاطره به عنوان شیرین ترین خاطره خود یاد کرده وگفته :روزی فردی با من تماس گرفت و گفت دو کودک بیمار دارد که به شدت مریض هستند که رشد خنده باعث می شود که رشد این بیماری دربدنشان کمتر شود .
جواد عزتی درادامه گفته :این پدر و مادر می گفتند که ما هرروز قسمتهای مهتلف قهوه تلخ که شما در آن بازی کردید را برای آنها می گذاریم و این دوکودک بسیار از دیدن آن خوشحال می شوند و می خندند . این پدرومادر به من می گفتند که ۲۴ساعته دعایت می کنیم . چون این مسئله باعث می شودروند رشد بیماری دربدن فرزندان ما کم شود.
این شاید جالب ترین خبری باشد که درباره تاثیرات مثبت قهوه تلخ منتشر می شود . اگر چه پیش از این اکثر خبرهایی که درباره قهوه تلخ منتشر می شد اکثرا خبرهای منفی بودند از واکنش برادرزاده صادق هدایت گرفته تا واکنش انجمن حمایت از حیوانات تا واکنش روزنامه های سیاسی . حتی ماجراهای حضور یانگوم و محمد رضا گلزار دراین سریال.
روزی نبوده که با کمترین حاشیه وجنجالی سریال قهوه تلخ سپری کرده باشد .از شایعه های مربوط به توقیف این سریال تا حواشی مربوط به قرعه کشی آن .
/مهران مدیری هنرمندی از خانواده ای مذهبی /
پس از گزارشی که چندی پیش درباره محله مهران مدیری منتشر شد حالا همه می دانند که مدیری از خانواده ای به شدت مذهبی است .براساس گزارش همایسگان محله قدیم مهران مدیری مادر مهران مدیزی ۱۰ سال است که به محله قدیمی شان می رود و درس قرآن میدهد مدیری هم بچه پایین شهر است، هم سید است و هم مادرش خانم جلسهای است.مهران پدر خیلی خوبی داشت که بر اثر سکته قلبی از دنیا رفت.مرد متین وموقری بود.» این طور که از حرف های همسایهها برمیآید مهران هم به پدرش رفته و از نظر خلقوخو شبیه اوست؛ «مهران خیلی پسر آقای است؛ پسر تمیز و پاک. من هیچچی از مهران ندیدم. هر کسی هم که پشت سرش گفته که پسر بدیست، اشتباه گفته، او یک پسر ساده و مودب است.» ۱۰ سالی میشود که پدر مهران فوت کرده اما اهل محل آن روز را به یاد دارند؛ «ختم پدرش غلغله بود. از همه جا برای مراسم آمده بودند.» و تأکید می کنند که خانواده مدیری همهشان مذهبی هستند؛ «هم از طرف مادر و هم از طرف پدر خیلی مذهبی هستند وکلا مومند. همه فامیلهایشان را که در مراسم ختم پدر مهران دیده بودم مذهبی بودند. خود خانم مدیری چادر از سرش نمیافتد»
/همه حامیان قهوه تلخ ومهران مدیری:از حجازی تا فیروز کریمی /
جالب است بدانید که مهران مدیری و قهوه تلخش دربین اهالی فوتبالی ها از محبوبیت خوبی برخوردار است . مرحوم حجازی پیش از مرگدر مصاحبه ای بایکی از نشریات به نیکی از مهران مدیری یاد کرده و گفته بود :مهران مدیری فرد خوبی است وبا من هم دوست است. فیروز کریمی نیز در مصاحبه دیگری با هفته نامه متعلق به صداو سیما (سروش )در پاسخ به سوالی که آخرین طنزی که دیدی؟جواب داده :قهوه تلخ ودرادامه گفته من معمولا کارهای مدیری را برای دیدن انتخاب می کنم.
لینک منبع:
کد:http://www.cinemaema.com/module-pagesetter-viewpub-tid-26-pid-5275.html