مرسی bioster جونمنقل قول:
ولی من تا زیر 2 دارم که بدم
حالا میشه بین اون دو مدل باتوجه به انتظاراتم کمکم کنی؟
plz
مرسی bioster جونمنقل قول:
ولی من تا زیر 2 دارم که بدم
حالا میشه بین اون دو مدل باتوجه به انتظاراتم کمکم کنی؟
plz
نقل قول:
Apple MacBook Pro MC375LL/A
CORE2DUO-2.66-P8800
4 DDR3
320 HDD
NV GT 320 256
13.3"
DVD-RW
MAC
2.2 KG
1850 با گارانتی 3 ساله نقش
با گارانتی های معمولی 1 ساله هم 1750
نقل قول:
داداشی الان وایو z115رو با گارانتی رهجو وبدون کیف و دی وی دی رایتر 1.800 میدن
پس هردو تو یه رنج قیمتن
با این تفاصیل و انتظارات من کدوم رو بگیرم؟
cpu core 2 doضعیف نیست واسه کارام؟
وکارت گرافیکش ضعیف نیست؟
پورت hdmi وجودش چقدر مهمه؟
نرم افزارای اپل دسترسی شون آسونه؟
مثلا مایکرو سافت پروجکت و اتوکد براش موجوده؟
اپل قدیمی نمیشه؟
اینا سوالاتیه که مرددم کرده
اون سونیه هم خیلی خوشکله ولی دی وی دی رایتر نداره؟واینکه دوست دارم کار تو محیط دیگه رو تجربه کنم
حالا helpام کن لطفا
سلام
اقا این دوست ما یک سونی fw490 dfb داره (امریکایی) . می گه ازش 1/700/000 می خرن !
این دوست ما دو دله که بفروشه تا یکی با مشخصات بهتر (حتی غیر امریکایی) بخره یا نه. نظر شما چیه؟
ضمنا اگه می شه چند مدل سونی تا 1/800/000 هم براش معرفی کنید.
ممنون.
نقل قول:
نوشته شده توسط conjed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1
2--چه لپتاپايي 2تا كارت گرافيك دارن مثه hp dv6 3140 كه فك كنم 2تا داره؟hp envy15 1104 tx داره؟2تا گرافيك كارايي داره؟؟
3--كيفيت صفحه نمايش فول اچ دي سري اف رو لطفا باenvy15 1104 tx hp مقايسه
نميدونم.شايد به اسم2تاكارت گرافيك نشناسن ولي اين مدلي كه گفتم مثلا تودسكتاپش ميشه گرافيكو بين انبرد و amd سوييچ كرد.چه لپتاپايي اين قابليتودارن؟مفيد هستش؟نقل قول:
بعد من اين فيلمارو ديدم ولي سر در نياوردم تو دوميش سري اف روبا مانيتور hp مقايسه كرده بود؟ميشهخودتون توضيح بديد
تشكر فراوان:11:
نقل قول:
Z115 تنها بدیش این هست که با هارد SSD عرضه نمیشه ، اما اگر واقعا 1800 هست می ارزه
مدل سونی فقط 1.4 کیلو وزن داره که شما حتی در نت بوک ها هم چنین ظرافتی رو نمی بینید ، چون نت بوک ها درایور نوری ندارند
محصولات آفیس ماکروسافت برای اپل هم عرضه میشه اینکه MSP وسش هست یا نه و این که کرک شدش هست یا نه رو اطلاعی ندارم ، از کاربران مک در بخش اپل بپرسید
اما روی مک هم میشه توسط VMware ویندوز رو اجرا کنید ، حتی می تونید در کنار مک با ویندوز کار کنید
پردازنده ی Core2d روی نوت بوک اپل کاملا قوی و مناسب هست ، کسی باهاش مشکلی نداره اما مسلما پردازنده ی سونی قوی تر هست
من اگر باشم سونی رو انتخاب می کنم.
خوبی اپل اینکه که قدیمی نمی شه
HDMI هم برای وقتی کهمی خواهی یک فیلم با کیفیت بالا رو از لپتاپ روی تلوزیون پخش کنی کاربرد داره ، همین
اگر مدل اپل رو بخری کاملا راضی خواهی بود ، ار با سیستم عامل جدید هم لذت بخشه
مدل سونی هم فوق العادست و خیلی خوب باهاش کنار میای
از نظر من قبل رید با مک کار کن،:46:
نقل قول:
کلا نوت بوک های سبک تر و کوچیکتر گرون تر هستند
مدل EA گرافیک خیلی قوی داره
اگر اهل بازی زیاد نیستی حتما F رو انتخاب کن
اگر اهل بازی هستی F133 رو انتخاب کن
:31:نقل قول:
خلاصه فیلم ها این بود که کیفیت هر دو خوبه (سونی باز بهتره)!!
این دو نوت بوک این قابلیت گرافیکی که گفتید رو ندارند
بله انویدیا اپتیموس این قابلیت رو داره
پردازنده های جدید sandy bridge از اینتل هم پردازنده گرافیکی انبرد داره و قابلیت سوییچ هم داره!
این فابلیت چندان هم کمکی نیست ، فقط کمی در مصرف باتری صرفه جویی میکنه که کلا این دو مدل باتری قوی ندارند ، زیاد روش حساس نباشید
لپ تاپ های سری صنعتی اچ پی این قابلیت رو دارند ولی باید به صورت دستی انجام بشه
فکر میکنم انوی 15 هم اینطور باشه ولی اتوماتیک سوییچ کنه
اطلاعیه
دوستان عزیز در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظرسنجی برای تغییرات انجمن لپ تاپ برگزار کردیم .
دوستانی که تمایل دارن به تیم مدیریت کمک کنن میتونن نظراتشون رو اونجا اعلام کنن .
این تاپیک هم صرفا جهت اطلاع رسانی این مورد بسته شده و تا چند ساعت دیگر باز خواهد شد .
با تشکر
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام میشه بگید با 1300 سونی چی میشه گرفت که core i5 باشه 4bg ram داشته باشه کارت گرافیک 1bg باشه
الان اینم یه سات گذاشته باری فروش
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 3.2 کیلوگرمپردازنده: Intel 1.73 Core i7 2.86 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 310M GPU 512 MB UpTo 1970 MB
صفحه نمایش: 16.4" - Bright LCD
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
1400 به نظرتون یه کم ارزون نیست ! سونی با این مشخصات
سلاام لطفا کمک کنید
با 1600000 چی بگیرم؟
15 اینچ
گرافیک بالا
سی پی یو i7
رم بالاای 6
خودم از مدل 3141tx اچ پی خوشم امده
لطفا کمک کنید
آقا سونی z115که درایو نوری نداره!!؟نقل قول:
نقل قول:
حالا یک مدلش نداره ، بقیشون دارند
Z113 مثلا......
این مدل چنده الان؟مشخصاتشم بگین لطفانقل قول:
هرچند اپل اونم 375بدجور رفته تو مخم
نقل قول:
کد:http://b2b.sony.com/Solutions/subcategory/notebooks/ultra_portable/z-series
نقل قول:
مدل خوبی انتخاب کردین
از دل L501 XPS
از ایسوس مدل N53JF
از سونی F13LGX
پیشنهاد من مدل سونی هست که FULL HD هست و دارای BluRay
فقط رمش پایینه!
نقل قول:
خوبه ولی گرافیکش ضعیفه
یکم بیشتر هزینه کن
تا 1450 میشه یک سونی خوب خرید ، هم از سری F و هم از سری EB
سلام biostar
یه سوال با گرافیک NVIDIA GeForce 320M میشه بازی کرد؟
و اینکه تا چه مقدار شر میکنه؟
مرسی
سلام دوستان
کمک!!!!!!!!!!:19:
یکی دو هفتس دارم میگردم دنبال یه لپ تاپ برا دوستم با مشخصات زیر ولی نتونستم به نتیجه ای برسم!
کاربری: بیشتر اوقات کار با آفیس ، گاهی کار با نرم افزار های گرافیک (3d) و گاهی بازی های سنگین
عمر باطری زیاد (خیلی مهمه)(مثلا 9cell به بالا باشه اگر دوال گرافیک نیست،یا همون 6 سلولی با ظرفیت بالا اگر دوال گرافیک هست)
کارت گرافیک: gt 540m یا ati5750 به بالا
سی پی یو مناسب با توجه به عمر باطری( اگر i7 ی که ازدوال گرافیک پشتیبانی کنه باشه که عالیه اگر نشد i7 با باطری های ظرفیت بالا، اگر باز هم نشد i5 خوب:18:)
هارد مهم نیست (البته ترجیح با 7200rpm)
وزن هم مهم نیست اونقدر
گارانتی معتبر خیلی مهمه!!!
صفحه نمایش خیلی مهم نیست (ترجیحا hd به بالا)
یه چیزی میخوام شبیه hp 8540w ولی خیلی کارت گرافیکش برا بازی ضعیفه
یا مدل asus n53sv که ظاهرا سندی بریج ها مشکل در طراحی داشتن و فراخوان دادن براش:41:
با راهنمایی هاتون کمکم کنید لطفا!!!:11:
با اجازهنقل قول:
بله میشه بازی کرد کارت قوی تر هم داریم ولی در کل ati دز بازی بهتر جواب میده
با هر کارت گرافیکی میشه بازی کرد ولی بازی داریم تا بازی:31:نقل قول:
راستی چون تو بخش اپل بودی میگم : گرافیک اپل رو با گرافیک های عادی قاطی نکن چون فرق دارند و حتی با گرافیک 310m دوستان gti iv هم اجرا کردند.:19:
کلا بهتره صبر کنی برای خرید اپل { چون مدل های جدید بوش میاد }
سلام دوستان
کمک!!!!!!!!:19:
دو هفته ای هست که دارم دنبال لپ تاپ برا دوستم میگردم با مشخصات زیر ولی هنوز به نتیجه ای نرسیدم!
راهنمایی کنید لطفا!
کاربری: بیشتر اوقات کار با آفیس، گاهی کار با نرم افزار های گرافیکی(3d)، گاهی بازی های سنگین
عمر باتری مهمه ( ترجیحا باتری 9 سلولی خصوصا اگر دوال گرافیک نیست، یا باتری 6 سلولی با ظرفیت های بالا اگر دوال گرافیک هست)
کارت گرافیک GT 540M یا ATI 5750 به بالا
رم ترجیحا 6 به بالا
سی پی یو مناسب با توجه به عمر باطری ( مثلا i7 اگر هم از دوال گرافیک پشتیبانی کنه که عالیه(مثه سری 620m)، اگر هم نشدi5 )
گارانتی معتبر خیلی مهمه
وزن اونقدر مهم نیست
صفحه نمایش هم زیاد مهم نیست ( ترجیحا led و hd به بالا)
دنبال یه چیزی شبیه HP 8540w میگردم همه چیش خوبه ولی کارت گرافیکش برا بازی خیلی ضعیفه...
یا مدل ASUS N53SV که فوق العاده است ولی مثل اینکه سندی بریج ها در طراحی مشکل دارند و فراخوان دادن براشون...:41:
البته تا اینجا به مدل MSI GX 640 H رسیدم که فقط یه کم سی پی یوش دلچسب نیست و از گارانتیش که ماتریکسه چیزی نمیدونم!!!
http://www.matris.co.ir/products.php?cat=1&m=0241
لطفا راهنماییم کنید....:11:
راستی مدل ENVY 15 هم هست با کانفیگی که تو پایتخت بود ( i7-820qm,8GB,ATI 5830 ) هیج جا بررسیش ( review) رو پیدا نکردم در ضمن فک کنم باطریش 6سلولیه:41:
نقل قول:
با 310
gta iv بازی کردن :18:
جالبه :27:
دوستان نظرتون در مورد vaio f136 چیه ؟
کلا توی این رنج قیمت چی پیشنهاد می دید ؟
نقل قول:
سلام ، اصل کیف سری F به FULLHD بودنش هست ! اگر منظورتون F136FG هست دباید بگم که خیلی مدل خوبی هست
از همه کامل تر
F13LGX هست .....
سلام
دوستان عزيز ميشه يه لپ تاپ از سوني تا 1800 تومان معرفي كنيد كه 6گيگ رم داشته باشه و صفحه نمايش LED داشته باشه و گرافيكش هم براي بازي خيلي خوب باشه ؟ (كلا يه لپ تاپ حرفه اي و كامل از هر نظر)
اين مدل خوبه F13LGX ولي رمش 4 گيگ هست و صفحه نمايش هم LED نيست . اين مدل F127FX هم هست ولي گرافيكش خيلي پايينه 330 هست .
ممنون
نقل قول:
گرافیک 330 خیلی پایینه ؟؟؟ خوب 425 هم تقریبا در همون حده ولی یکم بهتره
کلا این رو بدونید که اولا در این محدوده قیمت فقط سری F سونی هست
دوما تمام سری F صفحه نمایش LCD دارند ، سوما هم که کیفیت صفحه نمایش مشابه در بازار نیست ! FULL HD سونی با دو لامپ تصویر ! بگردین و به این کیفیت پیدا کنید ! حالا LED به چه دردتون می خوره نمی دونم ، اگر فکر می کنید کیفیت LED بیشتر هست ، سخت در اشتباهید LED فقط مصرف کمتر و قطر کمتر صفحه نمایش رو به ارمغان میاره! و برای نوت بوک های زیر 14 هم توزیع یکنواخت نور ، همین
منم ميخاسم review شو بخونم ولي پيدا نكردم.نقل قول:
كسي يه سايت ريويو خبر نداره معرفي كنه؟؟
1--- اين F13LGX دوتا رم 2 داره جفتش 2 گيگه؛بخوايم ارتقا بديم بايد رم آك خودشو بفروشيم؟؟؟ستم نيست؟رم ها تو كيفيت فرقي نميكنن؟؟نقل قول:
F13LGX ---2 وF136FG من تو كانفيگ فرقي نميبينم.چه فرقايي دارن غير اينكه fg مال خاور ميانه هست؟؟؟
با تشكر
سلام
دوستان عزيز لپ تاپ sony سري f مدل VPC F13AFX/B تو بازار موجود هست و قيمتش چنده ؟
ممنونکد:http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langI%20d=-1&productId=8198552921666248683
نقل قول:
نه تفاوت کانفیگی ندارند ، ولی مدل f136 گارانتی بهتری داره
رم 6 گیگ خیلی گرون میشه ، نمی ارزه
---------- Post added at 01:35 AM ---------- Previous post was at 01:34 AM ----------
نقل قول:
نه متاسفانه نیست ف شایدم باشه..... اصفهان که نیست.
منم دنبال f13 afx ميگردم.اگه پيدا كرديد همينجا ندا بديد لطفا.اگه نميشه پيغام خصوصي بديدنقل قول:
تشـــــكر:11:
مثلا اگه 2تا رم 2رو بخوايم بكنيم 2 تا 4 حدود 100تومن خرج بر ميداره؛شايد بيارزه،چون 4 گيگ كمه.مگه نه؟نقل قول:
حالا توكيفيت هم رم جدا با فابريكش فرق ميكنه يانه؟؟
ميشه فقط يكيشو 4 كرد؛اون يكي 2 بمونه؟يا رما dual هستن؟؟
f13 lgx دو تا اسلات رم دارند ديگه؟؟
نقل قول:
بله دو تا سلات دارند
قیمت 2 تا 4 گیگ رم خیلی بیشتر از 100 تومانه !
فابریکش با رم های جدیدی که می خرید فرقی نداره ، فقط از مارک های معتبر و همراه با گارانتی باشه ، و اینکه حتما فرکانسش 1333 باشه
سامسونگ، هینکس ،کینگ استون
سلام.
برای راهنمایی دوستان این رو بگم که بنده دو هفته پیش F13LGX رو خریدم.رمش 4 گیگ بود ولی خودم همون لحظه بردم نمایندگی سونی 2 گیگ رو دراورد بجاش یه 4 گیگ برام گذاشت،مابه التفاوتش هم صد تومن شد.
سلام دوستان
فردا می خواستم EA36 بگیرم ... لطفا موا فقان و مخالفان این مدل به من آخرین راهنمایی ها رو بدن :)
سلام...امیدوارم پست وسوالم بی موردو بین بحث یکی ازدوستان نبوده باشه....من به تازگی عضو شدم وازسیر نوشته هااطلاع چندانی ندارم....
واگه بخوام مستقیماسرسئوالم برم بایدبگم میخواستم بپرسم...برای خرید لپ تاپی توی همین رنج قیمت والبته برنداپل پیشنهاد شماچیه...من همیشه با رم 2 توی این قیمت(وبرنداپل)مشکل داشتم
راستش روبخوایدمن دانشجوی رشته های پزشکی ام نه ریاضی وبیشتروقتم رو برای سرچ مقاله میگذرونم ودوست دارم لپ تاپ باصفحه ی بزرگترداشته باشم....نه13اینچ.
وکیفیت ووضوح صفحه برام مهمه....
پیشاپیش هم از رهنماییتون ممنونم
سلام به همگی
من تو این رنج با مدل های زیر حال کردم :
(شرمنده اشتباه شد ، تو رنج 1 تا 1.5 می خواستم ، لطف کنید حذف کنید )
Dell XPS L501-A
HP Pavilion Dv6 - 3190
خوب انتظاراتم :
1- وزنش متوسط باشه ( زیر 3 کیلو ، چون هروز باید ببرمش سرکار )
2- بازی و نرم افزارهای سنگین رو راحت اجرا کنه
3- چون خیلی پاش می شینم ، زیاد داغ نکنه ، صدای فنش هم اعصاب خورد کن نباشه
4- صفحه نمایشش بالای 15.6 باشه و پدر چشمم در نیاره !
5- صدای اسپیکرهاش هم عالی باشه
6- باطریش هم زود تموم نشه! ( بالای 6 سلول )
سونی سری F محشرن ولی خوب سنگینن ، 3.2 کیلو !!
یه مدلم دیدم HP Envy 15-1104tx ، این چطوره ؟ قیمتش ؟