دوستان وارد كننده يا كساني كه آشنا دارن سئوالي دارم و اون اينه كه آيا از سري جديد ACER منظور هم طراز هاي مدل 116 سوني هست كسي در ايران ديده ...
دوستان وارد كننده يا كساني كه آشنا دارن سئوالي دارم و اون اينه كه آيا از سري جديد ACER منظور هم طراز هاي مدل 116 سوني هست كسي در ايران ديده ...
با سلام
دوستان یه لپ تاپ میخوام بخرم حدود قیمت 1.5 تومان
اصلا و ابدا قیافه مهم نیست.
چیزی که خیلی برام مهمه اینه که تو این رنج قیمت قوی ترین رو انتخاب کنم.اصلا هم معروف بودن برند برام مهم نیست
فاکتور هایی که مد نظرم هست:
سی پی یو i7 اینتل باشه یا هم رده اون تو AMD (البته اگه هم رده ای باشه :31: )
گرافیک قوی داشته باشه که قرار بازی های جدید رو توش تست کنم (فکر نکنید میخوام بازی کنم :46:).یه جوری باشه بازی های جدیدی رو هم که میان بتونه با کیفیت خوب اجرا کنه. یه چیزی تو رده Radeon 5800 (البته اگه باشه)
بقیه موارد مهم نیست که باشه یا نباشه
البته صفحه LCD هم 15 و به بالا باشه
حدودا یک ماه دیگه قرار هست بخرم .بعد امتحانات .اینو گفتم اگه قرار سری جدیدی بیاد اونو هم اطلاع بدین
شرمنده پر حرفی کردم
ممنون
به نظرم من با این چیزهایی که شما فرمودید این مناسب خواهد بودنقل قول:
DELL Studio 1558
•Processor: Core i7-720QM Quad-Core Processors
•Memory: 4 GB DDR3
•HDD: 500 GB SATA
•Graphics: ATI Mobility Radeon HD 4570 1.0 GB up to 2.8 GB
•Display: LCD 15.6" LED
•Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
•Other: Lan, WiFi, Bluetooth, Webcam, Face, HDMI
با گارانتی اصل 1200
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 800x533 و حجم آن 26 کیلوبایت میباشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون سامان جان
همه چیزش خوبه فط چند تا مطلب اومد به ذهنم
اینکه کارت گرافیکش فکر کنم میشه قویتر هم باشه
رم هم 6 گیگ پیدا میشه؟
من اینو دیدم
ASUS N61JQ-JX014V
مشخصاتش هم اینه:
کد:CPU Intel Core i7-720QM@1.6GHz, 6MB L3 Cache
Memory DDRIII 4GB 1333MHz (Dual Channel)
Hard Disk Capacity 640GB SATA 5400RPM
Optical Drive Blu-Ray + Dual Layer Multi Burner Drive (DVD-RW)
Graphic ATI Mobility Radeon HD 5730 1GB
Display 16 " HD (1366x768) LED-Backlight LCD
Communication Atheros AR9285 Network Adapter
Atheros AR8131 PCI-E 1000 Ethernet
Camera
Bluetooth 270
Security Kensington Lock
Ports 1 x USB 3.0
2 x USB 2.0 ports
VGA output
RJ45
HDMI
Multi Card Reader
eSATA
Express Card
Headphone (SPDIF)
Mic
Other Features Keyboard: English
Multi Touch Touchpad
Mouse
Weight 2.91 Kg
Battery 6Cell 48Wh (Up to 3 hours)
Color Piano Black - Textured
Operating System Windows 7 Home Premium 64-bit
قیمت این مدل چنده؟
حالا نمیدونم 5730 قویه یا 4570؟
یه چیز دیگه هم اینه که در مورد داغ کردن لپتاپ زیاد شنیدم.
آیا تو مدل های خاصی این مورد صدق میکنه یا نه ؟
قرار با این لپ تاپ روزی بیش از 5 ساعت کار کنم.آیا مشکلی پیش میاد؟
بله درسته ASUS که لیست کردین گرافیک قوی تره !!نقل قول:
اما من همیشه به دوستان دل و سونی رو پیشنهاد می دم !!
من اینجا رو با سامان خان موافق نیستم . اسوس کیفیت بالایی داره . البته از کیفیت سونی هم نمیشه گذشت . ولی دل مدتیه که با افت کیفیت مواجه شده :41:نقل قول:
بله درسته ASUS که لیست کردین گرافیک قوی تره !!
اما من همیشه به دوستان دل و سونی رو پیشنهاد می دم !!
HP و توشیبا چطور؟ کیفیتشون چطوره؟ مدل خوبی تو این رنج قیمت هست؟
راستی این مدل اسوس (ASUS N61JQ-JX014V) رو کسی قیمت نداره؟
سازگار تو سایتش قیمت نداده و گفته زنگ بزنید
اصلا سراغ hp و توشیبا نرید
ترجیحا دل و سونی و ایسوس رو انتخاب کنید
Hp رو شنیدیم که دوستان میگن زیاد داغ میکنه (البته حرف و حدیث در اون مورد هم خیلی زیاده!)نقل قول:
ولی توشیبا دیگه واسه چی؟ اون چه مشکلی داره؟
نقل قول:
هیچ کدام هیچ مشکل خاصی ندارند ، شما فقط بر اساس نیاز ها ، کاربرد و همچنین بودجه ی خود خرید کنید ، در یک محدوده قیمت ممکنه شرکتی حرفی برای گفتن نداشته باشه....
توشیبا نوت بوک های خیلی خوبی داره اما بازار یابی مناسبی در ایران نداره و فروش این شرکت در ایران بسیار کم هست ... علاوه بر عدم وجود نمایندگی فعال و مناسب ، مدل های متنوع این شرکت هم در بازار ایران به سختی گیر خواهند آمد.......
در این محدوده قیمت سری DV6 از اچ پی می تونه انتخاب مناسبی باشه ، اما شرکت سونی با مدل های سری F و ایسوس با سری N و M ، رقیبان سر سختی برای این شرکت هستند.....
نیاز های خود را تحلیل کنید ، مدل مناسب را خواهید یافت.
این نمودار فکر می کنم جواب شما را تا حدودی بده !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما در مورد توشیبا با اطلاعاتی که بنده دارم اکثر توشیباهای موجود در بازار فعلی ایران دارای مشکل هستند !
به نظرتون از این 4تا مدل کدومو انتخاب کنم؟نقل قول:
لطفا هرکی نظری داره با دلیلش بگه
asus N61
hp 2300
hp 2170
sony f115
ممنون دوست عزیزنقل قول:
الان تو محدوده 1200 تا 1300 شما Toshiba Satellite A505-S6030 رو پیشنهاد میدی؟
کاربرد هم فعلا فیلم و ... هست ولی بعدا میخوام باهاش نرم افزارای مکانیک رو اجرا کنم(catia, solid ...).
گرافیک هم چندان مهم نیست ولی با توجه به پولی که میدم اگه بالا باشه فبها!
بین این مدل و دل 1558 یا 1557 و HP DV6 2190 کدوم رو پیشنهاد میدید؟
ممنون
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
منبع این نمودار کجاست؟نقل قول:
لپ تاپ ها رو تو کشور خاصی بررسی کرده؟
و اینکه مال سال چنده؟
ممنون
نقل قول:
روی این نمودار ها چندان حساب نکن... بعضی وقت ها شرکت ها در برخی مدل ها اشتباهی می کنند که باعث این پیشامد ها میشه.
مگر نه الان HP پر فروش ترین نبود........ مشکل داغ کردن هم اصلا مطرح نیست ، شما اگر سری به سایت های بررسی بزنید خواهید دید که دما تفاوت چندانی با دیگر رقبا نداره....
در این محدوده قیمت این دو مدل را پیشنهاد می کنم:
DV6
CORE I7-1.6-720QM
4096 DDR3
500 HDD
NV GT320 1G DDR3
15.6"
DVD RW
win 7
2.8Kg
1,320,000
DELL STUDIO 1558
core i7 1.6~2.8
4GB
500++
15.6 WXGA
ATI Radeon 5470 7
9Cell
اگر اهل بازی هتی بی خیال مدل دل بشو
نقل قول:
دوست من کافی شما با یه جستجو ساده در همین فروم شاهد مشکلات عجیب و غریبی که دوستان ما با Hp خوردن باشی
ببین HP لپ تاپی که داغ کردن ضعیف شدن زود هنگام فلوسنت LCD و درصد خرابی خیلی بالا در کارنامه اش داره !!
توصیه من به شما اینه که Hp نگیری حالا انتخاب با خودته !!
در کل پیشنهادتون اشتباهه چون asus به خصوص مدل n61jq خیلی از مدلهای موجود سونی بهتره وپول به سونی دادن اشتباهه محضهنقل قول:
منظورتون از مشکل دارن چیه؟رو چه حسابی مشکل دارن؟مگه میشه هرچی لب وارد ایران میشه از برند توشیبا مشکل داشته باشه اونم از برندی مثل توشیبا با این همه قدمت :18:مگه با ایرانیها مشکلی داره؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز بار حدید توشیبا که وارد ایران شده اکثرا ریفر بوده و یه جورایی مشکل دارندنقل قول:
می تونید بخرید و امتحان کنید امتحانش کاملا FREE هست
این حرف من نیست حرف یکی از وارد کننده های توشیبا در ایرانه !! راست و دروغش پای خودش !!
دوست عزيز به نظرم موارد رو كه شركت بدر الكتريك واردات داشته به نظرم شامل اين داستان نشه ....نقل قول:
چون توي شركت ما قسطي و بصورت مستقيم از اين گارانتي تهيه شد و خيلي ها گرفتن الان تبليغ اينه كه با وجود فروش تعداد بالا هنوز بعد از 1 سال فاقد برگشت يا تعمير بودن ....:46:
سلام.
یه سوال :
میخواستم بدونم لپ تاپی هست که بتونم کارت گرافیک NVIDIA-GeForce-GTX-285M-SLI رو روش نصب کنم ؟ مثلا میشه رو لپ تاپه sony f-116/117 نصبش کرد ؟
در ضمن کسی قیمت این نوع کارت گرافیک رو میدونه ؟
راستش میخوام crysis رو در ultra بازی کنم .
نقل قول:
دوست عزیز گرافیک لپتاپ قابل تغییر نیست......
اینکه خیال کنید یک اسلات PCI هست که کارت گرافیک نصب میشه !!!! اگر بخواهید گرافیک عوض بشه ، مادر بورد هم همراهش باید تغییر کنه:31:
البته در برخی سری های خاص که با دو چیپ گرافیکی عرضه میشوند این امکان و با هزینه غیر منطقی وجود داره.
چندی پیش در سایت notebookcheck.com لپتاپی دیدم با مدل Acer Aspire 4820TG-434G64Mn کانفیگ خوبی برای یه لپتاپ متوسط داره میخواسم ببینم اگر کسی اطلاعاتی از تاریخ امدن این سیستم داره ویا اینکه میشه تو ایران گیر اوردش با ما در این پست در میون بزاره
این هم کانفیگ دستگاه:
Acer Aspire 4820TG-434G64Mn
:: Processor
Intel Core i5 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2.26 GHz
:: Mainboard
Intel HM55
:: Memory
4096 MB, 2x 2048 MByte DDR3-8500 (1066 MHz)
:: Graphics adapter
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 1024 MB, Core: 550 MHz, Memory: 800 MHz, DDR3, 8.692.1.0, Switchable Graphics: Intel GMA HD
:: Display
14.0 inch 16:9, 1366x768 pixel, LED-Backlight, AUO303C, glossy: yes
:: Harddisk
WDC WD6400BEVT-22A0R, 640GB 5400rpm
:: Soundcard
Realtek ALC269 @ Intel Ibex Peak PCH
:: Connections
4 USB, 1 VGA, 1 HDMI, 1 Kensington Lock, Audio Connections: Headphones/Line-out (including S/PDIF), Microphone, Card Reader: MMC, SD, MS, MS Pro, xD,
:: Networking
Atheros AR8151 PCI-E Gigabit Ethernet Controller (10/100/1000MBit), Atheros AR5B93 Wireless Network Adapter (abgn), 2.1 Bluetooth
:: Optical drive
TSSTcorp CDDVDW TS-U633F
:: Size
height x width x depth (in mm): 30 x 342 x 245
:: Weight
2.1 kg
:: Battery
66 Wh Lithium-Ion, 6 cell
:: Price
900 Euro
:: Operating System
Microsoft Windows 7 Home Premium 64 Bit
منم همین رو فکر میکردم (یعنی اینکه غیر قابل تغییره) ولی پس اونوقت این مدل کارت گرافیک چیه :نقل قول:
اصلا مگه لپتاپی هست که بشه این روش نصب کرد ؟ مگه این کارت واسه لپ تاپ نیست ...کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
مدل 2 : NVIDIA GeForce GTX 285M SLI
سلام
نظرتون راجع به ASUS Pro64JQ-Jx028v چیه؟
لطفا قیمت و گارانتی معتبر رو هم بگین ؟
config حوبی داره ؟؟
سلام عزیز..نقل قول:
سلام
نظرتون راجع به ASUS Pro64JQ-Jx028v چیه؟
لطفا قیمت و گارانتی معتبر رو هم بگین ؟
config حوبی داره ؟؟
این مدل فوق العاده است مخصوصا گرافیکش..
1420 با گارانتی سازگار فک کنم.:46:
Config هم عالیه..
کلا ایسوس با پدر و مادر هست.:31:
---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:35 AM ----------
دوست عزیز این کار قریب به غیر ممکنه !!نقل قول:
اصلا مگه لپتاپی هست که بشه این روش نصب کرد ؟ مگه این کارت واسه لپ تاپ نیست ...
مدل 2 : NVIDIA GeForce GTX 285M SLI
بیخیال شی بهتره:31:
من بین این با 1558 دل و سونی CW-2 RGX و F111-FXB گیر کردمنقل قول:
ممنون میشم راهنماییم کنین
سلامنقل قول:
به نظر من
f111
1558
cw2
نقل قول:
خوب این لیست ، تمامی کارت های گرافیکی نصب شده بر روی لپتاپ ها را نشون میده ، یعنی تولیدات انویدیا و ATI برای لپتاپ...
ولی شما قادر به انتخاب و یا تغییر نیستین .....
و این که آیا مگر نوت بوکی با 280SLI هست یا خیر؟ خوب شرکت انویدیا و ATI تولیدات سطح بالای خودشون را عرضه میکنند ، حالا شرکت ها اگر تصمیم بگیرند ، می توانند از اون استفاده کنند.
مثلا در مورد 280 SLI
Alienware M17x
Cyber System QX18
Malibal Veda
mySN XMG8
این نوت بوک ها با این گرافیک عرضه میشوند.
مدل mySN XMG8c هم از گرافیک 285 SLI استفاده میکنه....
قیمت ها را هم خودت حدس بزن :31:
راستش رو بخواین من میخوام با یه تیر دو نشون بزنم .. یعنی هم لپ تاپ داشته باشم هم اینکه بازی ها رو در گرافیک بالا بازی کنم ..
حالا دو راه دارم :
1- برم pc رو upgrad کنم (ارتقا بدم ) و یه لپ تاپ معمولی (در حد 700-900تومن) بخرم .
2- یه لپ تاپه خوب بگیرم (در حد 1600-تومن1700) ..
حالا نظر شما چیه کدوم کارو بکنم ...
من محاسبه کردم اگه واسه pc 900تومن خرج کنم میتونم crysis رو تو ultra بازی کنم ...
اگه میشه کمکم کنید :40::11:
به نظر من اگر برای بازی میخوای همون pc رو ارتقاع بدی خیلی بهتره .نقل قول:
امروزه میشه با کمتر از 1 تومان یک لپتاپ بسیار عالی و در حد پاسخ گویی به تمام نیاز های ( به غیر از بازی) خریدنقل قول:
به نظرم PC را برای بازی آماده کنید و یک لپتاپ سبک 13 یا 14 اینچ با قیمت متوسط برای انجام کار های خود و حمل و نقل تهیه کنید.
ممنون از سامان عزیز که مثل همیشه کلی لطف کردن
من منظورم دل و سونی و این مدل ASUS Pro64JQ-Jx028vبود
اگه همه ی عزیزان متخصص نظر بدن خیلی ممنون میشم
چون آقا سامان هم نظرش رو در مورد این اسوس نگفت
نقل قول:
i
همین مدل ایسوس و با قیمتی که بیان شد ، قابل قبول هست به شرطی که ریفر نباشد.
مدل معدل سونی هم میشه گفت اینه ! البته یکم گرونتر !
VAIO F116FG:CPU:CORE I7 720QM/1.6,RAM:1333/4GIG,GPU:GFORCE/GT330M/1GIG/GDDR3,HDD:500gig/7200rpm,DISPLAY:16.4"/1920.1080/FULLHD,BLUERAY
قیمت این مدل سونی چندهنقل قول:
نقل قول:
حدودا 1600 بود ! حالا دیگه نمی دونم چه تغییری کرده.
یه لپتاپ با این مشخصات می خوام:
صفحه 13 - وزن کم یا متوسط (از 2.5 بیشتر نباشه) - پردازش خوب - گرافیکش هم زیاد مهم نیست
از برند های دل و اچ پی و سونی هم باشه بین 1 تا 1.5
ممنون
بهترین apple توی این رنج چیه؟
بیشتر CFD کار میکنم.
ممنون.:11:
آره کاملا موفقم ولی خب بهتره دیگه جای یه pc غولپیکر یه کنسول بازی بگیرن تا اهداف کامل مشخص باشه:20:نقل قول:
مروزه میشه با کمتر از 1 تومان یک لپتاپ بسیار عالی و در حد پاسخ گویی به تمام نیاز های ( به غیر از بازی) خرید
به نظرم PC را برای بازی آماده کنید و یک لپتاپ سبک 13 یا 14 اینچ با قیمت متوسط برای انجام کار های خود و حمل و نقل تهیه کنید
بچه ها تو مایه های 1 میلیون تومان حال تا صد تومن بالاتر چی پیشنهاد میکنید؟
خودم که دنبال EB 14 FX وایو بودم :
Core i3
vga 5470
15 inch
ram 4 gig
HDD 500
ولی گفتم با شما هم مشاوره کنم شاید گزینه بهتری پیشنهاد بدید
نقل قول:
احتمالا همین کاروبکنم ولی امروز یکی از دوستان لپ تاپ ASUS G73 رو معرفی کردن که گرافیکش در حد المپیکه :
ATI 5870 Cross Fire ...
بقیه قطعاتشم خیلی توپه مثل سونی اف 116 .. تو یه سایت خارجکی 1400 دلار زده بود اینجا فکر کنم با 1700-1800 گیر بیاد .. نظرتون راجب به اون چیه ؟ کسی رو سراغ دارین اینو داشته باشه ؟ از قیمت دقیقش خبر دارین ؟