سلام . چرا بعضی از برنامه ها رو که نصب میکنم وقتی اجرا می کنم گوشی ری استارت میشه . مثل اپرا ۱۱ یا بعضی از برنامه های نمایش تصاویر
Printable View
سلام . چرا بعضی از برنامه ها رو که نصب میکنم وقتی اجرا می کنم گوشی ری استارت میشه . مثل اپرا ۱۱ یا بعضی از برنامه های نمایش تصاویر
نه پاک نمیشهنقل قول:
سینک کن اگه نشد
..همشو انتخاب کن و درگ کن روی اینباکس یا My folder..
چجوری میشه اس ام اس های گوشی رو توی کامپیوتر بریزم و آرشیو کنم؟
(اگه ممکنه کامل توضیح بدید)
ممنونم
سلام دوستان ،
به یه دیکشنری خیلی خوب واسه گوشی احتیاج دارم
خیلی ضروری هست ..
ممنون میشم مث همیشه کمک کنید .
دیکشنری خود نوکیا زبان فارسی رو نصب کنید
یکی جواب سوال قبلی منم رو بده
کسی نیست سوال قبلیه منو جواب بده ؟
یه چیز دیگه هم هست . من نقشه او وی آی رو آپدیت کردم . نقشه کلا تغییر کرده یه شکل کره زمینه که وقتی زووم میکنم اصلا لود نمیکنه. چرا ؟
-------------------------------نقل قول:
سلام
در مورد سوال قبل که پرسیدی باید بگم به احتمال قوی تعداد زیادی برنامه و یا بازی نصب شده که تو حالت بالا اومدن گوشی خود به خود اجرا میشن و حافظه گوشی و عمل پروسس سی پی یو گوشیت بیش از حد پر می شه و سیستم عامل ری استارت می شه که به نظر من اول از گوشیت بکاپ تهیه کن و یک بار گوشیت رو فرمت کن و دوباره برنامه ها رو که واقعا نیاز داری نصب کن و امتحان کن که انشاالله مشکل برطرف می شه
برنامه Maps وقتی آپدیت شده نقشه ها پاک شدن و برای همینه که چیزی دیده نمی شه و شما باید یک بار دیگه از طریق وای فای گوشیت و یا از طریق کامپیوتر نقشه ها رو روی گوشیت دانلود کنی
موفق باشی
دوست عزیز خیلی خیلی ازت ممنونم .
حالا راهی نیست بشه فهمید چه مقدار از سب پی یو داره استفاده میشه که الکی دیگه فرمت نکنم.
در مورد نقشه بگم من قبلا نقشه رو از طریق اینترنت گوشی مثل همراه اول میتونستم لود کنم . ولی حالا از این طریق لود نمیشه . اصلا هیچ کیلو بایتی دانلود نمیکنه . یعنی با اینترنت گوشی مشکل داره؟ آخه قبلا راحت به همین روش می شد و کم کم لود می کرد
-------------------------------نقل قول:
شما میزان مصرف رو چه بدونی چه ندونی کار خاصی نمی تونی انجام بدی و بهترین راه ریست مستره که با کد #7370#* و رمز 12345 در صورتی که عوض نکرده باشی انجام می شه
اگر به صورت آنلاین داری استفاده می کنی و کیلوبایت نشون نمی ده ایراد یا از تنظیمات GPRS گوشیته یا اینکه اینترنت در گوشیت حالت Off انتخاب شده
اما بهترین راه اینه که نقشه ها رو روی گوشیت دانلود کنی چون در بعضی مواقع دسترسی به اینترنت نداری
موفق باشی
بازم ازت ممنونم .نقل قول:
خوب من میخوام بدونم چقدر مصرف داره میشه . مگه بده ؟ شاید مصرف زیاد نداشته باشه و احتیاجی به ریست مستر نباشه .
در مورد جی پی آر اس هم مشکلی نداره من راحت با همه ی برنامه هایی که با اینترنت موبایل کار می کنه وصل میشم به اینترنت . منظورت از اینکه اینترنت آف هست چیه ؟
نقشه ها رو چه طور باید دانلود کنم . حجمش زیاده ؟
گوشی X6 چرا فرمت FLAC رو پشتیبانی نمیکنه ؟
با آپدیت میشه این مشکلو رفع کرد ؟
سایت opda دیگه فایل های CER و KEY گوشی ها رو نمیده
الان من چطوری باید اینا رو بگیرم ؟
ای خدا من سونی اریکسون داشتم همینجوری دست میدی همش درست میشد نوکیا خیلی پیچیدس!!!
دوست عزیز فرمت flac خیلی فرمت دقیقی هستش و برای رسیدن به اوج صدا و تفیکاکتش باید از یه سیستم صوتی حفه ای مثل بوک شلف استفاده کنی تا بتونی صدا رو با وضوح اصلی flacگوش کنی از یه گوشی 300 هزار تومانی همچین توقعی پیش نمیره که این فرمت رو پخش کنه:31:نقل قول:
دیگه سرتیفیکیت تموم شد الان بدون سرتیفیکیت با راه حل های جدید گوشی رو -- می کنن
موفق باشی:40:
سلام دوستان من
وقتی میخوام از مسیر setting>application mgr>installed apps تمها و برنامه هارو پاک کنم وقتی installed apps رو میزنم به جای اینکه لیست برنامه های نصب شده ظاهر بشه میره توی منوی اصلی و ازین قسمت میپره بیرون و عملا دیگه نمیتونم چیزی از گوشیم پاک کنم(مخصوصا تمها که فقط ازینجا میشه پاک بشن!!)
لطفا راهنمایی کنید چیکارکنم که چنتا تم سنگین ریختم و سرعتش خیلی اومده پایین!!
ممنونم
سلامنقل قول:
ممنون از جوابتون:20:
میشه این راه حل رو اسم ببری ه-ک-ش کنم ؟
بفرماییدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
حتما صفحه اصلی گوشی های اندروید رو دیدید که میشه خیلی راحت تو هرجا و به هر تعداد که میخوایم آیکون اضافه کنیم و حتی صفحه اصلیش به سه قسمت تقسیم میشه و خیلی راحت میشه بینشون سوییچ کرد. ولی این گوشی یا بهتر بگم گوشی های سیمبین این قبلیت رو نداره و فقط میشه ۴ تا آیکون در جاهای معلوم شده اضافه کرد.
راهی نیست که بشه یه چنین امکانی رو بردی این گوشی قرار داد. نرم افزار spb shell رو امتحان کردم ولی این نرم افزار کل گوشی رو تغییر میده و من مثخوام که فقط صفحه اصلی تعداد آیکون هاش بیشتر بشه
وای چقدر پاسخ؛
بابا یکی نیست یه چیز بگه
-------------------نقل قول:
یک راه دیگه داری و اون اینکه گوشیتو عوض کنی و یک گوشی سیمبینBelle بگیری
البته اگر می خوای نوکیا داشته باشی
موفق باشی
سلام دوستان گرامی،
تنظیمات اس ام اس گوشیم بهم خورده و اصلا به هیچ اپراتوری اس نمیده، یکی لطف کنه تمام تنظیمات سیتینگ تکست مسیج رو بنویسه،
ممنون
مرسی از راهنمایی جالبت
خوب شد گفتیا اصلا به ذهنم نرسیده بود. به نظرت برم آیفون بگیرم بهتر نیست ؟ نه اصلا شاهد برم آیپد بگیرم بهتر باشه
دوست عزیز که مشکل اس ام اس داری شما هم میتونی گوشی رو بفروشی و یه گوشی message sender بگیری
شوخی کردما . ناراحت نشی
من وفتی می خوام بلوتوث رو روشن کنم این error رو میده
unable to perform bluetooth operation
رو گوشیم از ورژن fw کوک شده c6 برای x6 استفاده می کنم
بابا یکی نیست به داد ما برسه
دوست عزیز احتمال زیاد فیرم ورت سازگار نیست با سخت افزار گوشیتنقل قول:
قبلا با همین فیرم ور بلوتوث کار میکرد؟
قبلا با ورژن 31 کارمی کرد ولی بعد از زمانی که به روزش کردم دیگه کار نکرد.
تنظیمات اس ام اس گوشیم بهم خورده و به هیچ اپراتوری اس نمیده، یکی لطف کنه تمام تنظیمات مسیج رو بگه،
ممنون میشم
خطتون مال کدوم اپراتور هست؟نقل قول:
فیرم وری که زدی مشکل داره..نقل قول:
دوباره فلش کن یا یه فیرم ور دیگه بزن
با درود بر همه دوستان
1-من گوشیم مرتبا وقتی که اس ام اس جدید میاد پیغام" Unable to Access selected memory... " میده و ناچار میرم روی Phone Memory !!!
2- از طرف دیگه وقتی با Map یا بعضی نرم افزارها کار میکنم اخطار " Memory Full " میده!!!
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنن!:41:
ضمنا ورژن نرم افزار گوشی 40 می باشد و خودم با NSU آپدیت کردم
کسی میتونه کمک کنه؟؟:19:نقل قول:
میشه یکی هم به داد ما برسه لطفاً :2:نقل قول:
سلامنقل قول:
تابحال ریست فکتوری کردی گوشیت رو؟
دوست عزیز..مموری کارتت احتمالا پرهنقل قول:
اگه نیست از اطلاعاتش بک آپ بگیر...فرمتش کن با گوشی
اگه بازم مشکلت حل نشد..آیدین جان گفت..ریست فکتوری بزن
بازم حل نشد فیرم ور رو دوباره نصب کن یا ببر فلش کنن برات
بلوتوثِ ایـن گوشـی چـرا بـرام فعـال نمیشــه ؟!
سلام بچه ها سیستم عامل این گوشی رو میتونم عوض کنم و به symbian^3 تغییرش بدم؟
سلام جدیدا کسی این گوشی رو خردیده ؟؟16 اش چند؟؟
نه نمیشه این کارو کردنقل قول:
سلام بچه ها سیستم عامل این گوشی رو میتونم عوض کنم و به symbian^3 تغییرش بدم؟
سیستم عاملشو به هیچی دیگه نمیشه تغییر داد؟نقل قول:
اخرین و اپدیت ترین و البته پایدار ترین+ فارسی کامل فریم ور یا سیستم عاملی که میشه روی X6 زد چیه ممنون
دوستان قیمت اکش چنده تو بازار؟