3 آذر دفترچه کارشناسی میاد.
Printable View
3 آذر دفترچه کارشناسی میاد.
نیومده که؟!نقل قول:
دفترچه ارشد علمی کاربردی کی میاد؟
3سال سابقه کاری که میخواد روی بیمه باید باشه یا با نامه حله؟!
قرار بوده بیاد توی تقویم خود سایت دانشگاه هم تاریخش هنوز همون سوم آذر هست...نقل قول:
من معدل دیپلمم 16.74(ریاضی و فیزیک) هست امکان داره واسه ترم بهمن کاردانی رشته انیمیشن یا معماری تو تهران قبول شم؟ آیا من که تهرانیم از کسی که شهرستانیه احتمال قبولیش بیشتر میشه؟
شما هر رشته ای انتخاب اول بزنی قبول میشی.نقل قول:
دوستان، اطلاع دارید پذیرش بدون کنکور کاردانی به کارشناسی کی هست؟ این ماه زمانش مشخص میشه یا میمونه برای دی ماه؟ علمی کاربردی کلا پذیرشش بدون کنکور شده، یا با کنکور و بدون کنکور رو باهم داره.. برای کارشناسی ناپیوسته عرض میکنم..
اگه چند پست قبل رو میخوندید میدیدین که نوشتیم قرار بوده 3 آذر بیاد ولی هنوز نیومده.نقل قول:
آره بدون کنکور شده.
سلام
دوستان برای کاردانی از کی ثبت نام شروع میشود
و سوال دیگر این است که یعنی کسی که معدلش کم است نمیتونه قبول بشود و یا اینکه ما نباید برویم دانشگاه چون معدلمون کمه ؟ چون ترم قبلی که قبول نکردن مرسی
دوستان یک سوال دارم .
اگر درسی رو که پیش نیاز داره رو همزمان با پیش نیازش بگیری به طور همزمان بگیری و همش رو پاس کنی مشکل پیش میاد ؟؟؟؟ اموزش مشکل میگیره ؟
اگه درسی که پیش نیاز هست رو قبلا برداشته باشید و حذفش کنید و یا بیفتید، ترم بعد با اون درس یا درس های دیگه که این درس پیش نیازش هست، میتونید بردارید.. در غیر اینصورت اصلا نباید سیستم بهتون اجازه بده که برش دارید..نقل قول:
مشکل اینجا است که احتمالا شما با معدل کم توقع دارید رشته هایی بروید که متقاضی زیاد داره ، مثلا وقتی شما رشته و شهری را انتخاب می کنید که فقط 60 دانشجو می خواهد آنها از معدل بالا شروع میکنند و شما با معدل مثلا 13 می شوید نفر 80 ، خب چه انتظاری دارید قبول شوید ، در انتخاب رشته دقت کنید انشاا... که قبول می شویدنقل قول:
دوستان دانشگاه علمی کاربردی رشته روانشناسی هم داره؟
اگر داره با آزمونه یا بدون آزمون؟
ممنون:n16:
کلا علمی کاربردی بدون آزمونه هم کاردانی هم کارشناسینقل قول:
باید بزارید دفترچه جدید بیاد ببینید رشته مورد نظرتون توی کدوم شهر هست.
سلام جایی هست که بدون داشتنه فوق دیپلم بزارن لیسانس بخونم
دیپلم فنی ساخت وتولید دارم
سلامنقل قول:
خیر
یا باید دیپلم نظری بگیرید یا کاردانی
سلام
خوب یعنی بخاطر اینکه معدل دیپلم کم است برویم و دیپلم دوم را بگیریم که معدل بالاتر باشه که بشود در دانشگاه برویم ؟
چه رشته ی خوبه که هم زودتر دیپلم را بگیرم وهم دانشگاه ها خواهان داشته باشند
مرسی
معدل دیپلم منم خیلی کم بود اما انتخاب اولم قبول شدم.نقل قول:
کلا همه کسایی که شرکت میکنن کاردانی قبول میشن.
سلام
باور کنید من را رد کردند و حدودا 3 رشته را انتخاب کردم که حداقل یکی را بپذیرن اما ردکردن
بنظر شما دلیلش چی بود
چه زمانی دوباره ثبت نام میکنند
مرسی
دفترچه بهمن ماه کی میاد؟؟؟
سلام
خواهش میکنم اگه میتونین کمکم کنین
من مدرک دیپلم فنی حرفه ای تو رشته برنامه نویسی پایگاه داده گرفتم تا چند وقت دیگه میاد باید علمی کاربردی ثبت نام کنم اما الان نمیدونم زمان ثبت نامش چه وقتیه گفته بودن آذر ماه میاد اما من هیچی ندیدم
میخواستم ترمی ثبت نام کنم اما اصلا از روش ثبت نام و غیره سر در نمیارم باور میکنین تا حالا کسی نبوده بهم کمک کنه بیرون پیش هرکسی میرفتم سر سری یه چیز توضیح میداد
الان میخواستم این دانشگاه ثبت نام کنم اینکه چطور ثبت نام کنم انتخاب واحد انجام بدم یا چطور میشه که معلوم میشه چه دانشگاهی میرم نمیدونم خواهش میکنم زود بهم کمک کنین
نرم دانشگاه باید برم سربازی و مشکلات کنار اون
سلام دوستان من دیپلم انسانی دارم معدلمم هم 13 یا14هستش دقیق یادم نیس..چطوری و کی ب میتونم برم علمی کاربردی؟میخوام رایانه بخونم..اولین قدم چیه؟ممنون:n16:
منتظر باشید تا دفترچه کاردانی بیاد ثبت نام بکنید.نقل قول:
کی میاد؟از کجا میتونم تهیش کنم وقتی اومد؟نقل قول:
معلوم نیست کی میاد، شما همین تاپیکو یا سایت سنجش رو پیگیر باش میفهمی وقتی اومد.نقل قول:
دفترچش توی سایت سنجش میاد.
دفترچه ارشد علمی کاربردی کی میاد؟
3سال سابقه کاری که میخواد روی بیمه باید باشه یا با نامه حله؟!
من که باید مهر سال بعد برم دانشگاه الان باید ثبتنام کنم؟
آخه امروز تو کافینت زده بود ثبتنام 93 دلیلش چی بود؟
الان معدلم معلوم نیست چیکار کنم؟
شما اگر هنوز دیپلم نگرفته ای نباید ثبت نام کنی(ترم بهمن) .پذیرش بر اساس معدل کل دیپلمه.نقل قول:
ترم مهر هم ثبت نامش اواخر مرداد 93 هست .
الان من میخوام مهر سال بعد برم کی باید ثبتنام کنم؟نقل قول:
تو کافینت زده بو ثبتنام کنکور 93 برای چی؟اینجوری شده؟
اون کنکور 93 کنکور سراسری ها هست.نقل قول:
شما برای علمی کاربردی ترم مهر سال دیگه باید ثبت نام کنی
یکی دو ماه قبل از مهر دفترچش میاد.
با آغاز ثبتنام از 27 آذر؛
شرايط و نحوه ثبتنام کارداني بدون آزمون علميکاربردي تشريح شد
ثبتنام داوطلبان شرکت در پذيرش دوره کارداني فني و دوره کارداني حرفهاي نظام آموزش مهارتي دانشگاه جامع علمي کاربردي نوبت بهمن ماه 1392 از روز چهارشنبه، 27 آذرماه از طريق سايت اينترنتي سازمان سنجش آغاز ميشود.
مشاور عالي سازمان سنجش آموزش کشور روز يکشنبه به ايرنا گفت: متقاضيان ثبتنام و شرکت در پذيرش دوره کارداني فني و دوره کارداني حرفهاي نظام آموزش مهارتي دانشگاه جامع علمي کاربردي بهمن ماه 1392 ميتوانند از روز چهارشنبه، 27 آذر تا سهشنبه، سوم دي ماه با مراجعه به سايت سازمان سنجش ضمن اطلاع از شرايط عمومي و اختصاصي، درصورت داشتن شرايط لازم براي ثبتنام اقدام کنند.
روش گزينش دانشجو در دورههاي کارداني علمي کاربرديحسين توکلي درباره روش گزينش دانشجو در دورههاي کارداني علمي کاربردي توضيح داد: گزينش دانشجو در هر يک از کدرشته محلهاي تحصيلي براساس معدل کل مندرج در گواهينامه معتبر ديپلم، نوع ديپلم و سهميههاي آزاد، شاغل، رزمندگان، بومي بودن و با توجه به صلاحيتهاي عمومي داوطلبان براساس ضوابط دانشگاه جامع علمي کاربردي و مصوبات مربوط صورت ميگيرد.
شرايط ثبتناموي درخصوص شرايط ثبتنام در اين دورههاي تحصيلي نيز اظهار داشت: متقاضيان پذيرش دوره کارداني فني و دوره کارداني حرفهاي نظام آموزش مهارتي دانشگاه جامع علمي کاربردي بهمن ماه 1392 لازم است در مهلت تعيين شده به سايت اينترنتي سازمان سنجش آموزش کشور به نشاني www.sanjesh.org مراجعه کرده و ضمن مشاهده و دريافت دفترچه راهنماي ثبتنام و پرداخت اينترنتي مبلغ 106 هزار ريال به عنوان هزينه ثبتنام با استفاده از کارتهاي عضو شبکه بانکي شتاب، ثبتنام خود را انجام دهند.
سخنگوي سازمان سنجش از داوطلبان خواست که پس از پايان ثبتنام الکترونيکي از تمامي صفحات و همچنين شماره پرونده 6 رقمي و کدپيگيري 16 رقمي، يک نسخه پرينت تهيه و نزد خود نگهداري کنند.
وي به داوطلباني که ثبتنام خود را از طريق کافينت انجام ميدهند توصيه کرد که تمامي مراحل ورود اطلاعات ثبتنامي را شخصا انجام دهند و يا بر انجام امور مربوط، در کافينت نظارت مستقيم داشته باشند.
توکلي يادآور شد: با توجه به ورود اطلاعات ثبت نامي توسط متصديان کافي نتها، متأسفانه اطلاعات معمولاً با اشتباهاتي در تقاضانامه درج ميشود که مسووليت هرگونه خطا در اين مورد متوجه شخص داوطلب است و سازمان سنجش به هيچ وجه امکان اصلاح اشتباهات مذکور را نداشته و هيچ گونه عذري پذيرفته نخواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آفرینش
من اینو پرسیدمنقل قول:
ارشد علمی کاربردی پروژه محور هست و فقط هم کارمندا رو پذیرش میکنن.
یعنی دانشجوی عادی نمیگیرن.
این فرم تاييديه معدل چیه چجوری میشه گرفت؟
برای من هنوز صادر نشده ولی قبلا گفته بودن یکی دو هفته دیگه صادر میشه
سلام
دوستان سوالی دارم مثل اینکه دفتر چه های کاردانی امده درسته ؟
اما چرا مثلا دفتر چه داوطلبان گروه صنعت با داوطلبان گروه فرهنگ و هنر مثل هم هستند و فرقی ندارند رشته ها یکی است این هم لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوال دیگه اینکه در بین رشته هائی که است بنظر شما کدامشان مثلا برای کسی که در بیمارستان ها و یا یا کار مربوط به پزشکی است بیشتر مرتبط است
و سوال دیگه خوب مثلا کسی که تازه کار پیدا کرده و میرود سر کار از صبح تا ظهر خوب این افراد چکار باید بکنند مشکلی با کلاس و این چیزا پیدا نمی کنند چون تا ظهر که نمیتونند بروند سر کارممنون
خداحافظ
در مورد رشته های بیمارستانی اطلاعی ندارم باید برحسب علاقه و کار مورد نظرتون انتخاب کنید.نقل قول:
اما در مورد تایم کلاسها، معمولا دانشگاه های بزرگتر یه سری کلاس برای کارمندان در ساعات پایانی روز و آخر هفته ها میزارن، بازم روی دفترچه چک کنید ببینید سهمیه شاغل داره رشته مورد نظرتون یا اینکه از خود دانشگاه مربوطه بپرسید.
سابقه کار بیمه ای میخواد؟!نقل قول:
آره دیگه....نقل قول:
کسی میدونه بهترین واحد های علم و فرهنگ کدوماست؟
مثلا من برای رشته گرافیک موندم بر چه اساسی انتخاب کنم؟ نزدیک به 10 تا کد رشته هست(تهران)
دوستان رشته ای که برای کاردانی میخوایم شرکت کنیم حتما باید با دیپلممون مرتبط باشه؟
پودمانی و میدونم میشه بدون در نظر گرفتن دیپلم هررشته ای انتخاب کرد فقط باید یه ترم پیش نیازارو بگذرونیم
ولی ترمی مثل اینکه باید مرتبط باشه درسته؟
ترمی و پودمانی دیگه نیست، شده نظام واحد کاردانینقل قول:
دیپلم هم نیازی نیست با رشته انتخابیتون یکی باشه.
سلام
دوستان من دیپلم صراحی صفحات وب دارم و میخوام دانشگاه علمی کاربردی ثبت نام کنم
دانشگاه شهرمون یه اطلاعیه ای زده توش این شاخه ها هست
1-کاردانی فنی فناوری اطلاعات -رسانه
2-کاردانی فنی فناوری اطلاعات -اینترنت و شبکه های گسترده
3- کاردانی فنی شبکه های کامپیوتری
4-کاردانی فنی نرم افزار-برنامه سازی کامپیوتری
5- کاردانی حرفه ای روابط عمومی
6-کاردانی حرفه ای هنرهای تجسمی-گرافیک
خب من میخوام همون رشته ای که بلدم ادامه بدم ..برای طراحی صفحات وب باید کدومشون انتخاب کنم؟؟:n16: