سلام رفقا ببخشيد آپديت استار معمولي با تي وي فرق ميکنه؟
اگه فرق نميکنه جديدترين آپديت رو قرار بدين يا مدلش رو بنويسيد تا از نت گير بيارم!
مگه ميشه تم نداشته باشه گوشي؟
Printable View
سلام رفقا ببخشيد آپديت استار معمولي با تي وي فرق ميکنه؟
اگه فرق نميکنه جديدترين آپديت رو قرار بدين يا مدلش رو بنويسيد تا از نت گير بيارم!
مگه ميشه تم نداشته باشه گوشي؟
سلام رفقا چي شد جواب پست بالايي؟
من يه آنتن رو به آنتن تي ويش وصل کرم فوقالعاده خوب شده حالا به نظر شما نميشه يک مدار کوچوکر تقويت آنتن با يک آنت کوچکو برا گوشي درست کرد همه جا با خود برد؟
من می دونم متفاوت هست ولی آپدیتش را ندارم. پسوند آخر ورژن فرق می کنه مثلا معمولی a هست و وایرلس دارنقل قول:
w هست مال tv را نمی دونم شما خودت می تونی کد * بعد # بعد 1 2 3 4 بعد # را بزنی پسوند ورژنت را بینی
سلام دوستان، تقريباً بيشترين مطالب تاپيك كلوچه! و ستاره! رو خوندم حدود 500 صفحه!! همچنين اون ريوو خوبي كه يكي از دوستان به خوبي هر دو گوشي را كنار هم بررسي كردهبودند... چند سوال
1. الان يه گوشي سوني اريكسون W580 دارم، اين گوشي به شدت آزارم ميده، اگه بيشتر از 5-6 دقيقه باهاش صحبت كنم، گوشم تـــيـــــــــر ميكشه، انگار يكي داره ميزنه توي گوشم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا وقتي تو جيبم باشه، بعد از چند ساعت اون قسمتي از پام كه گوشي روشه، شروع ميكنه به سوختن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خلاصه اينكه امواج مضرش زياده! تا آنجايي كه شنيدم بعضي از گوشي سوني اريكسون اينجوريه و خيلي اذيت ميكنه (البته آدمها با هم متفاوتند و حساسيتهاشون با هم فرق داره)
آيا كسي كه قبلاً با گوشيهاي ديگه مشكل داشته از اين جهت، با star مشكلي نداره؟
2. اين گوشي fight mode داره يا نداره؟ اگه داره براي فعال شدنش بايد گوشي رو خاموش روشن كرد يا مثل گوشيهاي HTC!!! با يه دكمه آف لاين ميشه؟!؟!؟!؟!
3. با آخرين فرمور استار در note يا calender يا task و to do و... كيورتي فارسي ميادش؟ اين مشكل جدا جدا كردن حرفهاي كلمات آخرش درست شده يا نه، ما كه نفهميديم!! يا هنوز با فارسي يه مشكلاتي داره؟ مثلاً فايلهاي آفيسي كه باز ميكنه با فارسي مشكل نداره؟ يا pdf ؟
4. در آخرين فرمور اين گوشي، خيال فارسي زبانها راحت شده يا هنوز.....؟؟؟؟
5. از دي جي كالا خريد كنم چه جوره؟ 139 ميده
سلام ممنون نميدوني از کجا ميشه آپديت رو گير آورد؟نقل قول:
اين رو فرصت کردم نگاه ميکنم!؟:40:
سلام دوستان نظر شما چيه؟نقل قول:
جالبه که شما اگه يک سيم آنتن0 با تقويت آنتن اوتوبوسي وصل کنيد و فقط بهش نزديک بشين کيفيت فوقالعاده ميشه!
:40:
1- من تاا مروزبا همچین مشکلی روبه رو نشدم. و راستش احتمال میدم یا شما خیلی حساسین یا گوشیتون دیگه خیلی قاطی کرده...نقل قول:
2- داره به نام Offline mode هست که فقط تو قسمت پرفایلها موجوده یعنی باید گوشی روشن بشه بعد برین تو پروفایل و اونو انتخاب کنین!!!
3- فارسی مشکلی نداره فقط و فقط من توی مرورگر اپرا مینی صفحاتی که باز میکنم فارسی اگه باشه جدا جدا مینوسیه. و این احتمالا ساپورت نکردن درست برنامه با فونت فارسی هست
4- مشکلی اصلا با فارسی نداره. حتی شما وقتی فارسی رو انتخاب میکنید صدای منشی تلفنی و زبانش فارسی میشه.. تمام قسمت ها با توضیحات کامل فارسی میشه.
5- دی جی کالا سایت خوبیه ولی خوب یکم گرون میده ولی خوب از برندهایی با گارنتی های اصل استفاده میکنه
شما میتونی برو از یه نمایندگی از پارس ماکروتل بخر.یک سال گارانتی. فیرمورش رو برات تا یک سال رایگان تعویض میکنه و اصلا هم مشکل فارسی نداره چون گوشی های سامسونگ با این گارانتی اتوماتیک فارسی ساز میشن!!!:46:
برای حل مشکل اپرا مینی با سایت های فارسی میتونید از نسخه پچ شده در صفحه ی قبل (316) استفاده کنید که سایت های فارسی رو هم درست نشون میده.
(برای پچ کردن اپرا مینی از نرم افزار patchFontMe و زدن تیک هر سه گزینه استفاده کردم)
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5269166&postcount=3156[/HTML]
دوستان من از وقتي گوشي رو اپديت كردم هرجا كه كليك ميكنم ويبره ميزنه.از كجا غير فعالش كنم؟
دكمه ولوم پاين رو زدم، اونجا ويبره رو روي صفر گذاشتم ولي درست نشد.
ممنون
با تشكر از شما مستر ميلاد
اين طور كه پيداست با فارسي ديگه مشكلي نداره، ولي من ميخوام بدونم صفحه كليد كامل در برنامههاي note يا اس ام اس زدن يا todo و... صفحه كليد كامل كيورتي ميادش يا خير؟ آخه قبلاً با فرمورهاي قبلي نميآمد، حالا درست شده يا نه؟!؟! با تشكر
يه سوال ديگه در مورد آنتن دهياش، اينجور كه دوستداران «كلوچه» ادعا ميكنند، آنتندهياش ضعيفه!
آيا «كوكي» خيلي قويه يا «استار» خيلي ضعيفه؟! شما مشكلي با اينترنت و آنتندهي ... نداريد؟
يه سوال ديگه، براي نصب فايلهاي جاوا محدوديت حجمي نداره؟ قبلاً سامسونگ اين مشكل رو داشت حالا چي نداره؟ مثلاً فايلهاي بالاي 3 مگ رو نصب نميكرد، قبلترها زير 1 مگ بود!!
این حالت پاسخ هست که ویبره میزنه و البته همیشه چیز خوبی نیست. شما برو به این نشانینقل قول:
Menu-Settings-Phone Settings - Vibration Feedback
اینجا میتونی درصد ویبره رو کم کنی یا 0 کنی.
مشکل فارسی در کیبود کلا نداره. در حالت اسم ام اس عمودی کیبود شبیه ساز معمولی میاد با 12 دکمه و 3 دکمه برای تغییر زبان یا و تاییید و بزرگ و کوچیک کردن حرف. . یه قسمت هم داره تشخصی دست خط هست که در فریمور جدید مشکل فارسیش حل شده و دست خط فارسی هم خوب جواب میده. در قسمتی که با نام Keypad هست میشه به حالت فول در بیاد و فقط با دست خط تایپ کرد.نقل قول:
در حالت افقی مانند یه کیبورد واقعی عمل میکنه برای من اصلا اشتباه نداشته . خیلی کم وقتایی که دیگه در تایپ بی دقتی کردم و برای من این مدل تایپ کردن بهتر بوده و راحت تر. در همه ی موارد شما دو نوع کیبورد را دارید!
من واقعیتش از کوکی زیاد اطلاعاتی ندارم ولی فقط اینو میدونم که توی بررسی که انجام شد توی همین فروم تو خیلی جهات استار رو بهتر میدونن. ولی خوب میگن کوکی قشنگ تره . من به شخصه استار رو می پسندم. و چیزی کمتر از کوکی نداره.
اینترنتش عالیه. و هیچ مشکلی وجود نداره. انتن دهیش راستش نمیدونم مشکل منه یا نه ولی احساس میکن بعضی وقتا کم میاره! ولی خیلی محصوصه. مثلا یه جا با با 2 تا خط ایرانسل ممکنه مال طرف اسم ام اسش بره مال من نره!!
ولی خیلی کم پیش میاد.!!
مموری داخلی این گوشی حدودا 70 مگ هست شما میتونی با توجه به مموری برنامه نصب کنی. هر برنامه حدودا 1 مگ هست پس فکر کنم بیشتر از 60 70 تا برنامه نصب نمیکنین رو گوشی!!!. محدودیت در حجم برنامه وجود نداره!:46:
سلام دوستان ..... اگه میشه ....کمتر در مورد گوشی بحث کنید ....حداقل 2 تا از برنامه هاش رو برای دانلود قرار بدید ..
من كه خيلي وقته دنبال يه مديا پلير لمسي براي اين گوشي ميگردمنقل قول:
والبته يه بازي ماشين يا موتور حركتي
سلام دوستان پس چي شد بابا ما هم آدميما!نقل قول:
کسي اطلاعي نداره؟
يه توضيحي؟لينکي؟چيزي؟
:10::40:
خوب معلومه که فرق داره چون استار برنامه های مخصوص به پخش تی وی رو داره. چیزهایی کمی بیشتر واسه ضبط شاید( چون من آشنایی ندارم) واسه پحش.
ولی خوب توی فروم یه بختش بچه ها راه انداختن برای استار تی وی!!
این تاپیک برای استار تی وی هست.اگه گوشی شما تی وی هستش البته یکم قدیمی هستش!
ولی من فکر کنم فرق داشته باشه با توجه به برنامه هایی که تی وی باید به صورت پیش فرض روی گوشیش نصب کنه!!!
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=417446
شما مطمئنی که کیبورد فارسی فول میاد!؟یعنی گ و پ و چ و ژ رو داره!؟
ممکنه عربی یا اردو باشه ها!
در ضمن تو گوشی من تو حالت تایپ عمودی و البته با زبان فارسی، باید اول یه دکمه رو که حرف مورد نظر توشه یه بار بزنی و بعد دوباره عدد مربوط به حرف رو دوباره فشار بدی که خیلی رو اعصاب میره! جالب اینجاست که زبانهای عربی و اردو اینجوری نیستن!!
اگه واقعا فارسی فول میاد لطفا اسم فریمور جدید و بگید ما هم آپدیت کنیم.
سلام دوستان
من اين گوشي خيلي خيلي خوب رو با كمك و راهنماييه بر و بچه هاي اين تاپيك گرفتم حالا كه از اين گوشي خسته شدم براي عوض كردنش هم مي خوام به من مشاوره بديد.
من مي خوام اين رو بفروشم و يك گوشي ال جي kf750 secret رو بخرم . لطفا نگيد كه اين قضيه سليقه اي هست. و رك بگيد به عنوان يه دوست كه آيا پشيمون نمي شم.
اگه جواب بديد ممنون ميشم
خوب من گه گفتم بهتون. کلا از قدیم فارسی رو اینطوری ساپورت میکنه و من تنها دلیلی که واسه این کار میبینم زیاد بودن حرف افبای فارسی هست!نقل قول:
زبان عربی اگه اونطروی میاد همونطوری که خودتون گفتی گ ژ پ چ و یه سری اعمال دیگه ی فارسی رو نداره
ولی کلا از زمانی که یادمه فارسی اینطوری بوده کارش( البته چون روی گوشی های دیگه اینطروی نیست حرف قبلیم زیاد نمیشه روش حساب کرد )
جفت این برندهای برندهای خوبی هستند و مثل هم هستند . شما بهتره کانفیک و خصوصیاتش این دوتا مدل رو باهم مقایسه کنین و قیمتش رونقل قول:
البته من زیاد اطلاعاتی در مرود این مدل ال جی ندارم ولی استار رو برای کسی که میخواد کار با فول تاچ رو یاد بگیره بدک نیست. ولی زیاد روری حساسیت تایچش حساب باز نکن. حرارتی هست ولی نسبت به قیمتش می ارزه!
چرا تو گوشی من وقتی مسیج میاد بین جملات عکس مربع هستش؟
چکار باید بکنم درست بشه؟
سرعت گوشیم هم خیلی پایینه؟
احتمالا از فریمور گوشیتون هست. چون اگه کامل فارسی شده بازی نباید مربع بیاد. مربع زمانی در مسیج میاد که فونت مورد نظر رو گوشی شناسایی نکنه. به صورت سمپل ارسال میشه. کارکتر ناخوانا.نقل قول:
شما اگه گوشیت گارانتی داره ببر بده واست فریمورش رو تغییر و به روزکنن.
مطمعن باش مشکل حل میشه.
مشکل اگه در مورد ساختار اصلی گوشی هست فقط به همین موضوع برمیگرده چون کلا گوشی های با سیستم جاوا مثل استار ویروس رو شناسایی نمیکنن و چیزی رو به عنوان ویروس نمیشناسن ولی امکان داره که منتقل کنن.
سلام دوستان جديدترين فريمور s5233t رو با ساپورت زبان فارسي از کجا ميشه دانلود کرد؟
سلام
جدیدترین فریمورش چنده؟
در ضمن فارسی رو ساپورت می کنه یا نه؟
لطفا راهنمایی کنید:11:
من فرمورم رو نوشته بودم فکر کنم. البته من نمیدونم از کجا میشه دانلود کرد .دوستانی که دانلود کردن میتونن راهنمایی کنن
S523AJPIK5
دوست عزیز برای من گارانتی نداره،اگه برم نمایندگی مایکروتل بخوام فریم ورش رو عوض کنم چقدر هزینه باید بپردازم؟نقل قول:
اگه جواب بدی خیلی ممنون میشم
دقیقا نمیدونم حدودا بین 8 تا 15 تومن باید باشه. البته شما اگه به اینترنت خوب دسترسی داشته باشین میتونین خودتون فریمورش رو عوض کنین یا حتی گوشی رو آپدیت کنین.نقل قول:
اول برنامه ی PC Studio جدیترین ورژنش رو از سایت سامسونگ مبایل دانلود کنین. حدودا 160 مگابایت هستش.
بعدش هم یه گزینه داره به نام آپدیت.
البته خودم اینکارو نکردم ولی میشه از دوستانی که اینکارو کردن پرسید.
بچه هایی که اینجا میان بعضی هاشون خودشون فریمورشون رو عوض میکنن!
سلام
آقا میلاد ورژن جدید PC Studio از کجا میشه دانلود کرد ؟
ممنون
سلام.نقل قول:
لینک مستقیم از خود سایت:
کد:http://downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=SFC_IR&CttFileID=3011225&CDCttType=SW&ModelType=N&VPath=SW/201005/20100525161947703/New_PC_Studio_1.5.1.10064_2.exe&DownloadRoot=http://downloadcenter.samsung.com/content/&ModelName=GT-S5233
سایت مربوط به اطلاعات گوشی:
کد:http://ir.samsungmobile.com/supports/softwaremanuals/software.do
سلام دوستان قضيه چيه چرا تو سايت سامسونگ اثري از فريمور s5233t نيست؟
تو سایتش اثری از هیچ firmwareی نیست؛ باید جای دیگه دنبالش بگردی. البته اگه اومده باشه بیرون.نقل قول:
دوستانی که فرمور K5 رو دارین، اگر امکان داره دیکشنریهای زیر رو بریزین رو گوشیتون و ببینین که اجرا میشن. ممنون میشم
کد:http://www.4shared.com/file/0vIwmGJ9/OxfordConciseEnglishAndThesaur.html
کد:http://www.4shared.com/file/2lQs_HsA/CALD.html
نقل قول:
مرسی 3 تای اولی رو دانلود کردم و این دیکشنریهای CALD و Oxford Concise هم نصب کردن اما رو واسه منم نصب شد اما اجرا نشد خیلی از لطفت ممنونم
سلام من یه سری برنامه دیدم واسه نوکیا و سونی اریکسون که دوربین گوشی رو تبدیل به وبکم می کرد کسی میدونه واسه سامسونگ استار هم آیا همچین چیزی وجود داره یا نه؟ اگه نست میشه از بر نامه های اونا واسه سامسونگ (استار) استفاده کرد یا نه؟
بعید میدونم باشه!!! همینجوریش واسه استار برنامه کم هست چه برسه به این برنامه!!
سلام میخواستم تفاوت های این گوشی را با i6220 tv سامسونگ بگید
اون گیرنده ی آنالوگ تلویزوین داره این نداره!!!
کلا تفاوتی هم با استار TV نداره. اگه اشتباه نکنم باید سیستم عامل داشته باشه فقط!
ممنون از جوابتون ولی مگه این گوشی هم tv نیست پس اگه اون گیرنده انالوگ داره پس باید اینم داشته باشه (برام سواله)در ضمن باتری کدوم قوی تره
اگه منظور شما مقایسه استار Tv 5233 با 6220 هست. جفتشون گیرنده آنالوگ داره .ولی 6220 سیستم عاملش جاوا نیست. فکر کنم بادا باشه!!!