من با گرافیک gt425m بتلفیلد 3 رو حالت متوسط با 30 فریم راحت اجرا کردم حالا 610m نمی تونه اجرا کنه ؟؟نقل قول:
من با گرافیک gt425m بتلفیلد 3 رو حالت متوسط با 30 فریم راحت اجرا کردم حالا 610m نمی تونه اجرا کنه ؟؟نقل قول:
منم عرض کردم که میتونه اجرا کنه اما این دوستمون همچین قاطع جواب دادن که...نقل قول:
GeForce GT 610M DDR5 كارت گرافيك بهتريه يا ati 6770 ?
مگه گرافیک gt610 اومده؟روی کدوم لپ تاپ نصب هستش؟نقل قول:
Amd Radeon 6770 بهتره ! این کارت گرافیک با کارت گرافیکی مثله GT-555M از انویدیا مقایسه می شهنقل قول:
610M تقریبا ضعیفه !
Gt-610m همون GT-520m و GT-520MX هستشنقل قول:
Acer Aspire 5750G این گرافیک رو داره
Asus k53sd هم اين كارت گرافيكو داره.
شک نکن 6770 سرترهنقل قول:
خریدمش ...نقل قول:
30 آذر گرفتم 870 تومن
الان قیمت کردم شده 1200
میخواستم بدونم خوبه یا نه...
سلام
asus k43sj خوبه؟ میخوام بخرم اما بین این و dell inspiron 5110-N شک دارم.کدوم بهتره؟خیلی فوری
راستی دوامش برام مهمه و اینکه قصد بازی باهاش ندارم!!!در حد نرم افزار مهندسی برق.
سلام/به هیچ وجه لپتاپ های ایسوس با دل قابل قیاس نیست/درسته دل 5110 از لحاظ کانفیگ ازk43sjیه کوچولو سرتره/ولی در کل ایسوس فوق العاده بهترهنقل قول:
اگه ایسوس نمیخاین بگیرین با اون قیمت مدل 5755 ایسر هم خیلی عالیه
سلام نمی دونم چرا اینقدر تو ایران از دل بد میگن...
تو تاپیک ایسوز حرف از دل جایی نداره...نقل قول:
یعنی بالاخره asus بخرم!!!؟؟؟؟؟
---------- Post added at 11:12 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------
فردا دارم میرم بخرما!!!!!!!!رفتما!!!!:31:
یعنی رو اون حالت چه کاری میکنه چه فرقی داره؟نقل قول:
لپتاپ خوبیه خیالتون راحت و ازاین مطمئن باشین که از دل خیلی بهتره و هوچنین چون صورتی هست باب میل شماست!نقل قول:
شرکت ایسوز یکی از بزرگترین تولید کننده های مادر برد و صفحه نمایش هستش حالا حساب کنید که این شرکت برای ساخت لپتاپ هاش از قظعات تولید شده خودش استفاده میکنه،ولی اکثر برندها از قطعات یکجور استفاده میکنند و فقط پوسته اون که با نامهای دل و اچ و پی و....را تولید میکنند/موفق باشین
آقا من ي مشکلی واسم پیش اومده...N61JV-JX335 دارم...يک سال و سه ماه پیش خریدم...
DVD ROM لپ تاپم قاط زده!!!فقط بعضی DVD ها و CD ها رو میخونه...از اولش همینجوری بود...منتهی اولاش مشکل کم بود...آلان هرچي میگذره ،بدتر میشه....
تو اینترنت گشتم،دیدم خيلي ها اين مشکل رو دارند به خصوص اونهایی که بلوری هم دارند...شرکت تولید کنندش توشیبا / الجی هستند که شاهکار اجرا کردند...تو همون سایتهای خارجي بعضی ها میگفتند با آپدیت فیرم ور درست ميشه...ولی من که گیر نيوردم فایلشو...حتي تو سایت الجی هم نیست...
کسی این مشکل رو نداره؟؟؟ببرم گارانتی؟؟؟یا حتی اگه کسی از بچه ها فایل فیرم ور جدیدشو داشته باشه،لطف کنه يه جایی آپ کنه...مرسی
من به یکی از همکلاسیهای خانم معرفی کردم خرید الان بسیار راضی هستند شما هم بگیرید مطمئنا پشیمون نمیشیدنقل قول:
ASUS N43 SL
ASUS k53SV
مسله این است !
به نظرتون کدوم بهتره؟
مسئله اینه که جفتشون ایسوزه!نقل قول:
ولی در مورد کانفیگ n53 رمش 6 گیگ هست و صفحه نمایشش 15.6که این صفحه نماش برا کارای گرافیکی و بازی مناسب تره
اما n43رمش 4 گیگه و صفحه نمایشش 14.1 و یه حسن دیگه که گرافیکش دو گیگ هست که هر چند اصل کار چیپست این دو مدل هست که جفتشون 540 هستش
سری های aباkچه فرقی دارند
اون برای چه کاری این برای چه کاریه
به این پست مراجعه کنید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده دوست عزیز شما در مورد k53گفتین اما من به اشتباه در پست قبلی از n53 گفتمنقل قول:
سلام من یک مدل از برند asus میخوام با حدود قیمت 1.5 . پیشنهاد شما چیه؟
شما میتونی با این قیمت n43slبگیری با این مشخصات:نقل قول:
cpu:core i5 2430
ram:4g
hdd:750g
vga"gt540 2g
led:14.1 full hd
سلام
الان مدل u53sd ابا موجوده تو بازار؟
اگر دوستانbabmboo asus u43sd گرفتن ممنون میشم بفرمایند که راضی بودند یا خیر چون واسه بازی نمیخوام بگیرمش
و سوال دیگه این که اگر با hdmi لپ تاپ رو به یه مانیتور وصل کنیم میتونیم به راحتی با همه چیز کار کنیم؟چون 14 اینچ بودن u43sd توی فیلم دیدن جالب نیست
ممنون
n55-1 كامفيكي نداره كه خودش رم 8 باشه و گرافيكش 2 باشه ؟؟؟؟ چه قيمته ؟؟؟
2-يكي به من بگه n55كارته گرافيكش قوي تر هستش يا اين دو مدل اين HP Pavilion DV6-6190 و اين HP Pavilion DV6-6B
ATI سازنده کارت گرافیک
Radeon HD 6770M DDR5 مدل کارت گرافیک
2048 MB حافظه اختصاصی کارت گرافیک
3-كلا لب تاپ هاي hp چطوري هستن از لحاظ كيفيت قطعات؟
4-كارت گرافيك atiبهتره يا Nvidia ؟؟؟؟؟
n55sf رم 4 گیگ و گرافیک ا گیگ هستش و قیمت اون در حدود 1700 هست.نقل قول:
جفتشون گرافیک های خوبی هستن اما گرافیک n55تو اجرا بیشتر بازیها موفق تر بوده.
hpکارخونه بزرگیه اما بیشتر به استحکام بدنه می نازه!
ودر مورد تفاوت بین nvidiaوatiبستگی به کار شما داره/در کل nvidia بیشتر برای بازی هستش,وبرای کارهای گرافیکی و رندر کردن ati مناسب تره
دوست عزیز n55 sf اون اوایل که امد گرافیک 2 و رم 8داشت الان یه مقدار تغیرات دادن و یه چیزایی روش کم شده
الان اين مدل جايي پيدا ميشه تو بازار؟؟؟؟نقل قول:
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
يكي از بچه ها گفتش :گرافیک 6770 هم با 555 تو یه رده هست.فرق خاصی با هم ندارن.تو سایت notebook check هم 6770 دو رده بالاتره.ولی خیلی تفاوت محسوسی ندارن و مثل همن.من که از 6770 کاملا راضیمنقل قول:
پس چطوره بلاخره ؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز اگه حرفمو با دقت خونده باشی نوشتم تو اجرای بازیها موفق تر بوده/و در کل بستگی به استفاده شما داره/الان خودم روی سیستمم گرافیک 6770 انداختم و ازش خیلی راضیم/ 555 هم گرافیک خوبیه و جفتشون تقریبا در یک رده هستند/وبرای انتخاب باز بر میگرده به استفاده شما از اوننقل قول:
يكي از بچه ها گفتش :گرافیک 6770 هم با 555 تو یه رده هست.فرق خاصی با هم ندارن.تو سایت notebook check هم 6770 دو رده بالاتره.ولی خیلی تفاوت محسوسی ندارن و مثل همن.من که از 6770 کاملا راضیم
پس چطوره بلاخره ؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام بر دوستان عزیز: میخواستم بدونم کسی از دوستان تا حالا با این دو مدل asus کار کردند!!! مدل k53 sc و a53 sv (هر دو core i5هستن)!!! من نمیدونم کدام بهتر و جدیدتر هست !! لطفا راهنمایی کنید!! و ایا usb3 دارند این دو مدل؟؟؟؟
به نظر شما کدام را بخرم؟؟؟
سپاس
سلام/دوست عزیز این دو مدل از کانفیگ خوبی برخورداره/مدل a53sv نسبت به مدل k53sc از سی پی یو ضعیفتر و در عین حال دارای حجم هارد بیشتر و گرافیک قویتر هستش ولی دارای پورت usb2میباشد که در مدل k53sc دارای پورت usb3 هستشنقل قول:
ولی در کل اگه بودجه بیشتری تخصیص بدین میتونین از سری n انتخاب کنید که از تکنولوژی بهتری در این سری استفاده شده
یا علی
سلام
A53 كه USB3 هم داشته باشه تو بازار هست.
سلام/تو پست فبلی هم اشاره شده که a53 usb2هستشنقل قول:
اگه به دنبال usb3هستین از سری n انتخاب کنین که این قابلیت تو سری n بکار گرفته شده
با سلام و تشکر از شما دوست عزیزنقل قول:
سلام/دوست عزیز این دو مدل از کانفیگ خوبی برخورداره/مدل a53sv نسبت به مدل k53sc از سی پی یو ضعیفتر و در عین حال دارای حجم هارد بیشتر و گرافیک قویتر هستش ولی دارای پورت usb2میباشد که در مدل k53sc دارای پورت usb3 هستش
ولی در کل اگه بودجه بیشتری تخصیص بدین میتونین از سری n انتخاب کنید که از تکنولوژی بهتری در این سری استفاده شده
یا علی
من با مشاوره که از بچه های سایت گرفتم به من گفتن که تو رنج یک ملیون و پانصد تومان این دو مدل از asus خوب هست!!
حالا من موندم کدام یک از این دو مدل را بگیرم!!! در کل asus تنوع محصولش توی این رنج خیلی کم هست!! در مورد سری n باید بگم که خیلی گران هست!!! اگر قیمت ها پایین بیاد شاید گرفتم! ولی لپ تاپ های سری n خیلی بزرگ و سنگین هستند و قیافه جالبی ندارند!!! راستی شما مطمئن هستید که a53sv پورت usb3 نداره!!!
لطفا راهنمایی کنید؟؟
سپاس
این دو مدل از ایسوس که انتخاب کردین خوب هستن/ سری n با وجود سنگینی از زیبایی هم برخوردارند مثلا مدل n53sv ظاهر زیبایی داره هرچند باز بر میگرده به سلیقه شخصنقل قول:
در سری n از تکنولوژی sonic master و قابلیت تکنولوژی icepower استفاده شده که در بین لبتاپ های حاضر از شفاف ترین و با کیفیت ترین صداها برخور دار است
و همچنین استفاده از تکنولوژی super hybrid engine برای صرفه جویی در مصرف انرژی و...
اما در مورد usb2 بودن مدل a53 میتونین به این لینک مراجعه کنین:
یه شماره در خصوصی تون میزارم باشون تماس بگیرین باز بپرسین که آیا a53 مدل دیگری داره که usb3 باشه یا نه
سلام همگی من میخواستم 1600 غش 1700 تومان لپ تاپ ایسوز بخرم اما یه چنتا سوال داشتم قبلش باید بگم که من لپ تاپ برای همچی میخوام :d فیلم ... نت ... موزیک ...سفر ... کار گرافیکی یکمی هم بازی:d ...
15 اینچم باشه سی پیو 5 یا 7
1.از این سری بامبو u43 که بدنه چوبی داره حدودا به قیمت 1480 اینطوراس ایا ارزش رو داره من اینقدر پول بابت این کانفیگ ضعیف بدم ؟ اخه خیلیم خوشگله :D لامصب !
2. از سری n55sn .... نظرتون چیه ؟
3.k53sd چی ؟
4. یا کلا چه دلی پیشنهاد میدین واقعا با این وضع بازار ارزش خرید داره که پشیمونیی نیاره (آدم پیش خودش بگه کاش اون رو خریده...
5.و اینکه الان بخرم بهتره یا 2 3 ماه دیگه ؟
6. تو بعضی سایت ها قیمت هایی 100 تومان زیر قیمت نسبت به بقیه سایت ها دارن با همان کنفیگ و گارانتی ! که زنگم که زدم میگه چون مغازه نداریم تنو سایت اینقدر کمتر سود میکنیم که فروش بره ... .آیا درسته ؟ ازشون میشه اطمینان داشت ؟ مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من 27 دی ماه ی لپ تاپ asus n43 sl خریدم اما دوشنبه هفته قبل هاردش به ملکوت اعلا پیوست!
نمیدونم چرا اینجوری شد، لپ تاپ رو خاموش کردم و بعد از نیم ساعت برگشتم دیدم ویندوز بالا نمیاد!
سی دی ویندوز رو گذاشتم رفتم توی آپشن و دیدم درایور هام سرجاشن اما همشون برای اینکه فضایی برای نصب ویندوز ارائه بدن غیرفعال بودن
هنوز چهار ماه هم نشده!
حدود 4 روزه که تحویل دادم به گارانتی و گفتن 20 روز دیگه میاد
اینم گفتن که یکی دیگه هم همین مشکل رو با همین مدل داشته
ضمنا برا من از همون اول که خریدم اسپیکر سمت چپش خراب بود!
شانس ندارم که
میخواستم بگم همه چی رو تست کنین حتی اسپیکر!!!
سلام/مدل k53sdمدل خوبیه اما دوتا ضعف داره یکی نداشتن پورت usb3 واینکه تاچ پدش یکم کوچیکه/n55snبهتره یعنی در کل از سری n ببگیری خیلی بهتره/روی این مدلn53svهم یکم کار کن/مدل خیلی خوبیه و برای شما که هم فیلم میبینی و هم بازی میکنی خوبه چون صفحه نمایشش fullhdهستشنقل قول:
در مورد خریدم بهترین کار اینه پول نقدو برداری بری بازار قشنگ بگردی بهترین قیمت رو پیدا کنی و بعد بخری