شهاب جان چرا میخوای بفروشیش؟دلتو زده؟می خوای چی بگیری به جاش؟نقل قول:
نکنه به خاطر اجرا نشدن doodle jump قید امنیا رو زدی؟ :31: :10:
شهاب جان چرا میخوای بفروشیش؟دلتو زده؟می خوای چی بگیری به جاش؟نقل قول:
نکنه به خاطر اجرا نشدن doodle jump قید امنیا رو زدی؟ :31: :10:
سلام دوستان
در خصوص تنظیمات کیفیت عکس سامسمونگ i8910لطفاً راهنمایی بفرمایید
چون کیفیت خیلی پایینه..حتی n73 با دوربین 3 خیلی کیفیتش از این بهتره ...مخصوصا در شب!
با تشکر
اگه اتو فوکوس بذاری عکساش بد نمیشه.تنظیمات دیگشم به نظر من بیشتر جنبه سرگرمی داره من که تاثیر زیادی ندیدیم.فقط شاید عکس برداری از متنش با وقتی که اتو فکوس میذاری یه کم فرق داشته باشه.نقل قول:
نوشته شده توسط mohammadrajabipoor [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم شاید ممکنه ، فکر کنم روش که wave بگیرم ! :31:نقل قول:
آخه ویو هم صفحش 0.4 اینچ کوچیکتره هم اینکه واسش برنامه و بازی کمه.مثلا تا یه برنامه مثل اوی مپس واسش بیاد که نقشه شهرای ایرانم داشته باشه کلی طول میکشه.به نظرم باید صبر کنیم ببنیم بادا چقدر توسعه پیدا می کنه.
من با گوشیم نمی تونم هیچی دانلود کنم نه با بروزر گوشی نه با اپرا مینی؛کسی می دونه چطوری این مشکل حل میشه
سلام دوست عزیز.:5:نقل قول:
اینترنتی که استفاده میکنی چی هست؟
من هم ADSL دارم و هم مودم وایرلس و صبح و شب فقط خوراکم اینه که از طریق WiFi گوشی به اینترنت وصل میشم و چیزایی رو که میخوام دانلود میکنم.:31:
با جی پی آر اس ایرانسل
دوست من چند بار میپرسی مگر پاسخ منو ندیدی؟:31:نقل قول:
دوست من خیلی ناراحت نباش.نقل قول:
این روزا همراه اول و ایرانسل وضعیت درستو حسابی ندارند:31:
اخه با مویایل ان شدم و همونطور که خودت میگی جی پی ار اس وضعیت دزست حسابی ندارهنقل قول:
ظاهرا مشکل از فرمور بود که نمی تونستم دانلود کنم.عوضش کردم درست شد.
من امروز فرمور n2o3 رو ریختم رو گوشیم.دو تا مشکل دارم باهاش.یکی اینکه اوی مپس نصب میشه ولی آیکنش معلوم نیست کجا میره!توی گوشی هم هرچی میگردم فایل های مربوط به اوی مپسو پیدا نمی کنم.ولی وقتی میخوام دوباره نصب کنم میگه قبلا نصب شده.
و دیگه اینکه نیم باز روش نصب نمیشه.
کسی میدونه چطوری میشه این مشکلو برطرف کرد؟
دوست عزیز ovi maps میره تو این فولدر samsung lbsنقل قول:
مشکل دوم رو هم نمیدونم....
اندروید چطور ؟ برنامه ی جی پی اس با نقشه ی تهران براش اومده؟نقل قول:
سلام دوست من.:5:نقل قول:
ایا تا حالا از فریمورهای کوک شده اقا احسان استفاده کردی؟
ایا استفاده از اونا کاری پر ریسک هست؟
google map هست واسش.توی موبایلستان بعضی از بچه ها نقشه های تهران و شیراز و ... رو از گوگل ارت با زوم بالا گرفتن.میشه از اونا استفاده کرد.نقل قول:
ولی خوب شما اگه اوی مپسو داشته باشی هم می تونی نقشه گوگل ارتو روش بریزی هم نقشه ای که خود نوکیا واسه بعضی شهرا داده و همه جزییاتو روش مشخص کرده رو داشته باشی.در کل به نظر من بهترین برنامه جی پی اس همین اوی مپسه که اونم فقط واسه سیمبینه.
بله سومین فرمور احسانو استفاده کردم.خیلی شبیه همین فرمور n2o3 هستش.اینطوری که خودش میگه چون بر خلاف n2o3 سی پی یو رو دستکاری نکرده احنمال پریدن بوت هم وجود نداره واسه همین حتی از n2o3 هم ایمن تره.نقل قول:
راستی همین الان با موبایل نیم بازو از سایت اصلی خودش دانلود کردم بدون هیچ مشکلی نصب شد.
کلا فرمور خوبیه این n2o3.
ضمن تایید حذف دوستموننقل قول:
باید این نکته رو هم اضافه کنم که نقشه های نوکیا آپدیت تر هستند
چون آخرین عکسی که ماهواره گوگل از کرمانشاه گرفته و تبدیل کرده به مپ
2 سال و خورده ای از نقشه او وی ای مپ عقب تره !
سلام
من میخوام بسته رویایی gprs همراه اول رو بگیرم
لطفا مو به مو راهنمایی کنین بعد زا اینکه درایور های usb گوشی رو نصب کردم برای اتصال گوشی به کامپیتور و استفاده از اینترنت پرسرعت همراه اول چه کارهایی باید کنم
اصلا باید چطوری کانکشن بسازم
آیا الو باید اینترنت رو روی خود گوشی فعال کنم
با سپاسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس س
اگه سی دی گوشی رو روی کامپیوتر نصب کردی کارت خیلی راحته.اول گوشیو با کابل وصل کن به پی سیت بعدش روی آیکون گوشی که کنار ساعت کامپیوتر ظاهر میشه کلیک کن.یکی از گزینه ها connect to the internet هستش.روش کلیک کن.همین.نقل قول:
بله این گزینه میاد ولی گزینه connect to internet غیر فعاله
با خود گوشیت میتونی وصل بشی به اینترنت؟نقل قول:
بله با خود گوشی راحت میتونم وصل بشمنقل قول:
آیا تو ویندوز xp تنظیم خاضی باید انجام بدم؟
من که تنظیمات خاصی انجام ندادم.میخوای دوباره پی سی سوییتو نصب کن شاید درست شه.نقل قول:
اینترنت از داخل خود گوشی درسته ولی تو ویندوز xp نمیتونم وصل بشم
بعضی وقت ها با وجودی که فقط یک یا دو برنامه بازه گوشی پیغام memory full میده!!
در حالی هندی تسک من نشون میده که بیشتر از 100 مگ رم داره.
خیلی جالبه.یعنی 256 مگا بایت رمش الکیه؟!!
سلام دوست عزیز.:5:نقل قول:
تا جایی که میدونم پیغام memory full رو وقتی میده که حافظه گوشیت یعنی درایو C پر باشه و ربطی به میزان رم گوشی یعنی درایو D شما نداره.
شما حافظه گوشیتونو چک کردین؟
ولی من فکر میکردم به رم بستگی داره!نقل قول:
نه 70 مگا بایت خالیه توی درایو سی.
یه مشکل دیگم دارم با این گوشی : بعضی موقع ها که توی یه بازی یا برنامه هستم وقتی دکمه منو رو میزنم از اون بازی یا برنامه بیرون خارج میشه.در واقع نمیشه همزمان چند تا برنامه رو اجرا کنم.با وجودی که هنوز بیشتر فضای رم خالیه.
سلام .:5:نقل قول:
من تا حالا چنین مشکلی نداشتم.
به نظرم شما سوالاتتو تو موبایلستان مطرح کنی بهتر جواب بگیری چون اونجا خود اقا احسان هم جواب سوالات رو میده.
راستی نگفتین الان دست دوی 8910 رو چند میخرن؟ Wave شده 470 ها !!:31:
منظورتون اینه که دکمه ی منو رو نگه میدارین چند ثانیه اما از بازی یا برنامه میاد بیرون؟نقل قول:
آقا جون وقتی از چیزی اطلاع نداری کسی که مجبورت نکرده اطلاعات غلط بدی:13::2:نقل قول:
این ارور هیچ ربطی به درایو سی و فون مموری نداره
و ارور پر شدن رم هستش!
اما در مورد مینیمایز نشدن برنامه
ببین ورژن جدید اون برنامه اومده اگه هست با جدیده امتحان کن
چون ممکنه با فریمورت مچ نباشه
یه بار هم با ورژن قدیمی اش چک کن
موضوع بعدی هم که هست بعضی برنامه ها با پچ هایی که رو گوشیت نصب کردی و فعال هستند
مشکل دارن
همه ی پچ ها رو غیر فعال کن بعدا گوشیت رو ریست کن ببین مشکلت حل میشه یا نه
اگه حل نشد اسم برنامه و فریمورت رو بنویس
تا بیشتر بتونیم کمکت کنیم
نه.نگه نمی دارم.فقط یه ضربه...نقل قول:
البته اکثر اوقات اون برنامه ای که توش هستمو نمی بنده ولی همون تعداد دفعات کمی هم که این اتفاق میفته با وجود اینکه رم زیادی اشغال نشده خیلی عجیبه.
---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------
من فک کنم وقتی رم کامل اشغال باشه گوشی از فضای خالی درایو c به عنوان رم استفاده می کنه.
درست مثل کامپیوتر که برای اینکه روون تر کار بکنه بهتره درایو c یه حداقل فضای خالی ای داشته باشه.
نه دوست من اگه اینجوری بودنقل قول:
بجای خرید رم 4 گیگ 80
گیگ فضای خالی میزاشتن رو درایو سی :31: ارزون تر هم در می آمد:46:
کلا سرعت رم چه در گوشی و چه در پی سی بسیار بالا تر از حافظه جانبی(هارد دیسک) هستش
و اصولا تفاوت رم و هارد دیسک که هر دو نوعی حافظه هستند
در سرعت رید و رایت دیتا بر روی اون هاست
اما در مورد فضای خالی درایو سی پی سی
یه سری تمپرری فولدر(فولدر های موقت) برای اجرای هر برنامه ای ویندوز روی درایو سی میسازه
که بتونه اون برانه رو ران کنه
وقتی حافظه درایو سی ما کم باشه بهش کمی از اطلاعات رو میتونه روش جا بده
و برای فرا خوانی دوباره اطلاعات ذخیره نشده پردازش مجدد لازمه
که باعث میشه سرعت اجرای برنامه بیاد پایین یا اصلا اجرا نشه برنامه
البته این بحث ریزه کاری زیاد داره و مبحث خیلی فنی تر از اینه که البته
هم از حوصله تاپیک خارجه هم من تخصص کافی در این زمینه رو ندارم
درسته.یعنی پس توی گوشی هم همینطوره یعنی temporary وجود داره؟
آخه من یادمه قبلا که 6630 داشتم بازی های سنگینو فقط در صورتی اجرا میکرد که بخش زیادی از درایو سیش خالی می بود.
از 370 آغاز می شه تا 450! بستگی به میزان تمیز بودن گوشی و نبود خط و خش داره!نقل قول:
شاد باشین :دی
سلام. تهران چند i8910 HD؟
حول و هواشی 500 تا 520 باید باشه البته با گارانتیش...نقل قول:
شاد باشین :دی
زمانی که برای پخش یک فایل تصویری ویدئو پلیر میگه ، video or audio not supported و صدا ، بدون تصویر پخش میشه مشکل از چیه؟