آقا دمتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت گرم .......نقل قول:
پس من هم باید UM درست کنم چون باید یکی باشه که جلو شمارو بگیره ..... lolol
Printable View
آقا دمتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت گرم .......نقل قول:
پس من هم باید UM درست کنم چون باید یکی باشه که جلو شمارو بگیره ..... lolol
فقط تو رو خدا rec healer یا rec mage درست نکن که کشتن اینا با اعصاب و روان آدم بازی می کنه.نقل قول:
شاید با تنها کلاسی که به مشکل بر بخورم B-defender ها باشن.اگه یکی مثل BD باشه که دیگه باید PVP رو ترک کرد.
نامرد اصلا به هیچ صراطی مستقیم نیست.اصلا نمیشه هیچ کاریش کرد.
ولی 2 روز پیش اومده بود تو jungle بچه های مارو می کشت اومدن Timpar رو صدا کردن فکر کنم Timpar رفت BD رو کشت.
اگه ele طرف رو بدونی دیگه 50% کار حل میشه.
پس UM چی درست کنم ؟؟؟نقل قول:
MAge نیازی نداره Ele طرف مقابل رو بدونه ....
بدیش اینه که اینا ele هاشون عوض میکنن.مثلا adu اون شب تو raigo بود ele ش water بود چون وقتی با pagan روش earth میزدم 2000 تا دمیج میخورد.تازه ارومورش هم legend بود واسه لول 53 .
فردا شبش یه goddess پوشیده بود که ele ش یه چیز دیگه بود حالا امتحان نکردم فقط earth روش 400 تا بیشتر دمیج نمیزد
اتفاقا mage باید ele طرف رو بدونه تا بدونه از چه ele استفاده کنه و اگه نتونه به موقع طرف رو بکشه و طرف یه war یا یه assassin باشه دخلتو میاره.نقل قول:
اگه طرف fire ele داشته باشه که کار mage سخت میشه چون water ele attack نداره.فقط اگه اشتباه نکنم Mage UM
تو لول 48 یه حمله ی water ele میگیره که اونم instant cast نیست و زمان می بره.برای همین زیاد موثر نیست.
خوب حالا دوستان با توجه به mob ها و محیط های بازی و نوع حمله های کلاس ها چه ele ای رو واسه armor پیشنهاد میدن؟
این که مشکلی نیست.سلاح ele که تو epic quest میده رو water میکنی.نقل قول:
بیشتر pagan ها چون نیاز به ele ندارن اونو انجام نمیدن اگر هم بدن ازش استفاده نمیکنن
ele پاگان چیزی از بحث من کم نمی کنه.اگه ele طرف رو ندونی به مشکل بر می خوری مگر اینکه خوش شانس باشینقل قول:
و wrong ele رو نزنی وگرنه شانس اینکه طرف دخلتو بیاره زیاده.مخصوصا اگه پاگان باشی.
نقل قول:
شما چون mage/ Pagan نداشتید نمیدونید که یه Skill هست که میتونه Ele طرف مقابل رو Remove کنه به مدت 1 دقیقه ..... لول 15 هم داره ...
اتفاقا من تمام کاراکترها رو داشتم.از پاگان گرفته تا هانتر و گارد.نقل قول:
این skill که شما اشاره کردی اسمش Attribute Remover هست که به اختصار بهش AR میگن.
اکثر افرادی که PVP می کنن همه untouch دارن و این skill مفید نخواهد بود.
ولی برای کسانی که نمی دونن این skill چیه چیز خوبی خواهد بود.
البته کسی که ele لینک می کنه و می خواد حرفه ای PVP کنه اینا رو می دونه.
در ضمن تا شما بیای AR بزنی یه وار UM با luck build کار شما رو ساخته.
یه پاگان UM درست کن بیا PVP ببینم حریف من و مجتبی هستی یا نه.منتظریم.
اون یکی fire ele بود.نقل قول:
ای بابا چرا احسان هر وقت که من لیدر میشم تو هم لیدر اون ور میشی با من شاخ به شاخ میشی
میشه ele رو عوض کرد.نقل قول:
------------------------
منو جو گرفته از PVP بیام بیرون.زورم دیگه نمیرسه conti rez بخرم.اگه با normal rez هم بیام 2 سال طول میکشه تا رنک 11 بگیرم.ولی وقتی bosh رو میبینم 3 تا گل داره اعصابم خوردم میشه.میگم من چیم از اون کمتنره/اگه ستاره بگیره 200 تا stat میگیره من با گل 130 تا.
من نمیدونم چرا ؟؟؟ تا میام تو PVP هرکی Lead باشه به من میده هی میگم نمیخوام ولی نمشه ...نقل قول:
مگه این هفته اصلا pvp شد؟!!نقل قول:
ای بابا چرا احسان هر وقت که من لیدر میشم تو هم لیدر اون ور میشی با من شاخ به شاخ میشی
ما که هر موقع اومدیم تو 1-15 یه 10 تا 20 دقیقه تو base وایستادیم و نوسر های شما که ما رو camp کرده بودن نگاه می کردیم . بعد خسته میشدیم از نگاه کردن میامدیم بیرون. هفته قبل کم سابقه بود یک هفته گذشت کراکتر GRB من 400 تا kill بیشتر نگرفت در حالی که کراکتر UM من تو 9 ساعت 1300 kill گرفته بود (3 یا 4 هفته پیش)
دیگه قربونه لایت ها برم این پشکل نوس می کنن . کلی نوسر جدید هر روز معرفی می کنن !!؟ ماشاالله از اولین kill و rank 1 با نوس شروع می کنن . من میام طرف لایت ها و باهاشون صحبت می کنم . ماملا nob هستن و احمق . هیچ چیزی از pvp نمی دونن. کاملا مشخصه بچه های زیره 12 یا 13 ساله هستن . یجورایی همون گروهه سنی الف خودمون . اصلا نمی دونن باید kill بگیرن rank بگیرن !!؟ فقط می دونن باید قوی باشن و بقیه رو بترسونن.
چرا نمیشه .نقل قول:
میشه ele رو عوض کرد.
پول داشته باش مثل Adu به Armor های مختلف ele های مختلف میزنی بعد از PID استفاده می کنی و وسط pvp هی اینا رو عوض می کنی.
حداقل رنک 10 رو بگیر . سریع هم این کار رو بکن . چون این مزایده باعث شده قیمت ها به طرزه وحشتناکی بالا برن . بخصوص آیتم هایی مثل rez rune که خواهان زیاد داره .نقل قول:
منو جو گرفته از PVP بیام بیرون.زورم دیگه نمیرسه conti rez بخرم.اگه با normal rez هم بیام 2 سال طول میکشه تا رنک 11 بگیرم.ولی وقتی bosh رو میبینم 3 تا گل داره اعصابم خوردم میشه.میگم من چیم از اون کمتنره/اگه ستاره بگیره 200 تا stat میگیره من با گل 130 تا.
پیش بینیه من اینه که تا 2 یا 3 هفته دیگه conti 15D به +400 mil و conti 30D به +800 mill برسه .
دیگه ساعتی قیمت ها داره بالا میره . کاملا می خوان همه رو مجبور کنن که پول بدن و AP بخرن و بازی کنن . و gold رو می خوان بی ارزش کنن. خیلی سریع هم به هدفشون میرسن.
کاره درستی می کنن . خوب اولن که Range بازی می کنی دوما اینقدر def داری که بهترین character برای respawn هستی .نقل قول:
من نمیدونم چرا ؟؟؟ تا میام تو PVP هرکی Lead باشه به من میده هی میگم نمیخوام ولی نمشه ...
ولی یه چیز رو نفهمیدم . حتی وقتی تو هم لیدر هستی بیخودی هی ما رو camp می کنین . camp کردن بغیر از حالت full bless تقریبا معنی نداره . و جلوی kill rate خوب رو میگیره ولی خوب کسی این چیزا حالیش نیست. از طرف ما هم فقط Bosh و Hub این چیرا رو می فهمن و 100 بار هم میگن ولی هیچ کی نمی فهمه!!؟
من با نصف حرفات موافقم با نصف دیگه نه.نقل قول:
مثلا اگر ما 10 نفر باشیم لایت ها یه فول رید باشن با چهار تا نوسر بریم بیرون چیکار کنیم؟اصلا چیکار میتونیم بکنیم؟
من منظورم از اینکه میشه ele رو عوض کرد ele عصا پگان هاست که fire هست میری مپ 2 یه یارو عوضش میکنه
ele میشه عوض کرد ... من عوض کردمنقل قول:
امشب PVP خفنه.fury داره خفن کار می کنه.نمی دونم چند بار bless داشتیم ولی سابقه نداشته اینجوری باشه.
اوف عجب pvp بود دیشب.لایت ها هی نوسر میاوردن ما baam baam رو داشتم هی میکشتیم نوسر هاشونو باز دوباره بر میگشتن.mahal ,GOT-CHA رو دوبار کشتیم یه نوسر دیگه گم نام داشتین که تاحالا ندیده بودمش اونم یه بار کشتیم. همون اول که baam اومد radiant رو denoss کردیم.لایت ها چون 2 تا نوسر داشتن log نمیکردن بعد از کلی هفته یه شب یه pvp خوب داشتیم.
سلام میشه راهنمایی کنید برای ساخت اکانت از چه لینک سرور باید استفاده کنم
متشکرم
دیشب من دیدم Baam هستش رفتم چون فایده نداره ....... رفتم UM Plvl کنم .....نقل قول:
نقل قول:
>>>>>> Welcome Shaiya <<<<<<<
باید بری تو سرور دوم Etain ...................
بعد از کشتن باس AN می تونی ele رو عوض کنی.نقل قول:
من منظورم از اینکه میشه ele رو عوض کرد ele عصا پگان هاست که fire هست میری مپ 2 یه یارو عوضش میکنه
دیشب من از ساعت 1 تا 3 نصفه شب pvp بودم . حدود 1 ساعت 50 دقیقه باز ما camp بودیم و لایت ها رکورد noss همزمان رو با 5 تا nosser زدن.
تا اینکه ساعت 2:50 Besa اومد . سریع 4 تا از nosser ها log کردن فقط Gotcha موند که Besa با 6 تا ضربه اونو کشت . 10% جون Besa رو هم نتونست کم کنه.
بعدشم همونطور که گفتم لایت ها الفرار شدن و log کردن !! ما 2 ساعت با 4 تا نوسر base play کردیم (آخرشم که Radiant هم اومد) لایت ها 1 دقیقه هم صبر نکردن ! Besa هم سریع رفت و لایت ها هم بر نگشتن ما هم رفتیم خوابیدیم .
Besa همینطوری داره کراکترش رو تقویت می کنه . enchant و Armor هاش با 1 ماه پیش خیلی فرق کرده و بهتر شده .
Bow اون هم که [13] enchant هست. از اون طرف مثل اوایل خفن نوس نمی کنه و به 2 یا 3 تا نوس اصلی رضایت میده. البته نیازی هم نداره بره روی full noss .
یک اشتباه عجیب کردم و restat stone که تو WH بود رو جابجا کردم و به طور اتفاقی pop شد.
مجبور شدم یه کم زود restat کنم.
الان هم 400 dex و 400 luck و 250 تا str دارم.بد نشد ولی مطابق برنامه نشد.دیگه فقط باید Str اضافه کنم.
آقا Guild چطوری درست میکنن ؟؟
7 نفر لول بالای 11 باید باشید تو یه پارتی و هیچ کدومتون هم guild نداشته اشید.بعد اونی که میخواد guild به نامش بشه بره درستش کنه
نقل قول:
ممنون .... بعد اگه guild کمتر از 7 نفر بشه پاک میشه ؟؟
فکر نکنم..نقل قول:
نمیشه نظر قطعی داد چون تا حالا برای ما پیش نیومده.نقل قول:
بهتره از یه GS بپرسی.
راستی اگه درست کردی اسم گیلدت رو بگو حمله نکنم.
امروز داشتم تو DD1 یه جنگ حسابی راه مینداختم.داشتم فارم می کردم 3 تا reborn ریختن سرم.
کشتمشون گرچه HM بودن ولی حداقل 56 بودن.از چکمه هاشون معلوم بود.اونا هم luck build بودن.
3 بار ایتا رو کشتم آخر سر رفتن furious رو آوردن تا منو کشت.گرچه از خیلی ها شنیدم dex ---- می کنه.
حتی Elliot و Tehlique و Phonomonia هم اینو miss می کنن.تنها فردی که از لایت های قوی هک نمی کنه
Nemmy هست.خداییش خیلی هیولاست.منو 5 یا 6 ضرب منفجر می کنه.
بعد orc من رفت واسه Bf اش شام درست کنه(چه دختر خوبیه!!!)
با Hubart و Corrass و چند نفر دیگه رفتیم DD2 یه PP ترکوندیم.تو راه برگشت می خواستم از DD1 رد بشم
که در صورت مشاهده ی اونا حتما جنگ میشد ولی محمد گفت رفتیم جنگل رو فارم کردیم.
این انفولانزا هم که تا مارو نکشه ولکن نیست.از 4:30 تا 8 شب زیر پتو تب و لرز داشتم.منم که تنها زندگی می کنم
کسی نیست به دادم برسه.وصیت می کنم اگه دخلمون اومد armor من رو بفروشید و صرف امور خیریه کنید.
اه....چقدر حرف زدم.خلاصه از یه GS بپرسی بهتره.هه هه هه....
guild رو درست کردم به اسم کارکترم حالا باید برم GRB .......... کسی از GS نبود که بپرسم از چند نفر دیگه هم پرسیدم شک داشتن ........
همین guild خودم DELITE اولش که ساختیمش چند نفر گذاشتن رفتن هیچی نشدنقل قول:
امروز که بیدار شدم گفتم بذار به حرف محمد گوش کنم.
با Citaw بودم.اول یه پارتی 4 نفره تو mixed mobs رو ترکوندم بعد 2 نفر رو تو crocs کشتیم.
بدون هیچ اخطاری حمله کردم.دوستام همه از این تغییر ناگهانی تعجب کرده بودن.دیگه همین رویه رو پیش خواهم گرفت.
یکم ترس تو دلشون برای ما بزار.همه وحشتشون رو سمت خودت نبر:Dنقل قول:
من که امروز بدجور حالم از این آپدیت آخر خراب شد ............ آنتی ویروسم ویروس میشناسه
بار اول اینجوریه.آنتی ویروس رو disable کن و بازی رو اجرا کن.بعد خارج شو و فایل Updaterنقل قول:
رو به exception آنتی ویروس اضافه کن.هم به exception مربوط به database و هم به Heustric(هوش مصنوعی)
بعد restart کن و گارد آنتی ویروس رو enable کن.
اگه بگی آنتی ویروست چیه بهتر می تونم راهنماییت کنم.تو آپدیت قبلی واسه منم همین اتفاق افتاد.
نقل قول:
norton 2010 هر کاری میکنم SONAR ویروس میشناسه ........
اتفاقا منم NIS 2010 دارم.نقل قول:
همون کاری رو که در بالا گفتم انجام دادم و درست شد.
در سری اول که فایل game.exe می خواد به سرور کانکت بشه یه سری اطلاعات به سرور می فرسته که
sonar با توجه به رفتار فایل اونو spyware تشخیص میده و پاک می کنه.
شما auto-protect و sonar رو غیر فعال کنید و بازی رو اجرا کنید برید تو بازی و 5 دقیقه تو بازی باشید.
بعد از بازی خارج بشید و Restart کنید و auti-protect و sonar رو فعال کنید.
در ضمن بعد از هر آپدیت از بازی یه کپی بگیرید تا هم اگه همچین مشکلی پیش اومد بتونید مثلا فایل
مشخصی رو برگردونید و هم نخواهید بعد از ریختن ویندوز باز آپدیت کنید.
منتظرم ببینم مشکل شما حل میشه یا نه.
نشد .......... جالب اینجاست که فایل رو Trust نمیکنه .نقل قول:
این دو تا آپدیت آخر چی بود معلوم نیست
عجیبه.این کار واسه من که جواب داد.sonar تو NIS و NAV با هم فرقی ندارن.
از نسخه ی کرک شده ی نورتون که استفاده نمی کنید؟
منظورم اینه که قبل از نصب کرک شده باشه.
نه ... NIS هست نمیدونم چرا بعد از آپدیت بازی اینجوری شد مجبورم SONAR خاموش کنم ... برای شما UPdate ؟نقل قول:
نمیدونم چرا این فایل رو Trust نمیکنه ....
من امشب تو بازی بودم و مشکلی نبود.