ماتریکس بخوره تو سرشون:دینقل قول:
خیری ازش ندیدم:دی
مخابرات رو خبر نداری؟
Printable View
ماتریکس بخوره تو سرشون:دینقل قول:
خیری ازش ندیدم:دی
مخابرات رو خبر نداری؟
اگه منظورتون از مخابرات همون ارم نت هست، خیر نامحدود نداره. منم الان از ارم نت دارم. دانلود شبانش هم همون سرعت واقعی هست که ازش میگیرید.
فکر نمیکنم تو شیراز مخابرات خودش اینترنت مستقل بده. با همکاری اسیاتک و مخابرات هست.
منم اسیاتک دارمنقل قول:
همون ارم نت.
سرعتش برام عالیه حتی شبم خوبه ها!
ولی نامحدود نیست!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>
میگم این اینترنت 1888 چیه؟
تویه قبوض تلفن هم همش تبلیغش میکنه؟
adsl هست؟
کسی گرفته؟
دروود
دوست گرامی اگر ADSL بود که شماره نمیزد:دی
این اینترنت هوشمند هست
شما چه سرعتی دارید، و سرعت دانلودتون توی روز و شب چجوریه؟نقل قول:
من 512 دارم که روز با سرعت 150_200 دانلود میکنه و شب با سرعت 60_70 یعنی تقریبا سرعت قرارداد.
منم 256 دارمنقل قول:
سرعتم دقیقا هم شب و هم روز مثله شماست
این سرعت دانلودم تقریبا ساعت 6 صبح
گفتم بزارم دانلود منیجرم اپدیت شه:دی
سلام دوستان
من شاتل دارم. سرعت شبهاش که خرابه ، هیچی، پورت وی پی ان رو هم میبندن.
میخوام پارس آنلاین بگیرم. میخواستم ببینم ، وی پی انو نمیبنده( به خصوص شبها)
شاتل ديگه مرد اگر حرف هم بزني اخراج از سايت
از شر شاتل راحت شديم رفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با دروود
دوستالنی که همیار دارند آیا امروز پورت های PPTP بسته شده؟
دوستانی که غیرهمیارند هم پورت PPTP بسته شده!نقل قول:
چه برسه به همیار!
وی پی ان پارس آنلاین رو تو بعضی روزهای به خصوص می بندن !! :rambo:نقل قول:
---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------
نقل قول:
یکی از نمایندگی های آسیا تک تو خیابون قدوسی غربیه
خیر پورت ها باز هست ولس سرعت خیلی کمه و عملا سایتی وا نمیشه.نقل قول:
ولی من با SSTP وصل هستم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دروودنقل قول:
گویا از منابع غیر رسمی به گوش می رسد که این روند بنا است تا همیشه ادمه داشته باشد..!
بعید نیست!ظاهرا میخوان طرح اینترنت پاک رو پیاده کنن. با این حساب باید فاتحه نت رو بخونیم... خدا به خیر بگذرونه!نقل قول:
لیست تعرفه هاش رو ندارید؟نقل قول:
ممنون
کدوم منابع؟!نقل قول:
دوستان کسی آسیا تک داره اطلاعاتی به ما بده که این بهتره یا شاتل؟
چند تن از دوستانی که در زیمنه ارائه این خدمات یدی دراز دارند:دینقل قول:
دروود بر شمانقل قول:
دوست گرامی من از هیچکدوم نداشتم سرویس اما باید بگویم که با خواندن جستارهایی درابره خدمات شاتل و سرویس دهی شان،و اینکه حال همه شاتل را دزد و فریبکار می شناسند،می پندارم آسیاتک بهتر باشد.:10:
احتمالا دوستانی هستند که آسیا تک داسته باشندکه توضیحات کاملی بدهند...شاتل که واقعاافتضاح شده!!!
یک خورده بیشتر توضیح میدین ، که قراره چجوری بشه ؟نقل قول:
---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
سلامنقل قول:
شما الان از چه شرکتی گرفتی سرویس ؟ چه سرعتی ؟ چه قیمتی ؟
این سرعتی که گذاشتی 197 kb مال روز هست ؟
شبانه هاش از چه ساعتی هست ؟
نقل قول:
من دارم
سرعت دانلود شبانه:با پ.رو.کسیکد:http://up.--------.com/images/399t1r818qx7ckd8m45h.rar
خیلی ممنون
میشه اطلاعاتی بیشتری نظیر:
پهنای باند.
*مبلغ
*مرکز مخابرات
*دانلود رایگان
*سرعت دانلود در روز
*قطعی یا افت سرعت داره یانه
درمجموع اطلاعات جامعی زحمت بکشین
ممنون
سلامنقل قول:
از شرکت اسیاتک سرعت 256 که روی 2 مگ بستن 3ماهی 40 تومن
مرکز مخابرات امیرکبیر
سرعت دانلود روز 150-200
سرعت دانلود شبانه هم که دیدید
متاسفانه نمیدونم چرا سایت speed test برام کار نمیکنه این روزا!
به همین خاطر هم سرعت دانلود خودم رو گذاشتم
آخه به 197 كيلو هم ميگن سرعت فضايينقل قول:
عزيز اون 970 كيلو سرعت هست پنج تا لينك داره هم زمان با هم دانلود ميشه پنج تا رو با هم جمع كن ميشه سرعت دانلود
در ضمن ISP هم نيست
من اگه سرعتم 293.01 می شد دیگه هیچ ایرادی از اینترنت نمی گرفتم:|
بالاخره چی هست ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
شما از کدوم شرکت سرویس گرفتید؟
ممنون
هر دفعه هرکی پرسیده بحث رو عوض کردی:دی
احیانا کش سرور نصب نکرده باشه !!
نکنه --- داری؟؟؟>؟
اگر یه فیلم از سرهت دانلودت مثله من میزاشتی خیلی واضح تر بود
ممنون
کلا فلش پلیر من کار نمی کنه. مثل اینکه فلش پلیر رو بستن.نقل قول:
هم با مازیلا و هم با اکسپلورر با آخرین نسخه فلش تصاویر فلش کار نمی کنن.
فکر می کردم فقط پارس آنلاین اینجوریه می بینم که مال شما (آسیا تک) هم این مشکل رو داره.
آره، اینا ******************************* به تمام سایتهایی که با فلش پلیر سرو کار داره.نقل قول:
بعد میگن استفاده از **** شکن جرمه. :16::16::16::16::16:
جالبه والا!
چار روز دیگه اگر ویندوزتون هم بالا نیاد لابد میگید که ویندوز رو هم بستن آره؟!
فلش پلیر چه ربطی به ISP داره؟!
ظاهراً فعلا که ربط داره و تونستن ببندنش. الان نه تنها سایتهایی مثل یاهو و گوگل برام باز نمیشن، بلکه در تمام سایتها چه ایرانی چه خارجی تمام آیتمهایی که با فلش پلیر داشته کار نمیکنه. الان انجمنهای دیگه رو هم چک کردم دیدم بسیاری از دوستان از شهرهای مختلف این مشکل رو دارند.نقل قول:
دوست من فلش پلیر از نظر تکنیکی هیچ تفاوتی با صفحات معمولی نداره
پس اگر صفحه معمولی باز شد فلش هم از اون آدرس باید باز بشه اما اگر صفحه ای از یک دامنه باز نشد فلش هم نمیتونه از اون آدرس چیزی رو لود کنه
این دیگه انقدر پیچیده نیست که شما میگی ربطش دادن و بستن!
نقل قول:این هم اینقدر پیچیده نیست که فلش های یک صفحه در حالت عادی باز نشه و با **** شکن باز بشه. حالا اون تکنیکی که میگید رو برای من توجیه کنید.نقل قول:
در ضمن اینها میتونن خیلی کارا بکنن. یادمه یه مدت پسوند flv رو ***** کرده بودن.
لطفا تعصبی برخورد نکنید مدیر محترم با 6 ستاره و این همه پست. شما باید قاضی باشید نه وکیل :13:.
من چرا باید شما رو توجیه کنم؟ شما همینطوری اومدید یک نسخه برای همه فلش پلیرها پیچیدید و اصرار هم دارید که درسته
خوب اگر دانش این نظریه دادن رو داشته باشید که حرفی نیست و شما باید من رو توجیه کنید چون من شغلم برنامه نویسی وب هست و از نظر من همچین چیزی ممکن نیست!
احتمالاً دامنه ای که شما امتحان میکنید مشکل داره یا ip ایران رو بن کرده یا اینکه فـیلتر شده و...
یه تست کنیم بد نیست. شما یک صفحه که فلش داشته باشه و اون دامنه که فایل در اون ذخیره شده مشکل نداشته باشه به من معرفی کنید تا چک کنم
عزیز من از 1_2 روز پیش تاحالا تو هر سایتی که میرم اینجوریه. دوستمون هم که گفت. کدوم دامنه؟ کدوم 1 نسخه؟
بعدشم شما خودت داری میگی که برنامه نویسی و یعنی اطلاعات زیادی داری، بعد از اون طرف میگی چرا باید منو توجیه کنی؟ و در عوض منو محکوم میکنی. جالبه والا. :31:
من بحث با شما رو تموم میکنم. موفق باشید با برنامه نویسی، ولی اینا رو دست کم نگیر.
حالا چرا قهر میکنی :دی
من میگم دلیلی وجود نداره که ISP فایل فلش رو محدود کنه! اگر هم به فرض محال بخواد همچین کاری بکنه هم اینکه راهی وجود نداره که 100% بتونه این کار رو انجام بده هم برای اون مواردی هم که موفق به این کار میشه بار روی سرورهاش چند برابر میشه
در مورد توجیه کردن هم خوب کسی که نظریه ای میده باید ازش دفاع کنه!
بگذریم. شما اون یک صفحه رو که من تو پست قبلی گفتم به من معرفی کنید تا چند تا تست کنیم که اگر واقعاً ISP محدودتون کرده پیگری کنید تا درست بشه
تمام بازی های این سایت که همه فلش هستن.
قسمت تست این سایت (به شرطی که قبلا در حافظه ذخیره نشده باشه)کد:http://www.kongregate.com/games/Louissi/age-of-war
این سایت یه فلش بزرگ وسط صفحه داره که سایت یکی از isp های ایرانهکد:http://www.speedtest.net
و ماشاالله.......کد:http://loveon.ir
نه عزیز شکر خدا ما سایت google رو هم با **** شکن باز میکنیم. مشکلی نداریم.
این هم یک سایت دیگه :
[HTML]http://weather.uk.msn.com/[/HTML]
زیر قسمت advertisement یک فایل فلش هست که باز نمی شه (کلیک راست کنید معلومه)
بابا من از شاتل سرويس داشتم همين ديروز تموم شد الان هم اومدم ماتريكس اين سرعت ربطي به isp تا حدودي مربوط به --- ميشهنقل قول:
نقل قول:
speedtest که برای من بدون مشکل باز میشه. بقیه رو هم تست میکنم ببینم مشکلی داره یا نه. اگر داشت که فردا با iSP مطرح میکنم ببینم چی میگن اما اگر مشکل نداشت چند تا صفحه تست در نظر دارم که میدم شما باز کنید ببینیم نتیجه چی میشهنقل قول: