با سلام
من نسخه ی ساین helloox رو نصب کردم اما نه ری استارت و نه اجرای HelloOX2 گوشی من 5800 هست اون helloox که ساین نشده بود رو ساین کردم اما وقتی که نرمافزار هک رو باز میکنم ارور میده به نظر شما چطوری هکش کنم؟
error Certificates
Printable View
با سلام
من نسخه ی ساین helloox رو نصب کردم اما نه ری استارت و نه اجرای HelloOX2 گوشی من 5800 هست اون helloox که ساین نشده بود رو ساین کردم اما وقتی که نرمافزار هک رو باز میکنم ارور میده به نظر شما چطوری هکش کنم؟
error Certificates
نقل قول:
سلام
برای من هم بار اول اینجوری شد
یعنی این ارور رو داد
اما اون فایل مثلا ساین شده رو پاک کردم(چون اولین بار که زدم ساین بشه، گویا نشده بود) و دوباره ساین رو انجام دادم(hellox 2 رو میگم)
این بار حجمش از 181 کلیلو بایت به 188 کیلو بایت تغییر کرد که وقتی این رو توی گوشیم اجرا کردم ، راحت نصب
شد
نقل قول:
بالاخره كد ريست چيه
7370؟؟؟؟
يا
*7780#*؟؟؟؟؟؟
:33:
با چه برنامه یی و چجوری ساینش کردی چون من هر کاری کردم با برنامه یs60SignSis ارور error Certificates میده!نقل قول:
با برنامه ی signsis هم نتونستم ساینش کنم یعنی نمیدونم تو اون قسمت ها چی بنویسم؟
نمیخواد چیزی بنویسین...نقل قول:
فقط باید آدرس فایل رو بهش بدین.
قسمت پسورد رو تغییر ندین.
مثلا چجوری میشه نمونشو بنویسید! چون وقتی من روش کلیک میکنم روی sisfile کیبورد میاد و اصلا ادرس نمیاد تا بهش وارد کنم ایا باید ادرس رو تایپ کنم؟
سلامنقل قول:
من با SignSiS.exe ورژن 0.7 ساین می کنم
در ضمن از برنامه ای که داخل گوشی نصب میشه استفاده نکنید(چون منم نتونستم بهش آدرس بدم) از همین برنامه pc استفاده
کنید
من آپلودش کردم توی رپید شیر
اینم آدرسش:
کد:http://rapidshare.com/files/271234755/SignSiS.exe.html
شدیدآ به کمک اساتید نیاز دارم
من 5800 دارم که وقتی به ورژن 21 آپگرید کردم دیگه هیچ وقت درست نشد. انواع و اقسام فایل ها رووش امتحان شده ولی باز هم نشد. به ورژن 30 ارتقا دادم اول بعد 1 دقیقه خاموش میشد بعد که چندتا فایل بهش اضافه کردم (فایل هایی که از آدمهای خبره گرفتم) باز هم کامل درست نشد. الان بعد 15 دقیقه خاموش میشه. در ضمن تمام این کارها از طریق باکس صورت گرفته.
از تمام اساتید خودم خواهش دارم که اگه راه حلی دارن - فایلی - چیزی دارن به کمک من بیان چون الان یک ماهه که انطوری شده.
با تشکر از همگی
تا جایی که من یادمه از صدر اسلام همه مشکلات گوشی ها با فلش کردن حل میشد این کار هم جواب نداده؟
سلام دوستان!
دیشـــــب مموری 16 گیگ گذاشتم روی گوشی،فعـــلا که مشکلی نداره و سرعتشم عالیــه!
بهترین برنامه برای ساین کردن که هم درست کار میکنه هم انتخاب فایلش آسونه :
Free Signer
دوستان نرمافزاری میخوام که
1 زیرنویس فارسی رو ساپورت کنه(فرمت Srrt)
2 فایلهای DivX رو پخش کنه
و یک کانورتور خوب معرفی کنید و به نظر شما ببه چه فرمت و به سایزی تغیییرش بدم
چه مارکی و چند خریدیش؟نقل قول:
قرار نیست با 16 مشکلی پیش بیاد، چون تا اون سقف رو نوکیا گفته که ساپرت میکنه.
Kingstone ... بابام از ایرلند برام گرفته، قیمت دقیقش رو نمیدونم!نقل قول:
چه مارکی و چند خریدیش؟
قرار نیست با 16 مشکلی پیش بیاد، چون تا اون سقف رو نوکیا گفته که ساپرت میکنه.
منم انتظار مشکل نداشتم، گفتم بچه ها بدونن!
منم خیلی دنبالش بود ولی ...نقل قول:
دوستان نرمافزاری میخوام که
1 زیرنویس فارسی رو ساپورت کنه(فرمت Srrt)
2 فایلهای DivX رو پخش کنه
و یک کانورتور خوب معرفی کنید و به نظر شما ببه چه فرمت و به سایزی تغیییرش بدم
Total Movie Convertor 3.x s مبدل بسیار خوبی هست، سرعتش خوبه، Subtitle رو بهش میدی، برات میزنه روی فیلم، فرمت MP4 که خودش پیشفرض نوکیا سیمبین 9.x گذاشته خوبه ولی باید رزولوشین رو تغییر بدی! (640*360 و 16:9)
نقل قول:نقل قول:
دوستان سلام
خواستم به عرضتون برسونم که مشکلم حل شد .
یه نرم افزار دانلود کرده بودم که زمان اذان را اعلام میکرد . گویا اون نرم افزار برام مشکل ایجاد کرده بود . حذفش کردم فعلا مشکل فوق حل شده .
اما جواب کیف فابریک رو هنوز نگرفتم . اگر لطف کنید ممنون میشم .
من از کیف فابریکش استفاده میکنم! به نظرم عالـــــــیه! سوراخ ها جریان نداره! ولی این فایده رو داره که اگه به هر دلیل صفحه ات روشن شد، متوجه میشی! (Miss Call) توضیح خاصی نیست ولی به نظرم اگه صفحه رو به سوراخ ها باشه بهتره چون شکل کیف و بدنه گوشی مطابقت بیشتری پیدا میکنه!نقل قول:
راستی یه سوال از همه ی دارندگان 5800
کی از کیف فابریکش استفاده میکنه و راحته یا نه ؟ ؟ جریانه سوراخ های روش چیه ؟ در مورد استفاده از کیف فابریک اگر توضیحی صلاح می دونید بدید ؟ ممنون
سلام به همگی... :20:
توی مسافرت اخیر، چند تا عکس با دوربین 5800 گرفتم که براتون می ذارم تا کیفیت دوربینشو ببینین. چون خیلی ها می گن کیفیتش بده اینا رو می ذارم تا ببینین خیلی هم بد نیست. به هر حال بایستی فراموش نشه که از یک دوربین حرفه ای استفاده نمی کنیم...
گل توی حیاط خونمون:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس هایی از روستای زیبای ماسوله:
:8:
:8::8::8:
دوستان ایا این روشی برای افزایش صداش داخل هدفون و خود گوشیش اومده در ضمن گوشی من هک شده !
سلام...عکسها رو تو این تاپیک می ذاشتید بهتر بود:نقل قول:
راستی چرا صورتها رو اینجوری گرفته؟؟؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219406&page=119
یک نفر از کسانی که این گوشی رو داره لطف میکنه به من بگه :
باطری این گوشی چطوره و در استفاده معقول چند روز باطری نگه میداره
:20:من که دارم 2.5 روز اگه یکم حواشو داشته باشی تا 3 روز هم میرهنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
عکسای قشنگی با این گوشی گرفتی. فقط بابت تنظیمات یه توضیحی بده. عکسای ماسوله رو با پروفایل Sunny گرفتی؟ اگه بقیه تنظیمات رو هم دستکاری کردی بگو چون رنگ ها هم خیلی خوب افتادند... مال من همش به سبزی می زنه رنگ عکسها...
ممنون
مهدی جان اسمارت فونه دیگه! صورت ها رو می فهمه نباید بندازه! :31:نقل قول:
دوستمون دستکاریش کرده که معلوم نشن صورت ها...
سلام
من با نرم افزار total video convreter فایلمو کانورت کردم و زیرنویس هم زیرش قرار دادم (بوسیله ی خود نرم افزار)
اما این زیر نویس توی کامپیوتر نمایش داده میشه ولی توی گوشی نه
در ضمن من با real one گوشی و نرم افزار پخش گوشی تست کردم و زیر نویس رو نمایش نداد
بعدشم با smart movie تست کردم که خیلی بد نشون میداد یعنی تمام صفحه نبود در صورتیکه من 16 به 9 کانورت کردم ، تازه زیر
نویس رو هم نمایش نداد
حالا این مشکل چه جوری حل میشه؟
مرسی
سلام دوستان
ورژن 31 چه چيزي بهش اضافه شده آيا ارزش داره از 21 اپديت كنم
سلام
چندتا مشكل واسم پيش اومده
خواهشن راهنماييم كنيد
1- وقتي مي خوام تماس بگيرم گوشي هنگ مي كنه
2- تو مديا پلير رفرش كار نميكنه
3- سنسور حس گر نداره يا واسه من كار نمي كنه؟
4- با ريست درست مي شه يا بايد فلشش كنم؟ اگه بخوام فلشش كنم شنيدم وقتي بخوام بفروشمش مشخص مي شه كه فلشش كردم و كلي رو قيمت تاثير مي ذاره راست مي گن؟
سلامنقل قول:
اول در مورد صورت ها بگم که همونطور که شما گفتین خودم دستکاریشون کردم تا کسی شاکی نشه :31:...
و اما در مورد تنظیمات خدمتتون عرض شود که اکثر این عکس ها رو با تنظیم نور اتوماتیک گرفتم جز یکی دو تا رو که با Cloudy گرفتم. (البته الآن خاطرم نیست کدوم ها رو!) فقط نکته ای که لازمه بگم اینه که برای اکثر این عکس ها Exposure رو یکی دو تا افزایش دادم (چون هوا ابری بود و طبیعتا نور کم). توی دوربین های دیجیتال تمیز بودن لنز هم خیلی مهمه؛ قبل از عکس گرفتن سعی کنید حتما لنز دوربین رو تمیز کنید. (مخصوصا گوشی 5800 که لنزش همیشه زیر دسته و کثیف میشه.)
:8::8::8:
نقل قول:
ممنون از توضیحاتت
فقط آدم بیچاره میشه می خواد گوشی رو در بیاره و برگردونه سره جاش .
احساس مس کنم اون پوشش داخلی از جلد جدا میشه . می دونی کدومو میگم که ؟
برای بیرون آوردن گوشی به هر دو دست نیازه .
سلام!
کیف فابریکش کودومه؟
پس چرا من ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی این گوشیو چجوری آپئیت کنم؟
الان 20 ه
بغدش این آویزها رو باید به کجاش وصل کنم؟؟؟؟؟؟؟: دی
1- چه جور هنگی ؟نقل قول:
2- منظورت تو موزیک PLAYER هست ... یه بار خاموش روشن کن درست میشه ...
3- حتما خاموشه ...
4- با مستر ریست همه ی اینها درست میشه ولی بهتر قبل از اون راه های دیگه رو هم امتحان کنی ...
راستی فریمور گوشیت چنده ؟
دوست من هنوز ورژن 31 نیومده اما به نظر من به 30 آپدیت کن من که راضی ام.:27:نقل قول:
1- یکبار کلید قفل را بزن شاید قفل میشه اگر درست نشد بگو تا یک فکر دیگه کنیمنقل قول:
2- این یکی رو نمیدونم ولی اگر آهنگ هات رو از طریق pc suit منظورم حالت اتصال بریزی نیازی به refresh نیست.
3- داره شاید خاموشه باید فعالش کنی باید بری به تنظیمات بعد phone و بعد sensor settings از اونجا فعالش کنی.
4- برای چی میخوای فلش یا ریست کنی؟:41:
نقل قول:کیف فابریک دیگه الان معمولاً روش نیست میگن سه پایه فیلم هم نداره و کابلشم کوتاه شده و کلی از وسایل رو کش میرن بعد میفروشن اما زمانی که من خریدم اون موقع کامل بود برای آپدیت دو راه داری با خود گوشی یا با کامپیوتر یکی رو انتخاب کن تا برات توضیح بدم:46:نقل قول:
سلام به دوستان
کسی میدونه از روی جعبه میشه ورژن گوشی رو تشخیص داد؟
می خام آخرین تولید خود کارخونه رو بگیرم.
ممنون
:31:نقل قول:
چه فرقی داره دوست عزیز.؟خودتون می تونید آپدیت کنید.
از رو جعبه نمیشه فهمید باید گوشی رو روشن کنید و کد #0000#* رو بزنید:46:
منظور شما #0000#* هست؟:31:نقل قول:
میشه یکی نحوه آپدیت گوشی به ورژن 30 رو از رو ی کامپیوتر آموزش بده؟
نقل قول:
سلام
اگه میخواهی مستقیم از اینترنت بگیری ،راهش ساده است recommend
1) آخرین ورژن nokia software updater رو میگیری
2) اطلاعات توی حافظه ی گوشی رو منتقل به مموری کارت میکنی یا راه دیگه اینکه فایل پشتیبانی میگیری
3) مموری کارت رو در میاری
4)برنامه نوکیا سافت ور رو نصب میکنی
5)گوشی رو وصل به کامپیوتر می کنی و در حالت pc suit قرار میدی
6)وصل به اینترنت میشی و برنامه رو اجرا میکنی
بقیه اش هم سوالات خود نرم افزاره که اونها مهم نیست
فقط با دایل آپ نری ، وگرنه گوشیت سرویسه:31:(بخاطر اینکه وسطش اگه قطعی بده که معمولا هم میده ، گوشیت بهم میریزه و باید ببری بیمارستان فلشش کنی:31::31:)
راه دوم هم اینه که فایل آپدیت رو جداگانه دریافت می کنی و بعدش با نرم افزار فونیکس و بدون اینترنت گوشی را
آپگرید می کنی
اینم لینک آموزش راه دوم:
ویرایش توسط alex_pk:
لینکی که به فروم دیگری دادید در انجمن موجوده و بصورت مهم هم هست.
دوستان گالری 5800 قابلیت ساخت پوشه رو داره
راهی هست که بشه تو گالری پوشه ساخت ولی عکساشو از جای دیگه واردش کرد؟چون اینطوری باید تو گالری بگردی و یکی یکی عکس هایی رو که می خوای تو پوشه بزاری.
دایورت کردن خط یادت رفت....در ضمن تاپیکش تو فروم خودمون هست نیازی به موبایلستان نیست:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=281575
بله که داره مگه کسی گفته بود نداره؟!:18:نقل قول:
نه او فولدر ها فیزیکی نیستند و فقط ظاهراً ایجاد میشند مثل ساخت آلبوم در سیمبین های قبلی و شما فقط میتونید از طریق خود گالری تصاویر رو منتقل کنید عجیبه این کار خیلی ساده است یعنی حتی میتونید تصاویر رو بکشید بندازید داخل فولدر پس چرا اینقدر سخت میگیرید:46:
برنامه ی آپدیتر رو بریزیم رو گوشی؟؟؟؟!چه جوری بک آپ بگیرم؟نقل قول:
مال من نه سه پایه داره نه کیف نه هیچی:(:دینقل قول:
کیف فابریک دیگه الان معمولاً روش نیست میگن سه پایه فیلم هم نداره و کابلشم کوتاه شده و کلی از وسایل رو کش میرن بعد میفروشن اما زمانی که من خریدم اون موقع کامل بود برای آپدیت دو راه داری با خود گوشی یا با کامپیوتر یکی رو انتخاب کن تا برات توضیح بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با کامپیوتر
یه چیز دیگه اینکه به جز وایرلس اینترنت عادی ندارم.فعالشم که میکنم باز نمیره تو نت.
نقل قول:
سلام
نه برنامه توی کامپیوتر نصب میشه(در ضمن یه سرچ هم توی گوگل بدید آخرین ورژن رو پیدا می کنید)
خودم بک آپ نگرفتم ...
اگه برنامه هاتون رو توی گوشی (و نه مموری کارت) نصب کردین بک آپ بگیرید ولی اگه خودتون اصلا برنامه نصب
نکردید که نیازی به بک آپ نیست فقط فایل های تصویری(عکس و فیلم) و صوتی رو توی مموری کارت ذخیره کنید
همین!