اره چرا رسیدگی نشه!نقل قول:
پیک میاد درخانه مدارک و پول را میگیره و....
اگه خیلی وقته سفارش دادی نمی صرفه چون ممکنه پورت خالی نداشته باشه .....
کد:http://shatel.ir/content/view/496/128/lang,fa_IR
Printable View
اره چرا رسیدگی نشه!نقل قول:
پیک میاد درخانه مدارک و پول را میگیره و....
اگه خیلی وقته سفارش دادی نمی صرفه چون ممکنه پورت خالی نداشته باشه .....
کد:http://shatel.ir/content/view/496/128/lang,fa_IR
با تشكر از مديران ارجمند به ما اجازه تشكر نوي دن دم همتون گرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله به سفارشات آنلاین هم رسیدگی میشه و زود هم جواب میدننقل قول:
جدیدا 15 دقیقه ای جواب میدن من امتحان کردم
نه همین امروز سفارش دادم.زنگ میزنم میگم با زبون خوش 5 تومن رو کم کنین وگر نه کنسل کنین آنلاین سفارش میدم!
بعد چطوری تو سفارش آنلاین بگم که کارت طلایی دارم؟
البته منظورت اینه که دیروز سفارش دادی :دینقل قول:
خوب پیک میاد در خانه مدارک و پول و کارت طلایی را میگیره:31:
درسته میشه دیروز!!! ولی کلا بهشون بگم که واسه چی میخوام کنسل کنم؟ اصلا قبول میکنن کنسل کنم؟ به نظرت میرزه کنسل کنم؟(چقدر زیاد شد!!!)نقل قول:
نمی دونم!نقل قول:
شما صاحب اختیار هستی:31:
می ترسم بگم کنسل کن بعد بری پورت خالی گیرت نیاد:31:
اگه پول دادی که برای کنسل کردن احتمالا چند درصد از پول را بر میدارن:31:
به نظر من بیخیال ارزش نداره.
از نظر پورت خالی که خیالت 100% راحت باشه.مطمعنم که پر نیست و نخواهد هم شد! پول هم که ندادن قراره مه وقتی با پیک میفرستن پولو بگیرن.بازم کنسل کردنش نمیسرفه؟ اصلا میشه کنسل کرد؟نقل قول:
نمیدونم بشه کنسل کرد یا نه.مگه من کارمند شاتل هستم که بدونم(شوخی :31: )نقل قول:
می صرفه یا نمی صرفه دست شماست(تصمیم با شماست) :31:
------------------------------------------------
امشب سرعت من جالب نیست:41:
هههه! من از اون موقع فکر میکردم کارمند شاتلی نگو ...(شَوخی!!!)نقل قول:
ممنون از راهنمایین.حالا اگه شد کنسل میکنم اگر نه که (...) 5 تومن.
از بچه ها کسی تا حالا نشده سفارشش رو کنسل کنه؟
ببین زنگ بزن بپرس ببین با سفارش تلفنی هم 5 تومن تخفیف را میدن؟!نقل قول:
اخه تلفنی هم یک جور انلاین هست:31:
آخه واقا موندم که چرا واسه آنلاین 5 تومن تخفیف داره بعد تلفنی نداره.واسم خیلی جالبه! من فردا زنگ میزنم میگم که یا 5 تومن رو همین الان از حسابم کم کنید وگرنه سفارشمو کنسل کنید و سفارشمو آنلاین میدم که البته یارو خیلی باید (...) باشه که قبول نکنه چون مجبوره 15 دقیقه بعد دوباره زنگ بزنه و از نو همه چیو توضیح بده!!!یعنی خودش بیشتر از من تو دردسر میفته!!!نقل قول:
راستی من یه چیزی رو موندم!!! هزینه ی کلش رو که به من گفت از هزینه هایی که جدا جدا گفت (اشتراک + نصب + پیک) 1000 تومن بیشتر از جمع اینا شد!
برو بچه هایی که 512 Eco دارن می خواستم ببینم ماکزیمم سرعت دانلودشون با دانلود منیجر چقدره ؟
من تو هیچ زمانی از شبانه روز ساعت ( با IDA ) از 58 بیشتر نشده !!
با firefox و ie هم سرعت نهایت به 40 میرسه ( البته برای 1 فایل )
ماکزیمم سرعت معمولا روی 64 هستش(موقع دانلود برای من نوسان داره معمولا بین 55 تا 67 میچرخه) ولی نه برای یک فایل وقتی 2 تا فایل رو با لینک های مستقیم و پرسرعت میزاری روی دانلود ماکزیمم سرعت رو دریافت میکنی ولی برای تک فایل یکم کمتر میشه اونم علتش نوسان سروری هست که فایل روشه ورگنه اغلب حداکثر سرعت رو دارینقل قول:
توصیه میکنم بجای ida از idm استفاده کنی خیلی بهتره از هر نظر....نقل قول:
من خودم یک مدت با idm کار کردم بعد رفتم سراغ ida یک مدت, با اینکه ida رابط کاربری خوبی داره ولی idm را پیشنهاد میکنم بهت خیلی بهره هم از نظر سرعت و ....الان هم خودم از idm استفاده میکنم
سرعت من نوسان زیاد داره که ماکزیمم را بهت بگم:31: 60 70
البته بستگی به ترافیک مرکز مخابراتی شما هم داره....
نمیدونم مشکل از منه یا کلی هستش
امروز از صبح هر چند دقیقه یه بار دیسکانکت میشه!؟
البته بیشتر احساس میکنم مشکل از منه چون حتی بوق تلفن هم قطع میشه...
نمیدونم والا برای شما هم اینطوریه یا نه؟
نه من که مشکلی ندارم:31:نقل قول:
پشتیبانی دی:
برای استفاده از خدمات شاتل به شرکت زنگ زدم و پرسیدم آیا سرویسهای آرت با مودم huawei ( مودم مورد علاقه صبا نت ) میشه کار کرد ؟ که گفتن احتمال داره ارتباط قطع و وصل بشه !
از دوستان کسی با این نوع مودم از سرویسهای شرکت استفاده کرده ؟ کیفیتش در چه حدیه ؟
نمیدونم والا چی بگم؟!نقل قول:
از یه طرف عقل و منطق میگه که شما با هر مودمی میتونید از هر شرکتی سرویس بگیرید...
از طرفی میبینم کسانی که مودمهایی که استفاده میکنند مورد تایید شرکت نباشه بعضیهاشون(و نه همگی) با مشکل بر میخورند!!!
بازم تاکید میکنم که این موضوع به هیچ عنوان عمومیت نداره (اثبات هم نشده) ول تجربه شخصیم میگه اکثر کسانی که با یک شرکت مشکل پیدا میکنن به خاطر مودمشونه.....
پس در حالت کلی نباید به مشکل بر بخو رید!!
یه سوال راجع به مودم. شاتل تو قرار داد نوشته از مودمهایی استفاده کنید که مورد تایید ما باشه !!! خوب حالا مودم مورد تایید اونا چیه ؟
شرکت شاتل از چه مودمهايي براي ارايهي خدمات ADSL2+ خود استفاده ميكند؟نقل قول:
مودمهايي که شاتل در حال حاضر براي ارايهي خدمات اينترنت پرسرعت استفاده ميكند عبارتاست از:
انواع مودمهاي Paradyne، Billion و 3com، که قابليت ارايهي سرويس ADSL2+ را دارند.
----------
به مودمهای بالا asus602am اضافه شود
یه مشکل باحال دارم!
چجوری برطرف میشه؟
وقتی دانلود میکنم نمیتونم page باز کنم:دی
پدرام جان موقع دانلود مخصوصا با idm همه سرعت میره برای دانلود شما سرعتتون رو باید limit کنید مثلا اگه 512 دارید تعیین کنید که برای دانلود با idm فقط 45 کیلویابت سرعت اختصاص داده بشه و بقیه سرعت تا 64 کیلوبایت رو میتونید خودتون استفاده کنید,منوی download/speed limiter/setting اونجا سرعتتون رو مشخص کنید و در یک مرحله قبل تر speed limit رو turn on کنید :11:نقل قول:
خوب اینی که میگی کجاست؟:دی
اتفاقاً مهدی ماله منم چند روز پیش اینجوری شد ... خیلی عجیب بود .. ولی بعد از 20 دقیقه خودش ok شد ... :13::8:نقل قول:
تو idm دیگه منوی download :31:نقل قول:
فعلا رایگانه، البته فقط برای آرت.نقل قول:
سرعتت زیاد جالب نیست، سرعت دانلودت روی چند هست؟(لینک های مستقیم)نقل قول:
اگه اسپلیتر داد که هیچی، اگرم نداد خودت بخر، 3 تومن!نقل قول:
پیشاپیش تبریک میگیم!:31:نقل قول:
دوست عزیز، برای "اکانت آپلود سنترها" به تاپیک مربوط به خودش مراجعه کن.:46:نقل قول:
خیالت راحت،وقتی فاکتور بهت دادن همه هزینه ها ریال به ریال توضیح داده شده. در مورد کنسل کردن سفارش هم فکر نکنم قبول کنن، ولی به هر حال شما فردا صبح اول وقت(8:00) قبل از اینکه پیک بیاد برای تنظیم قراداد در خونتون زنگ بزن!نقل قول:
اگر بوق تلفن هم مشکل پیدا میکنه احتمالا رانژه ت ایراد پیدا کرده، از من یه سری اینطوری شد، حدود یک ساعت، خودشم درست شد.نقل قول:
ميتونين روي آرم IDM كه كنار ساعت هست راست كليلك كنين بعد speed limiter رو بزنين و مقدار مورد نظر رو بدين.نقل قول:
سلام دوستان 5 شنبه ها که رایگان نیست ؟؟ !!
برای سرویس آرت فقط رایگان هستنقل قول:
سلامنقل قول:
خوب منم art هستم ولی برای من کنتور می ندازه ، قضیه چیه ؟ پنج شنبه ماله من که رایگان نبود یعنی هفته دیگه پنج شنبه و جمعه کاملاً رایگانه ؟
راستی من اینترنتی پرداخت کنم فاکترمو چند درصد تخفیف داره ؟
سرویسم آرت1
عجب حتما دیگه رایگان نیست!!نقل قول:
دوستان که آرت دارن توی گزارش مصرف پنج شنبه نگاه کنن ببینید حجمش حساب شده!!؟؟
پرداخت اینترنتی تخفیف نداره متاسفانه....نقل قول:
یک عدد کارت تخفیف امروز یا فردا برای تهران میخوایم کی داره؟؟؟/ البته من خودم نمیخوام این دوستمون ask_bl میخوادش فعلا دسترسی به نت نداشت من براش درخواست رو زدم هرکی داره زودتر خبر بده که هماهنگ کنیم برای دریافت کارت
ممنون
کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=178350
شما ميشه يه عكس از صفحه اي كه ميگي رايگان نيست نشون بدي. حتماً اشتباه ميكنيد.نقل قول:
من ميتونم بدم.نقل قول:
قابل توجه دوست عزيزي كه ميگه رايگان نيست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيك امد در خونه پولو گرفت و فاكتور رو بهم داد ودر فاكتور 10000 تومن تخفيف نوشته بود در صورتي كه من اصلا بهشون نگفته بودم كارت طلايي دارم و من تابستون يه سرويس آرت هوم داشتم ازاون سرويس يه كارت طلايي بهم دادن .حالا كه دوباره ثبت نام كردم براي 128 اقتصادي. حالا من از كارت طلاييم استفاده كنم يا نه . وبه من كارت طلايي تازه هم ندادن............
سیامک جان عکس لود نمیشه، فقط عکس بروس ویلیس هست! نکنه اینم شاتل داره و چون 5شنبه جمعه هاش رایگانه داره میخنده و خوشحاله؟؟؟؟! البته من 128 اکو هستم، من چیکاره بیدم؟!!:31:
من امروز از ساعت 10 تا همین الان (4 بعد از ظهر) پینگم رفته بالا مثلا پینگ شرکت شاتل که تا دیروز 30 میلی ثانیه بود یدفعه شده 400 میلی ثانیه شما هم این مشکلو دارین ضمنا من اکو 512 دارم
درستش كردم :31: عكس از خود شاتل گذاشتم نگو بعد از يه مدت از سرورش پاك ميكنه.نقل قول: