خوب اگه اینجوری باشه برا دانلودهای خیلی حجیم مناسب نیست . چون من هر شب کامپیوترو خاموش میکنم ، ip م عوض میشه . ولی برا زیر 200 مگ عالیه . خوبیش اینه بعضی وقتا که داتک در طول روز پورت تورنت رو میبنده ، با این راحت میشه دانلود کرد .نقل قول:
Printable View
خوب اگه اینجوری باشه برا دانلودهای خیلی حجیم مناسب نیست . چون من هر شب کامپیوترو خاموش میکنم ، ip م عوض میشه . ولی برا زیر 200 مگ عالیه . خوبیش اینه بعضی وقتا که داتک در طول روز پورت تورنت رو میبنده ، با این راحت میشه دانلود کرد .نقل قول:
خوب برادر چیزه رایگان همینه دیگه
میتونید رپیدبازم بگیرید با اون بکشید:31:
ولی حالا چرا تورنت من دیگه مدتهاست سمته تورنت نرفتم اکثره چیزا پیدا میشه اینور اونور رو هاست ها
باید بگردید و بدونید کجا رو بگردید
داتک سرعت آپلود شما رو هم محدود کرده؟ سابقا 60 کیلوبایت آپلود میکردم الان روی 10 - 12 کیلو آپلود میکنه! :13:
راستی بچه ها آپلودبازم الان دیدم تورنت میکشه
اکانت یکی از بچه ها رو گرفتم دارم با اون کار میکنم 10 گیگ روزانه میده البته بازی هم کم در نمیاره
میگم اگه کسی هست میاد شریکی بگیریم 3-4 نفرم جواب میده یه اکانتش
ارزشش رو داره اینطوری
مسی بود بهم خبر بده این 2 روز دیگه ته میکشه البته یه چند 10 گیگی مستقیم کردم فعلا تو queue هستن
راستی من عصرا یه نمه افت سرعت پیدا میکنم یعنی طرفای 5-8 اینا شما هم اینطوری اید؟
-------------------------------------------
والا من تست نکردم خیلی کم پیش میاد چیزی رو آپلود کنم اونم معمولا برای سایت هام هستنقل قول:
داتک سرعت آپلود شما رو هم محدود کرده؟ سابقا 60 کیلوبایت آپلود میکردم الان روی 10 - 12 کیلو آپلود میکنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان از سرعت دانلود سرویس های وایمکس محدود داتک اطلاعی دارید؟؟
ممنون
امروز رکورد dc رو زد:34:
کمک
firefox 5 گرفتم IDM هنوز آپدیت نداده براش :13:
افزونه flashgot ....نقل قول:
سلام.از دوستان عزیز خواهش میکنم به تاپیک زیر برید و در انتخاب مناسب ترین اینترنت شبانه تاپیک رو یاری کنیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=493044
قوانین:
1.فقط افرادی که از سرویسهای محدود استفاده میکنند پست دهند
2.سرویسهای خود رابه صورت زیر معرفی کنید:
نام شرکت ارایه دهنده اینترنت شهر و نوع سرویس انتخابی(مثلا 2 گیگ 512)
سرعت روزانه
سرعت شبانه
مدت زمان شبانه رایگان(مثلا 5 ساعت)
با تشکر
خوب عمو داریوش چه کاریه.با توریفیک تورنت رو مستقیم کن بعد با اپلودارب یا اپلودفا ریموت اپلودش کن.من 23 گیگ رو اپلودفا و 7 گیگ رو اپلودارب تورنت ریموت کردم.نقل قول:
البته یه تورنت 9.6 گیگ هم رو اپلودباز مستقیم کردم که حالا فرصت نشده دانلودش کنم
واسه من مشکل نداره فقط ویدیوهای انلاین رو که میخواد دانلود کن مثل اپرا اسم واقعی رو تو لینک نمیده مینویسه videoplayback.البته idm نسخه 6.05 build 14 رو دارمنقل قول:
من تورنت نمیگیرم آخه برادر فقط تو وارز بی بی میگردم
نمیدونید دوستان ؟نقل قول:
والا من که خبری ندارم
یه زنگ بزن بپرس ببین چه قد خالی میبندن:31:
من برگشتم ....همچنان مشکل انتن دارم ( اگر زنده بزارتم)
از داتک هنوز خبری نشده (گرچه پیشنهادات دادن ولی فعلا مودم ندارن)
ایرانسل هم تا فردا وضعیت انتن محلمون رو هم می فهمم بعد در نهایت ببینم کدوم بهتر در بیاد برم سمت ان.
داریوش جان اینو دانلود کن و از تو add-ons نصبش کن حل میشه.نقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?wrmcbvbc0tcu292
مرسی
به پیشنهاده یکی از بچه ها اون اد آن flashgot رو گرفتم حل شد خوشبختانه
بچه ها وضع اینترنت شما چطوری هست ؟چون من به زحمت می تونم صفحه ای باز کنم.(حتی از قبل هم افتضاح تر شده)
منظورش منم ها! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
idm سه سوت ورژن جدید داد البته با همون ورژن هم میشد کار کرد منتها نه واسه ناشیها:31:نقل قول:
بابا حرفه ای.............................................. .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرعت دانلود من شده k 20
(256)
خدارو شکر کن که 65 درصد سرعت رو داری و مثل من نشدی.:31:نقل قول:
من بخاطر مشکل انتن مشکل افزایش پینگ داشتم حالا اینم اضافه شد روش:
دریافت 14 کیلوبیت
ارسال 25 کیلوبیت
از خود سایت داتک ( سایت speedtest بالا نمی یاد.)
روی دایل اپ رو سفید کرده
به پشتیبانی زنگ بزن و مسئله رو بگو.
دردسر بود
ورژن 6 آی دی ام بتا هست و معلوم نیست چه قد بازی داره و کرک و .. میخواد و ...
همین اد آن که گرفتم ازش راضیم تقریبا همه کارهای آی دی ام رو میکنه گیر هم نمیکنه چون idm بعضی اوقات میخواست گرب کنه هنگ میکرد چند لحظه میرفت رو مخ
والا برای من همونیه که بوده یکی داره این وسط عوض میشه :دینقل قول:
بچه ها وضع اینترنت شما چطوری هست ؟چون من به زحمت می تونم صفحه ای باز کنم.(حتی از قبل هم افتضاح تر شده)
ظاهرا بهتر شده.:13:
ولی واقعا اعصاب خورد کنی هست.:2:
ادم دو تا سرویس درخواست بده اما هر دوش یک مسئله باسه ارائه داشته باشن.....:41:
شانسیه مسنکه این چیزا
منطقه ما مسنکه چون فقط شرکتی میدن شرکتی ها هم استفاده خیلی زدیای ندارن و در حده ایمیل اینا هست معمولا برای همین افت سرعت زیاد ندارم
دوستان شما هم شبها با افت سرعت مواجه هستید نسبت به قبل؟؟؟؟؟ داتک هم انگار داره مثل شاتل میشه:41:
برای من از ساعت 1 صبح که ترافیک رایگانه کیفیتش افت میکنه و فقط به درد دانلود می خوره . اصلا قید کارهایی که نیاز به پینگ خوب دارند رو باید توی این ساعت ها زد.
بزارین ببینم
نه برای من همون ساعتی 56 مگ ایناس
شاید برای سرعت های بالاتر از 128 افت داره
دوستان داتكي چه خبر...؟؟؟
مثه اينكه اوضاع شما خوبه ديگه به اينجا سري نميزنيد:46:
همچين يه وجب خاك نشسته بود رو تاپيك گفتم يه حالي بهش بدم:31:
اره خیلی خوبه داریم از خوشی میتریکیم :31:
چیش خوبه برادر حالا مثلا مشکل داشته باشیم اینجا بگیم چی میشه مشکل حل میشه؟:27:
همه که مثله این داریوش نیستن که پینگ و packagelost براش مهم نباشه فقط ساعتی 56 mb بگیره خوشه:27::31:
ملت مخابرات دارن ماهی 12 تومن میدن روزی 3 گیگ دانلود دارن حداقل ما 30 تومن میدیم روزی 1.3 گیگ
زندگیه؟
ما هم سر زدیم هم جواب بعضیها رو دادیم منتها یکی خوشش نیومد زارتی پستو پاک کرد ما هم قهر کردیم رفتیم تاپیک پارس آنلاین پست دادیم:31:نقل قول:
من که داتک داشتم ولش کردم برم صبانت بگیرم ! تازه برای ما خیلی خوب بودا ! من 128 داشتم با سرعت 30 دانلود میکردم !
ولی یکی از آشناهای ما هم 128 صبا داشت با سرعت 100 تا 200 دانلود میکرد
تازه قیمتش هم پایین تره ! الام داتک داره ماهی 16 میگیره ولی صبا میشه ماهی 13 تومان ! شبانش هم راحت میشه حداقل 1.5 گیگ دانلود کرد
یه ملتهایی هم 2 مگابیت براشون جکه ما داریم خوابش رو میبینیمنقل قول:
مملکته؟
نه عزیز جان بلکه ظاهرا دوستان هم مثل بنده به این نتیجه رسیدن که موقع بروز مشکل بهتره کمی به خودشون و مودمشون استراحت بدن و به هیچ وجه هم اعصاب خودشون رو خرد نکنن ، چون چاره ای به جز این کار ندارن :31:نقل قول:
همین هفته پیش شب نشسته بودم داشتم کار میکردم که یه sms زیبا اومد و در کمال آرامش اعلام نمود که " مشترک گرامی از فردا سرویس شما به مدت 72 ساعت با اختلال مواجه خواهد شد ! " از صبح روز بعدش هم سرویس به کل قطع شد البته خوشبختانه قطعی 24 ساعت بیشتر طول نکشید ، ولی من در این مدت سعی کردم اصلا بهش فکر نکنم چون همین اتفاق یکی دو سال پیش یه بار پیش اومد ، بعد از چند بار که به مخابرات و ISP زنگ زدم به این نتیجه رسیدم که هیچ فایده ای نداره و هیچ کس پاسخگوی این 72 ساعت نیست. تازه آقای مخابراتچی p: آخرش برگشته میگه " آقا حالا بعد از 72 ساعت وصل میشه دیگه ! " یکی نبود بگه به قول اون صفحه فیس بوکه " پس نه پس میخوای بعد از 72 ساعت تازه بره به غیبت کبری ! " XD
خلاصه اینکه معمولا وقتی مشکل پیش میاد من یکی که به پشتیبانی زنگ هم اگر بزنم در همین حد که بپرسم موضوع از چه قراره ، حتی زمان هم اعلام نمیکنن معمولا ، میگن به ما اطلاعی داده نشده . اون بدبخت ها هم خودشون اونجا کارمند هستن هیچ کاره ای نیستن واقعا ، برای همین اصلا باهاشون کل کل نمیکنم.
اینجا اروپا نیست که شما تا یکم سرعت اینترنت کم بشه زنگ بزنی داد و بیداد کنی اونا هم فورا بیان براتون درستش کنن بعد هم کلی عذرخواهی کنن ، به هر حال باید یه فرقی بین کشور های جهان سوم و پیشرفته باشه دیگه !
یه اتفاق کوچولو افتاده بود چند روز پیش.گفتم واستن تعریف کنم
همونطور که میدونید من یه آپلودر هستم و صدقه سر آقایون(اینجاشو شبیه علی دایی گفتم :دی) سرعت اینترنتمون خیلی بالا نیست.چند وقته پیش داشتم با یه نفر تو مالزی صحبت میکردم(کشور پیشرفته نگفتما!گفتم مالزی).ایشون هم توی کار اپلود بود و چند وقتی هست که تو اینکاره.بهش گفتم اینترنت با چه سرعتیه که تو مستقیم دانلود و اپلود میکنی و احتیاجی به وی پی اس نداری؟گفت که اینترنت 5 مگ هست.تی اونم سرعت اینترنت منو پرسید که راستش (خدا شاهده)روم نشد بگم اینترنت من512 کیلو بیت.چون مطمئن بودم اگه میگفتم میشد جوک سال کشور مالزی که یه نفر با این سرعت میخاد اپلودر هم بشه
یه بار به یه نفر که توی ایتالیا زندگی میکرد وقتی گفتم اینترنت چنده کلی مسخرمون کرد
فقط اینو میدونم که معیار پیشرفته بودن یه کشور فقط به داشتن انرژی هسته ایی نیست.الان داشتن اینترنت جزو یکی از حقوق اولیه هر انسانی شناخته شده.ثه حق داشتن آب و غذا و غیره.اگه باور ندارید برید خودتون ببینید و اتفاقا یکی از معیار های پیشرفته بودن کشور همین اینترنت هست
آی گفتی:41: من پسرخالم توی امریکا اینترنت موبایلش 18Mbps ـه !! خود روزنامه همشهری نوشته بود سرعت اینترنت ایران از نظر سرعت از آخر 6ام و از نظر قیمت از آخر اوله!نقل قول:
جناب sms11 شما سرویس 512kb دارید؟ یک فایل رو که به رپیدشیر آپلود میکنید, سرعت آپلودتون چقدره؟
قشنگ امدی هیزم ریختی رو اتیش رفتی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
می خوای چی تعریف کنم؟ تعریف کنم که هر روز مودم رو یک جا می زارم که انتن بگیرم....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دارم پیر می شم از بس صبر می کنم باسه مودم.......:41: