آقا آسیاتک که اصلا منطقه مارو ساپورت نمیکنه. یعنی تنها انتخاب شاتل ؟
Printable View
آقا آسیاتک که اصلا منطقه مارو ساپورت نمیکنه. یعنی تنها انتخاب شاتل ؟
شما همونی نبودی که 2 صفحه پیش پست زده بودی :20:نقل قول:
آگه آره ، مگه می شه ، اینترنت فایندر آسیا رو بهم داده بود ؟ :18:
یا من سوتی دادم و چشمم 4 تا شده بوده ، یا اینترنت فایندر ، یا آسیاتک ... :18:
باز چک کن
نیونت رو دیدم ( درست یادمه ؟ نیونت بود دیگه ، شماره شما رو یادم نیست راستش )
قیمت هاش بدک نیست ، اما این شرکت ها خیلی یوزر ندارن ، یا به نیت تست برر جلو ، اگه می خوای از نیو نت بگیری ، یا نرو ، به نیت تست هم که می ری ، یه پول رانژه و ، یه ماه پول سرویس رو از کف رفته بدون ، یه ماه اعصاب خردی رو هم دست به نقد تو حسابت ببین ، ممکنه هم سرویس هاش عالی باشه ، اما چون نمی دونیم چطوریه ، این جوری بری جلو بهتره ...کد:http://www.irannewnet.com/index.aspx?PageCode=8
اگه هم نمی خوای این جوری باشه ، شاتل :5:
اولن که دستت درد نکنه که جواب میدی . در ثانی پیش شماره 8892 بود و در آسیاتک زدم نوشت غیرفعال البته با عرض شرمندگی تو newnet هم نوشت مرکز فعال نیست.
فکر کنم از شاتل بگیرم بهتر باشه. البته میگه مودم combo 69 هزار تومان !!! از همون بگیرم ؟
سلام
پیش شماره 2208 مخابرات سلمان فارسی هستیم. هرجا زنگ می زنم میگن ظرفیت نداریم. من هم شدیداً نیاز به adsl دارم. چکار کنم؟
دوست عزیز شاتل منطقه شمارو سرویس میده :نقل قول:
مرکز : سلمان فارسی
( سعادت آباد )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت : قابل ارائه
برای ارسال سفارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من امروز از شرکت pars on line اینترنت پر سرعت گرفتم ولی مشکلم اینه که نمیتونم از طریق rapid share و دیگر سایتهای اپلود ، فایل دانلود کنم حتی برای فایلهای با حجم بیشتر از 30 مگ هم دانلود نمیکنه مشکل از کجاست ؟؟
لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟؟
نقل قول:
403 Forbidden[b]Forbidden[/b]
You dont have permission to access /download/a20d5788f262ccd04a41d3e811b323f1/hosted/Bonbonera.rar on this server.
Apache/2.2.9 (Fedora) Server at www.fifala.com Port 80
اینم ارروری که میده .
لطفا کمک کنید .
سلام
پیش شماره 2208 مخابرات سلمان فارسی هستیم. هرجا زنگ می زنم میگن ظرفیت نداریم. من هم شدیداً نیاز به adsl دارم. چکار کنم؟
فردامیخوام سفارش بدم . نظری نیست ؟ کسی تجربه نداره ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
میخوای لایزر سفارش بدی؟؟؟
به نظذ من شرکت عالی و خوبیه
من ناراضی ازش کم دیدم
ممنون:11:
در سرويس هايي که محدوديت حجمي دارند ما از کجا بفهميم چقدر دانلود کرديم و چقدر ديگه ميتونيم دانلود کنيم؟
تازه اگه محدوديتمون تموم بشه چي ميشه ديگه نميتونيم به اينترنت وصل بشيم مثلا فقط بريم سايت بخونيم؟
از توی سایت شرکتی که ازش adsl گرفتی ...نقل قول:
نه نمیشه اگه بشه هم فقط سایت خود شرکت و چند تا از سایتهای دولتی مثل ایرانسل و....
باید حجم بخری....بیشتر بستگی به شرکتی که ازش adsl گرفتی داره
دوستانی که داتک 128 دارن ..... میشه دانلود و آپلود رو تو speedtest تست کنید و بنویسید ...
در ضمن آیا امکان داره کیفیت یه سرویس دهنده تو مراکز مخابراتی مختلف فرق کنه ؟؟؟؟؟
قبلا هم گفتم به این سایتهای تست سرعت اعتباری نیست حداقل توی ایران ملاک سرعت دانلود و پینگ هست....نقل قول:
اره بستگی به مرکزت داره که شلوغ باشه یا خلوت ( پهنای باند مرکز مخابرات)....
اینجا زودتر به نتیجه میرسی
Adsl و Ipw / شركت داتك
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=247417
ممنون دوست عزیز
منطقۀ مخابراتی ما توحید هست و این سرویس دهنده ها این منطقه رو پشتیبانی می کنند:
آریا رسانه تدبیر (شاتل)
ندا رایانه
عصر انتقال داده ها
انتقال داده های آسیا تک
اطلاع رسان داتک
لایزر
طلیعه فنون گیتی - گیتی نت
نیونت (نوین شبکه کنش)
سپنتا
پارس آنلاین
فن آوا
صبا نت
حالا با این تفاسیر، کدوم یکی از این سرویس دهنده ها بهترن؟
فقط اینکه می خوام نا محدود باشه....:19:
اگه میخوای دقیقا نامحدود باشه!!نقل قول:
سپنتا هست
داتک هم هست
آسیا تک هم فکر کنم سرویسهای نامحدود داره!!
سپنتا از لحاظ پشتیبانی تعطیله!!:دی
داتک بگیر نگیر زیاد داره!!
آسیا تک هم نمیدونم چی بگم یه سری میگن عالیه..یه سری میگن اشغاله...یه سری هم...:دی
آيا براي adsl بايد کابل کشي جديد کرد يا همون کابل تلفن استفاده ميشه؟ چون تو اينترنت شاتل نوشته بود که بايد کابل تلفن مسي باشه نه فيبر نوري. ازکجا بفهميم کابل تلفنمون فيبر نوري هست يا مسي؟
اقا با سلام به همگی من یه adsl خوب تو منطقه مفتح(پیش شماره 2288)
می خوام کسی چیزی سراغ داره!
شاتل و داتک پورت خالی نداشتند!
ممنون از جواب دادنتون.
سلامنقل قول:
تو منطقه ی شما 3 شرکت فقط سرویس میدن
2 تاشون که میگین پرن
پس میمونه یکی
/کد:http://www.afrooz.com
محل زندگيتون كجاست ؟نقل قول:
شاتل كه زده خالي هست (منطقه مفتح ... !!)نقل قول:
البته اگر بهت گفتن بيا مودم ما رو بخر 60 تومن ! بگو نه بابا ديگه چي ... :46::31:
تهران- منطقه 5نقل قول:
دقيقا نميدونم منطقه 5 كجا ميشه ! اما منطقه يك رو فيبر نوري كردند...نقل قول:
بعدشم اين كه كاري نداره از 118 شماره مركز مخابراتي خودتون رو بگيريد و بپرسيد
پاورقي : مركز مخابراتي رو توي قبض تلفن مي نويسه ...
اطراف فلکه صادقیه هستین؟ محمد علی جناح و...نقل قول:
به احتمال زیاد نباید فیبر باشه...
پیش شمارتون رو بگین.. یازنگ بزنین به یکی از شرکتهایی که سرویس میدن سوال کنید
سلام . آقا من 1 سرویس دهنده اینترنت می خواهم که فقط 24 به اینترنت وصل باشه . محدودیت دانلودم داشت داشت .
ارزون ترین چیه ؟
eco 128 شاتلنقل قول:
خوب adsl اصلا برای این اومده که 24 ساعته وصل باشی...نقل قول:
اینطوری نیمشه گفت...
چقدر میخوای پول بدی
کدوم شهر هستی
پیش شمارتون چقدره؟!
محدودیت داشته باشه یا نداشته باشه؟!!
زده خالی ولی زنگ زدم گفت پره!!!:41:نقل قول:
من ميخوام از امپراطور اشتراک adsl بگيرم اما اول بايد 15000 تومن بابت رانژه کردن مخابرات به اضافه شارژ سه ماهانه که در حدود 40000 تومنه رو به حساب واريز کنم تا 15 روز بعد بيان وصل کنن.
ميخواستم يه مشورت بکنم ببينم ميشه بهش اعتماد کرد که پولم نسوزه؟ آيا جايي چيزي هست که بشه فهميد اين شرکت معتبر هست يا نه؟
تازه تماس گرفتم ادعا ميکنه سرويس 13600 تومنيش سرعتش 512 هست که اگه حقيقت داشته باشه به نسبت ديگران خيلي عاليه.
سلام دوستان میخواستم بدونم مودم D-Link را چه شرکتهایی ساپورت میکنند؟
اگر متن قرار داد شرکت های ارایه دهنده خدمات adsl رو خونده باشین، توش نوشته که اگر مشتری نخواست، تا 6 ماه پس از راه افتادن اینترنتش می تونه مودم رو به شرکت پس بده و پولش رو پس بگیره. مسلما هم مودم های پس گرفته شده رو دور نمی ندازه، بلکه اون رو به نفر دیگه ای قالب می کنه...:31:
حالا این پرسش برام پیش اومده...
من وقتی می خوام adsl بگیرم، باید پول یه مودم نو رو بدم و جاش یه مودم دست دوم بگیرم؟؟؟؟:13:
شما اين تاپيك و بخش خريد مودم را بخوانيدنقل قول:
اون احتمالا براي مودم هاي اماني هستنقل قول:
اگر متن قرار داد شرکت های ارایه دهنده خدمات adsl رو خونده باشین، توش نوشته که اگر مشتری نخواست، تا 6 ماه پس از راه افتادن اینترنتش می تونه مودم رو به شرکت پس بده و پولش رو پس بگیره. مسلما هم مودم های پس گرفته شده رو دور نمی ندازه، بلکه اون رو به نفر دیگه ای قالب می کنه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا این پرسش برام پیش اومده...
من وقتی می خوام adsl بگیرم، باید پول یه مودم نو رو بدم و جاش یه مودم دست دوم بگیرم؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه مودم هاي فروشي
الان فکر کنم فقط پارس آنلاین هست که مودم را امانی ارائه میدهنقل قول:
اون احتمالا براي مودم هاي اماني هست
نه مودم هاي فروشي
بقیه شرکتا میفروشن مودم رو
حضرات یه چندوقتیه سرعت اینترنت من افت کرده. یعنی دقیقاً بعد از اون زمانی که گفته شد فیبر نوری مشکل پیدا کرده سرعت من هم افت کردو هر چند بعداً باز هم سرعت بالا اومد. اما هیچ وقت دیگه مثل روز اولش نشد. قبلاً با سرعت 40 دانلود می کردم در حالی که خیلی راحت صفحه هم باز می کردم. اما الان سرعتم اومده دور و بره 30 و 20. وقتی هم دانلود میزارم دیگه به هیچ عنوان صفحه باز نمیشه. همه این سرعت ها که گفتم در مورد راپیدشیر و مگاآپلود هست. البته با اکانت. به نظر شما داستان چیه؟ ممکنه مشکل از مخابرات باشه؟ شما هم سرعتتون افت داشته؟ من پارس آنلاین استفاده می کنم. دوستان پارس آنلاینی که الان اکانت 128 با محدودیت 8 گیگ دارن سرعتشون رو می گن با هم مقایسه کنیم؟
ممنون
اون مشکل قطعی فیبر نوری که خیلی وقته حل شده!!
الان هم هیچ مشکل کلی وجود نداره..همه شبکهها سالم هستن
اگه شما مشکل دارین زنگ بزنین به پشتیبانی بررسی کنید مشکلتون رو
البته اگه خطتون نویز نداره و خلاصه مطمئن هستین مشکل از شما نیست
آخه به کی بگم؟
خیر سرش ترافیک مجانی 3-7 گذاشته صبا نت
الان دارم دانلود می کنم. بین 0-5 کیلو!!!!!!!!!!!!
آخه این انصافه؟ پس لا اقل اسمش رو مجانی نذارید. تازه هر 1 ساعت هم قطع می شه ریکانکت می شه.
شاید مرکز مخابراتی شما خیلی خیلی شلوغه که اینطوری میشهنقل قول:
اگه امکان تعویض شرکت رو داری و میبینی که مشکل داری باهاش خوب عوض کن.البته برای اینکار عجله نکن
ببین شرکت های دیگه پورت خالی دارن یه نه.
اگه داشتن و شما هم تحقیق کردی و دیدی که تو منطقه شما اون شرکت خوبه خوب عوض کن اگه نه که باید با همین بسوزی و بسازی(متاسفانه)
یا اینکه شاید مشکل از جای دیگس که باید به پشتیبانی زنگ بزنی
خلاصه پشتیبانی شرکت نزار بیکار بمونه
پشتیبانی از منطقه شما جدیده؟نقل قول:
تنها راهش اینه که پشتیبانی رو زنگ کش کنی
به نظر من اصلا مودم رو هیچ وقت از شرکت نگیرید ، مودم هایی هست که خیلی از دوستان استفاده میکنند و راضی هستند ، در تاپیک های مختلف هم ذکر شده ، خودتون این مودم ها رو تهیه کنید .نقل قول:
منطقه مخابراتی شما کدوم یکی از این مناطقه:نقل قول:
جماران - قدوسی و یا هفت تیر؟ اگر هیچکدوم مرکز رو بنویس.
آقا این برای منطقه 2288 چطوره!
کد:http://rayansama.com/index.php?option=com_content&task=view&id=15&Itemid=37