ای بابا ! گیج شدم : )))
خدا بگم چیکارشون نکنه ! استرس کنکور کمه ! اینم بهش اضافه شد ! :دیی
ای بابا ! گیج شدم : )))
خدا بگم چیکارشون نکنه ! استرس کنکور کمه ! اینم بهش اضافه شد ! :دیی
یه سوال !
اصن لازمه تایید کنیم ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هر چی دنبال کارتم می گردم پیداش نمی کنم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب با اطلاعات شخصيت برو
منم ویرایش کردم و سال اخذ نمره ها هم درست بود و همه رو 87 نوشته بود
پس یعنی مال ما اشتباه بودهنقل قول:
باید از کجا درستش کرد؟
اینو برای من زده 87
- سال اخذ مدرک سال سوم نظام جديد يا ديپلم نظام قديم 87
همه باید اطلاعاتو تایید کنن؟ اگه نکنن چی میشه؟
واسه من سال دیپلمو درست زده بود زده بود 87
بچه ها وقتی شما اطلاعاتو تایید میکنین چه صفحه ای میاد؟
وای خدایا درگیرین شما هنوز ؟!نقل قول:
بچه ها وقتی شما اطلاعاتو تایید میکنین چه صفحه ای میاد؟
وقتی تائیدو زدم دوباره همون صفحه اول که نوشته بود شماره پرونده .... اومد
واسه منم همین اومد فکر کردم شاید اشتباه کردم.....نقل قول:
نقل قول:
شما چرا انقدر به خودتون گير ميدين؟نقل قول:
واسه منم همین اومد فکر کردم شاید اشتباه کردم.....
اينا اصلا مهم نيستند!!
وقتي ثبت كرديد و عمليات تموم شد ميريد به صفحه ي اول ديگه...نكنه انتظار داريد يه فيلم يا موزيك هم واستون پخش كنه؟:دي
درست مثل وقتي كه از ايميل ياهو خارج ميشيد و به صفحه ي اول سايت برميگرديد
بس كنيد اينقدر حاشيه سازي نكنيد واسه خودتون!!!
سلام دوستان
من 2 تا مشکل فجیع دارم!!!!!!!
هیچ راهی وجود نداره بخوای شماره پرونده و... رو یه جوری دوباره بگیری؟!
آخه من پرینتی که از فرم ثبت نام گرفتم + دفترچه ای که محض اطمینان کد رهگیری و شماره پرونده رو توش نوشته بودم گم کردم!!!!!!مثلاً تو دفترچه نوشتم که اگه اونو گم کردم اینجا داشته باشمش!!!!نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همه بدتر اینکه اصلاً نمیتونم تو سایت سنجش برم!!!!! نمیفهمم مشکل چیه؟!
تیک مغایرت سال اخذ رو زدی، یا همون 85 رو تایید کردی؟نقل قول:
تو چیکار کردی دختر !!!!!!!!!!!!نقل قول:
سلام دوستان
من 2 تا مشکل فجیع دارم!!!!!!!
هیچ راهی وجود نداره بخوای شماره پرونده و... رو یه جوری دوباره بگیری؟!
آخه من پرینتی که از فرم ثبت نام گرفتم + دفترچه ای که محض اطمینان کد رهگیری و شماره پرونده رو توش نوشته بودم گم کردم!!!!!!مثلاً تو دفترچه نوشتم که اگه اونو گم کردم اینجا داشته باشمش!!!!نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همه بدتر اینکه اصلاً نمیتونم تو سایت سنجش برم!!!!! نمیفهمم مشکل چیه؟!
فکر بعدشو کردی واسه اعلام نتایجو و انتخاب رشته و ... !!!!!!!
باید مشکلتو با سنجش در میون بزاری
چون هر جور فک میکنم میبینم نمیشه
: دینقل قول:
تیک مغایرت سال اخذ رو زدی، یا همون 85 رو تایید کردی؟
نه نزدم ! تائید کردم تموم شد رفت : دی
نقل قول:
شما كارت ثبت نام رو هم گم كري؟
اگر شماره پرونده رو داشته باشي ميتوني وارد بشي و بقيه اطلاعات رو دوباره دريافت بكني
ميتوني از سيستم پاسخگويي سايت سنجش هم سوال بكني .
ا
منم همون85 رو تایید کردم! مشکل از خودشونه به ما چه!!! :دینقل قول:
بابا جان ما که اونو نمیگیمنقل قول:
شما داری بند 15 فرم ثبت نام را میگی که اونو خودت وارد کرده بودی موقع ثبت نام که خب واسه ما هم درست زده
ما توی صقحه ی تایید نمرات رو داریم میگیم!
که البته مثل اینکه واسه همه همین جوریه
وقتی نوشته 86 اختمالا منظورش سال تحصیلی 86-87 هست و فکر نکنم مشکلی باشه!
__________________نقل قول:
منم تائيد كردم. من دو بار كنكور دادم برام 86 زده!
قاعدتاً مهم اينه كه مال سال 84-85-86-87 باشه مهم نيست 84 بشه 87 يا 87 بشه 86(چون سوابق تحصيلي تاثير ميزاره)
__________________نقل قول:
منم ویرایش کردم و سال اخذ نمره ها هم درست بود و همه رو 87 نوشته بود
فعل این دو نفر متفاوتن:18::13::2:د!:27: با بقیه!:21:
سال اخذ دیپلم منو زده بود 86 درست زده بود یعنی همون سال تحصیلی 85-86
فکر نکنم اتفاقی بیافته چون من پارسال اصلاً تو باغ این چیزا نبودم :31:سر کنکور هم هیچ اتفاقی نیافتاد:5:نقل قول:
سال اخذ مدرک رو اگه 85 زده اشتباه خودتون یعنی در واقع اونو خودتون زدید ...نقل قول:
بچه ها همون طور که گفتن منظورشون سال اخذ نمره است که مال من 86 بود
این جا خیلی خر تو خر شده
شما منظورتون اینه...
15 - سال اخذ مدرک سال سوم نظام جديد يا ديپلم نظام قديم86
من نیمه8 دوم 68 هستم ...
نام درس :تعليمات ديني وقرآن )3( نمره :18.00
سال اخذ نمره :86
منظورتون اینه که این 86 رو زده براتون 85!!!
پس چرا مال من رو زده 86!!!
نکنه مال من اشتباهست !!!
ولی فکر نکنم مال من اشتباه باشه:31:
نقل قول:
نقل قول:اگه تاثیر معدل این طور باشه که با هم دوره ای های خودمون مقایسه شیم شاید مشکل پیش بیاد ...نقل قول:
مثلاً سال ما (سال تحصیلی 85/86)فیزیک سخت بود ممکنه نمره 17 به 19 سال قبل یا بعد اون بیارزه...
یا مثلاً اگه شما با معدل 17 سال 85/86 سال 85 رو زدید شاید با بچه های سال 84/86 که امتحاناشون آسون بود مقایسه شید...و ترازتون افت کنه ولی بازم بگم به نحوه تاثیر معدل بستگی داره شاید همه داوطلبان کنکور (84-85-86-87) با هم مقایسه شن که در این صورت سال اخذ نمره هیچ فرقی نمی کنه که بعید میدونم اینجوری باشه چون حق خیلی ها خورده می شه چون سال ما سطح امتحانا خیلی بالا بود نمرات بچه ها خیلی افت داشت تو شهر ما که یکی دو نفر بیشتر معدلشون بالای 19 نشد !!! البته اون یکی دو نفر من نبودم!!!:دی
سوالا رو برو از آموزش پرورش منطقه تون بخر اینقد ما رو تو خرج ننداز.نقل قول:
منم موافقم مثلاً رو دفتر چه آزمون نوشتن مشاهده کارنا مه حداکثر تا 48 ساعت دیگه ولی خبری نیست:18:نقل قول:
من الان رفتم سایتش نوشته بود...:ohno:
آخرين بروز رساني:
15/12/87
فاجعه از این بدتر...:13:
برات متاسفم دوست عزیز تو بد مخمصه ای افتادی ...نقل قول:
ولی نگران نباش این سنجش همیشه پیاز داغشو زیاد می کنه حتماً یه راهی هست...
اینکه گم کردی مشکلی نیست اخه همیشه چند راه برا ورود وجود داره تو می تونی با شماره شناسنامه و این جور چیزا وارد شی ولی اگه اون پرینته دس کسی بیافته ممکنه سوء استفاده کنه...
نمرات من رو درست کردند
برین شما هم مال خودتون رو ببینین
مگه نمراتت مشکل داشت ؟نقل قول:
سلام،
یه چیز فوقالعاده عجیب، امروز رفتم همون 85 رو تایید کنم، به طور شگفتانگیزی دیدم، سال اخذ از 85 به 86 تغییر پیدا کرده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
{قانون بی قانون}
ــــــــــــــــــ
امروز 19 آپریل 2009
عکس زیر مال امروزه سایت سازمان سنجشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای منم دیروز 86 بود امروز زد 87!!!
این که سنجش و تازه فرصت برای پیگیری اشتباه وجود داشت ببینید دیگه آزاد چه گندی میزنند که باید برای گرفتن نمره ها مرکز ازمون آزاد باید هم به اموزش پرورش لینک بشه هم سنجش!!!!!و همینطور وقتم برای رفع ایرادات نیست!!!!!!
کارنامه کنکور آزمایشی جامع اول کی میاد پس؟ الان 48 ساعت بعده! اون کارنامه ی اولیه که گفتن کو ؟کجای سایته؟ نیست که!
تو قسمت کارنامه ها هنوز کارنامه ی نهایی مرحله پنجم هم نیست که!نقل قول:
کد:http://www.sanjeshserv.com/
لینک "کارنامه های آزمون های آزمایشی سال گذشته " هم که کار نمیکنه !!!
چه خبره؟ گل بگیرن درشو!
همون سالش رو میگم :دینقل قول:
عزيزم اينكه واقعي نيستنقل قول:
اين يه جكه ! وقتي كه شما خسته و كوفته از جلسه مياي بيرون اينو ببيني و بخندي يه كم روحيت عوض شه!!:31:
=====================
اصلا چرا ديگه سايتش باز نميشه؟!
منم منظورم همون بود و اشتباه نکردم !نقل قول:
سال اخذ مدرک رو اگه 85 زده اشتباه خودتون یعنی در واقع اونو خودتون زدید ...
بچه ها همون طور که گفتن منظورشون سال اخذ نمره است که مال من 86 بود
این جا خیلی خر تو خر شده
شما منظورتون اینه...
15 - سال اخذ مدرک سال سوم نظام جديد يا ديپلم نظام قديم86
من نیمه8 دوم 68 هستم ...
نام درس :تعليمات ديني وقرآن )3( نمره :18.00
سال اخذ نمره :86
منظورتون اینه که این 86 رو زده براتون 85!!!
پس چرا مال من رو زده 86!!!
نکنه مال من اشتباهست !!!
ولی فکر نکنم مال من اشتباه باشه
دیروز 85 بود ! امروز 86 !
این دیگه از اون حرفا بود!نقل قول:
اگه تاثیر معدل این طور باشه که با هم دوره ای های خودمون مقایسه شیم شاید مشکل پیش بیاد ...
مثلاً سال ما (سال تحصیلی 85/86)فیزیک سخت بود ممکنه نمره 17 به 19 سال قبل یا بعد اون بیارزه...
یا مثلاً اگه شما با معدل 17 سال 85/86 سال 85 رو زدید شاید با بچه های سال 84/86 که امتحاناشون آسون بود مقایسه شید...و ترازتون افت کنه ولی بازم بگم به نحوه تاثیر معدل بستگی داره شاید همه داوطلبان کنکور (84-85-86-87) با هم مقایسه شن که در این صورت سال اخذ نمره هیچ فرقی نمی کنه که بعید میدونم اینجوری باشه چون حق خیلی ها خورده می شه چون سال ما سطح امتحانا خیلی بالا بود نمرات بچه ها خیلی افت داشت تو شهر ما که یکی دو نفر بیشتر معدلشون بالای 19 نشد !!! البته اون یکی دو نفر من نبودم!!!
تاثیر نمرات برای همه یکسانه ! و 15 درصده ! نه بیشتر نه کمتر!
نقل قول:
منم موافقم مثلاً رو دفتر چه آزمون نوشتن مشاهده کارنا مه حداکثر تا 48 ساعت دیگه ولی خبری نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان رفتم سایتش نوشته بود...:ohno:
آخرين بروز رساني:
15/12/87
فاجعه از این بدتر...
کجای دفترچه نوشته 48 ساعت بعد که من ندیدم !نقل قول:
کارنامه کنکور آزمایشی جامع اول کی میاد پس؟ الان 48 ساعت بعده! اون کارنامه ی اولیه که گفتن کو ؟کجای سایته؟ نیست که!
اگه دفترچه رو کامل خونده باشین که بعید میدونم ! ننوشته 48 ساعت ! حداکثر یکی دو هفته بعد از ازمون اعلام میشه!
ببخشید چه ربطی به آزاد داره ؟!!!!!!نقل قول:
این که سنجش و تازه فرصت برای پیگیری اشتباه وجود داشت ببینید دیگه آزاد چه گندی میزنند که باید برای گرفتن نمره ها مرکز ازمون آزاد باید هم به اموزش پرورش لینک بشه هم سنجش!!!!!و همینطور وقتم برای رفع ایرادات نیست!!!!!!
روي دفترچه پاسخ تشريحي!!:31:نقل قول:
از امسال ریز نمرات توی آزادم تاثیر داره!!!!!!!!!15%نقل قول:
منظورتون این بود یا از لحاظ فنی؟بگید تا بیشتر توضیح بدم.
[quoteاز امسال ریز نمرات توی آزادم تاثیر داره!!!!!!!!!15%
][/quote]
بله میدونم تاثیر داره
چیز عجیبی نیس
ولی تاثیرش ناچیزه...
فنی؟!نقل قول:
منظورتون این بود یا از لحاظ فنی؟بگید تا بیشتر توضیح بدم.
متوجه منظورتون نمیشم
چرت و پرته : دینقل قول:
روي دفترچه پاسخ تشريحي!!
به به چه خبره!!!!
راست ميگيا! شايد منظورشون جواب تشرحيه!آخه اين سنجش بي درو پيكره معلوم نيست چي ميگن كه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آخه تو دفترچه ثبت نام نوشته 8 ميادش!
می دونم تاثیر معدل 15 درصده ولی بستگی داره تو در تاثیر معدل نمیان مثلاً معدلی که گرفتیم مقایسه کنن بلکه هر درسی یه ترازی داره ... اگه سال 85 تراز نمره 19 بشه 12000 سال 86 باید بیشتر بشه چون سختر بود و اکثراً خرابیدنند...نقل قول:
این دیگه از اون حرفا بود!
تاثیر نمرات برای همه یکسانه ! و 15 درصده ! نه بیشتر نه کمتر!
راستی الان دوباره رفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته بود:
آخرين بروز رساني:
30/01/88 :18:
فکر کنم پست منو دیدن!!!
پنقل قول:
دفتر چه که نه یه تیکه کاغذ اونم از جنس کاهی!!!
پاسخ تشریحی هم منظورتون همون صفحه X کتابY بود دیگه!!!:31:
مرد جواني در آرزوي ازدواج با دختر ِ زيباروي کشاورزي بود. به نزد کشاورز رفت تا از او اجازه بگيره. کشاورز براندازش کرد و گفت: پسر جان، برو در آن قطعه زمين بايست. من سه گاو نر رو يک به يک آزاد ميکنم، اگر تونستي دم هر کدوم از اين سه گاو رو بگيري، ميتوني با دخترم ازدواج کني.
مرد جوان در مرتع، به انتظار اولين گاو ايستاد. در طويله باز شد و بزرگترين و خشمگينترين گاوي که تو عمرش ديده بود به بيرون دويد. فکر کرد يکي از گاوهاي بعدي، گزينه ي بهتري خواهد بود، پس به کناري دويد و گذاشت گاو از مرتع بگذره و از در پشتي خارج بشه. دوباره در طويله باز شد. باورنکردني بود! در تمام عمرش چيزي به اين بزرگي و درندگي نديده بود. با سُم به زمين ميکوبيد، خرخر ميکرد و وقتي او رو ديد، آب دهانش جاري شد. گاو بعدي هر چيزي هم که باشه، بايد از اين بهتر باشه. به سمتِ حصارها دويد و گذاشت گاو از مرتع عبور کنه و از در پشتي خارج بشه.
براي بار سوم در طويله باز شد. لبخند بر لبان مرد جوان ظاهر شد. اين ضعيف ترين، کوچک ترين و لاغرترين گاوي بود که تو عمرش ديده بود. اين گاو، براي مرد جوان بود! در حالي که گاو نزديک ميشد، در جاي مناسب قرار گرفت و درست به موقع بر روي گاو پريد. دستش رو دراز کرد... اما گاو دم نداشت!..
زندگي پر از فرصت هاي دست يافتنيه. بهره گيري از بعضي هاش ساده ست، بعضي هاش مشکل. اما زماني که بهشون اجازه ميديم رد بشن و بگذرن (معمولاً در اميد فرصت هاي بهتر در آينده)، اين موقعيت ها شايد ديگه موجود نباشن.
برگرفته از : وبلاگ روانشناسی موفق
یعنی اونقد کوچیک بود که دم در نیاورده بود!!!:31:نقل قول:
براي بار سوم در طويله باز شد. لبخند بر لبان مرد جوان ظاهر شد. اين ضعيف ترين، کوچک ترين و لاغرترين گاوي بود که تو عمرش ديده بود. اين گاو، براي مرد جوان بود! در حالي که گاو نزديک ميشد، در جاي مناسب قرار گرفت و درست به موقع بر روي گاو پريد. دستش رو دراز کرد... اما گاو دم نداشت!..
امشب بعد از ساعت 12 کارنامه اولیه رو میده که فقط درصدها هست هفته بعد کارنامه کلی که شامل رتبه توی تک تک درسها در منطقه استان و کشور هست بعد هم تراز تو منطقه 1 2 3 رو بهت میده بعدهم رتبه در آزمون سراسری 87 رو مشخص میکنه که اصلا اعتبار نداره چون تناسب به جمعیت میبنده و به درصدها کاری نداره:41:نقل قول:
سنجشم مسخره کرده , چرا مثل کانون زود نمیده نتایجو ؟
به هرحال همون اول باید شماره پرونده رو وارد کنی!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینکه گم کردی مشکلی نیست اخه همیشه چند راه برا ورود وجود داره تو می تونی با شماره شناسنامه و این جور چیزا وارد شی ولی اگه اون پرینته دس کسی بیافته ممکنه سوء استفاده کنه...
نقل قول:
ميتوني از سيستم پاسخگويي سايت سنجش هم سوال بكني .
نقل قول:
باید مشکلتو با سنجش در میون بزاری
آدم کچل بشه ولی از سنجش سوال نپرسه!!!!!!!
به هر حال حل شد...تو آشغالا پیداشون کردم!!
نقل قول:
اگه تاثیر معدل این طور باشه که با هم دوره ای های خودمون مقایسه شیم شاید مشکل پیش بیاد ...
یا مثلاً اگه شما با معدل 17 سال 85/86 سال 85 رو زدید شاید با بچه های سال 84/86 که امتحاناشون آسون بود مقایسه شید...و ترازتون افت کنه ولی بازم بگم به نحوه تاثیر معدل بستگی داره شاید همه داوطلبان کنکور (84-85-86-87) با هم مقایسه شن که در این صورت سال اخذ نمره هیچ فرقی نمی کنه که بعید میدونم اینجوری باشه چون حق خیلی ها خورده می شه چون سال ما سطح امتحانا خیلی بالا بود نمرات بچه ها خیلی افت داشت تو شهر ما که یکی دو نفر بیشتر معدلشون بالای 19 نشد !!! البته اون یکی دو نفر من نبودم!!!
جل الجلال ... چه ربطی داره؟!!!!! فیزیک پارسالم همچین آسون نبود!!!!
من شنیدم نمره ها رو بردن رو نمودار و... همه نمره هاشون خوب شده...تازه تاثیر هر درس جدا خیلی بهتره از معدل کتبی!!!!
سلام دوستان کنکوری.
یه سوال داشتم.امروز با چنتا از دوستان سر رشته ها داشتیم بحث می کردیم اونا همینطور اصرار می کردن که رشته فقط برق و مکانیک و عمران و شیمی و دیگه غیر از اینا بقیش چرته.آیا درسته؟؟؟؟
یعنی هر کی بره یه رشته ی دیگه بدبخت میشه؟؟
اعصابم ریخته به هم از وقتی این بحث رو کردیم.
شما بگید حرفشون درسته؟
شما رشته تون چیه ؟! : دینقل قول:
سلام دوستان کنکوری.
یه سوال داشتم.امروز با چنتا از دوستان سر رشته ها داشتیم بحث می کردیم اونا همینطور اصرار می کردن که رشته فقط برق و مکانیک و عمران و شیمی و دیگه غیر از اینا بقیش چرته.آیا درسته؟؟؟؟
یعنی هر کی بره یه رشته ی دیگه بدبخت میشه؟؟
اعصابم ریخته به هم از وقتی این بحث رو کردیم.
شما بگید حرفشون درسته؟
اصلا به این حرفا نیس!
شما اگه علاقه داشته مطمئن باش اینو تو رشتت پیشرفت می کنی ! کافیه آدم اراده داشته باشه !
دلیل نمیشه هرکی رشته ش برقه تو فلان دانشگاه ! تا مدرک بگیره بیان بگن بفرما سر کار ! : دی
من خودم همه میدونن دیگه : دی شیمی خیلی دوس دارم موقع انتخاب رشته آزاد همه اومدن گفتن به درد نمیخوره یا باید پارتی داشته باشی و اینا ولی من انتخابمو کردم ! واسم فرقی نمی کنه آزاد یا قبول شم یا دولتی ! تلاشمو میکنم که فقط این رشته رو قبول شم و میشم ! : دی
به حرف کسی هم کاری ندارم اصلا...
چی میگی : دی سطل اشغال ؟!نقل قول:
آدم کچل بشه ولی از سنجش سوال نپرسه!!!!!!!
به هر حال حل شد...تو آشغالا پیداشون کردم!!
نه اتفاقا سنجش جواب میده اوندفه واسه مدرک پیش ازشون پرسیدن یه روز بعد جوابمو دادن ! منم خوشحال ! : دی
سلام !نقل قول:
اصلا اینجوری نیست و همه رشته ها خوبن !
بستگی به خودت داره که چی دوس داری .
مهم اینکه هر رشته ای که قبول بشی سعی کنی توش بهترین باشی و عاشق بشی !
اینم که بعضیا میگن من فلان رشته رو دوس دارم و فقط باید اینو قبول شم به نظر من اشتباهه !
تو فعلا درستو بخون بعد که کنکور دادی فکر کن به رشتت !
مهم اینه که هرچی قبول شی سعی کنی خودتو گول بزنی و خودتو عاشقش کنی بعد می فهمی که از هر رشته ای بیشتر دوسش داری!
من خودم عاشق برق بودم ! نمی دونم چرا ... ! اما الکی الکی میگفتم باید برق قبول شم و ... !
اما شیراز چون مکانیکش قطب بود و ... من مکانیک شیرازو زدم !
الان همش حس میکنم این همون چیزیه که می خواستم (شایدم به خودم دروغ میگم ولی الان عاشق رشتمم و حاظر نیستم جامو با یه برقی عوض کنم)
مهم اینه که تو هر رشته ای هستی بهترین باشی اونوقت کار واست زیاد هست.
خلاصه : خودتونو و ذهنتونو محدود به یه رشته نکنین ! به چند دلیل:
1- استرستونو زیاد میکنه که اگه این رشته رو نیارم و ...
2- اگه خدای نخواسته اون رشته رو نیاری هر چی بیاری تو دانشگاه به شدت پسرفت میکنی و حداقل تا 2 ترم نمی تونی خودتو جمع کنی
3- ...
(شرمنده عجله داشتم خوب نشد )
من پارسال کنکور دادم !
سعی میکنم این روزا بهتون سر بزنم و تا قبل کنکور اگه کمکی از دستم بر اومد براتون انجام بدم.
بخونید و لذت ببرید بای بای
خودتو نکش من توی آزمونای قبلیشم شرکت کردم سه شنبه ی هفته دیگه میزنهنقل قول:
سنجشم مسخره کرده , چرا مثل کانون زود نمیده نتایجو ؟