نقل قول:
برو پایتخت اگه باشه همونجا هست من دیدم کریستال داشت مدتی پیش الان رو نمیدونم ...
یه سر بزن !
Printable View
نقل قول:
برو پایتخت اگه باشه همونجا هست من دیدم کریستال داشت مدتی پیش الان رو نمیدونم ...
یه سر بزن !
نقل قول:
از قیمتش اطلاعی ندارید؟؟؟؟:46:
تو این سایت زیاد اختلاف قیمت با بازار نیست:نقل قول:
کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=17053
کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=4343
اگه به یه کامیه دیگه بخوره علاوه بر برنامه ها آهنگ ها هم پاک می شن؟:41:
پیشنهادی واسه من ندارید عزیزان:41:
نقل قول:
هرچیزی که با آیتونز سینک میشه، پاک میشه! فیلم، آهنگ، پادکست، کتاب، برنامه/بازی، حتی فکر کنم عکس ها!نقل قول:
بدون آی تینز هم می شه چیزی ریخت؟:46:نقل قول:
نقل قول:
سلام . BOOZZAI جان شما اینی که گفتی ریموت کنترل !!!:31:
من universal dock میخوام!!!!:10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه های جانبی مثل iPhone PC Suite و iFun Box هست ولی من شخصا ترجیحم با آیتونز هست، بهتره!نقل قول:
شما میتونی Library آیتونز رو توی دو تا کامپیوتر عینا مثل هم داشته باشی که با Sync چیزی پاک نشه، البته یه خرده سخته!:31:
اشتباه شد!:31:نقل قول:
اینه:
کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=24367&smid=77
البته میگم با ifun box و ... برای ریختن برنامه مشکلی نیست و میتونید از ایتونز استفاده نکنید و همچنین pc suit به نظرم ه بهترین راه همین هست ...نقل قول:
البته برای برنامه --- وگرنه برای فیلم و موسیقی و پادکست و ... ایتونز از همه بهتر هست ...
داداش خودت میدونینقل قول:
گیرفین کیفاش گرونه همه بالا 27 تومنه جیل و برنامه زیاد مهم نیست اما چون تمیزه خوبه اما بازم خودت میدونی
شارژرم داره؟
---------- Post added at 12:05 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
wifi مشکل داره؟ چه مشکلی؟نقل قول:
از کجا میشه فمید آی پود نسل 1 هست یا 2 یا 3 ؟
خطای 1394 موقع ریستور با شیفت برای چی هست؟
من فریمور الانم 3.1.1 هست میخوام 3.1.3 کنم مشکل چیه؟
نقل قول:
1 و 2 از رو طراحی مشخص هست و فریمور و ورژن ایتونزی که پشت باکس زده و دکمه های ولوم و اسپیکر داخلی هم نداره ولی این چیزهارو نسل 2 داره ...
نسل 3 هم باید پشت باکس ایتونز 9 به بالا و فریمور 3.1 باشه یا بالاتر ...
نسل 4 هم که هیچ ...
نسل چهارم هنوز وارد ایران نشده؟
نقل قول:
خیر فک نکنم هنوز اومده باشه چون 3روز هست که به صورت رسمی منتشر شده !
دستگاهت چیه؟نقل قول:
اگه ipod 3g وipod 2g نسل جدید هستی نمیزاره به 3.1.3 رستور کنی تنها میتونی به آخرین ورژن یعنی 4.1 رستور کنی که هنوز جیلبریک نشده
نه تو اینطور موارد که مشکلی نداره. اون که گفتم وای فای ایراد داره واسه کارای تخصصی تره. ورنه به حالت عادی بخوبی همه چی کار میکنه و فقط توسط اپل محدود شده و جیل بریک این محدودیت ها رو ور میداره. اگه نیازی به نصب برنامه های کرک شده ندارید، نیازی به جیل نیست.نقل قول:
برای جیل به سایت زیر از تو آیپادتون برید:
www . jailbreakme . com
نگفتم مشکل داره. برنامه ی MyWi برای iOS4 نیومده بود که خوشبختانه این اواخر ریلیز شد. تنها چیزی که مونده برنامه های iBluever و iBlueNova برای iOS4 هست که منتظریم ریلیز بشه تا لذت واقعی رو از iOS4 ببریم.نقل قول:
بچه ها، این مودم معمولی دیال آپه؟
عکس:
اها از اون نظرنقل قول:
mywi برای چه کاریه؟
اره این مودم معمولیه برای mac book ها استفاده میشه
بچه ها من ویندوزم رو عوض کردم و کل آهنگام تو ایتونز پریده :31:
120 تا آلبوم داشتم میگم من حالا اگه آیپاد رو sync کنم آهنگامو پاک میکنه؟
من الان میخوام فقط 2 تا آلبوم اضافه کنم و نمیخوام اون 120 تای تو ایپاد پاک بشه
مورد دیگه آیا میشه از آهنگا بک آپ گرفت؟
نقل قول:
چرا اینکارو کردی؟؟؟؟؟
قبل از اینکه ویندوز رو عوض کنی باید از مسیر my document -my music-itunes یه بک اپ تهییه بکنید ...
بعد ویندوز رو که عوض کردید این فایل رو بریزید تو محل تعیین شده و بعد ایتونز رو نصب کنید و خود ایتونز از این پوشه ریستور میگیره البته مسیر اهنگ هاتون رو نباید عوض کنید ..
........
به هر حال دیگه دیره کار از کار گذشته !
در ضمن مسیر این فایل رو تو ایتونز میتونید به درایو های دیگه مثل d e f و ... عوض کنید که دیگه نیازی به مشکل عوض کردن ویندوز و ... نداشته باشید ! ...
ممنون ولی من الان sync کردم و قبلیا پاک نشد
یه سوال دیگه من الان میخوام ایپاد رو فرمت کنم و هر چی برنامه و بازی و موزیک هست پاک بشه این کار امکان پذیره؟
یکی از دوستان گفتن کافی من فقط restore کنم که اون جواب نداد راه دیگه ای هست؟
پستم دو بار تکرار شد من اینو تغییر دادم که بگم چه خبر از 4.1 جیل شد یا نه؟
خوب میتونید تو ایتونز به راحتی تیک گزینه SYNC رو بردارید (برای برنامه ها و موزیک و ... )و اون ها رو sync نکنید بعد دیگه هیچ چیزی روی ایپادتون نمیاد ! ...نقل قول:
البته اطلاعات رو ایتونز هست فقط به ایپاد منتقل نمیشه همین ...
میتونید باهاش از آیپادتون به عنوان یه اکسس پوینت استفاده کنید. یعنی اینترنت روی آیپاد یا آیفون رو برای دیگران با wifi پخش کنید. البته آیپاد که اینترنتشو از همون وای فای میگیره، نمیشه. ولی میتونید با برنامه ibluever اینترنتو با بلوتوث از گوشی موبایلتون بگیرید و توسط آیپاد تو محیط پخش کنید.نقل قول:
توی تنظیمات خود آیپاد هست:نقل قول:
setting>general>reset
گزینه دوم تمامی فایلها و تنظیمات رو حذف میکنه.
سلام
شرمنده Off میدم دیدم تاپیک iPhone2G خوابیده، گفتم اینجا بپرسم تا دوستانیکه اطلاع دارن جواب بدن .
آقا من قرار یه 2g قرار بگیرم که لاک انگلیس هست، ورژن فرمورش هم ۳.۱.۳ میخواستم بدونم مشکلی بابت جیلبرک و آنلاک نداره ؟ ( منظورم اینه چون خودش 3.1.3 به مشکل واسه JB نمیخورم )
راستی الان جدیدترین کرکش همین redsn0w یا blackra1n هم واسش داریم ؟ اگه با Redsn0w جیل شه بصورت تثرد میشه یا نه کامل JB میشه، برای این نسل Sprit امکان پذیر هست ؟
همونطور که گفتم رو O2 Operator انگلیس لاک، میخوام بدونم با Jailbreak آنلاک هم میشه دیگه، نه ؟
کلا و بطور خلاصه میخوام بهترین راهی که واسه Jailbreak در حال حاضر واسش موجود رو لطف کنین .
پ.ن: من خودم آیپاد دارم و بدون مشکل جیلبرکش کردم اما تو آیفون حقیقت ناواردم. ممنون میشم راهنماییم کنید.
من طبق این روش رفتم جلو و ایپاد هنگ کرد الان یه 10 دقیقست که روی آرم اپل گیر کردهنقل قول:
تکلیفم چیه؟
یکی از دوستان میگه باید ریستور کنم به 4.1 :41: یعنی توفیق اجباری :31:
من هر کاری کردم نشد و به ناچار 4.1 نصب کردم
از همون روشی که گفتم هیچی تو ایپادت نمیموند ..نقل قول:
وقتی هم گیر میکنه با ریبوت کردن مشکل حل میشه نیازی به ریستور نیست !...
سلام من مشكل appsynce داشتم كه به وايرلس دسترسي نداشتم و نميتونستم appsynce 3.1 رو بنصبم الان pcsuit ريختم ولي ميگه ipod جيلبريك نيست سرچ دادم ميگن بايد يك فايل ديگرو از cydia بريزم خوب من كه واي فاي ندارم خو!!!
هيچ راهي نيست من اين appsynce.deb لعنتي رو بي وايرلس بنصبم
سلام.
دوستان اگر بخواهیم که آیپاد تاچ رو کلا فرمت کنیم تا با یه کامپیوتر دیگه sync بشه ، چکار باید کرد؟ (البته هنوز جیلبریک بمونه!)
حاجی جون هیچ ناراحت نشو!:31:نقل قول:
این دو تا آموزش رو بخون، ان.شاء.الله مشکلت حل میشه (ستاره ها رو هم بردار!):
این یکی سه تا روش داره، ببین کدومش برات راحت تر و بهتره!کد:http://www.ir-tci.or*g/forum/showpost.php?p=604811&postcount=3
کد:http://mob*ilestan.net/showthread.php?t=78188
---------- Post added at 10:26 AM ---------- Previous post was at 10:22 AM ----------
فکر نکنم بدون پریدن جیلبریک بشه کلا فرمت کرد! البته برای Sync کردن با کامپیوتر دیگه نیازی به فرمت کردن نیست ها! اگه فایل های روی آیپاد روی سیستم دوم نباشه، خودشون پاک میشن!:27:نقل قول:
در ادامه حرف پارسا یه چیزی رو باید بگم ... چند وقت پیش هم یه بابایی اومده بود میگفت من اگه بخوام برم رو یه سیستم دیگه ایپادم رو sync بکنم همه اهنگ ها میپره ... خوب اره بعد گفتش که پیرم درمیاد که بیام همه ی اهنگ هایی که هر کدومشون تو درایو های مختلف هست بیام جمع کنم بریزم رو سیستم جدید !
......................
خوب این رو من یادم رفت بگم گفتم شاید بدرد کسی بخوره البته اکثرا میدونند ! ..
شما وقتی تیک گزینه ی copy files to itunes media folder when adding to library رو تو سربرگ advanced بزنید هرچی که ادد میکنید میره تو مسیری که itunes library شما هست ! ...
وقتی که این کار انجام شد شما کافی هست فقط همون فولدر رو تو سیستم جدید کپی کنید همین ...
البته این کار خوبیش اینم هست که اگه بیاد فایل های موسیقیتون رو جابه جا بکنید یا پاک بکنید دیگه نیازی نیست دوباره تو ایتونز اددش کنید چون همش تو itunes library ذخیره شده ! ....(در کل بهتون توصیه میکنم itunes library رو هم مسیرش رو از درایو c عوض کنید مثلا من گذاشتم رو درایو d دیگه خیالم راحته !)(تمام اهنگ هایی هم که ادد میکنم اونجا ذخیره میشه)
کسی از آیپد ۴ تو ایران خبری نداره
اومده نیومده
نمیدونم این پست اسپم به حساب میاد یا هرچیزی برام اهمیتی نداره ...
دوستانی که ایتونز گیفت کارت دارن اگه دوست دارن کوتاهی نکنن و البوم جدید یکی از بهترین رپرهای پارسی زبان یعنی عرفان رو از ایتونز بخرند و دانلود بکنن ! ... وظیفه شخصی و انسانیم بود که همچین کاری بکنم .(تا جایی هم که میتونید دانلود نکنید و اگر توانایی خریدش رو دارید حتما همین کارو انجام بدید!اینجوری به موزیک خودمون اهمیت دادیم) ممنون ...
کد:http://itunes.apple.com/us/album/hamishegi/id393066529
آی ملت! باگ پیدا کردم:5::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودمم نفهمیدم چجوری اینجوری شد!:27::18:
اینکه خوبه !!!خوشکلم هست !:دینقل قول:
آی ملت! باگ پیدا کردم:
توی 3.1.3 یه باگ ضایع پیدا کردم .
تازه اون مث این یهویی نبود ، همیشه در دسترس بود !!!
حیف که توی ورژن 4 درستش کردن ...:دی
:8: :8: :8: :8: :8:
بمب خبری که امروز امد خبر داغی در مورد برنامه جدیدی بنام IPA God میباشد که شما توسط ان بدون جیلبرک میتوانید برنامه های کرک شده را نصب کنید ان هم در iOS 4.1 4.2
برنامه دقیقا مانند AppSync کار میکند ولی اینبار بصورت فایل ipa نه deb
برای استفاده باید UDID خود را ثبت کنید چیزی که هیچوقت ما موافق ان نبودیم
برنامه در انتظار انتشار میباشد اگر منتشر بشود برای جیلبرک بد میشود
ویدیو انجام و استفاده ان:
منبع:سام (italodance) در موبایلستان ...کد:http://www.youtube.com/v/zmTGx98BxTI
ینی دیگه میتونیم از شر سیدیا و جیلبریک راحت بشیم (اگه به برنامه ای جز appsync نیاز نداشته باشیم)
در ضمن این برنامه بیشتر به درد ما آیپاد دارا میخوره تا آیفون دارا :8: