ما که مجبور شدیم دوباره از پیشگامان بگیریم.پارس پورت خالی نداشت.اینم شانس ماست دیگه.حالا تا ماه دیگه
Printable View
ما که مجبور شدیم دوباره از پیشگامان بگیریم.پارس پورت خالی نداشت.اینم شانس ماست دیگه.حالا تا ماه دیگه
نقل قول:
چه سرویس گرفتی ؟خوب هست ؟سرعت شبانه چنده؟
اما من اگه قبل از اینکه پارسو درخواست داده بودم پیشگامان این قیمتای جدیدشو میزد حتما حتما یه 2 مگ 1 ماهه میگرفتم ببینم چه جوریاست--آخه من کلا همه شرکتیو باید یه تست بزنم این پرنیان نت هم سپاهان شهر سرویساشو راه اندازی کرده اما خاک تو سر چیزی نداره
خیلیییی دلم میخواد رنگین کمانو فن آوا بیاند اینجا از هر کدوم یکی یه دوونه 1 ماهه میگیرم
راستی سرویسا جدید اقتصادی فن آوا هم عجب قیمتای خوبی داره فقط حیف که یوزر پسورد شبانش جداست
اگه یک ماهه گرفتی و خوب نبود حتما فرم درخواست پارسو پر کن تا اگه خالی شد واست بزارند منم 6 ماه منتظر پورتش بودمو خالی نشد تا آخر پورت اضافه کردند اما یکی از دوستان قدیمی پارسی که ماله سپاهان شهره میگه قبل از اینکه پورت اضافه کنند تا شبی 3.6 گیگ هم با سرویس 256 دانلود میکردم حالا شانس من رسیده به 1.4 گیگ
ما هم آسه آُسه داریم میشیم جغد شبا بیداریم روزا میخوابیم با تموم شدن دانلود شبانه-امشب جالب نبود کلا 850 مگ بیشتر نشد حالمونو گرفت بریم بگیریم بخوابیم تا 3 بعد ظهر-شب همگی بخیر هر چند دیگه آفتاب زده
من که خیلی پشیمونم.قبلا هر شب حداقل 2.2 گیگ دانلود میکردم ولی حالا 1.5 :13::41::37:
هرچی هم زنگ میزنم پشتیبانی میگه مسئول فنی مون نیومده!!!!!! نمیدونم اینها منو خر فرض کردند یا خودشون...
نه با 512 .نقل قول:
512 گرفتم نه همونجوریه البته میگفت پورتامونو باز میکنیم تا چند وقت دیگهنقل قول:
عزیز 1 مگ و 2 مگ به خونگی نمیدن تازه من چون نامه بردم از دانشگاه بهم 512 داده بعدشم که بهش گفتم چرا بقیه شرکتا میدن گفت اونا کارشون غیر قانونیه.خلاصه که یه ماه دیگه رفت تو پاچمون:13:
نقل قول:
غلط کرد که گفت نمیدیم میرفتی یکی از ریسلر ها بهت میداد اینم خیلی عجیب بوده خیلیا خونگی 1 تا 2 مگ دارند حتی پشتیبانی هم من زنگ زدم گفت میدیم ولی 4 و 6 مگو نمیدیدیم
اين روز ها كه وضعيت شاتل خيلي خرابه
دوستان حواسشون جمع باشه....:10:
شدیدا تایید میشه من دنبال جایگزینی ام یا از پارس انلاین و یا پیشگامان سرویس میگیرمنقل قول:
شما که از پیشگامان داشتی این سرویس 1مگش شبانش هم یک مگ هست؟اگر فقط روزانست همون پارس بهتره.چون اونم 1مگ در واقع میده و شبانش طولانی ترهنقل قول:
سلام دوستان
سرویس جدید پیشگامان افتضاحه.سرعت 2 مگش که نصفه.شب دو ساعت کمتره،تازه نمیدونم چرا دیشب دانلود من 500 کیلوبایت بوده :18: :23:
دیگه داره اعصابم رو خورد میکنه.امروز تکلیفم رو روشن میکنم.
خوب خوبه روشن کن که ما نریم بخریم منم 4 روز دیگه سرویسم تمومه و حالشو ندارم برم از یه شرکت دیگه بگیرم کسی زودتر من نمیخاد به عنوان پیش مرگ همایونی بره از این سرویسا بگیره؟:31:
دوستان کسی هست سرویس 64/512 خلیج فارس فن آوا رو گرفته باشه ؟
قبلا علی آقا زحمت کشیدن راهنمایی کردن ولی کسی هست که خودش گرفته باشه و الان سرویس داشته باشه ؟
کلا سرعت دانلودش چجوریه با توجه به اینکه شیر 64/512 هست ؟ یعنی همش رو 8 یا بیشترم میشه ؟
ممنونم ازتون به خصوص علی آقا
جدی سرویس جدید دو ساعت کمتره؟ یعنی میشه از چندتا چند؟
سرعتش برای منم کم شده! دیشب کلهم حدود 100 مگ دنلود داشتم فقط!
آره.از 2 تا 6نقل قول:
نمیدونم دیشب مشکل چی بوده ولی من دیشب 500 کیلوبایت دانلود داشتم.رپیدباز هم که لینکهاش مزخرف شده.
پس گفتند به مناسبت 22 بهمن سرعت اینترنت 11 برابر میشه و پهنای باند 1000 برابر میشه و ..... پس کو ؟ما که سرعتمون اضافه که نشده امشب مسخره هم شده امیدوارم تا صبح اینجوری نمونه و گرنه 500 مگ بیشتر عایدمون نمیشه
امشب اولین شبیه که داره قر میاد منم به فکرم زده که دوباره بعد 3 ماه عوضش کنم امشب با پشتیبانی رنگین کمان چت کردم گفت تا قبل از عید میخوایم 17 مرکز رو راه اندازی کنیم البته سپاهانشهر جزو 17 مرکز نبودو گفت گذاشتیم برا بهار 90
به به چشمم روشن تا اومدیم تایپ کنیم اینو به کل قطع شد
بچه ها سرعتم درست شد! :26:
الان با سرعت حدود 240-250 وصلم. :5:
امشب یه تست بزنم ببینم چقدر کاسبم.
پریشب هم اشتباه از من بود.تو زمان بندی IDM اشتباه کرده بودم.
نقل قول:
جدی ؟یه تست میزاری از speedtest ? من بدبخت که دیشب فقط 800 مگ -نکنه اینم مثل پیشی بشه شبی 300 مگ ؟شانس منه هر جا میرم از قدم من اون isp گند میزنه
هر روز روزانش سرعتش بیشتر میشه و شبانه بدتر من 1400 مگ میگرفتم خیلی راضی بودم اما 2 شبه شده 800 تا 900 مگ
اینم تست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته سرعتم بالاتره.گفتم حدود 240
سلام من 2 روز دیگه زمانم تمام میشه نمیدونم تمدید کنم یا برم یه شرکت دیگه ؟ اگه آنلاین شارژ کنم به مشکل بر نمی خورم ؟ اینجا کسی هست سرویس از آسیا تک یا رنگین کمان داشته باشه مرکز ردانی ؟؟؟؟
آقا سعید چه خبر ؟تا حالاش چند تا دانلود کردی ؟شبانه رو به راهه ؟ماله من که عین دیشب خیلی دانلود کنه دیگه حداکثر 900 تا
نه.شبانه اصلا خوب نبود.البته نمیدونم مشکل از رپیدبازه یا از سرعت!!:41:
لینکهای غیر رپیدباز دانلود شده ولی رپیدباز ها همشون ناقصه!کلا 1.5 بیشتر نگرفتم.تا شبهای بعد ببینم چی میشه.
نقل قول:
بازم خوبه من که 800 مگ لینکمم کاملا سالمو پر سرعت بود
کلا از 1 تا 6 یعنی توی 5 ساعتی که خودش گفته رایگانه فقط 500 مگ میشه گرفت اما شانسمون گفته واسمون از 6 تا 7 هم که سرعتا عادی میشه رایگانه و توی این یک ساعت حدود 500 مگ تا 600 مگ میگیرم وگرنه اگه قرار باشه اینم رایگان نباشه که دیگه بدبختم ماله بعضیا رایگانه ماله بعضیا نه ماله ما که همش رایگان بوده
نقل قول:
آقا سرویس من تموم شد
کسی جوابی نداره واسه این پست ؟
نقل قول:
دوست عزیز اینجا هیچ کس فن آوا نداره پست قبلی رو که دادی میخواستم بت بگم گفتم بزار خودت مطمئن شی که کسی نیست
پیغام خصوصیتو چک کن آدرسی گذاشتم که چند نفری فن آوا دارند اونجا عضو شو و بپرس میتونی هم پست های دیگران رو بخونی متوجه شی
شب خوبی داشته باشید
علی آقا دمت گرم بازم گل کاشتی دستت درد نکنهنقل قول:
آقا سازمان فیلترینگ شبانه روزیه ؟
خداشاهده بخدا قسم تو سایتبودم داشتم دونه دونه آهنگاشو دانلود میکردم یهو فیلتر شد ساعت 12:50 دقیقه شب-خیلیییییییییی عجیبه هنوز صفحه اصلی که با همین آدرس باز کردم بازه اما از الان دیگه باز نمیشه و میگه با استناد......کد:www.TehranMusic17.Com
یزد موزیکم همین حالا شد
کد:http://01.yazd-music29.com/
منتظرم گنجا هم بشه بخوایم
دوستان ممنون از پست هاتون
آخرش به نظر شما من 128 9 گیگ پارس سه ماه 33$ بگیرم (FP1-9X** )
یا 128 7 گیگ پیشگام سه ماه 28$ ؟
مصرفم بالاست
شبانه برام مهمه
خانه اصفهانم
یه مدم ارزان بی دردسر وایرلس چه مارکیه چند و از کجا بخرم ؟ ؟ ؟
پیشاپش از بروبچ که جواب میدهند تشکر میکنم.
نقل قول:
خوب معلومه شک نکن پارس آنلاین چون اول اینکه پارس داره 2 گیگ بیشتر میده دوم اینکه پارس سرعتش 140 هست سرویس 128 اما پیشگامان 40-45
سوم اینکه با 128 پارس شبی 500 مگ ولی با 128 پیشگامان شبی 300 مگ میتونی دانلود کنی
مودمم میری بازار کامپیوتر خیابان طالقانی اونجا مغازه به مغازه قیمت کن هر کی ارزون تر میداد مودما همش خوبند همشونم با همه isp ها سازگاری دارند مودم وایرلس alfex و level one رو باهاشون کار کردم جفتش تا حالا عالی بوده
اگه هم میخوای میتونی پول بیشتر بدی سیمفونی -ایسوز زایکسل بخری اما همش یکیه فقط بعضیا یه کم بیشتر اسم در کردندو آدم نسبت به مارکش مطمئن تره
سلام
کسی از مرکز مخابرات امام علی اینجا هست؟(پیش شماره 780 یا 781).
اینترنت برای وبگردی با ماهی حدود 2 3 گیگ پهنای باند میخوام. شبانه مهم نیست. روزی چند ساعت قراره استفاده بشه و توی این چند ساعت بدون مشکل و قطعی باشه...
چی پیشنهاد میشه؟
نقل قول:
پیشگامان---قیمت خیلی خوبیم داره
قیمت ها رو در سایتکد:www.pnj.ir
ما دیشب ساعت 6:45 صبح بود دیدیم سرعت 180-190 هست ما هم شک کردیم که نکنه رایگان نیست مودمو خاموش روشن کردیم دیدیم 1 مگم کم نکرده هیچی از 6:45 تا 7 با خیال راحت گذاشتیم دانلود حالا میبینم از زمانی که مودمو خاموش کردمو روشن کردم دیگه از رایگانی در اومده --هیچی الکی 137 مگابایت کرد تو پاچمون -خیلیییی نا مردیه
نتیجه اخلاقی اینکه نباید مودمو توی ساعت رایگان 6 تا 7 خاموش روشن کرد
اینم گزارش مصرف
کد:
کد:http://rapidshare.com/files/446698254/rptOneBillUserCdr.xls
چه عجب سایتشون را آپدیت کردن!:دینقل قول:
پشتیبانیشون الان چند ساعتس؟:دی هنوزم میپیچونه؟!:دی
از پیشگامان خاطره خوبی ندارم! به کسی توصیه نمیکنم:دی
الان سرعت صبانت 128 توی روز تا چند بازه؟!
شاتل هم بد نیست گویا...
نقل قول:
آره تازه پنل کاربریشم عوض کرده-البته خراب کرده قبلیه بهتر بود
صبا توی روز 130 شب تعطیل
شاتل روزو شبش تعطیل شده به هیچ وجه سراغش نرو
خوب اگه بخوای پارس بگیری اصلا نمیصرفه برات قیمتاش خیلی بالاست توی این 1-2 مگی که شما میخوایم
میخوای سرعت روزانت خوب باشه ؟خوب پارسو صبا جفتش روزانه های خیلی خوبی دارند-مثلا 512 پارس سرعت 230 تا 250 داره همین طور صبا همین حدوده باید ارزونتر باشه
آقا من هی غر زدم،دیروز زنگ زدم پشتیبانی گفت نصف شی زنگ بزن بهشون بگو سرعتایینه.من که شبها خوابم ولی دیشب سرعت عالی بوده!
دیشب تو 4 ساعت 2.5 گیگ دانلود داشتم.امیدوارم همینطور بمونه.
كسايي كه ميخوان جديدا از شاتل سرويس بگيرن به هيج وجه سمت شاتل نياين به هيچ وجه!
سرعت شبانه شاتل حتي از dialup هم كمتره!
ديشب با شاتل نهايت 6 ميگرفت و معمولا بين 3-4 بود همون موقع با dialup وصل شدم راحت 7-8 رو ميگرفت!
پول +2 adsl !ميگيرن اونوقت حتي نميتونن dilaupهم بدن!
پارس هم كه انگار اين چند وقته زياد مالي نيس!
پيشگامانم كه شماره مارو ساپورت نميكنه!
صبانتم كه از اون ور!
به خدا موندم چيكار كنم !يعني تو اين مملكت كوفتي يه اينترنت زپرتي هم مثل آدم نميتونن بدن!
همه جاي دنيا دارن با چندين مگ سرعت وصل ميشن اونوقت ما برا چند كيلو بايت هي بايد تو سرو مغز هم بزنيم!
مملكته داريم
اه!
نقل قول:
آخه شما هم بدترینشو انتخاب کردی صبانت پیشگامان فن آوا رنگین کمان پارس آنلاین چرا نمیگیری ؟شبی چه قدر میخوای دانلود کنی ؟
نقل قول:
اگه همیشه همین جور بمونه من برمیگردم پیشگامانو یه 2 مگ میگیرم 1 ساله میشه ماهی 11500 بعد 5 گیگم ترافیک سرش میکنیم 15 تومن -خیلی میرزه
من با پارس دقیق شبی 1 گیگ میتونم روش حساب کنم اگه اون 2.5 گیگ باشه برخواهم گشت
فقط 1 بدی داره اونم اینکه آدم باید تا 2 بیدار بمونه استارت دانلود رو بزنه آخه با گوشی نمیشه گفت که مثلا 2 شروع کنه
سعیدجون 2-3 روز یه بار حتما خبر بده ببینیم خوبه یا نه که عید بیام پیشی
سلامنقل قول:
خوب منم احتمالا فردا سرویس دو مگ میگیرم خبرشم میگم حالا دوباره سرعت ما نصف سعید میشه شایدم برعکس:8:
راستی شما سرعت دانلودت با موبایل با pc یکیه؟
اخه من با ایپاد دانلود بکنم یه 20 تا سرعت کمتره ولی خوبیش اینه اصلا نوسان نداره
نقل قول:
دمت گرم حتما خبر کن تا دیگه حسابی مطمئن شیم همه تا یه حدی صفا میکنند
آره دقیقا یکیه فقط به شرطی که از ucweb استفاده کنم وگرنه سرعت 1 دهمه کامپیوتره
دانلود با کامپیوتر نه از نظر مصرف برق میرزه (مخصوصا با اعمال یارانه ها) هم شدید صدا میده نمیزاره بخوابیم هم چراغ دکمه پاور صاف میزنه تو چشم آدم(ماله من چراغش بیشتر شبیه لامپه تا led)
و هم استهلاک کامپیوتر نمیرزه که رمو سی پی یو گرافیک هارد و هزار چیزه دیگه بکار باشند تازه اگه خواستی ببینی چه قدر دانلود شده باید کلی از جات نصفه شب پاشیو یه مانیتوره گنده رو روشن کنی اما گوشی یا حالا آیپاد هیچ کدوم از این مشکلات و خیلی از مشکلات دیگه نیست)