سلام.نقل قول:
میشه بگید این چه سرویسیه؟
ممنون :11:
دوستان یه مطلب بسیار مهم دارم براتون.
در پست بعدی میگم...
منتظر باشید
Printable View
سلام.نقل قول:
میشه بگید این چه سرویسیه؟
دوستان یه مطلب بسیار مهم دارم براتون.
در پست بعدی میگم...
منتظر باشید
سلام به همگی..
بدون مقدمه میرم سر جریان اصلی...
حقیقتش اینه که من حدود دو ماه و نیم پیش، یه ایمیل داده بودم به مدیر هماراسیستم آقای جلیل زاده.
(البته به مدیران دو تا ISP ی دیگه هم ایمیل زدم ولی خبر نشد که نشد.)
من در این ایمیل چند تا نکته اساسی که مورد بحث بین ما و بقیه افرادی که از اینترنت استفاده میکنن اشاره کرده بودم و همچنین، از ایشون خواسته بودم که به این تاپیک بیان و از نزدیک حرفهای یوزرها رو بشنوند.... اینطوری بهتر میتونن تصمیم گیری کنند و شنیدن حرف یوزرها باعث پیشرفت اوضاع میشه.
ایشون هم قوبل کردند و اومدند بعضی حرفا رو شنیدند. (ظاهرا هم خوشحال بودند از اینکه برخی موارد رو شنیدند)
(دقیقا زمانی بود که symk و Bh_hellboy باهم بحث و جدل میکردند :دی)
خب حالا از اینا بگذریم.
ایشون هم نقد بسیار خوبی برای تمام حرف و حدیثا در مورد همارا واسم ایمیل کردند....
در آخر ایمیل این جملات رو نوشته بودند:
خب حالا که میبینم اشکال از من بوده... چون مستقیما آدرس این تاپیک رو داده بودم و باعث یه انحراف فکری شده بودم و اون هم این بود که اینطور فکر بشه که کل انجمن، شامل همین تاپیک میشه و در اینجا هم در مورد ADSL تبریز بحث میشه.نقل قول:
در خاتمه جا دارد که از تمام اعضای آن فروم که با حضور فعال خود و انتقادات باعث ارتقا و توسعه سطح کیفی (البته استاندارد مخابرات ایران!) تلاش می کنند، تشکر و قدردانی نموده و در صورت تمایل میتوان در یک جلسه حضوری با مدیران فروم نسبت به بررسی موارد مطروحه اقدام کرد.
ولی من چیزی در مورد این اشتباه فکری بهشون نگفتم.
در هر حال....
چند روز پیش هم دراینجا گفته بودم که یه نامه نوشتم واسه شون....
امروز جواب اون نامه اومد.
این بود:
خب....نقل قول:
دوست عزیز
از اینکه به پیام شما بعلت برگزاری نمایشگاه در خارج از کشور فعلا نتوانستم جواب بدهم پوزش میخواهم. در اسرع وقت اقدام خواهد شد.
با وجود این همچنانکه بخاطر دارم جهت تبادل مطالب و نقطه نظرات اعلام کردم که جلسه ای برگزار شود که جوابی از طرف شما دریافت نشد.
با تشکر
منم یه ایمیل دیگه دادم و قضیه انجمن رو براشون توضیح دادم و اینکه ما در اینجا چه کسانی هستیم و چیکارا میکنیم.
(البته لطفا فکر نکنید که طوری حرف زدمکه همه چیز خراب شده :دی.... نه.... اصلا اینطور نیست.... کاملا مثبت حرف زدم و فقط برخی حقایق رو گفتم)
و درآخر هم بهشون گفتم که اگه بازم مایل هستند جلسه ای تشکیل بشه (که بین برو بچه های این تاپیک و ایشون خواهد بود) من از دوستان دعوت میکنم....
این تقریبا تمام اون چیزی بود که باید میدونستید...
موفق باشید :11:
اگه واقعآ گوش شنوا برای شندیدن مشکلات ما داشته باشن که عالی میشه!نقل قول:
والا من هر بار میرم تمدید کسی حتی جواب سلام نمیده چه برسه به گوش کردن به مشکلات, ولی اگه این اتفاق واقعآ بیفته خیلی خوب میشه و ایشون هم مثل دوست لایزری عزیزمون از نیازها و مشکلات ما باخبر میشن.
خب نمیخواستم اینو بگم، ولی حقیقت اینه که دلیل اینکه به چند تا ایمیلم جواب دادند اولش اینه که احتمالا ایشون ادم خیلی منطقی ای هستند... و دوم اینکه تعریف نباشه من خیلی خوب حرف زدم.. :دینقل قول:
دقیقا از چیزایی گفتم که میخواستند مدتها پیش بشنوند.... :27:
آهان راستی!
یه هویی بر ندارید سر خود ایمیل بدید همه چیز رو خراب کنیداااااااااا (با شخص خاصی نبودماااا )
ممنون:11:
من فکر نمیکنم شخص ایشون جواب میلهای شما رو داده باشند احتمالآ منشی, مشاوری کسی بوده :دینقل قول:
نه بابا به کی میل بزنیم؟بگیم چی؟:13:
حالا از چی براشون گفتی توحید جان؟
نمیدونم والله...نقل قول:
البته فکر نکنم... چون یه منشی هیچ وقت نمیتونه از طرف خودش اونطور قاطعانه جواب بده و رفع شبه کنه... و همچنین بگه بیاید باهم در یه جلسه بحث و تبادل نظر بکنیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در نامه قبلی؟ خب اگه جوابها رو ببینید سوالها کاملا مشخص میشه.نقل قول:
حالا سر فرصت از جواب ایشون به نامه قبلی یه عکس میگیرم و میذارم اینجا ببینید در چه مواردی صحبت شده.
در این نامه هم گفتم که چرا سرعتها رو افزایش نمیدید؟ چرا قیمت ها رو کاهش نمیدید واز اینحرفا :دی
منتها کاملا به شکل دیگه ای گفتم.... (خیلی مودبانه و خیلی .........!)
:11:
128 کلاسیکنقل قول:
نقل قول:
براتون از سرویس 128 یک ساله با ترافیک 15 گیگ یه تست میزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:13: مگه همارا سرویس کلاسیک 128 داره؟؟؟ !نقل قول:
احتمالا منظورتون همون کلاسیک 256 باشه. درسته؟
راستی دوستان یه خبر بد.!!!!!!
قراره سرعت اینترنت به دلیل برخی مسائل!! برای شهرهای مختلف کم یا زیاد بشه !!!! :41:
ما گفتیم وزیر جدید بیاد بهتر می شه ولی مقه اینکه این ره که می رویم به هیچستان است...
تا زمانی که فکرا عوض نشه و فقط به فکر محدودیت باشیم به هیچ جا نمی رسیم...
منظور دوستمون سرویس 512~128 یا همون سرویس کلاسیک همارا بود.نقل قول:
منبع خبر؟
ممنون دوست عزيز يه پيام خصوصي دادم لطفا عنايت بفرماييد...:46:نقل قول:
سلام
از دو روز پيش من مشكل داشتم اينترنت سرعتش پايين آمده بود با شركت تماس گرفتم گفتن دارن تجهيزات را عوض مي كنند فكر كنم مركز ما را هم مثل رحيميان 2 مگ كنند البته اينطوري گفتن فكر كنم پارس آنلاين برنامه خوبي براي تبريز دارد
[سلام دوستان
من صبا نت 512 گرفتم البته اینتوری گفتن:27:
وقتی هم به ریز مصرف کاربران میرم اینو میویسه: برنز 128 کیلو بیت حجم 3 گیگابایت سه ماهه جمعا 9 گیگابایت
چرا فایل هایی که دانلود میکنم سرعتش بین 25-20 کیلو بایت بر ثانیه است پس چه جوری میگن با سرعت 100 به بالا میشه دانلود کرد :31:
اینم نتیجه از speedtest: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه لطف کنین جواب بدین
اسم مرکز مخابراتی شما چیه ؟نقل قول:
شاید کلا عوض میکنن و تمام isp ها سرعتشون بهتر شه
نام مركز مدني هست و راست مي گفتن از ديروز كه نصب شده سرعت بين 80 تا 140 دانلود مي كند فكر نكنم تمام شركتها اين كار رو بكنندنقل قول:
سلامنقل قول:
من هم اصلا همارا را پیشنهاد نمی کنم .
مشکل پشتیبانی 24 ساعته اما عدم پشتیبانی در قطعی به علت اشغال و یا ...
جمعه ها صبح تقریبا به حالت تعطیل !!! مانند ایرانسل
هر ماهی را تقریبا 29 یا 27 روز حساب می کنند به طوری که در هر سه ماه حدود یک هفته از مدت مشابه همان سه ماه قبلی کاهش روز داریند .
مشکل با مگاآپلود
مشکل DNS که تقریبا قدیمی شده و برای همارا عادی است .
در ضمن هر وقت تماس گرفتین با پشتیبانی طوری برخورد می کنند که 100 درصد شما را مقصر اختلال در اینترنت می دانند و فکر می کنند که طرف همین الان پشت رایانه نشسته . (جواب هایی که به من داده اند : آپدیت ویندوز شما روشنه - سیماتون اشکال داره - مشکل تو مدموتون - مشکل تو مرکز مخابراتی - سرعت دانلود شما که خوبه در توضیح بگم که مال من 128 نامحدود است و 8 کیلوبایت را مناسب می دانستند و با کلی منت می گفتند - مودمو ریست کردیم - یه چیزی دانلود میکنین ) تمام این اتفاقات برام افتاده و حاصل تجربیات دو ساله من و همارا است . همیشه حق با مشتری است ولی در اینجا همیشه حق با همارا است .
من الان 1 ساعت که افت شدید سرعت و قطعی دارم با همارا ! کسی هم مشکلی داشته امروز ؟! ...
بله همین طوره . من هم افت سرعت که چه عرض کنم قطع کلو دارم . به غیر از سایت خودشو هیچ جا نمیره .نقل قول:
کاملا قطع شده نت ADSL
با دیال آپ وصل شدم... خیلی سخت باز میکنه صفحات رو این دیال آپ.
چی شده؟
کابل رو نهنگ خورده؟! دی
نقل قول:نقل قول:
این مشکل ها به خاطر maintanance مراکز مخابراتیه.
من نمیخام بگم حرف شما درست نیست ولی این مشکلاتی رو که گفتین من تو مدت اشتراکم(که مدت زیادیه)نقل قول:
نداشتم.پشتیبانی هم چند بار ساعت 12-1 شب زنگ زدم مودبانه جوابم رو دادن.فایل های مورد نیازم رو هم
همیشه من جمعه صبح ها دانلود میکنم.(مثلا از رپید شیر).یک ماه رو هم دقیقا 30 روز حساب میکنن.(باور
نداری حساب کن).مگا آپلود رو مخابرات ف یلتر کرده و از همارا نیست.مشکل دی ان اس هم نمیدونم
چیه.میشه توضیح بدین.حرفات در مورد پشتیبانی رو هم به هیچ وجه قبول ندارم.در ضمن برای من خدمات و
پشتیبانی و خصوصا قیمت مهمه که هر شرکتی بهتر باشه من مطمئنا میرم سمت اون.
میگم خوب شد من این Dial Up رو وصل کردما. :دی
در ساعت 18:09 همه چیز به روال عادی خود برگشت.
موفق باشید
سلام.نقل قول:
حرف هاتون، عالی و منظقی بودند. :27:
امیدوام دوستانی که میخوان جواب بدند، کملا منظقی جواب بدند؛ نه با طعنه و کنایه.
چون اگه جو تاپیک جنجالی بشه، بازم مثل قبل پستها رو پاک میکنن و بحث ها ناقص میمونه.
لطفا همه روی این مطلب دقت داشته باشند.
ممنون از همگی
سلام
دوستان تعریف و یا انتقاد من از همارا اصلا هیچ گونه سودی نداره و فقط چون فروم جایی است برای بحث عموم گفتیم ما هم شرکت کنیم .
در جواب سوال دوستان باید بگم که هیچ آدم عاقلی حرف بدون دلیل را قبول نمی کند مثلا خودم . من هم برای تمام حرفام دلیل دارم .
پشتیبانی همارا
دوست عزیز من هم ساعت 12 یا 1 شب زنگ بزنم بر میدارند اما جوابشان من را قانع نمی کند چون فقط زور می گن . شاید شما با اولین بهونه اونا خداحافظی می کنید اما من تا جواب قاتعی نشنوم قطع نمی کنم . چون از بابت هزینه ای که می گیرند و ادعاهایی که دارند باید جوابگو هم باشند .
دیروز که سرویس همارا قطع بود . بعد از کلی تماس بالاخره بر داشتند و گفتند همه شرکتا همین مشکلو دارند (نمیدونم شاید هم همین طور بود دوستان سایر شرکتا اگر بودند توضیح دهند که دیروز قطعی داشتند یا نه)
مشکل پرداخت اینترنتی
اگر تا به حال از خرید اینترنتی استفاده کرده اند متوجه این مشکل خواهین شد . دوست خودم 3 بار با کارت سامان می خواست 10 گیگ شارژ کنه و هر دفه که پرداخت اینترنی می کردیم مراحل با موفقیت تمام می شد اما در هر سه دفعه به شرکت مراجعه کردیم تا تمدید کنند .
زور گویی و حرفای دور از واقعیت
یکی از دوستان 10 گیگ تازه گیا شارژ کرده بود . بعد از چند روز خونشون را عوض می کنند . دوست من برای راه اندازی دوباره سرویس به همارا میره و می گن : سرویس شما پا برجاست اما با این شرایط که 10 هزار تومان بابت مخابرات باید بدین که این درسته + اون 10 گیگ را هم که شارژ کردین پریده ..... و باید برای اون 10 گیگ هزینه اضافی دیگری بدین . دوستمون با ما مطرح کردند و چون بالاخره مقداری تجربه تو این کار داشتیم با خود شرکت تماس گرفتیم و چون فهمیدن که نمی توانند سر چند نفر کلاه بزارند هر چه زودتر با چند کلیک انتقال دادند .
بعدا
قبل عید امسال طرح گذاشته بودند که هر کسی نمیدونم شارز کنه و یا تمدید کنه و یا .... یادم نیست . یه ماه اضافه به صورت مجانی در اختیارشان قرار می دهیم . دو تا از دوستان ما هم زمان قبل عید با هم تمدید کرده بودند ولی به هیچ کدومشان یه ماهو نداده بودند . شرکت همارا رفته بودند و با کلی حرف و دعوا و سخنان بی اساس اونا یک ماهو اضافه کرده بوند .
تا به حال به من نگفته اند که تفصیر ، تقصیر ما است نه مخابرات و نه شما . نمیدانم چرا اینا از خودشون اینقدر مطمئن هستند و یا خط مشی شرکت اینه !!!!
در مورد تمدید زمان شما که گفتین همشون سی روزه !!!
چرا شما به قرار داد خود نگاه نمی کنید ؟ من 21 مرداد سرویس خود را دوباره تمدید کردم و طبق ماه هایی که شما میگین (هر ماه 30 روز) باید 90 روز بعد یعنی روز 19 آبان سرویس تام بشه اما .... این تاریخ برای من 14 آبان است .
نمیدانم این 5 روز اختلاف کجا رفته است . از همه مهمتر اگر زمان شما پایان یافته باشد چند روزی را برای تمدید به شما فرصت می دهند اگر در این فرصت تمدید کنید اون روزایی که سرویس شما به حالت معلق بود به حساب روزای است که شما تمدید خواهید کرد . اگر این روزا را هم جمع کنیم ممکن است مدت زمان شما تا 7 - 10 روز کم باشه .
مشکل DNS
کار DNS را که می دونید . همون تبدیل اسم سایت به اعداد . همارا برای خودش DNS داره اما گاهی کار نمی کنه (که فکر کنم چند ماه پیش اوج مشکلات بود )که در این حالت سیستم از Cash استفاده می کند . یعنی اون سایت های معروفی که هستند + سایت خود همارا در دسترس هستند و نمیتوانید به سایت های دیگر که بازدید کننده کمتری دارند بروید . شرکت همارا ادعا دارد که هیچ گونه مشکلی در DNS خود ندارد اما اگر برای اکانت خود آدرس Open Dns را وارد کنیم بدون هیچ گونه مشکلی وارد سایت خواهیم شد .
مشکل با مگاآپلود
عزیزم می دانیم که مشکل هیلترنیگ مربوط به همارا نیست و تقصیر مخابرات . اون قضیه ای که مربوط به همارا است اینکه که اگر شما اکانت داشته باشیند و سرویس محدود که سرعت شما بالاتر از 30 باشد در این صورت اگر از این سایت دانلود کنید نمی توانید بیشتر از 30 کیلوبایت دانلود کنید حتی با اکانت . اما اگر دو یا سه کانکشن برای دانلود ایجاد کنید مشکل شما رفع خواهد شد و با هر کدام می توانید به صورت جداگانه 30 کیلوبایت دانلود کنید .
مشکل روزای جمعه
3 هفته است که صبح ها سرعت مرور صفحات به صفر نزدیک میشه . اما سرعت دانلود همونه ...به همین دلیل شما به راحتی از رپید شر دانلود میکنید . میتونید برای اثباتش به پست های قبلی مراجعه کنید .
در مورد سرعت و چیزا دیگه هم قضاوت به انتخاب دوستان
این آمار اول مهر تا امروز است . سرعت آپلود و سرعت دانلود ......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من نسبت خدمات به هزینه مهمه نه اینکه یکی بیشتر باشه ویکی کمتر . شرکتی که به حق مشتری احترام می گذارد و هیچ گونه بهانه ای ندارد شایسته یکه تازی در بازار است اما حیف ....
موفق باشین
فقط میتونم بگم که این فقط نظر شخصی شماست و قابل تعمیم دادن نیست.اگر هم بخام جوابی برای نوشتهنقل قول:
هاتون بدم مثل دفعه قبل بیست و چند تا پست یه جا پاک میشن.پس همه اینارو به عنوان نظر شخصیتون قبول
دارم نه استدلالی برای بهتر یا بدتر بودن یه شرکت خاص:12:
بله دوست عزیز این فقط نظر شخصی بنده است و هیچ گونه ادعا دیگری هم ندارم . فقط دوستان خواستار این شدند که با علت و دلیل صحبت کنیم به اون خاطر گفتم . به امید بهبود شرایط ....نقل قول:
شاد و موفق باشین
سلام
اگه اینترنتمون تموم بشه منظورم زمانه میتونی بعداز سه ماه دیگه تمدید کنی
مثلا این ماه یک ماه میگیریم ماه بعد تمدید نمیکنیم و ماه بعد باز تمدید میکنیم
!! 1 ماه ؟! شما بگو 1 روز ! سریع از رانژه خارج میکنن که مجبور بشی از اول 10 تومن رو بدی !!!نقل قول:
سلام
اگه اینترنتمون تموم بشه منظورم زمانه میتونی بعداز سه ماه دیگه تمدید کنی
مثلا این ماه یک ماه میگیریم ماه بعد تمدید نمیکنیم و ماه بعد باز تمدید میکنیم
نقل قول:سلام.نقل قول:
نظر شخصی بود. ولی واقعا عالی بود.
هم باید بهتون تبریک گفت که بدون هیچگونه توهین و جدل و این چیزا بیان کردید نظراتتون رو. :27:
و هم اینکه باید بگم. بیش از 70 درصد (شایدم خیلی بیشتر) از حرفاتونو کاملا قبول دارم...:10:
ممنون بابت نقد قشنگ تون.
حالا اگه فرصت کردم، چند سطری هم من مینویسم...
البته دوستان آن را در نظر داشته باشيد كه ما تا جايي كه مي بينيم و اطلاعات داريم مي توانيم نظر بديم و مشكلات و مسائل پشته پرده از ما پنهان است ولي بايد گفت حرفهاي دوستمان كاملا درست و به جا مي باشد در چند ماه گذشته فقط به قيمت سرويس همه دقت كردن نه به كيفيت البته متاسفانه در شهرما بيشتر مردم دنبال قيمت هستن نه كيفيت ولي اميدوارم كه همه شركتها اول به كيفيت بعد به قيمت محصولات دقت كنند.
يك مثال از سالهاي گذشته برايتان بگويم بد نيست.
در سال 83 كه نمايشگاه كامپيوتر رونق خوبي داشت و شركتهاي بزرگ در نمايشگاه شركت مي كردن يكي از شركتها فقط كارت گرافيكي در غرفه خود گذاشته بود يكي از دوستان در مورد يكي از كارتها سوالي از غرفه دار پرسيد او در جواب گفت من مي ترسم جواب بدهم چون بازديدكنندگان همه حرفه اي هستند و وقتي سوالي از من مي پرسند مي دانم تمام موارد را مي دانند و سوال فقط براي باز كردن بحث درمورد كارت هست شهر تبريز متخصصان خوبي دارد و آينده آن درخشان هست.
دوستم گفت من اطلاعاتي ندارم و فقط براي دانستن هست غرفه دار گفت شما اين تكنولوژي را مي شناسيد و اين را نيز بگويم حتي در تهران هم ما بهترين و حرفه ايترين كارتها را به تبريزي ها مي فروشيم.
فروختن در تبريز خيلي سخت هست چون همه حداقل كمي از تكنولوژي خبر دارند بايد شركتها فروشنده بدانند فقط تا يك زمان مي توانم با ارزان فروشي كار را جلو برد بايد هميشه به فكر كيفيت و رازي نگه داشتن مشتري هم بود.
سلام دوستان
چند روز پيش يادتون باشد گفتم دو روز بود اينترنتم قطع بود و بعد از اينكه وصل شد با سرعت 2 مگ بالا آمد برام خيلي جالب بود با بچه هاي پارس تماس گرفتم گفتن دارند سرعتها را بالا مي برند و تا الان مراكز وليعصر، رجائي، باكري، چمران، ياغچيان، رحيميان، قندي به اين شكل شده و سرعت دانلود تا 2 مگ مي باشد طبق اعلام دوستان بزودي مراكز ديگه هم اينطوري خواهد شد.
فكر كنم قيمت و كيفيت بالا پارس كم كم داره خودش را نشان مي دهد.
اميدوارم كه اينطوري باشد.
سلام.نقل قول:
لطفا لینک سایتشون رو بدین
پشتیبانی همارا
دوست عزیز من هم ساعت 12 یا 1 شب زنگ بزنم بر میدارند اما جوابشان من را قانع نمی کند چون فقط زور می گن . شاید شما با اولین بهونه اونا خداحافظی می کنید اما من تا جواب قاتعی نشنوم قطع نمی کنم . چون از بابت هزینه ای که می گیرند و ادعاهایی که دارند باید جوابگو هم باشند .
دیروز که سرویس همارا قطع بود . بعد از کلی تماس بالاخره بر داشتند و گفتند همه شرکتا همین مشکلو دارند (نمیدونم شاید هم همین طور بود دوستان سایر شرکتا اگر بودند توضیح دهند که دیروز قطعی داشتند یا نه)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شبکه لایزر اون شبی که همارا قطع شده بود فعال بود من خودم 2 تا فیلم رو دانلود داشتم صبح از دانلود برداشتم . پس papهای دیگه هیچ کدوم ایراد نداشتن ایراد مال همارا بود
نقل قول:کد:www.net4u.ir
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------نقل قول:
اهههههههههههههههههههه!
دیگه داره حالم از همارا به هم میخوره.هر روز حداقل 10 بار قطعی داره آرزو به دلم موند یه شب دانلود بزارم و صبح نبینم قطع شده :2: آحه این چه وضعشه :grrr:
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
این پار چی شد سایتش درست نیست
در ضمن کسی تا به حال امتحان کرده
کار نمیکنه دوست من....
نمیدونم الان من باید از کجا از سرویس هایی که میدند، اطلاع پیدا کنم:13:
(پست 2000 ام : دی)
خدائيش ديگه همارا شورش رو درآورده ... قطعي هاي وقت و بي وقتش بجاي خود ..اما نحوه برخورد و رفتار تيم مثلا پشتيبانيشون واقعا بي ادبانه هستش و فكر ميكنن مشترياشونم مثل خودشون چيزي بارشون نيست و ميخوان بزور يه چيزي رو به آدم بقبولن و اكه ديدن كه كم ميارن صداشونو بلند ميكنن و ..من كه خودمو خيلي كنترل كردم كه چيزي بهشون نگم ولي خوب يه روزي ...
خلاصه يا بايد يه آموزشي به كاركنانشون در مورد برخورد با مشتري بدن يا اينكه بايد منتظر پيامداي مشتري فرار دادنشون باشن