سلام
من دانشجوی مهندسی پیام نورم.به خاطر کسری ایثارگران که پدرم میتونه برام بگیره 9 ماه از سربازیم کسر میشه.من میتونم همین الان برم خدمت؟
برای درسم مشکلی پیش نمیاد؟یعنی میتونم هم خدمت برم هم این ترم امتحانام بدم؟
Printable View
سلام
من دانشجوی مهندسی پیام نورم.به خاطر کسری ایثارگران که پدرم میتونه برام بگیره 9 ماه از سربازیم کسر میشه.من میتونم همین الان برم خدمت؟
برای درسم مشکلی پیش نمیاد؟یعنی میتونم هم خدمت برم هم این ترم امتحانام بدم؟
نقل قول:
ببین من فقط راجب دانشگاه آزاد مطمئنم که نمیشه آخه دقیقا یکی از آشناها همین شرایط رو داشت رفت دانشگاه گفتن فقط باید انصراف بدی و بری .
این طرح ایثارگری ( بچه های کسانی که در جنگ سرباز بودن ) رو ما پیگیر بودیم شنیدیم که فقط تا پایان 89 بوده ولی الان هم انگار داره اجرا میشه خصوصا که اعلام کردن اون کسانی که در جنگ سرباز بودن برن بنیاد شهید و کارت ایثارگری بگیرن .
میگم که شما از همه ادارات مربوطه کامل سوال کنید که همه کارهاتون هماهنگ بشه .
اولا نگفتید ترم چند هستید . بعدشم اینکه حتی اگر انصراف دادید هم واحدهای پاس شده بعدا در دانشگاه دیتون محاسبه میشه .
فقط همه جا رو سوال کنید و حتما نتیجه رو اینجا بذارید مثه شرایط شما زیادن ، خوبه که این تاپیک بتونه به همه کمکی کرده باشه . :46:
سلام
خوب قانون ایتثارگران تغییر کرده.حداکثر 9 ماه کسری میشه گرفت.اگه تا سال 89 اقدام میکردم میتونستم 16 ماه بگیرم که نشد!!
من ورودی 87 هستم (فراگیر)و تا الان65 واحد پاس کردم.من اگه انصراف بدم و دوباره تو پیام نور قبول بشم این 65 واحد حساب میشه؟
نقل قول:بهتره اول برین از دانشگاه سوال کنین و همه اینا رو با یک آدم با تجربه مطرح کنید .نقل قول:
اونطور که میبینم اصلا درس خون هم نییستین !!!!!! پس فرقی هم بحال درستون نداره . اگر با پیام نور مشکل دارید بهتره سریعتر ازش انصرا بدین برین آزاد . حیفه جوانی تون که میخواین سالها درپیام نور بگذره با حرص و غصه .
منم بارها تصمیم گرفتم انصراف بدم اما ..... تموم کردم ولی همش حرص بود و حرص .
چرا درس خونم ولی شانس نداشتم.توجیه نمیکنم ولی حس میکنم بدبخترین دانشجوی پیام نورمنقل قول:
اونطور که میبینم اصلا درس خون هم نییستین !!!!!! پس فرقی هم بحال درستون نداره . اگر با پیام نور مشکل دارید بهتره سریعتر ازش انصرا بدین برین آزاد . حیفه جوانی تون که میخواین سالها درپیام نور بگذره با حرص و غصه .
منم بارها تصمیم گرفتم انصراف بدم اما ..... تموم کردم ولی همش حرص بود و حرص .
یه سئوال دیگه.منبع فارسی و ادبیات و زبان فارسی مقدماتی چیه؟
این چه جوری شده مشروط . من همه درسهای این ترممو قبول شدم
معدل ترم باید 12 باشه من مشروط معدلم ؟ با این تفاسیر من اگه یه بار دیگه مشروط بشم اخراج ؟
معدل ترم 11.52
تعداد مشروطی کل 3
تعداد مشروطی متوالی 1
آره دیگه مشروط معدل شدین .نقل قول:
اون قانون رو من شنیدم اما مطمئن نیستم که در پیام نور اجرایی بشه . من ندیدم کسی اخراج بشه .
بارها ار این پی ان یو نا سوال شده و گفتن مشروطی محدودیت ندارهنقل قول:
حالا بازم از دانشگاتون بپرس
اصلن یه لحظه فک کن چرا باید یه منبع درآمد به این خوبی (دانشجوی مشروطی مخصوصن پسر محناج به معافیت تحصیلی) رو از دست بدن؟ هی میوفته هی پول میده و بیشتر و بیشتر
البته کارشناسی حداکثر تو 6 سال باید تموم بشه وگرنه سربازی
خیلی مسخره است وقتی یه دانشجو همه درساشو قبول بشه اما معدلش به 12 نرسه مشروط بشه وقتی همه درسات بالای 10 وقتی قبولی و دیگه نباید اون درسارو امتحان بدی مشروط معدل معنی نداره
من خدمت رفتم شندم واسه کارشناسی تا 20 ترم اجازه تحصیل دارم درسته یا نه ؟
نگران نباش اخراج نميشي دانشجوهايي رو ميشناسم كه 4 ترم متوالي مشروط معدل شدن ولي اخراجي در كار نبوده.نقل قول:
این چه جوری شده مشروط . من همه درسهای این ترممو قبول شدم
معدل ترم باید 12 باشه من مشروط معدلم ؟ با این تفاسیر من اگه یه بار دیگه مشروط بشم اخراج ؟
معدل ترم 11.52
تعداد مشروطی کل 3
تعداد مشروطی متوالی 1
دوستان کسی به سئوالمجواب نمیده!!!!!!!!!!
منبع درسهای فارسی و ادبیات فارسی مقدماتی چیه؟
فارسی نویسنده ها و مولفش کیه؟
کتابها اینجا هست میتونی دانلود کنی :نقل قول:
کد:http://www.pnu.ac.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=News&CategoryID=6cb25b48-d321-4766-8794-6c1396bc42e4&LayoutID=9a94d448-d93b-4800-a866-2973e363700d&ID=10a48411-5e5c-4cf4-aa02-92c17cae30f9
بچه ها قرار نیست نمره های نهایی رو اعلام کنن چون الان نمره های من تایید نشده هستن نمیدونم شاید فقط مال من اینطوره
سلامنقل قول:
کتابها اینجا هست میتونی دانلود کنی
دستت درد نکنه اما برای فارسی هیچی نداشت!!
من نمونه سئوال یا PDFنمیخوام.فقط میخوام بدونم برای درس فارسی که واسه تابستون برداشتم کدوم کتاب رو بخونم
اسم کتاب و مولف رو میخوام
عزیزم باید وضعیت منابع دروس رو ببینی . اونجا اسم کتاب مولف و ناشر هستش و البته حذفیات هر درس هم نشون میده .نقل قول:
کد:http://www.pnu.ac.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=2c1de15f-f346-459c-9f32-1af8f4cbe713
ببین فارسی پیام نور مشخصه کتابش واسه انتشارات پیام نور هستش تقریبا حجیم و پر مطلب . اتفاقا میخوام واسه تابستون برا مامانم بین واحداش انتخاب کنمش ولی نمیدونم تاریخ امتحانش کی هست .
تا جايي كه ميدونم همه نمره ها تاييد شدن.شما يه سر برو اموزش دانشگاتون اونجا پيگير شو.نقل قول:
بچه ها قرار نیست نمره های نهایی رو اعلام کنن چون الان نمره های من تایید نشده هستن نمیدونم شاید فقط مال من اینطوره
نقل قول:
سلام دوست عزیز
من به شما پیشنهاد میکنم به سایت دانشگاه پیام نور مراجعه کنید و قوانین راکاملا بررسی کنید .
pnu.ac.ir
من دارای 2 ودرک از دانشگاه آزاد و 1 مدرک از پیام نور هستم و جالب این جاست که مدرک پیام نور من امتیاز بیشتری در سفارت برای ادامه تحصیل در خارج گرفت .
مدرک پیام نور مدرک معادل نیست و درست مانند مدرک دانشگاه سراسری صادر میشود . طبق گفته دوستان مشکلاتی داشت که برطرف شد . کلاسها برگرار میشود امنحان میان ترم اجباریست . و از دید من دانشجویان پیام نور از سطح علمی بالاتری برخوردار هستند پون برای نمره ای که میگیرند تلاش بسیار میکنند و فقط در برخی دروس 6 نمره با استاد است در نتیجه درس خواندن بسیار مشکل و نمرات اخذ شده تماما حاصل تلاش دانشجو می باشد .(بر خلاف آزاد که خودم بسیار تجربه دارم نمره دهی بر اساس شاخص یا اینکه صحبت با استاد برای گرفتن نمره نمیباشد) بودند دوستانی که سر 0.25 دروس خود را افتاده اند .
به هر حال بهترین گزینه برای شما مراجعه به سایت دانشگاه می باشد.
با آرزوی موفقیت
[QUOTE=adameh_bahal;170459]من واقعاً معذرت ميخوام ولی منظورتونو از اينکه ميگين مدرک معادل ميده نميفهمم[/QUOTE
سلام دوست عزیز
من کامل توضیح دادم ولی متاسفانه قطع شد . بهتره به سایت دانشگاه پیام نور مراجعه کنید pnu.ac.ir
مدرک پیام نور مدرک معادل نمیباشد و دقیقا مانند مدرک دانشگاه سراسری است و از امتیاز بیشتری در سفارت خانه ها نسبت به ازاد برخوردار است .
طبق تجربه ای که در مقابل مدارک دانشگاه ازاد و پیام نورم در سفارت بدست آوردم به شما انتقال دادم .در هر صورت مراجعه به سایت بهترین گزینه برای شماست.
با آرزوی موفقیت
معدل ترم تابستون توي معدل كل تاثير داره؟
واسه دکوری یا خنده نیست که. :31:نقل قول:
البته که تأثیر داره.
به قول دوستمون برا دکوری که نیست .نقل قول:
آخه این نمرات 2 یا 3 درسی هست که شما احیانا پاس میکنید و این دروس هم جزو دروس دانشگاهی شما هستن !
فقط معدل تابستون برای گزینش تعداد واحد ترم بعد تاثیر نداره . واینکه معدل این نیمسال دوم گذشته ملاک تعداد واحد انتخابی ترم بعد هستش .
خوبه توضیحم ؟ :31:
ممنون توضيح جفتتون عالي بود....نقل قول:
به قول دوستمون برا دکوری که نیست .
آخه این نمرات 2 یا 3 درسی هست که شما احیانا پاس میکنید و این دروس هم جزو دروس دانشگاهی شما هستن !
فقط معدل تابستون برای گزینش تعداد واحد ترم بعد تاثیر نداره . واینکه معدل این نیمسال دوم گذشته ملاک تعداد واحد انتخابی ترم بعد هستش .
خوبه توضیحم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه سوال ديگه به نظرتون ارزش مدرك مهندسي توي پيام نور با معدل 13-14 نسبت به دانشگاهاي ديگه چقدره؟اينهمه تلاش ميكنم اخرش نگن پيام نور بدرد نميخوره
سلام
دوستام من قصد دارم تو امتحان تغییر رشته شرکت کنم
الان نرم افزار میخونم میخوام برم IT
باید مبانی برنامه سازی و ریاضی 1 رو امتحان بدم
چون ریاضی 1 رو پاس نکردم میخوام بدونم میتونم تو تابستون برش دارم تداخلی نداره×؟
و اینکه دوستی میگفت تو تابستون برش ندار چون اگه تو ازمون تغییر رشته قبول شی خود به خود پاس میشه ریاضیت،درسته×!؟
ببین دوست عزیز شما به این مسائل فکر نکُن ، خوب درس بخوان و سعی کُن معدل بین 15 تا 17 بیاری . مدرک ـت از هر دانشگاهی باشه با این معدل ها و بالاتر ، کار به راحتی پیدا میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میگم که معدل 13-14 توی پیام نور خصوصا مهندسی ها عادی هستش . مدرک دوستانم همه با معدل 14 و 13 مهر خورده و بهترین نتایج آزمون های ارشد و بهترین موقعیت های کاری برای پیام نوری ها هست با هر معدلی .نقل قول:
اگر سعی کنی معدلت بالاتره بره که نور علی نوره .
---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------
خوب یه درس دیگه بردار . بله حتما پاس شده خواهد بود .نقل قول:
سعي خيلي زيادي ميخواد :دينقل قول:
خوب درس بخوان و سعی کُن معدل بین 15 تا 17 بیاری
يكم روحيه گرفتم.نقل قول:
میگم که معدل 13-14 توی پیام نور خصوصا مهندسی ها عادی هستش . مدرک دوستانم همه با معدل 14 و 13 مهر خورده و بهترین نتایج آزمون های ارشد و بهترین موقعیت های کاری برای پیام نوری ها هست با هر معدلی .
اگر سعی کنی معدلت بالاتره بره که نور علی نوره .
هرچند استاد هم هميشه ميگن بهترين نتايج ارشد رو پيام نوريا ميارن چون چيزي از كتاب نمونده كه نخونده باشن!
درس دیگه نمیتونم بردارمنقل قول:
خوب یه درس دیگه بردار
عمومی حیف نیست تابستون برداریم!؟
نقل قول:
چند واحد گذروندین ؟
ترم چند هستید ؟
خوب وقتی مجبورید عمومی بردارین !
27 تانقل قول:
چند واحد گذروندین ؟
ترم چند هستید ؟
خوب وقتی مجبورید عمومی بردارین !
ترم 2
نمیدونم والا
اگه تو آزمون تغییر رشتم ریاضی 1 تطبیق بخوره ریاضیو بر ندارم!؟
حالا از نظر شما نرم افزار مناسب تره یا IT؟
از الان به بعد IT به درد میخوره . فقط باید زود تموم کنید .نقل قول:
نه دیگه وقتی میگین درس آزمون تغییر رشته این درس هم هست حتما تطبیق میخوره پس یه درس دیگه بردارین .
وقتی که مدرکتو بگیری که دانشگاهات باهات نمیمونه رشته ای که قبول شدی باهاته ..نقل قول:
يكم روحيه گرفتم.
هرچند استاد هم هميشه ميگن بهترين نتايج ارشد رو پيام نوريا ميارن چون چيزي از كتاب نمونده كه نخونده باشن!
یه سوال دارم .
مگه ما ترم یک درسی به اسم فارسی پاس نکردیم ؟ پس این فارسی مقدماتی چیه دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی گرفتن icdl برای دانشجوهای ورودی 89 نرم افزار یا IT هم اجباریه!؟
نه اجباري نيست ولي فك كنم اگه داشته باشي 4 واحد رو تطبيق ميدن واستون البته شنيدم اينطوريهنقل قول:
راستی گرفتن icdl برای دانشجوهای ورودی 89 نرم افزار یا IT هم اجباریه!؟
من شنیدم انگار اجباری بوود برا بچه های مهندسی !نقل قول:
چی شده چطور شده !! IT بهتر از نرم افزار شده ؟ تو بورس تره ؟! :31:
نقل قول:
بله چون رشته جامعی هست . خیلی تخصصی نیست نسبت به نرم افزار و اینجور رشته های خاص.
الانم که عصر فناوری اطلاعات و ارتباطات هستش دیگه ............
من با توجه به درخواست های کاری و نیاز بازار کار اینو گفتم نه همینجور رو هوا :31:
IT در چه مشاغلی با نرم افزار مشترکه ؟نقل قول:
تا قبل از ورودي 87 اجباري بود ولي بعدش برش داشتن الانم فك كنم هركي داشته باشه مدرك رو واسش 4 واحد تطبيق بدننقل قول:
من شنیدم انگار اجباری بوود برا بچه های مهندسی !
نقل قول:
نه منظورم این بود که جدیدا اجباری شده آخه قبلا که چنین درسی نداشتیم ! شما چطور میگین که قبل ورودی 87 !!!
آخه دو نفر از نزدیکان من مهندسی پیام نور میخونن یکیشون ورودی 87 و دیگری 88 هستش که برا اولی اجباری نبوده و برای دومی که الان رفته دنبال مدرکش میگه اجباریه باید مدرک فنی حرفه ای ببریم که برامون این رو تطبیق بزنن !
محیا جان ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: