می ارزه 6220 رو بدم و ان 82 بگیرم ؟؟ دلیلش رو هم بگین ؟؟
من 6220 رو 330 تومن خریدم حالا 225 تومنه اگه بخوام بدم حدود 170 تا 180 باید بفروشم اینو گفتم که اختلاف قیمت رو با کارایی بسنجید وا بهتر راهنمایی کنید
Printable View
می ارزه 6220 رو بدم و ان 82 بگیرم ؟؟ دلیلش رو هم بگین ؟؟
من 6220 رو 330 تومن خریدم حالا 225 تومنه اگه بخوام بدم حدود 170 تا 180 باید بفروشم اینو گفتم که اختلاف قیمت رو با کارایی بسنجید وا بهتر راهنمایی کنید
مگه خیلی واجبه که میخوای با 82 عوض کنی؟ فقط یه وای فای بیشتر داره...با سنسور ..نقل قول:
البته اگه نخوایم وارد جزییات شیم...:31:
6220 هم که خوبه بنده خدا...
سلام
دوستان باتری n82 دقیقا ( نه حدودا ) چقدر طول میکشه تا پر بشه؟؟؟
باتری گوشیم از حالت کاملا خالی یک ساعت و سی و پنج دقیقه ای پر میشه . برای شما هم همینطوره؟؟
بخاطر این میپرسم چون با استفاده معمولی نهایت 2 روز دوام میاره
ممنون
واسه منم همینطوره...و عادیه...با کار معمولی 2 روز دوام میاره...نقل قول:
شاد باشی:40:
نقل قول:
از ان گیج واجب تر چی هست:31:
همه بازیها کامل اجرا میشه
باید رون تر هم باشه با چیپ گرافیکی درسته؟:20:
آها...از اون نظر...؟!نقل قول:
آره خب...بهتره...تیریپ مایه دار میزنیا...خدا تومان ضرر میدی چون...این N-Gage چه ها که نمیکنه...:31:
مبارکه..
نه فقط خروجیشو میشه انداخت روی تلوزیوننقل قول:
سلام.
N82 از تلوزیون کپچر هم میکنه؟
نه .. داداشنقل قول:
مایه دار نیستم
تازه شیطون داره گولم میزینه در مرحله تصمیم گیریم اگه بخوام بگیرم هم بعد از عید میخرم منتظرم ببینم ان 85 چگونه میشه بین این دوتا معلقم
ما شاغلیم و مجرد دستمون تو جیب خودمونه نون خور هم نداریم:21:
85 که چیپ نداره...95 8 گیگ هم واسه انگیج خیلی خوبه...دکمه مولتی مدیا هم داره...
درسته ولی خوشگلیش و اسلاید بودنش چشمم رو گرفت:46:نقل قول:
...........................................
ویرایش:
اونقدر ته جیبم نمونه که بخوام ان 95 8گیگ بخرم تا یکی چند ماه بعد از عید هم صبر میکنم تا قیمت ها بیاد پایین اگه 85 به پولم رسید میخرمش اگه نه همون ان 82
نگفتی ارزش اینهمه ضرر رو داره؟یا نه؟
برای بازی فقط N82 و N95 کلاسیک و 8 گیگ
الباقی اصلا N gage را راوان اجرا نمی کنند
من گوشیمو فرمت کردم متاسفانه دیکشنریش پاک شد لطفا اگه ممکنه کمکم کنید تا دوباره پیداش کنم
سلام خدمت دوستان
اگه ممکنه بگید چه جوری میتونم sleep mod گوشیمو فعال کنم
بچه ها یه سوالی؟؟
من می خوام گوشی را فرمت کنم ((7370))
حالا فقط یه مشکلی دارم
من حدود 200-300 تا Note دارم با اینا چیکار کنم؟؟؟
من قبلأ 6630 داشتم -یه فایل Notepad.dat داشت که اونا کپی می گرفتم و دوباره بر می گردوندم درست میشد
توی N82 هم همچین چیزی هست؟؟
سلااااااااااااام
دوستان درسته كه اسپيكرهاي n82 زود ميسوزه؟؟؟؟؟
هيچ كس نيست جواب بده؟؟؟؟؟ :19:نقل قول:
سلام
نمیشه فایلهای سورس نرم افزار که از طریق بلوتوث میریزم رو برای کسی Send کنم؟با نرم افزار خاصی میشه این کارو کرد ؟
دوست عزیز در موبایلستان هم سوالتون رو مطرح کردید و جواب هم گرفتید!نقل قول:
با این حال جواب سوال شما نه هست. موردی هم در این فروم پیدا کردید بگید.
نه حقیقت نداره و درست نیستنقل قول:
بار اوله دارم میشنوم :41::41::18:
دوستان سلام چجوری میشه حالت اتومات تغییر زاویه دید عکس و فیلم رو غیر فعال کنم و خودم ( نه به صورت اتومات) اون رو انتخاب کنم.
تغییر زاویه ی دید؟؟نقل قول:
دوستان سلام چجوری میشه حالت اتومات تغییر زاویه دید عکس و فیلم رو غیر فعال کنم و خودم ( نه به صورت اتومات) اون رو انتخاب کنم.
اگه منظورت چرخش اتوماتیک صفحه نمایشه به اینصورت عمل کن:
tools----settings--------general----------personalisation-------display--------rotate screen
گزینه automatic رو off کن
از این به بعد هم موقعی که میخای فیلم رو نگاه کنی هر کجا خواستی فیلم فول اسکرین بشه :
option---------play--------in fullscreen
سلام خدمت دوستان عزیز
یکی دو روزیه که هر وقت در دوربینو باز می کنم صفحه ی عکس برداری رو می یاره ولی دوربینش کار نمی کنه
(صفحه سیاه) یه علامت باتری با یه فلش(مثل رعد و برق) نشون می ده!!!!!
اگه می شه کمکم کنین. :19:
ممنون دوست خوبم.نقل قول:
منظورم همون بود.
راستی من شنیدم این گوشی گرون شده البته خودم 350 خریدمش در کل چطوره چون اصلا هیچ تحقیقی در موردش نکردم.
از کجا بفهمیم ورژن گوشیمون 9.1 هست یا 9.2 یا 9.3 ؟
سیمباین n82 ، ورژن 9.2 هست و قابل تغییر هم نیست ........ :20:نقل قول:
ولی نیاز به راهنمایی و کمک شما دارم n82 n95 n95 8gb n79 n85 سلام بچها من 5روز مونده به عید قصد خرید یکی از گوشیهایه
میگم تفاوت صدای 82 و 95 در حدی هست که بشه یکی دونستشون در ضمن به نظر شما مشکیش خوبه یا نقره ایش و شما برای پوشش قاب اصلی گوشی از چی استفاده میکنین
در بین این گوشیها خوب مسلماً N95 8gb بهتره .....
.
در مورد تفاوت صدای گوشیها هم بله ... من هر دو گوشی رو داشتم صدای پخش 82 ضعیفه اما با کیفیت هست ....
دوستان کسی فکری به نظرش نمی رسه؟ :19:نقل قول:
نقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز
یکی دو روزیه که هر وقت در دوربینو باز می کنم صفحه ی عکس برداری رو می یاره ولی دوربینش کار نمی کنه
(صفحه سیاه) یه علامت باتری با یه فلش(مثل رعد و برق) نشون می ده!!!!!
اگه می شه کمکم کنین.
ایا وقتی میای تو دوربین وسط عکس گرفتن دوربین و برنامش چند لحضه از کار میفته وبعد از چند لحظه دوباره خودش برمیگرده ویه صدای تقی هم از گوشی درمیاد؟
اگه اینطوری باشه با اپدیت مشکلش حل میشه من گوشیم خیلی قاطی کرده بود اپدیتش کردم حل شد.
من اگه بودم ان 85 میگرفتم از نظر مدت نگه داشتن شارژ با 95 8گیگ فرقی نمیکنه،فرستنده اف ام داره،فکر میکنم که سیستم عاملش جدید تر باشهنقل قول:
ولی نیاز به راهنمایی و کمک شما دارم n82 n95 n95 8gb n79 n85 سلام بچها من 5روز مونده به عید قصد خرید یکی از گوشیهایه
نه من گوشیمو از خود شرکت نوکیا گرفتم با آپدیت نباید مشکلی داشته باشه . ولی اصلا دوربین کار نمی کنه!!!نقل قول:
همون تور که گفتم یه باتری مثل این که شارژ نداشته باشه چشمک می زنه
کاملا درسته و تایید میشه چون شرکت نوکیا یه دشمنی دیرینه باکاربران n82 داره و میخواد حال اونا رو با به کار گیری بلندگوهای زود سوز بگیره.نقل قول:
دوست عزیز بهتره به این نظر کاملا توجه کنی و اونو شوخی تصور نکنی.
متشکرم
چند روز پیش n82 از دستم افتاد روی اسفالت و چندین خط روی قاب جلو افتاد و بدنه کناری گوشیم چندین جاش کنده شد.
شما جای من بودید چه میکردید؟
گوشی رو نگه میداشتید و با هاش سر میکردید
یا
میفروختید و یه گوشی دیگه میگرفتید (نه بخاطر منظره زشت قاب بلکه بخاطر ضربه وارده)
با تشکر
دشمنی دیرینه با کاربران n82 ...؟ !!!:18:نقل قول:
منظورتون از دیرینه همین یکسال و نیمی هست که گوشی وارد بازار شده دیگه نه ؟؟؟
پسر خوب مگه میشه یه شرکتی جنسی رو تولید کنه بعد بیاد برای اینکه حال خریداران جنسش رو بگیره یه ضعفی روی جنسش بزاره ...؟؟؟؟ خوب ببخشید مگه مریضه از همون اول تولید نمیکرد دیگه چرا این همه هزینه کنه ...؟؟:27:
.
نه دوست من بهتره شما یه کم منطقی تر و واقع بینانه تر به بعضی از مسائل برخورد کنید ...
اگه برای سخت افزارش مشکلی پیش نیومده باشه یا گوشی قاطی نکرده باشه من میرفتم یه قاب دیگه براش میگرفتم (فکر میکنم 20 تومن باشه قاب کاملش) چون ادم یه جنسی که میخره سالم یا خراب تا اخر باهاش میمونهنقل قول:
چند روز پیش n82 از دستم افتاد روی اسفالت و چندین خط روی قاب جلو افتاد و بدنه کناری گوشیم چندین جاش کنده شد.
شما جای من بودید چه میکردید؟
گوشی رو نگه میداشتید و با هاش سر میکردید
یا
میفروختید و یه گوشی دیگه میگرفتید (نه بخاطر منظره زشت قاب بلکه بخاطر ضربه وارده)
با تشکر
اگه خوب به جمله بندیم توجه میکردی منم منظورم مثل تو بود. اینو نوشتم که دوستمون توجه بیشتری به دیدگاهاش داشته باشه و بدونه که نوکیا نمیاد یه اسپیکری رو گوشیش تولیدیش بزاره که زود بسوزه. همه این قطعات از یه بخش تحقیق و توسعه r&d و یه بخش کنترل کیفی qc دقیق با چندین تست مختلف تایید و بعد راهی خط تولید میشند.نقل قول:
موفق باشید
سلام دوستان
من ویندوزم رو جدیدا دانگرید کردم و هر وقت گوشی رو به pc وصل می کنم درایو n82 نمی یاد در صورتی که pc suite کوشی رو شناسایی می کنه!
الان اصلا به فایل های گوشیم دسترسی ندارم (البته بجز عکسا ) و اصلا نمی تونم چیزی رو منتقل کنم به گو.شی
سلام.
کسی ویندوز98 رو موبایلش نصب کرده؟
فکر نکنم بشه همچین کاری کرد.
:31: سلام بروبکس n82 دار ! :40:
1-دوستان آخرین ورژن آپدیت ارائه شده واسه n82 چی هست ؟
2- امکان این هست که جداگونه کل پک آپدیت را از یه جا دانلود کنم و بعد نصب کنم ! اگه هست لینکشو بهم بدین لطفا - راستی اگه این کار ممکنه روش نصبش چه طوریه ؟! :46: ( این هم از عوارض اینترنت زغالیه دیگه :41: )
3- خیلی مخلصیم :11: