نقل قول:نقل قول:با بالابردن لول ویزا میتونی بیش تر از 3 روز در مسافرت بمونینقل قول:
Printable View
نقل قول:نقل قول:با بالابردن لول ویزا میتونی بیش تر از 3 روز در مسافرت بمونینقل قول:
مشکل حل شد ممنوننقل قول:
با فایل 700 مگی و بقیه پچ ها هم مشکل من حل نشد... نمی دونم دیگه چیکار کنم!!!
نقل قول:کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4479017&postcount=3075
من هر کاری رو که علیرضا تو پست 2700 گفته بود رو دانلود کردم ولی توی آدرسی که داده بود (regedit-...)پوشه sims وجود نداشت . ویندوزم هم 7 هست. چیکار کنم ؟:41:نقل قول:
براي PC اومد ؟ چه سيستمي ميخواد ؟
حداقل سیستمنقل قول:
WINDOWS:XP SP2 OR VISTA SP1 OR 7
CPU:INTEL PENTIUM 4 2.0 GHZ XP OR 2.4 VISTA OR CORE2 DUO 1.8
RAM:1GB FOR XP AND 1.5 FOR VISTA AND 7
VGA:128 MB GEFORCE 5900 OR BETTER
خب يعني به اين سيستم ميخوره نه ؟
رم 1 گيگ
گرافيك 7100
سي پي يو 3.2
پس چرا من چند ماه پيش سيستم بازي رو توي يه سايتي ديدم نميخوردش ؟
يعني سيستمش تغيير كرده ؟
1-چه جوری کتاب بنویسم به غیر از کامپیوتر چون تو چین یه نفر میخواد یه کتاب رو که خودم نوشتم بهش بدم؟
2-اون دونه هایی که نوشته rare چی هستن؟
مدل دقیق cpu چیه؟ اگر ویندوز xp دارید میخوره ولی ممکنه روون نباشهنقل قول:
نميدونم مدلش چيه
ايكس پي هست
sims3 رو از سایت p30 world بخرید این همه مشکل ها ی update رو درست میکنه
1-وقتی کتابی رو مینویسی با همون کامپیوتر وقتی تموم شه روز بعدش میاد توی صندوق پستتنقل قول:
1-چه جوری کتاب بنویسم به غیر از کامپیوتر چون تو چین یه نفر میخواد یه کتاب رو که خودم نوشتم بهش بدم؟
2-اون دونه هایی که نوشته rare چی هستن؟
2-یعنی کمیاب/نادر
من هم همین مشکل رو دارمنقل قول:
بیخود خودتو خسته نکن من هر چی گشتم هیچی پیدا نکردم
:19::19::19:
دوستان عزیز سیمز شما از پایه مشکل داره وقتی میگیم از فروشگاه پیسی بخرید چشم مارو درمیارید که گرونه:دی
حالا که اینطوری شد اصلا سیمز چیه بازی بدرد نخور هیچ موضوعی هم نداره هیچ فایده ای هم نداره الکی گرونهنقل قول:
بریم ساختمون سازی بازی کنیم جالب تره!
(واقعا تو این یه ماهه از دست سیمز اعصابم همینطوری خورده):19::19:
پازل و ساختون سازي حال نميده شما برو اويل 5 رو بازي كن آخرشه من خودم بازي كردم بسي فاز گرفتم :8:نقل قول:
مگی خانم اونایی که ایران نیستن چجوری از پی سی ورلد بخرن؟ اصلش هم که خیلی گرونه نمی ارزه. شما بگو ورژن پی سی ورلد کدومه؟ RAZOR یا RELOADED ؟
يكي واسه من در مورد SIMS 3 WORLD تو ضيح ميده چه جوريه حتما بايد SIMS 3 نصب باشه روش الحاقيه چه جوريه ؟ :41:
من sims 3 رو به همراه world adventures نصب و آپدیت کردم ، بعدش هم کرکش کردم اما هر وقت میزنم رو اون آیکون play ارور میده میگه the process could not be start
چی کار کنم؟
سلام دوستان . خسته نباشید . یه کمکی میکنید ؟! sims3 رو نصب دارم الان بازی sims3 world adventure رو گرفتم میخوام نصبش کنم این ارور رو میده :This product requires an installed copy of The Sims™ 3. Please install The Sims™ 3 before installing this product. . چکار کنم خوب شه ؟ ممنون.
سلام من ماهی مرگ نمیتونم بگیرم؟ کتابشم خوندم لول 10 هم هستم
شما باید توی دراچه های مصر دنبال اون ماهی بگردینقل قول:
سلام من ماهی مرگ نمیتونم بگیرم؟ کتابشم خوندم لول 10 هم هستم
سیمز 3 شما مشکل دارهنقل قول:
سلام دوستان . خسته نباشید . یه کمکی میکنید ؟! sims3 رو نصب دارم الان بازی sims3 world adventure رو گرفتم میخوام نصبش کنم این ارور رو میده :This product requires an installed copy of The Sims™ 3. Please install The Sims™ 3 before installing this product. . چکار کنم خوب شه ؟ ممنون.
آپدیت یا سیمز 3 شما مشکل دارهنقل قول:
من sims 3 رو به همراه world adventures نصب و آپدیت کردم ، بعدش هم کرکش کردم اما هر وقت میزنم رو اون آیکون play ارور میده میگه the process could not be start
چی کار کنم؟
بله الحاقیه حتما باید سیمز 3 باشه و حتما باید پتچش 1.0.631 باشهنقل قول:
يكي واسه من در مورد SIMS 3 WORLD تو ضيح ميده چه جوريه حتما بايد SIMS 3 نصب باشه روش الحاقيه چه جوريه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی قبرستون 12 شب به بعد هست ولی وقتی میزنم ماهی مرگ رو بگیره میره تا سر دریاچه ی قبرستون ولی بعد یهو کنسل میشهنقل قول:
حالا توی قبرستون رو ول کن برو سر دریاچه های مصر inspect کن اگه death fish توش بود شروع کن ماهی گیری
يعني چي پچ بايد نصب باشه پچ مال خود بازيه يا نسخه ي الحاقي اگه از p30 بخرم پچ همراش هست ؟نقل قول:
بله الحاقیه حتما باید سیمز 3 باشه و حتما باید پتچش 1.0.631 باشه
یه کمک به ما کنین :
من سیمز رو از یه مغازه ای خریدم متاسفانه آپدیت اینا هم نمیشه، اگه از پی سی دانلود یه سفارش بدم آخرین ورژن با پچ رو بهم میده؟
یا بازم اما و اگر داره!:41:
اگه نسخه الحاقيو ميگي كه فرقي نميكنه بايد پچ رو دانلود كني البته فك كنم :10:نقل قول:
اهم
دوستان عزیز
شما وقتی از پی سی سفارش می دید
باید توی توضیحات بنویسید که سیمز 3 با پتچ 1.0.631 رو براتون بفرستن
و اگر هم بازم نفرستادن که میفرستن خودم حلش میکنم براتون از نظر پتچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم از جوابتوننقل قول:
این سفارشی که میدم با این ورژن پک جدید (advanture) رو هم می دن؟
نه دیگه سیمز 3 4500 تومن جداست و پک جدید 4500 تومن دیگه
آخه من قبلا سیمز3 رو از جای دیگه تهیه کردم اما فکر نمیکنم قابل آپدیت باشهنقل قول:
باید خود سیمز رو هم دوباره بگیرم؟
نه دیگه برای آپدیتش یه پتچی که بشه پک رو ریخت این کارار وباید کرد
برای نصب بازی فقط کافیه ورژن سیمزتون 1.0.631.00002 باشه بقیه رو خود پک اپدیت می کنه.
اگه هنوز نتونستی نصب کنی این کارا رو بکن:
1-فایل زیر رو دانلود کن:
کد:
http://s69.eu.rapidbaz.com/get/_RMzq/Retail_Patch__www.p30world.com_.rar
بعد که این کرک رو نصب کردی محتویات پوشه Binرو بریز تو پوشه Binسیمز اصلیت.
حالا ورژنت باید شده باشه 1.0.631.00002
2-حالا باید patch fix رو دانلود کنی
کد:
http://rapidshare.com/files/311475907/Patch_fix__www.p30world.com_.rar
بعد که پج فیکس رو نصب کردی خود پوشه bin رو بریز تو پوشه Bin سیمز اصلی(خود پوشه Bin یه پوشه bin دیگه هم داره!)
Help pages رو هم بریز توی فولدر Bin بازیت
3-برو توی منوی run و regedit رو تایپ کن و به این آدرس برو
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\SIMS\THESIMS3
SKU رو از 7 به 2 تغییر بده
4-حالا دیگه باید پک نصب بشه.اول نصب اون سوالی که ازت می پرسه رو YES بزن خودش آپدیتش می کنه.
شما اکسپنشن رو از همین پی سی بخر توی خودش سیمز رو هم دارهنقل قول:
یه چیزینقل قول:
ارور من موقع نصب این هست
ربطی نداره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما سیمز 3 رو نصب کردی؟نقل قول:
زنده جان اين پتچش 1.0.631 رو آپيود مكني من بگيرمش واسه رزوزه مبادا ميخام دستتم درست :31:
علیرضا کرکت/سیمزت مشکل داره این برا بار هزارم
اون پتچ 700 مگ هست هروقت خواستی روز مبادا بازی در بیاری کارایی رو که در پست 3195 گفتم بکن:دی
سلام
این میوه ی عمر کجا پیدا می شه؟