سلام به همه
از نسخه ی قدیمیه IDMاستفاده میکردم چند روز قبل حواسم نبود اشتباهی UPDATE کردم حالا هر ورژنی حتی ورژن جدیدشو دانلود میکنم پیغام میده برنامه یشما فیکه و بلاکم کردند راهی هست درست بشه ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام به همه
از نسخه ی قدیمیه IDMاستفاده میکردم چند روز قبل حواسم نبود اشتباهی UPDATE کردم حالا هر ورژنی حتی ورژن جدیدشو دانلود میکنم پیغام میده برنامه یشما فیکه و بلاکم کردند راهی هست درست بشه ممنون میشم راهنمایی کنید
idm رو حذف و آخرین نسخه رو نصب کنید، متن زیر رو در فایل hosts موجود در شاخه : C:\Windows\System32\drivers\etc قرار بدید و ذخیره کنید.نقل قول:
محتوای مخفی: ip
برنامه رو با یکی از سریال های زیر ریجستر کنید:
محتوای مخفی: serial
میشه تعداد کانکشنهای idm رو از 16 بیشتر کرد؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
سلام
یه سوال داشتم
این نرم افزار orbit صف و اینا داره ؟
مثل IDm ?
با سلام خدمت دوستای عزیز
یه مشکل در رابطه با نرم افزار IDM برام پیش اومده
امروز وقتی برنامه IDM رو باز کردم لیست تمام فایل های دانلود شده پاک شده بود :n04: مثل روزی که تازه IDM رو نصب کرده بودم
لیست حدود 500 تا فایل بود (لیست دانلود ها برام خیلی مهم بود ولی متاسفانه ازش بک آپ نگرفته بودم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما راهی وجود داره بشه لیست دانلود ها رو برگردوند
شما میدونید پسوند فایل ذخیره لیست چیه ؟ و مسیر پیشفرض ذخیره فایل کجاست ؟
ممنون میشم کمکم کنین
با تشکر فراوان :»
پسوند فایل ذخیره ef2 هست ولی جای ذخیره رو باید خودتون تعیین کنید که واسه من پیش فرض میره تو مای داکیومنت........:n16:نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
بک آپ دستی پسوندش ef2 هست و از ما میپرسه که کجا ذخیره شه
ولی منظور من فایل ذخیره لیست دانلود ها است که IDM به صورت خودکار ذخیره میکنه و توی لیست دانلود شده ها نشون میده
تو فایل ذخیره نمیشه تو رجیستری ذخیره میشه...
پس با این حساب فکر کنم تنها راه System Restore باشهنقل قول:
درستهوالبته اگه یک بک آپ از رجیستر داشته باشی و فایل های موقت هنوز روی هارد باشن با ریستور کردن بک آپ مشکل حل میشه...
سلام
از سایت های دیگه راحت دانلود میکنم ولی از یه سایت نمی تونم این اخطار رو میده :
An existing connection was forcibly closed by the remote host. This normally results if the peer application on the remote host is suddenly stopped, the
host is rebooted, or the remote host used a 'hard close'
خواهشا پاسخ بدید.
هاستی که ازش دانلود میکنید مشکل داره...
آخه وقتی ف ی ل ت ر ش ک ن میزنم میشه دانلود کرد.
جواب سوال خودتون را خودتون دادید :n02:نقل قول:
نه برادر مشکل چیز دیگست.بزار توضیح بدم:
هفته پیش وسط دانلود یه دفعه اینترنت قطع شد و روی شکل اینترنت علامت زرد تعجب ظاهر شد . بعد از دو روز زنگ زدم به isp گفتم . گفت مشکل dns داری.بعد بهم گفت dns رو از حالت اتومات بزار روی حالت دستی . بعد بهم شماره dns رو گفت وارد کردم درست شد . تا دیروز که از یه سایت فیلم میریختم درست بود یه دفعه دیگه نشد از اون سایت دانلود کنم.بهم این ارور رو میده:
An existing connection was forcibly closed by the remote host. This normally results if the peer application on the remote host is suddenly stopped, the
host is rebooted, or the remote host used a 'hard close'
از همه سایتا میشه دانلود کرد الا این سایت.مشکل از سایت نیست از کامپیوتره.با لپ تاپ دیگه تست کردم درسته . با ف ی ل ت ر ش ک ن هم درسته.ولی به صورت معمولی نمیتونه دانلود کنه.
توی سایت خارجی این ارور رو سرچ کردم نوشته بود مشکل از TCP و SQL و Client است که باید ریست بشه و مقدار رو صفر بکنی. ولی روش رو کامل توضیح نداده بود .خواهشا کسی بلده توضیح بده.
ممنون
سلام
خسته نباشید
به جز IDm کدوم دانلود منیجر صف داره ؟
سرعتش هم خوب باشه
سلامنقل قول:
هرچی دانلود منیجر استفاده کردم صف داشته. IDM زیاد استفاده نکردم و یادم نیست صفش چطوریه.
سرعتها هم زیاد باهم تفاوت نداره.
اینکه بعضیها روی تعداد کانکشن حساس هستند چندان معنی نداره.
وقتی سرعت زیر یک مگ باشه 4 تا کانکشن با 20 کانکشن تفاوت نداره.
الآن روی ویندوز8.1 FDM دارم که خوب کار میکنه. (من زیاد اهل دانلود نیستم.)
من از اوربیت استفاده میکنمنقل قول:
این صفش چجوری فعال میشه
هرچی گشتم چیزی یافت نشد
راستش یادم نیست. ولی تو تنظیماتش که بروید حتماْ time limit داره.نقل قول:
صفش هم تو پنجره اصلی که به دلخواه مرتب میشه.
تعداد دانلودهای همزمان و تعداد کانکشن هم قابل تنظیمه.
الآن ندارم. وگرنه دقیق میگفتم.
سلام دوستان.بهترین دانلودر برای لینوکس مینت چیه؟از طریق خودش هم میشه دانلود کرد؟ممنووووون...
سلام
هفته پیش داشتم از یه سایت فیلم دانلود می کردم که وسط دانلود به علت کمبود جا
مجبور شدم "کش" و "کوکی" هارو برای جا باز کردن وسط دانلود پاک کنم
.بلافاصله بعد از این سرعت دانلود صفر شد و تا الان هنوز هم نمیتوانم از اون
سایت دانلود کنم .
با idm ارور زیر رو میده
you don't have permission to download file
یا
cannot find file server
خواهشا کمک کنید
سلامنقل قول:
Uget و Multiget را امتحان کنید. مولتیگت باگ داره. ولی من بیشتر میپسندم.
با عرض سلام
یه سری فایل برای دانلود داشتم که یهو سیستم ریبوت شد
و هر کاری کردم بالا نیومد
یه دیسک زنده لینوکس داشتم که بوسیله اون وارد درایو سی شدم و از فایل DwnlData کپی گرفتم
الان نمیدونم چه طور باید فایل رو ادامه بدم
دوستان فایلها حجمشون بالاست
با خون و دل به اینجا رسوندمشون
روی 80 90 درصدن
منتظر جوابتون هستم
سلام
من ورژن IDM 6.18 b5 را روی ورژن قبلی نصب کردم و از کرکی هم که در تاپیک مربوط به کرک IDM قرار داشت استفاده کردم ولی با ارور عدم رجیستر شدن مواجه هستم. دکمه registration هم غیر فعال هست. از طرفی هم نمیخوام برنامه رو پاک کنم و دوباره نصب کنم چون تعدادی از فایل ها در حال دانلود هست.
لطفا راهنمایی بفرمایید
اینترنت دانلود منیجر با اینکه رجیستر شده ولی از امروز این ارور میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی راه حلی واسه این مشکل داره
مال من هم همینطور. مثل اینکه پچ قبلی خراب شدهنقل قول:
نقل قول:
پست زیر رو ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که مشکلی نداریم.... با یک کرک دیگه تست کنید.
این پیغام زمانی میاد که سهوا یا عمدا برنامه رو آپدیت کرده باشید پیغامش هم که مشخصه که کرک لازم داره.نقل قول:
این جور مواقع بهترین کار اینه که با یه برنامه ی uninstaller برنامه رو پاک کنید سپس دوباره یه ورژن جدیدتر نصب و رجیستر کنید تا زیر شاخه های ورژن قبلی پاک نشه نمیتونید ورژن جدیدتری نصب و رجیستر کنید.
نقل قول:نمیدونم این مشکل چرا پدیدار شدنقل قول:
از همون کرکی استفاده میکنم که همیشه و قبلنا استفاده میکردم
برنامه نه آپدیت شده و نه نسخه ی جدیدتر بر روی نسخه ی قدیمی نصب شده
:n16:
برای حذف کامل برنامه از Revo uninstaller pro کمک بگیرید همه ی کلید های رجیستری رو هم پاک میکنه و تمام دانلود های ناقص رو هم به فنا.ولی برای حذف برنامه عالیه...
فکر کنم من مشکلم حل شد.
بدون پاک کردن برنامه دوباره همون ورژن آخری رو نصب کردم و در پایان وقتی اخطار رجیستر میاد همونجا میشه کد رجیستر رو وارد کرد من هم اون آی پی ها رو به فایل hosts اضافه کردم و کد رو زدم و درست شد.
سایت سافت گذر یک فیکسی گذاشته که مشکل من رو حل کرد.
دوست من الان به مدت ی هفتست که این مشکل پیدا شده. من هم با تمام نرم افزارهایی که رجیستری هم پاک میکنه، IDM رو uninstall کردم و آخرین ورژن رو ریختم ولی هنوز همون مشکل رو داره.نقل قول:
حالا یه پیغام هم هست که دو روزه داره میده و هر دو سه دقیقه یهو میاد وسط صفحه و کلی اعصابم ریخته بهم... :n15:
من هم 2 روزه این مشکلو پیدا کردم ، هر چند دیقه پیام فیک سریال نامبر میده :n27:
تا حالا 5-6 تا ورژن مختلف و کرک مختلف امتحان کردم ولی فاییده نداشت ، فعلا مجبور شدم کلا بیخیال idm بشم چون ارورش واقعا رو اعصابه
راستی من هم آپدیت نکردم ، ورژن نرم افزارم هم مال 7-6 ماه پیش بود
نقل قول:من هم مشکل شما دوستان رو داشتم که در بالا توضیح دادم چجوری حل شد. شما هم امتحان کنید شاید نتیجه گرفتید.نقل قول:
دوستان چطوری گزینه های آی دی ام به کلیک راست موسم اضافه کنم؟آیا؟:n16:
تو فایرفاکس اگه افزونه IDM نصب باشه خودش اضافه میشه.
چندتا افزونه گرفتم ولی به فایرفاکس نسخه 25.0.1 نمیخوره.از کجا باید این افزونه IDM که با ورژن فایرفاکس مطابقت داشته باشه بگیرم؟