کیفیتش از همه بالاتره! موتور بهتری داره! ترمز های قوی تری داره! قیاقه بروزتر و جذاب تری داره! بازم بگم؟نقل قول:
میشه بگید eo چه مزیتایی داره که از بقیه بهتره.قیمتشم اگه میشه بگید
کیفیتش از همه بالاتره! موتور بهتری داره! ترمز های قوی تری داره! قیاقه بروزتر و جذاب تری داره! بازم بگم؟نقل قول:
میشه بگید eo چه مزیتایی داره که از بقیه بهتره.قیمتشم اگه میشه بگید
اگه اتومبیل صفر میخواید من آوانته و سراتو رو پیشنهاد میدم اما اگه دست دوم مشکلی ندارید و بالا بودن خرج ماشین هم براتون مهم نیست ماکسیما دست دوم هم میتونه یه گزینه خوب باشه!نقل قول:
مي خوام 30 ميليون ماشين بگيرم
جاش زياد باشه 4-5 نفر هم توش جا بشه
مصرفش هم كم باشه
سلام ،
من می خواهم یک اس دی v8 معمولی رنگ سفید بخرم . این اس دی مدل 88 است و سند دوم است تاریخ سند و تاریخ شروع گارانتی 88/05/22 است فروشنده برنده بانک است. در ضمن زیر رکاب سمت راننده فرورفتگی به اندازه 5 تا 10 سانت دارد که رنگش نریخته است. آیا قیمت 16200000 تومان برای خرید آن مناسب است و یا نه ؟ در ضمن چه دیاگی برای تست موتور و سایر اجزای داخلی ماشین بایستی انجام داد که ماشین مشکل دار نباشد.
با تشکر
حمید رضا
قیمتش رو بد نمیگه! بخر! واسه دیاگ هم میبری نمایندگی مجاز خودشون برات دیاگ میزنن! دیاگ چیزی نیست که بخوای بخری خودت بزنی! اگه کد خطایی چیزی وجود داشته باشه برات پاک میکنن!مطمئن باش اگه ماشین مشکل دار باشه بدون دیاگ خودت میفهمی!نقل قول:
پیکان 83 بدون تصادف خیلی تمیز سفید چند بفروشم؟
همه چیزش سالم و فابریک
ممنون
سلام.دوستان مزدا3 2000 یا 1600؟
سلامنقل قول:
اگه منظورتون اینه که موتورش 2000 هست یا 1600
موتورش 2000 هست :31:
با قدرت تقریبی 148 اسب فکر کنم
اگه منظورت اینه مزدای 200 یا مگان 1600 بازم مزدا :31:
کلا منظورتون چی هست؟؟:20:
همون اولی منظورم بود.مرسی داداش.کارت سوخت نداره؟:40::11:نقل قول:
قربانت وظیفست :11:نقل قول:
کارت سوخت هم داره
چون حجم موتورش فکر کنم 1999 سی سی هست
و ماشین های 2000 و زیر 2000 تولید داخل کارت سوخت دارن
سلام. می خواستم اگه میشه بگید ورنا اتوماتیک بهتره یا 206 اتوماتیک؟اگه میشه یه بررسی کلی رو 2 تاش بکنید ممنون میشم.
با سلام
بین سمند ال ایکس سفارشی و پروتون ویرا دنده اتوماتیک که تقریبا از نظر قیمت یکی هستن کدوم بهتره ..لطفا" یه راهنمایی مشتی بکنین
سلام. می خواستم اگه میشه بگید ورنا اتوماتیک بهتره یا 206 اتوماتیک؟اگه میشه یه بررسی کلی رو 2 تاش بکنید ممنون میشم.از نظر قیمت جفتشون برابرند 19 تومن ثبت نامی!!!!!!
سلام. می خواستم اگه میشه بگید ورنا اتوماتیک بهتره یا 206 اتوماتیک؟اگه میشه یه بررسی کلی رو 2 تاش بکنید ممنون میشم!از نظر قیمت برابرند تقریبا 19 تومن ثبت نامی! اگه راجبش توضیح بدین ممنون میشم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام دوستان.....:40:
mvm نو چنده؟؟ و مال کدوم شرکته؟؟ اگه سایتشو بدید ممنون میشم....
matiz نو گیر میاد یا نه؟؟ اون چنده؟؟
ممنونم ...... :11:
مرسی داداش خیلی ممنون:11::11::11:نقل قول:
سلام. می خواستم اگه میشه بگید ورنا اتوماتیک بهتره یا 206 اتوماتیک؟اگه میشه یه بررسی کلی رو 2 تاش بکنید ممنون میشم!از نظر قیمت برابرند تقریبا 19 تومن ثبت نامی! اگه راجبش توضیح بدین ممنون میشم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی بده که آدم بدون اینکه زحمت یک دقیقه جستجو در گوگل را به خودش بده....بیاد و توی یک فروم پست بزنه....نقل قول:
شما یکم سرچ کن به جوال سوالاتت می رسی....
کد:http://www.mvmco.ir/
دوستان لطفا مشاوره بدید ممنونم
خودروی mvm یا پراید؟؟ کدوم بهتره؟؟
خوب الحمدلله که رفتی سایتش رو دیدی! مال شرکت چری چین هستش که اینجا توسط مدیران خودرو وارد و تولید میشه!ماتیر نو هم گیر نمیاد! الان بسته به تمیزیش بین 8 تا 10 تومنه! هر چند یه دونه سفید مشابه صفر رو میگفت 11.800نقل قول:
من تو جفتش نشستم از همه لحاظ 206 سره به ورنا! ورنا گیربکس اتوماتش خیلی قدیمیه!نقل قول:
ماشین ایرانی به 100 تا چینی شرف داره حالا میخواد پراید باشه و اون چینیه کپی لکسوس!:19:نقل قول:
پروتون ویرا الان تولید نمیشه! همه دعوتنامه هاش تبدیل به جنتو شده! از لحاظ خدمات هم به مشکل برمیخورید! نظر من رو سمنده!نقل قول:
:13:نقل قول:
منم ممنون میشم اگه یه درخواست رو چند مرتبه تکرار نکنید و صبر داشته باشید تا یکی جوابتون رو بده!نقل قول:
البته ماتیز حوالی 6 الی 7 هم پیدا میشه .
کد:http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=4062&mashin
کد:http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=4062&mashin
سلام دوستان
از بین انواع پراید 141-132-هاچ بک و معمولی
کدوم برای جوون بهتره
من هاچ بک رو دوست دارم اما میگن اگر عقب تصادف کنی اولین جایی که صدمه میبینه ستون ماشینه
نظر شما چیه ؟
نه حالا اینکه پراید روز به روز کیفیتش رو از دست میده شنیدن این مسائل طبیعی هستشنقل قول:
حتی پراید 132(هاچبک) مروارید که اونم قیافش اشغاله......
به نظر من صبا از همش خوبه و اسپرت هم بهش میاد.
به نظر من 206 sd بخری خوبه هر دو کم مصرفند اما تکنولوژی 206 به روز تره و کیفیت ساختش هم بالاستنقل قول:
سلام. می خواستم اگه میشه بگید ورنا اتوماتیک بهتره یا 206 اتوماتیک؟اگه میشه یه بررسی کلی رو 2 تاش بکنید ممنون میشم.از نظر قیمت جفتشون برابرند 19 تومن ثبت نامی!!!!!!
از لحاز توان موتوری باز 206 برتره حالا تصمیم نهایی با خودتونه.در ضمن تو تجهیزات ایمنی و رفاهی 206 بهتره.
خب اگه بگیم کیفیت ساخت که هر دو افتضاح هستندنقل قول:
دوستان لطفا مشاوره بدید ممنونم
خودروی mvm یا پراید؟؟ کدوم بهتره؟؟
تو امکانات رفاهی هم کم و بیش بالا پایین هر دو برابرند فقط تو مصرف سوخت mvm خوبه در عوض تو جاداری پراید خوبه
حالا مونده به سلیقه خودتون و نوع مصرف و انتظاراتتون از ماشین اگه بگین ما بهتر میتونیم راهنماییتون کنیم...
کوراندو محصول بن هنوز توليد مي شه؟
نه....ولی صفرشو تو روزنامه دیدم میفوشن!نقل قول:
کوراندو محصول بن هنوز توليد مي شه؟
صبا همین معمولی هاست دیگه ؟نقل قول:
پس کلا قید هاچبک و 132 و141 و مروارید رو خط بزنم !
:11:
[/QUOTE]
خب اگه بگیم کیفیت ساخت که هر دو افتضاح هستند
تو امکانات رفاهی هم کم و بیش بالا پایین هر دو برابرند فقط تو مصرف سوخت mvm خوبه در عوض تو جاداری پراید خوبه
حالا مونده به سلیقه خودتون و نوع مصرف و انتظاراتتون از ماشین اگه بگین ما بهتر میتونیم راهنماییتون کنیم...[/QUOTE]
البته به نظر من کیفیت و راحتی mvm بهتر از پراید هست.ولی باز ماتیز از mvm بهتره.خیلی راحت تره.
کی یه همچین حرف مضخرفی رو زده؟ با خیال راحت برو بخر! اگه بخوای به این امید ماشین بخری که اگه هاچبک بخرم از پشت بهم بزنن چی میشه یا اگه صندوق دار گرفتم از بقل تصادف کردم اینجوری هیچ ماشینی رو نباید بخری!نقل قول:
من هاچ بک رو دوست دارم اما میگن اگر عقب تصادف کنی اولین جایی که صدمه میبینه ستون ماشینه
نظر شما چیه ؟
اسمش 111 مرواریده نه 132 هاچبک!نقل قول:
پراید 132(هاچبک) مروارید
الان هاچبک هایی که میدن همه هیدرولیک هستند ؟نقل قول:
میشه موقع سفارش بگی هیدرولیک نمیخوام
شنیدم از برج 7 به بعد سایپا میخواد رویه پراید ها ترمزهای ABS ببنده حقیقت داره ؟
الان قیمت تمام شده هاچبک چنده ؟
همشون هیدرولیکن!نقل قول:
الان هاچبک هایی که میدن همه هیدرولیک هستند ؟
نه واسه هاچبک نمیشه اما واسه صندوقدار میشه معمولی سفارش داد!چون تیراژ هاچبک پایینه! مگه هیدرولیک چشه؟نقل قول:
میشه موقع سفارش بگی هیدرولیک نمیخوام
الانش هم داره همین کار رو میکنه! یه مبلغی اضافه تر میگیره!نقل قول:
شنیدم از برج 7 به بعد سایپا میخواد رویه پراید ها ترمزهای ABS ببنده حقیقت داره ؟
اخه پراید ماشین سبکی و میگن بالای 80 تا هیدرولیکش قفل میکنه و فرمون معمولی میشهنقل قول:
اخه 80 تا با پراید یعنی پرواز یعنی مرگ اگه با هیدرولیک هم باشه که هیچی
واسه ترمز چقدر اضافه میگیره ؟
بابا این اطلاعات رو کی بهت دادهنقل قول:
پراید هم اونطوری که فکر میکنی نیست
ماشین بدی نیست
باید رعایتش رو بکنی
خیالت هم از بابت هیدرولیک راحت باشه
دیگه دوره ماشین های غیر هیدرولیک سر اومده
وقتی خواستی یه پارک ساده انجام بدی و یا توی یه جایه باریک دور بزنی به خودت میگی که چرا هیدرولیک نگرفتم:11:
پس حمله به پراید هاچبکنقل قول:
راستی کسی نمیدونه هنگام سفارش چه اپشن هایی رو میتونی اضافه کنی ؟
با تشکر
خودت بیرون اسپرت کنی بهتره فکر نکنم به درد نمیخوره.
به جز abs و هیدرولیک چیزه دیگه ای نداره.
مثلانقل قول:
پس حمله به پراید هاچبک
راستی کسی نمیدونه هنگام سفارش چه اپشن هایی رو میتونی اضافه کنی ؟
با تشکر
روکش رم صندلی
سنسور دنده عقب
ردیاب ماهواره ای
و . . .
همین 3 فکر کنم بیشتر باشهنقل قول:
رینگ رو هم یادت رفت
کسی اطلاع بیشتری نداره !!
و پخش تصویری dvd مارشالنقل قول:
سنسور دنده عقب رو گفتن
رینگ رو هم گفتن
گفته بودن باند های عقب قویتر!!!:18:
سلام
فردا می خوام برم شرکتی قسطی پراید بگیرم
همه بحث ها و اینام انجام شده خلاصه موندم چه پرایدی بگیرم؟ و چه رنگی؟
هاچ بک و 132 نمی خوام
بین صبا ...141..معمولی
کودوم رو انتخاب کنم؟
لطفا با دلیل جواب بدید (و از بین همین سه تا!)
رنگ سفید یخچالی به نظرم خوب میاد ...نظرتون چیه؟
ملاک ها هم با توجه به این که خیلی ماشین رو محدود کردم دیگه چیز خاصی نمی مونه همین گه گاه باسه خانواده و جادار و فراواونی و ارزونی قطعات و احتمال هم هست بعد دو سه سال بفروشمش داخل شهر واتوبان تهران کرج اکثرا رفت وامد وهمینا دیگه
نظرتون چیه؟
کسی نظری نداشت؟
منو بگو مثلا خواستم قانون رو رعایت کنم. باید تاپیک می زدم بلکه یکی می دید.
همون صبا یحتمل بگیرم بای
141 بگیر
یه وقت خواستی بری تاکسی تلفنی و یا سفری به کارت میخوره
رنگ سفید یخچالی هم نظر خوبی است
آفرین
141 خیلی توش سر و صدا داره ولی جای بار بزرگی داره و تا حدودی هم قسمت پشتش راحتتره و نوع لوکس هم داره که قشنگتره .
با اینکه من جز هاچبک هیچ پرایدی رو پراید نمیدونم ولی فکر کنم سفید یخچالی فقط توی 141 بود
=============
راستی اون آپشنهایی رو که بچه ها گفتن بالا روی پراید میذارن بجز abs و هیدرولیک من خودم بهترش رو بسته بودم روش روکش چرم صندلی و کمی هم تو دوزی و سیستم تا حدودی خوب سر جمع برام 700 تومن تموم شد .