آقا واسه من هر وقت بارون میاد قطع میشه چرا ؟؟؟
Printable View
آقا واسه من هر وقت بارون میاد قطع میشه چرا ؟؟؟
الان که برف خفن اومده دیگه بدترنقل قول:
برف خفن تایید میشه و سرعت بسیار پایین تورنت...17 کیلو
دم برف گرم... دم عیدی یه ب....ل...خ اساسی به این مسافرای ..... داد...
بچه ها میگید سرعتا تو بهار استاندارد میشه یعنی میشه 16 کیلوبایت پر سکند؟؟؟؟no shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit
عجب برفی :31:
دلیلش چی که قطع میشه موقع بارون و برف؟؟؟
دلیلش سادست ! فرسوده بودن شبکه کابل مسی + کند و کاوهای راه به راه تو هر کوچه و خیابان که به محض آب گرفتگی خیلی از کابلا زیر آب غرق میشه ! در ضمن خیلی از مسیرهای کابلها هم رو کار هست ! کافیه یه کلاغ یا گنجشک رو سیم بشینه و نشستنش باعث بشه سیم حرکت کنه و یه اپسیلون نویز ایجاد بشه ! همه این اپسیلونا رو با هم جمع کنی خودت می تونی حساب کنی آخرش چقدر تاثیر داره تا اطلاعات در خونت برسه ! حالا وای به روز و شبی که برف بیاد سیما زیر برف دفن شن ! :46: قبل ار نیمه شب واسه من هم چند بار قطع شد. یعنی لاگین می شد اما هیچ اطلاعاتی نمیومد . ( مرکز 3 ) اما الان که 2:20 شبه سرعت بالا رفته و الان نیم ساعته سرعت تورنتم برای 2 تا فایل سرجمع بین 100 الی 140 کیلو بایته .نقل قول:
در ضمن فکر نکنم تو بهار سرعتا استاندارد بشه ( 16 کیلو بایت! ) اما احتمال داره مثل همیشه طبق روال سالهای پیش که شرکتا تو بهار و تابستان سرعتاشون پایین میومده ما هم افت سرعت داشته باشیم ! :41:فقط امیدوارم امسال استثنا باشه و لااقل زیاد افت نکنه .
خب آنتی ویروس نداری مسلما مشکل ویروس یا بدافزار گرفتینقل قول:
باید از یه آنتی ویروس خوب استفاده کنی (اگه تازه کاری می تونی از Nod32 شروع کنی)
در ضمن قبل از هرکاری برنامه Malwarebytes'Anti-Malware رو نصب و سیستم رو اسکن کن تا مخرب های و بدافزارها رو پاک کنه
مرورگرت رو هم سعی به فایرفاکس یا اپرا تغییر بدی
چون IE منهای سرعت پایین اصلا امنیت خوبی نداره
---------- Post added at 11:53 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------
مودم رو مجددا کانفیگ کن ببین مشکل پابرجاستنقل قول:
شاید نویز خط شما بالا باشه که باید از طریق Isp چک بشه
(من قبلا که پارس آنلاین داشتم یه بار چنین حالتی برام پیش اومد و سرعتم هم کم شده بود که
زنگ زدم تهران گفتند که نویز خط شما بالایه و مشکل از خطوط تلفنه و من هم زنگ زدم مخابرات اومدند درست کردند و مشکلم حل شد)
دیشب ساعت 2:57 دی سی شد....لعنت به این شانس...
سرعت تورنت دیشب خیلی عجیب بود...5 ثانیه میرفت 70....10 دقیقه 19-20
تا موقعی که بیدار بودم این روند ادامه داشت...ردخور نداشت...
دوستان یکی به من یک پیام خصوصی بده یاد بده که با nod 32 چطور ویروس ها رو از بین ببرم .
من با انتی ویروس زیاد کار نکردم . سیستمم قوی نیست که آنتی ویروس های آنچنانی روش نصب کنم .
من با نود 32 اسکن میکنم عدد قرمز رو میزنه 420 تا :31:
حالا یه عالم آدرس اونجا هست که فکر کنم همون آدرس فایل هایی که مشکل داره رو نشون میده . حالا چیو باید بزنم تا از بین ببره ؟؟؟؟؟
لطفا کمک کنید خواهشا .
پیام خصوصی بدید بهتره
برو تاپیک زیر همه چیز رو در مورد NOD32 توضیح داده (نسخه 4 نود32 بر روی سیستم های ضعیف هم سریع کار میکنه)نقل قول:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=22315
برای تنظیماتش هم در اون تاپیک راهنمای انجام تنظیمات مشخص شده
تا ضمن قویتر کردن انتی ویروس قابلیت حذف کاملا خودکار ویروس ها رو داشته باشید
فقط اگه سیستمت خیلی ضعیفه تنظیمات بخش گارد یا Real-time file system protection رو تغییر نده
ولی تنظیمات بخش اسکن آنتی ویروس یعنی On-demand computer scan رو مطابق فایل آموزش بر روی حداکثر تنظیم کن
البته اگه آلودگی به حدیه که آنتی ویروس قادر به رفع اون نیست حل نشد کافیه به بخش اورژانس سیستم های آلوده رجوع کنی
http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=186
اونجا میتونی موارد مشابه آلودگی خودتو پیدا و از راه حل اون استفاده کنی
بچه ها چطور میشه کاری کرد که اگه وسط شب واسه خودش دی سی شد دوباره کانکت شه؟
تو آی دی ام یه کاری میشد کرد ولی با تورنت چیکار باید کرد؟
سلام.بچه ها من شنیدم که قیمت adsl بایین اومده.کسی قیمتای جدید اندیشه و بارس رو نداره؟چهار راه
گلسار هم یه تابلو واسه بارس آنلاین زده.راستی بچه ها من اشتراک این ماهم فردا تموم میشه چه جوری باید تمدید کنم؟آخه فردا تعطیله.
فک کنم باید بندازی بعده تعطیلات رسمی کشور یعنی 4روز دیگه، حالا یه تماس بگیر شاید جواب دادننقل قول:
من از اندیشه سوال پرسیده بودم گفته بودن دفترشون از دوم بازهنقل قول:
سلام تو وب سایت اندیشه ساعت کارشونو تو عید زدن ضمنا می تونی آنلاینم تمدید کنی ضمنا سال نو همه بروبکسم مبارک:11::11::11:
راستی تمدید آنلاین فقط برا بانک سامان و پارسیان وجود داره ؟ که توی سایت اندیشه زده ؟؟
من که صادرات دارم نمیتونم ؟؟؟
چرا می تونی. هر کارت عضو شتاب میتونه آنلاین تمدید کنه. فرقی نمی کنه صادرات باشه یا ملی یا پارسیان.نقل قول:
خوب 2 سوال .
1. اطمینان دارین که با صادرات هم میشه پرداخت آنلاین کرد ؟؟
توی قسمت تمدید انلاین یک جاش نوشته
2. تاریخ انقضای کارت ؟؟ این یعنی چی ؟؟
12 روز دیگه باید برم تمدید اگه با صادرات بشه پرداخت کرد عالیه دیگه این همه راه نمیرم تا اونجا
شما برای پرداخت آنلاین در سامانه های پرداخت انلاین همانند بانک سامان یا بانک پارسیان اطلاعات زیر رو باید وارد کنید
1. شماره کارت : همون کد 12 رقمی که جلوی کارت درج شده (بصورت 4 رقم 4 تایی)
2. پسورد دوم : پسورد دوم یا پسورد اینترنتی رو باید قبلا فعال کرده باشید
یعنی با مراجعه به یکی از خودپردازهای بانک دارنده کارت اون ، اقدام به تغییر رمز دوم نمایید
در تمام خرید ها و پرداخت های ایترنتی ، رمز دوم بعنوان رمز کارت محسوب میشه و باید از رمز دوم استفاده کنید
3. CVV2 یا کد شناسایی کارت : یک عدد 3 یا 4 رقمی که در جلو یا پشت کارت نوشته میشود
(در عابربانک صادرات عدد 4 رقمی است که در جلوی کارت بالای شماره کارت نوشته شده است)
4. تاریخ انقصا : تاریخ انقضاء کارت که در جلوی اکثر کارت ها بصورت XX/XX مشخص شده که در واقع ماه و سال انقضا را نشان میدهد
مثلا در کارت های بانک صادرات و سامام بصورت مثلا 91/06 نوشته میشه یا در کارت های بانک ملت بصورت مثلا 1391/06 نوشته میشه
حالا این شماره ای که انقضای کارت رو نشون میده کدومش رو باید توی سال و کدومشو توی ماه وارد کرد .
مثلا اینو : 11/90
آخه داداش مگه ما ماه 90 هم داریم؟ 90 میشه سال 11 میشه ماهنقل قول:
یعنی بهمن 1390 کارت منقضی میشه.
خب مشخصه اعداد 1تا 12 معرف ماه و اعداد بالای 89 معرف سال هستندنقل قول:
مثلا 90/11 یعنی ماه یازدهم سال 1390 .... یعنی کارت در بهمن ماه سال 90 منقضی میشه
شما عدد 11 را دبعنوان ماه و عدد 90 رو بعنوان سال وارد میکنید
حسین جان یک نرم افزار بهت اسمش رو گفته بودما واسه خاموش شودن کامپیوتر سر موقع معین . اسمش چی بود؟؟؟
shutdownerxنقل قول:
طریقه ی استفاده ش رو بلدی یا توضیح بدم دااشی ؟؟ :46:
دوستان یه سوال..
ما دیگه رسما باید با سرعت دانلود 230 خداحافظی کنیم ؟؟
سرعت من که دیشب 220 بود 2 تا فایل 800 مگی ( تورنت )
و 4 تا 100 مگی دان شود راحت
اگه بیشتر هم میزاشتم میشد فکر کنم
ببخشید فایلهای تورنتو با چی دانلود میکنی؟نقل قول:
با نرم افزار های Utorrent یا Bittorrent
بچه ها آخرین نسخه تورنت چیه؟
پدرام میگه 220 من میگم 60-70....این چه وضعشه...تورنت که خوب بود!!!!چرا اینطوری شد؟؟؟
ممکنه مشکل از تورنت من باشه؟؟اگه یه تورنت دیگه نصب کنم اینایی که تو لیست یو تورنت گذاشتم حذف میشه؟
ساعت ۱ از الان هست ؟
نزدیک یک هفتست شب سرعت دانلودم از 20 بالاتر نمیره
چه با تورنت، چه لینک مستقیم
723
البته الان سرعت خوبه
شاید چون تو سایتش هنوز ساعت یک نیست ، محدودیت سرعت اعمال نشده
اما حجم کم نمیشه:20:
رفقا سرعت دانلود تک فایل من دوباره مثل قدیم شده..
الان بالای 220
امشب تا یکی دو ساعت اول سرعت خیلی نوسان داشت ولی از حدود ساعت 3(جدید) سرعت روی 230 گیر کرده و یه سری از اون فایلهایی که توی صف انتظار بودن رو دانلود کردم..
آقا ساعتی که توی سایت اندیشه هست در قسمت CRM یک ساعت از این ساعت درست ما که از دیشب رفت جلو عقبه .
امشب باید کی رفت واسه دانلود . ؟؟
از ساعت 1 به زمان اونا بریم یا به زمان جدید ؟؟؟
زمان جدید.........نقل قول:
به زمان جدید..نقل قول:
من همون دیشب هم از ساعت جدید رفتم واسه دانلود..
سلام به همگی. من خودم به تازگی یه 256 نا محدود از پارس وی گرفتم. همسایمون هم میخواد ADSL بگیره. البته فکر کنم اصفهانیه! (قصد توهین ندارم ها، نزنین دهنمو سرویس کنین)
ازم پرسید ارزون ترین سرویس تو رشت قیمتش چه قدره. اگه میشه بهم بگین ارزون ترین سرویس باسرعت 64 یا 128 چنده!:31:
نقل قول:
فعلا بهترین کیفیت رو توی سرویس 128 اندیشه ی سبز خزر داره .
که 1گیگ 10500
و 3 گیگ 15500
5 گیگ 18500
8گیگ 24500
چه حجمی نمیدونم (یحتمل 1 گیگ باشه دیگه)
رفقا سرعت شبانه شما چطوره ؟؟
مال من بعد از چند شبی که خیلی پایین بود الان دو شبه همون 230 قبل شده..
خط 722