من وقتی 10 دقیقه به موس دست نمی زنم یا دگمه کیبورد رو نمی زنم صفحه اسکرین سیور ظاهر میشه ولی چند دقیقه بعد از اون هم صفحه مانیتور خاموش میشه و چراغش به حالت چشمک زن در میاد,چطور می تونم زمان خاموش شدن مانیتور رو عقب تر بندازم یا کلا کنسلش کنم؟
Printable View
من وقتی 10 دقیقه به موس دست نمی زنم یا دگمه کیبورد رو نمی زنم صفحه اسکرین سیور ظاهر میشه ولی چند دقیقه بعد از اون هم صفحه مانیتور خاموش میشه و چراغش به حالت چشمک زن در میاد,چطور می تونم زمان خاموش شدن مانیتور رو عقب تر بندازم یا کلا کنسلش کنم؟
تو xp
رو صفحه راست کلیک کن برو به قسمت properties
بعد screen saver
که اونجا میتونی زمان اسکرین سیور رو زیاد کنی که دیرتر بیاد
و بعد power
که میتونی مشخص کنی که مانیتور خاموش بشه مثلا نوشته After 20 minutes.
که میتونی بذاریش روی Never که هیچوق خاموش نشه.
=========================
ایکس پی دم دست نیست وگرنه بهتر توضیح میدادم!
دوستان وقتی ایکس پی بالا میاد و شروع میشه برنامه هایی که نصب کردیم اکثرشون میان و (مثل بابی لون) کنار تاریخ پایین صفحه و رم رو شلوغ میکنن
چطوری میشه اینا رو غیر فعال کرد؟
آخه اومدن وینمپ تو این قسمت و شلوغ کردن رم که فایده ای برام نداره رو چطوری یه کاری کنم که اصلا فعال نشه(وقتی ویندوزه شروع میشه)؟
ممنون
سلامنقل قول:
برو تو Run بنویس msconfig .
در پنجره ای که باز میشه در سربرگ Startup برنامه هایی که نمیخوای بیان بالا تیکشونو بردار .
بعد وقتی صفحه رو OK میکنی یه صفحه کوچولو میاد در اونجا Restart Now رو انتخاب کن .
موفق باشید :40:
سلام.نقل قول:
هر کدوم از این برنامه رو باید در تنظیمات خودشون غیر فعال کنید تا هنگام بالا اومدن ویندوز اجرا نشن. مثلا برای Winamp روی همون آیکونش در Tray کلیک راست کنید و Disable Winamp Agent رو بزنید. در Option هر برنامه معمولا در تب General گزینه ای شبیه Run When Windows Starts یا Run When I Log On To Windows یا ... هست که اگر تیک خورده باشه برنامه اجرا میشه.
در Run بنویسید msconfig در تب Startup نیز می تونید خودتون مواردی رو که برای اجرا هنگام بالا اومدن ویندوز تعیین شدن مدیریت کنید.
موفق باشید.
قربونه دستتنقل قول:
میگم حالا اگه همشونو دی ایبل کنم ، مشکلی که پیش نمیاد؟
مسلا توشون چیزی باشه که برا بالا اومدن ویندوز نیاز باشه و اونو دیس ایبل کنم بعد ویندوزه بالا نیاد
ممنون
سلامنقل قول:
فقط آنتی ویروس و ctfmon رو غیر فعال نکن.
اگر خواستی بسته به نیازت میتونی هر کدوم رو غیر فعال کنی.
سلام
اگه توي system configuration utility توي تب general تيك process system.ini file و process win.ini رو بردارم مشكلي پيش مياد؟
ممنوننقل قول:
سلام
فقط آنتی ویروس و ctfmon رو غیر فعال نکن.
اگر خواستی بسته به نیازت میتونی هر کدوم رو غیر فعال کنی.
موفق باشید
پس اونایی که تو سیستم هستن رو غیر فعال نکردم
سوال کم بود امیر خان:خخخخخنقل قول:
اگه توي system configuration utility توي تب general تيك process system.ini file و process win.ini رو بردارم مشكلي پيش مياد؟
نه اخه ميخوام تيكشون رو بردارم ولي مشكوكم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بردارم؟ يا نه؟نقل قول:
سوال کم بود امیر خان:خخخخخ
سلامنقل قول:
نخیر عزیز مشکلی پیش نمیاد.
این کار رو برای روون اجرا شدن بازیها میکنن.
دوستان دقيقاچه جوري ميشه يه ويندوز ريخت،به شرطي كه بياد روي ويندوز قبلي؟يعني چيزي از ويندوز قبلي پاك نشه!!!
مثل اينكه سرويس پك 2 داشته باشي(مثلا) و بخواي سرويس پك 3 نصب كني!ولي نميخواي همه چيزت پاك بشه!بخواي رو قبلي نصب كني كه درد سر نكشي.....
يه نفر قشنگ تو ضيح بده....ممنون ميشم.
سلامنقل قول:
اگر 2 تا ویندوز XP روی هم نصب کنی فایل های My Document و بقیه ی محتواش قاطی میشن و مشکل برات پیش میاد و سیستم هم کند میشه.با مشکلاتی که SP3 داره مشکلاتت زیادتر هم میشه.
نصب همزمان ویندوز 7 و XP
نصب همزمان ویندوز Vista و XPکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=321912
سوالات و مشکلات مربوط به نصب چندین سیستم عامل در کنار یکدیگرکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=329278
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=247788
من با دايل آپ اوست رو آپديت كردم....ميخوام اون از بين نره! چون وقتي آپديت شد توي چند تا از dll ها از جمله shell32.dll ويروس پيدا كرد و پاكشون كرد! البته فعلا با ويندوز فعلي مشكلي ندارم ولي ميخوام اون dll هارو برگردونم!متاسفانه همين shell32 8مگابايت هستش!
راهي نداره كه فيلهاي رفته رو با cd ويندوز برگردونم؟؟؟
فکر کنم با repair یتونی برگردونی....دقیقا خاطرم نیست ولی میشه.
سلامنقل قول:
فایل هایی رو که به دلیل ویروسی بودن شناخته در بخش Quarantine ذخیره و نگهداری میشن شما برو اون قسمت و فایل Shell32 رو Restore کن.
متاسفانه DLL هارو پاك كرده! الان براي ورود به ويندوز گاهي اوقات اين ارور رو ميده:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
از این استفاده کن مشکلت حل میشه :
بازگرداندن فايلهای معيوب سيستمی :
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1681656&postcount=3
دمت گرم دنبال همين بودم....دستور sfc /scannow رو يادم رفته بود. ممنون.
با سلام
چند روزی است که وقتی در اینترنت گشت گذار میزنم و خارج میشم و میخوام سیستم رو خاموش کنم سیستم ارور میده که برنامه internet explorer یا همان process (پروسه) IEXPLORE.EXE درحال اجراست ،درحالی که من تمام صفحات و برنامه هارو بسته ام.
به نظر شما مشکل از کجاست؟
دوستان چطوری میشه پنجره Welcome ویندوز رو تغییر داد ؟ یعنی بیشتر منظورم اینه که فایلهای گرافیکیش کجاست ؟ رو dll هست یا ... ؟ رجیستر چی ، رجیستر ادیت هم باید بکنیم ؟
سلامنقل قول:
مشکل از ویندوزه که مشکل پیدا کرده
قبل ار خاموش کردن سیستم این فایل رو اجرا کن :
موفق باشید :40:کد:http://rapidshare.com/files/253900043/taskkill.lnk.html
سلامنقل قول:
تقريبا همه ي شما از روشهاي اعمال تغييرات در صفحه خوشامد گويي(Welcome) ويندوزXp بوسيله ي برنامه هاي مختلف آگاهي داريد و حتي دوستان محترم در اين زمينه مقالات و راهنمايي هايي قبلا داشته اند كه با جستجويي ساده مي توانيد پيدا كنيد.
اما چطور اين صفحه رو بدون استفاده از برنامه هاي جانبي(Utility) مي شود تغيير داد؟ چند روش وجود داره كه براي درك بهتر بصورت پرسش و پاسخ مطرح مي كنم.
(سعي شده توضيحات بگونه اي باشد كه يك كاربر مبتدي هم براحتي متوجه شود .)
نكات مهم
سعي كنيد پيش از هرگونه دخالت در رجيستري ، با انتخاب گزينه ي Export از منوي File و Save As type:All Files ، از رجيستري پشتيبان تهيه كنيد. ضمنا در ساختن كليدها در محيط رجيستري ، به كوچكي و بزرگي حروف و فاصله يا عدم فاصله بين آنها كاملا دقت كنيد.
1-چطوري نماي اون صفحه رو كلاسيك و شبيه به ويندوزهايNT و2000 كنم؟
دو راه داريد: با استفاده از رجيستري و بدون استفاده از اون.
راه اول
بسيار ساده هست. اين مسير رو دنبال كنيد:
Control Panel>User Accounts>Change the way users log on or log off
حالا تيك عبارتUse the Welcome screen در بالاي صفحه رو برداريد و Apply Options رو كليك كنيد.
(البته با انتخاب حالت كلاسيك ، قابليت تعويض سريع كاربران ممكنست حذف شود)
راه دوم
: ويرايشگر رجيستري را با نوشتن دستور Regedit در محيط Run و زدن Enter ، باز كنيد . مسير زير را پيدا كنيد:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\WindowsNT\Cu rrentVersion\Winlogon
با يكبار كليك بر روي عنوان Winlogon ، در سمت راست كليدهاي مختلفي را خواهيد ديد . حالا اگر كليدي از نوع DWORD و با نام LogonType در آنجا وجود نداشت ، مطابق شكل با انجام كليك راست ، آنرا درست كرده و نام LogonType را بر آن بگذاريد .
اكنون با دوبار كليك بر روي آن ، مطابق شكل پنجره اي باز خواهد شد كه در آن اگر عدد 0 بگذاريد صفحه ي خوشامد گويي بشكل كلاسيك و اگر 1 بگذاريد بصورت معمول ويندوز Xp خواهد بود . بر روي Ok كليك كرده و از محيط رجيستري خارج شويد و سيستم را Restart كنيد تا نتيجه را ببينيد.
2-چطوري در اين صفحه مي توان نوشته اي دلخواه را به نمايش گذاشت؟
به ويرايشگر رجيستري مراجعه و همان مسير قبلي را بيابيد . اين بار در پنجره ي سمت راست دو متغير با نامهاي LegalNoticeCaption و LegalNoticeText را بيابيد و در صورتيكه نيافتيد ، دو متغير از نوع String به همان نامها بسازيد . حال بر روي هر كدام از ايندو متغير دوبار كليك كنيد و متن يا عبارتي را كه مي خواهيد در صفحه ي خوش آمد گويي به نمايش در آيد را بنويسيد. "دقت كنيد كه داخل كادر خاليDtata value هر دو متغير يك چيز بنويسيد".
3-آيا راهي وجود داره كه عكسي رو در اين صفحه به نمايش بگذاريم؟
بله البته!
در رجيستري مسير زير را پيدا كنيد:
HKEY_USERS\.DEFAULT\Control Panel\Desktop
حالا با كليك بر روي Desktop ، محتويات آن در پنجره ي سمت راست نمايان مي شود و بايد كليدي از نوع String و با نام Wallpaper را بيابيد . حالا با دوبار كليك بر روي آن ، در قسمت خالي Value Data بجاي عبارت (None) ، مسير عكسي كه"از نوع BMP بوده و بزرگتر از اندازه ي صفحه نمايش شما نباشد" را بدقت بدهيد.
این لینکی که دادین خرابه !!!نقل قول:
مشکل از ویندوزه که مشکل پیدا کرده
قبل ار خاموش کردن سیستم این فایل رو اجرا کن :
کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اگه در حال دانلود سیستم رو هایبرنات کنیم، دانلود متوقف میشه یا نه؟
چطور میشه متنی رو که می خواستم فارسی تایپ کنم ولی اشتباهی لاتین تایپ شده فارسیش کنم و بالعکس.مثلا به جای سلام اگر نوشتم sghl چطور تبدیلش کنم به سلام بدون اینکه بخوام دوباره تایپش کنم.
تو Hibernate كل سيستم خاموش ميشه و دانلود هم متوقف ميشه ( ارتباط با اينترنت هم قطع ميشه ) .نقل قول:
سلامنقل قول:
خدمت شما :
کد:http://upload.--------.com/6/1247316516.rar
باید در نرم افزار Word از ابزار Replace استفاده کنید به روش زیر :نقل قول:
نوشته رو به ورد انتقال بدید
سپس کلید های ترکیبی Ctrl + H رو بزنید تا پنجره Find & Replace باز بشه.
در قسمت Find What طبق تصویر بنویسید sghl و در قسمت Replace With بنویسید سلام.
در آخر گزینه ی Replace All رو انتخاب کنید .
شما انگار سوال منو اشتباه متوجه شدی من اصلا منظورم این نبود!!نقل قول:
من پرسیدم وقتی یه متنی رو به فارسی می خوام بنویسم ولی کیبوردم لاتین تایپ می کنی چطور تبدیلش به فارسی کنم.نه اینکه خودم بنویسم سلام مثلا نوشتم sghl o,fd خودش تبدیل کنه به سلام خوبی؟
سلام دوستان ببخشید من یک سوال داشتم همانطور که میدونید ایکس پی 64 بیت فقط پک 2 داره حالا اگر من پک 3 که یک فایل جدا برای نصب بروی ایکس پی 32 بیت هستش رو نصب کنم مشکلی پیش نمیاد منظورم روی 64 بیت اونو نصب کنم
سلامنقل قول:
خب عزیز اگه منظور شما اینه که باید با زدن کلید های ترکیبی Alt + Shift سمت راست حالت کیبورد رو تغییر بدید.
نه عزیز مشکلی برای 64 بیت پیش نمیاد چون اون پک روی 32 سوار میشه و آپدیتش میکنهنقل قول:
در کل خللی در عملکردشون وارد نمیکنه.
نقل قول:
ممنون دوست عزیز از راهنمایی تون، ولی مطمئنی مشکل از ویندوز هست. چون من هر بار ویندوز عوض می کنم هنوز این مشکل هست. حتی با ویندوز 7 هم تست کردم. مشکلش حل نشد. :41:
سلامنقل قول:
می توانم بپرسم که کارت گرافیکی چه ربطی به غیر فعال شدن stand by دارد؟
پس باید دنبال اشکال در سخت افزار بگردی.نقل قول:
شاید هاردت مشکل داره
CPU داغ کرده یا فنش خوب کار نمیکنه
و مشکلاتی از این قبیل ...
باید همه رو چک کنی.
بله ربط دارهنقل قول:
اگر درایور کارت گرافیک نصب نباشه Stand By هم ممکن نیست.
نمی دونم چرا xp توی لپ تاپ این جوری شده...
اگه هر پنجره یا نرم افزاری باز باشه و بخوای نرم افزار یا فایل و پنجره ی جدیدی رو با دابل کلیک باز کنی ، پنجره ی جدید رو زیر قبلی باز می کنه...یعنی اون اولیه انگار همیشه always on top هست...
(اگه واضح نبود توضیحات ، با مثال میگم: مثلا" پنجره ی My Computer بازه ، روی جت اودیو دابل کلیک می کنم ، جت رو زیر My Computer میاره... انگار که My Computer در حالت Always On TOP هست...
به احتمال 90 درصد ویروس نیست...چون هم تازه ویندوز رو نصب کردم و هم آنتی ویروسم آپدیته...
سلامنقل قول:
فقط برای جت اودیو این اتفاق میفته یا برای نرم افزار های دیگه
معمولا این مشکل در Player ها بوجود میاد که باید در خود نرم افزار تنظیماتش رو تغییر بدید.
نه عزیز ، اون مثال بود...واسه تمام نرم افزار ها ، پنجره ها ، Set Up ها و... این اتفاق می افته...نقل قول:
مهم تر از همه هم همین ستاپ هاست...چون مثلا" یه بازی می خوای نصب کنی ، پنجره ی کوچک انتخاب زبان میاد ، ولی تو نمی بینیش ، چون زیر پنجره ی اوپن هست...اون وقت فکر می کنی فایلت خرابه!:31:
سلامنقل قول:
مشكل نرم افزاري نميتونه باشه.
احتمالا مشكل از پك ويندوزه .
SP3 نصب كن احتمالا مشكلت حل بشه.
موفق باشيد :40:
سلام. امروز یه ویندوز جدید نصب کردم ولی بعدش به جز درایور اصلی هیچ کدوم از درایو ها رو باز نمی کنه و باید به صورت explore بریم تو درایور ها.
سلام.نقل قول:
ویروس ویروس ویروس !!!
سلام.
این فایل رو دانلود کرده و اجرا نمایید.
کد:http://mahdi7610.parsaspace.com/autorun.rar
بعد از تمام شدن کار برنامه، در این حالت کلید های ترکیبی CTRL + ALT + DELETE را بزنید تا پنجره task manager باز بشه و بعد از باز شدن تسک منیجر به تب shut down برید و گزینه log off را انتخاب کنید بعد از لاگ اف شدن وارد سیتسم شوید.
در ضمن، بهتره که سیستم تون رو با یه آنتی ویروس خوب و آپدیت شده اسکن کنید.
موفق باشید :11: