نقل قول:دوستان موقع ورود به بازی گزینه Partner Reaction یا یه همچین چیزهایی رو Yes بزنید این اتفاق میفته و حتی جای زخم ناشی از گلوله رو هم نشون میده ، ولی همونطور که گفتید خون کم نمیکنه .نقل قول:
Printable View
نقل قول:دوستان موقع ورود به بازی گزینه Partner Reaction یا یه همچین چیزهایی رو Yes بزنید این اتفاق میفته و حتی جای زخم ناشی از گلوله رو هم نشون میده ، ولی همونطور که گفتید خون کم نمیکنه .نقل قول:
آقا من چند تا مرحله بازی کردم اصلا حال نکردم:41:.....wolfenstein خیلی بهتر بود.
دوستان کسی میتونه کمک کنه مرحله 5 بازی میگه c314 نیست کسی داره خیلی جای حساسی رسیدم
سلام به همه دوستان
من تمام فایلهای c10 , c12 ,c13 ,...... را دانلود کردم و تا مرحله 5-2 پیش رفتم ولی بعد از اینکه وارد در میخوام بشم میپره بیرون و این دفعه دیگه نمیگه فایل کمه پیغام میده :
"
RE5DX9.EXE Fatal application exit
inflate:invalid block type: -3
"
چیکار باید بکنم؟آیا مشکل از directx هستش؟
برای منم همین جا میاد بیرون ولی میگه 314 cمیخامنقل قول:
نقل قول:نقل قول:به جای این کارها برید نسخه 2 دیسک پردیس کامپیوتر که سالمه رو بگیرید.نقل قول:
دوست من منم همین مشکل رو داشتم میتونید patch جدید رو که 1DvD هست تهیه کنید بعد با اون patch یه بار Repair کنید و فایل ها رو هم دوباره نصب کنید مشکل حل میشه و ودیگه مشکلی نخواهید داشت من بالاخره تمومش کردم!نقل قول:
کسی نیست فایل 314 بزاره خواهش میکنم
نقل قول:دوستان اگر مشکل از Directx هست به لینک زیر مراجعه کنید :نقل قول:
اما تو یه فروم انگلیسی نوشته بودن با نصب مجدد بازی مشکل حل شده .کد:http://www.softwarepatch.com/windows/directx.html
در صورتی که بخواهید این بازی رو بخرید ، پیشنهاد می کنم از P30world بخرید و خیال خودتون رو از هر نوع مشکلی راحت کنید :11:
میشه این فایل 314 بزارین شاید مشکل من حل شد کسی اینجا کمک نمکنه
دوست عزیز اسم و پسوند کامل فایل رو شما بگو ، شاید من بتونم کمک کنم:10:نقل قول:
دوست من C314.arc اگه کمک کنی خیلی ممنونتمنقل قول:
این بازی چند مرحله داره؟
موتور سواري و تكچرخ زامبيها يك طرف
حالا ميبينم يه عده اي هستند كه وقتي ميزنم ميفته زمين تايتان ميزنه
چقدر خنديدم ...
این بازی 6 چپتر (chapter) داره که هر chapter به چند قسمت تقسیم میشه
مثلا chapter 3-2 یا chapter 6-3 که آخرین مرحله است
در کل بازی تقریبا کوتاهه
راست میگی .نقل قول:
کنترل و زاویه دوربین خیلی اعصاب خردکن هست تاه یه ذره هم ترس و هیجان توش نیست فقط باید بکشی ، اسمش رو میزاشتن زامبی کش بهتر بود .
حداقل همون 4 رو بازسازی میکردند فقط گرافیکش رو بالا میبردند . آخه گرافیکم نداره از اون تعریف کنم .
هیچیش جذاب نیست .
فقط میخوام زودتر به آخرش برسم .
خیلی بازیه چیریه . تووووف تو روح سازنده هاش و اون کپ کام مسخره .
فقط میخواست 4.500 من هدر بره . یه پاپاسی هم نمی ارزه .
دوست من ، خوشحال میشم بتونم کمک کنم ، ولی کلا چنین فایلی نه رو نت و نه تو پوشه های بازی وجود داره . اما فایلی به اسم s314.arc هست که 75 مگی هستنقل قول:
راستش یه سرچ 1 ساعته هم در مورد نسخه های بازی انجام دادم ، مثل اینکه بازی هایی که 3 DVD هستن کلا باید بیخیالشون شد . باز هم پیشنهاد من خرید از P30World هست چون خودم دارم استفاده می کنم و مشکلی ندارم :11:
اگه بتونی فایل اپ کنی که ممنونم ولی اگه نمیتونی لینک بده اگه اونم نیست خیلی ممنوننقل قول:
این نظر شماست و به نظر من بازی خوبی بودنقل قول:
راست میگی .
خیلی بازیه چیریه . تووووف تو روح سازنده هاش و اون کپ کام مسخره .
فقط میخواست 4.500 من هدر بره . یه پاپاسی هم نمی ارزه .
در ضمن کسی شما رو مجبور نکرده بود که بازی رو خریداری کنین
بیشتر دوستان از بازی راضی بودن...
من که به شخصه از بازی ناراضی ام. فقط شروع محشر re 4 رو با شروع کلیشه ای، تکراری و بیمزه ی re 5 مقایسه کنید. کل بازی هم تقریبا همین طور بود. داستانش چالش خاصی برای گیمر ایجاد نمی کرد. شخصیت پردازی خیلی کم عمق و سطحی بود. یادمه تو re4 یک چاپتر کامل با اون آدم کوتوله و دو تا عزرائیل! بغل دستش دست و پنجه نرم کردم. یا اون یارو که قد بلندی داشت و ریشش شبیه بن لادن! بود، چقدر ما به هم برخورد داشتیم قبل از نبرد نهایی. به نظرم اگه این بازی رو کسی انجام نده، چیزی رو از دست نداده. داستانش رو می تونه از اینترنت بگیره بخونه، البته اگه حوصله ی این داستانو داشته باشه.
بايد چطوري بازي رو تموم كنيم تا قسمت هاي اضافي بازي باز بشه؟ من بازي رو تموم كردم ولي باز نشدن.
save 100% unlock بازي هم دانلود كردم ولي كجا بايد بريزم ؟
چند روزی هست تموم کردم اول با دوآل شاک2 بازی میکردم
بعد که ماوس و کیبورد رو امتحان کردم دیدم عجب!!! به جای خط لیزر اسلحه یه نشانه مسخره هست هر کار کردم هم نمی شد خط لیزر رو با ماوس و کیبورد اورد خیلی عجیب بود
سلام .
من بازی رو تمام کردم و با نظر دوستانی که این بازی بهشون حال نداده کاملا موافقم .
بازی اصلا جالب نبود .
اي بابا همش همين؟نقل قول:
پس من بيشتر از نصفشو رفته ام
تازه فكر ميكردم نهايت 20 درصد رفته ام
راستي من با نرمال بازي ميكنم ولي تا حالا سختي خاصي نديده ام
براي كساني كه بار اول ميخواهند بازي كنند هارد را پيشنهاد ميكنم
شما 4500 دادين مفت دستتون رسيدهنقل قول:
اگه ايران نبودين بايد ده ها برابر اينو ميپرداختين
پس هر چقدر هم بد باشه واسه ما كه كم هزينه ميكنيم بايد راضي باشيم ازش
منم با بقيه دوستان تا حدودي موافقم
جذابيت و تازگي زيادي نداره
اونطور كه همه انتظارشو داشتند نبود
ولي كپكام خوب كار ميكنه و در كل اويل 5 هم بازي خوبي هستش
اویل 5 بازی خوبیه ولی گند زده به نام اویل البته اویل 4 این کارو شروع کرد ولی اویل 5 اصلاً قابل مقایسه با 4 نیستنقل قول:
کلاً وقتی شینجی میکامی از تیم بیرون رفت من گفتم دیگه باید فاتحه اویل رو خوند دیگه به قول خارجی ها Perfect نیست
تو اویل 4 از اون دکمه زدن های ناگهانیش متنفر بودم زرتی می مرد :2:
ای بابا ما هم هر بازی رو میخوایم بگیریم نظرها رو که می خونیم منصرف میشیم . چرا این بازی های جدید اینطوری هستند ؟ فکر کنم دیگه موضوع و فیلم نامه کم اوردن .!
به نظر من بازی اینطوری که دوستان میگن بد نیست....بازی از اون تم ترسناک خودش خارج شده و بیشتر اکشن شده
ا=ولی ارزش یک بار تمام کردن بازی رو داره
من که دارم برای بار دوم بازی رو ادامه میدم و این بار روی درجه سختی hard
دوستان کسی این فایل c314نداره بزاره اخه من یبار خریدم زور داره باز پول بدم
دوستان لطفا كمكم كنيد.
وقتي بازي رو اجرا ميكنم پيام خطا ميده.
error06:unsupported pixel shader version detected.2.0
به نظر شما راه حلي هست؟
من زياد نميتونم كارت گرافيكمو ارتقا بدم.اگه ترفندي هست كه بشه بازي رو اجرا كرد بگيد و اگه نميشه بگيد هزينه يك كارت گرافيك چقدره تا بخرم؟
سيستم من:
سي پي يو پنتيوم 4 3.1g
كارت گرافيك ati radeon 9550 256m
رم 512 مگابايت
كه من حداقل سيستم پيشنهادي رو دارم.
كمكم كنيد.
راه حلي هم اگه باشه كه نيست به نظر من ارزششو ندارهنقل قول:
چون زيبايي اين بازي تو گرافيكشه و با گرافيك پايين اگه اجرا بشه ارزشي نداره
بعدم شما ديگه بايد يه خونه تكوني تو سيستمت بكني
با رم 512 آفيس 2007 به سختي اجرا ميشه اونوقت شما مي خواي يه بازي گرافيكيه 2009 اجرا كني؟؟؟ كارت گرافيكتم كه هيچ
حداقل كارت گرافيكي كه اين بازيو متوسط اجرا كنه geforce 9500 gt كه قيمتش فكر كنم حدودا 70 تومن باشه
ولي رم و سي پي يوتم پايينه
نقل قول:
اره درسته واقعا حیف که بازی از حالت ترس و وحشت خالی شده و تبدیل شده به
یک اکشن تمام عیار یاد EVIL 3 به خیر:41:
دوستانی که میگن بازی بهشون حال نداده و جالب نبوده 2 دسته هستند :
1. دوستانی که Fan رزیدنت ایول هستند
2. دوستانی که رزیدنت ایول رو از RE4 به بعد شناختند
-----
در مورد گروه اول با شما کاملا موافقم . بعد از 11 سال تعقیب بازی های رزیدنت ایول ، شاید بگم مرگ RE برای طرفدارانش از روزی رقم خورد که RE4 به بازار اومد . بازی ای با سبک متفاوت ، بدون ترس ، غیرمنطقی ( مثلا لیون از بالای برج می پرید یه قطره از خونش هم کم نمیشد ) و سیستم پولی و پوینتی برای خرید اسلحه ، عدم وجود معماهای سنگین و قابل تامل ، دارای داستانی فرعی از ماجرای کلی و غیره و غیره ... که نوید این رو میداد که کاپکوم میخواد تا آخرین سکه از نام رزیدنت ایول پول در بیاره ، حتی اگر به قیمت از دست دادن طرفداران این بازی بشه .
ما که سالها بود با RE1,2,3 و همینطور بازی های زیبایی مثل RE: Outbreak File#1 , 2 خو گرفته بودیم ، با ترس هایش ، تلاش برای زنده ماند هایش ، Boss هایی که تا نمیمردند ما را ول نمی کردند و موسیقی اتاق SafeRoom اش خو گرفته بودیم ، این تغییرات بیگانه بود .
بله ، RE5 هم چیز جدیدی برای ما طرفداران رزیدنت ایول نداشت !
محتوای مخفی: خطر لوث شدن بازی :
اما گروه دومی که از این بازی شاکی هستن . دوستان خداییش یه بازی تو PC مثال بزنید که با این گرافیک فوق العاده اینقدر سریع اجرا بشه ، اینطور زیبا خودش را با سیستم تطابق بده (حنی سیستم های ضعیف ) و اینطور زیبا شما رو حتی بعد از اتمام بازی سرگرم کنه ؟!
کدوم بازی پارتنر شما اینقدر باهشو هست ؟!
تو کدوم بازی شما می تونید با پارتنرتون اینقدر عالی ارتباط برقرار کنید ؟!
تو کدوم بازی 24 حالت برای هر دمو با لباس های مختلف طراحی شده ؟!
اگر واقعا بازی ای فراتر از این بازی رو تو چندسال اخیر و البته تو همین ژانر سراغ د ارید ( به غیر از COD ) اینجا معرفی کنید تا ما هم بازی کنیم . باور کنید حدود یکسال هست که بازی میخرم و نصب می کنم و میندازم یه گوشه !
در کل فکر می کنم RE5 حالا حالاها بتونه خیلی ها رو مشغول کنه ! و البته خیلی ها رو هم نه . در کل سلیقه ای هست ، ولی قبول کنید زیبا هست و زحمات سازندگانش شایسته تقدیره :11:
اینجارو بسیار بسیار خوب اومدی...نقل قول:
موسیقی اتاق SafeRoom اش خو گرفته بودیم ، این تغییرات بیگانه بود .
ولی واقعا اگر این بازی رو به عنوان یک بازی اکشن محسوب کنیم بسیار بسیار بازی جالبی هست و میتونه خیلی هم
طرفدار داشته باشه..
x-fashist جان منم باشما كاملا موافقم بچه ها يه مقدار در حق اويل دارن كم لطفي مي كنن. من كه با سه تاي اول زندگي كردم به نظرم اين زيادم بد نيست تازه خيلي هم خوبه. شايد دوستان انتظار همون بازي قدي مي رو دارن اما اگر به چشم يه باز ياكشن سوم شخص بهش نگاه كنيم خيل بازي عاليه. چه از لحاظ گرافيك و چه از لحاظ گيم پلي. تازه ما ديگه قرار نيست از بازي بترسيم. اون موقع پاي اويل 3 من كوچيك بودم اما حالابا وجود 24 سال سن چطوري بايد بترسم. ؟نقل قول:
اونجایی که تو پالیشگاه مانندیهست و دو تا اره برقی بهت حمله میکنن چکار باید بکنی ؟
همونجا که به یک چیزی اویزون میشی و از این ور به اونور میری
هر چی تیرشون میزنم نمی میرن
منو نمیتونن بکشن ولی همش شیوا را میکشن
چجوری میتونم کاری کنم شیوا اسلحه اش را عوض کنه قوی تر برداره؟
چجوری لباساشون عوض میشه؟
یه شاتگان بردار همونی که دشمنا رو پرت میکنه و یه با اون ارهه رو بکش میتونی برای کم مصرف کردن گلوله به پاهاش شلیک کنی و بعد بری یه مشت نسارش کنینقل قول:
وقتی که شوا بگی حمله کنه قوی ترین اسله اش رو انتخاب میکنه برای این کار از کیبورد جهت بالا رو یه بار بزن
بعد از یک بار تموم کردن لباسهای جدید بهت میده که فکر کنم باید بخری
من یا شاتگان هر چی میزنمش نمی میرهنقل قول:
این دکمه بالا را متوجه نشدم
چجوری باید بهش بگم حمله کنه
یکم توضیح بده
من راستش از اویل 4 بیشتر از اویل 3 خوشم اومده بود. البته هنوز اویل 5 رو بازی نکردم که در موردش نظر بدم!!
عزیزم رو کیبردتون چهار کلید هست که چهار جهت رو نشون میده شما اونی رو که جهت بالا رو نشون میده یه بار بزن اون وقت کریس میگه go go و شوا اعصابش به هم میریزه و لت و پارشون میکنهنقل قول: