داداش دارم می بینم!!نقل قول:
هیچی ...
قبل از اینکه رئال بیاد توی زمین بارسایی ها براشون وایستادن و دست زدن و اون ها رو تشویق کردن ....
منتها می گم دلیل خاصی داره؟؟
بابا بارسا و رئال که عین کاردو پنیرن!!بعد بیان واسه هم دست بزن!!عجیبه ها!!
داداش دارم می بینم!!نقل قول:
هیچی ...
قبل از اینکه رئال بیاد توی زمین بارسایی ها براشون وایستادن و دست زدن و اون ها رو تشویق کردن ....
منتها می گم دلیل خاصی داره؟؟
بابا بارسا و رئال که عین کاردو پنیرن!!بعد بیان واسه هم دست بزن!!عجیبه ها!!
این یه رسم تو لا لیگاست ! :27:نقل قول:
تیمی که قهرمان شده در بازی بعد تیم مقابل تشویقش می کنه ! :27:
خدا پدر مادر کسی که این رسم رو دراورده نگه داره ! :21:
من دانلود كردم! نميدونم جريان چيه ولي، اصلا شبي اون عكسا نبود! اصلا از سكو خبري نبود! تازه نشون نداد كه اون پارچه رو به رائول دادن!نقل قول:
اول نشون داد كه تك تك بازيكن ها از جايگاه ويژه ردميشدن و دست ميدادن (جام هم اونجا بود ) آخرين نفر رائول بود كه جام رو ازاونجا برداشت و آورد تو چمن با بقيه بقل كردن جام و دورزمين چرخيدن! حدود 20 دقيقه بود زمان فيلم
وای پسر....
من این عکسرو همین الان دیدم...
واقعا اخر تحقیره..!!!
بارسلونا برای رئال کف بزنه..!!
دمشون گرم..!!!
سلام به رئالی های گل...
میبینم که همچنان تاپیک داغه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان مرسی بابت خبرها و مصاحبه ها و همچنین ویدئوها...
بچه ها دمتون گرم هم برای عکسای قشنگتون هم اخبارهای جدید
از نقل و انتقالات بیشتر خبر بزارید کیا میمونن کیا میرن. ممنون
خوب دیگه تنها اینجا ما بوقیم باشه داداش اشکال نداره شوخی کردم دست درد نکنه چارلی خودت میدونی که واقعآ اینجا بچها قدر شناسن بابت همه تلاشهایت تشکر میکنم ..........
خوب دوستان میبینم که خبرای خوبی دارین ولی من یه خبر دست اول دست اول براتون دارم:
اولین خرید رئال مادرید انجام شد!!!......
بله رئال با خرید گارای مدافع ارژانتینی راسینگ سعی در تقویت خط دفاعی کرد این بازیکن در ازای 10 میلیون یورو به رئال پیوست البت این در حالی هست که بارسا17 میلیون رو به اون پیشهاد کرده بود ...
خوش اومدی گارای....
سلام به همه دوستان......
چند نکته:
اول به کسرا جان که باید بگم که من گفتم نمیدونم کدوم قسمت قهرمانیه...........
دوم به وحید که خیلی با امضات حال کردم.....منظورم همون امتحان و ایناست.....:27::27:
سوم به مدیر تیم.....فیشر عزیز ما چاکرتم هستیم........اینها انجام وظیفست.....
و در آخر به احمد گل.....دوست عزیز منکه این فیلم رو براتون گزاشتم......گرچه خودم ندیدم ولی دیدی که کسرا گفت 20 دقیقه هستش!!!!......اینو دانلود کن ببین خوشت میاد یا نه......منم اگر تونستم دانلودش میکنم تا ببینم کجای قهرمانیه.....تا اگر چیزه مهمی مونده بود اونوقت یه فکری بکنیم........در ضمن دیگه صحبت از پرداخت هزینه و اینجور چیزا نکن......مشکل چیزای دیگه ای هستن.....
و در آخر اینکه من احتمالا از فردا به مدت نامشخصی آفتابی نمیشم......(اینم بگم احمد جان که هر وقت برگشتم بیشتر با هم راجع به این موضوع صحبت می کنیم)
پس فعلا خداحافظ...
ایول گارای جان خوش اومدی. آقا راموس موندنیه دیگه؟؟
:27: آخره تحقیره ! 17 میلیون پیشنهاد دادن نرفته, البته هر ادم عاقلی با 100 میلیون هم بارسلونا نمی ره ! :21:نقل قول:
...ايول....خداييش آدم خوشش مياد ميبينه شعور بازيكناي دنيا رو به افزايشه....!هيچي ديگه...هم به مناسبت اين خريد جديد...هم به خاطر فردا كه روز بسيار بسيار محترم و دوست داشتنيه واسه من( و ايشالا واسه شماها!) همتون امشب شام مهمون من....!d:...تكليف اين كاناوارو چي شد بچّهها؟
این گارای همون که فصل پیش (فصل کاپلو ) 2 گل به رئال زد و رئال از ریسینگ باخت ...
خودمونیم ولی دیشب بد جور باختیم هااااا .....
اون بازی الکی بوده ....
*--
خواهش می کنم چارلیز جون:دی
*--
راستی شنیدم دوباره گارای برگشته به رایسینگ به طور قرضی. ...
فيشر جان نشد جايه ديگه بگم، اما اگه امكانش هست، به من يه pm بده، ايديم هم كه همون نام كاربريم هست تو p30worldنقل قول:
من نمیدونستم رئال اینقدر طرفدار داره.....
قربون همتون..!
راستی این بازی دوستانه با النصر مگه رئال چیکار کرده..؟!!
نکنه باخته..؟!!!
شوخی میکنید..؟!!!!
بابت عکس و فیلم ها ممنونم و همینطور مصاحبه ها.....
ُسلام به همگی دوستان :
خوب اول اینو بگم ها الان یادم اومد چارلی جان مسئله رو گرفتم ایول و ینکه اینو بگم خدمت همه بچهای گل که دیشب با نتیجه4-1 باختیم که به درک مهم نیس خوب اینو بگم که نه وحید جان کالدرون جوون خواسته با این کارا راسینگیا رو خرش کنه..........
بچها باز هم سلام:
نه یه وقت فکر نکنید الان از خونه یه عده از دوستان دارم وصل میشم و چون اونا ماه واره دارند رفتم ولی قربون شبکه 3 خودمون گرچه جشن رو کامل نشون داد ولی واقعآ فردوسی پور جالب گزارشگری میکنه ..........
خوب من امسال رو شانس بودم از یه طرف رئال عزیز قهرمان شد و از یه طرف منچستر هم در لیگ و هم در قهرمانان قهرمان شد و هم اینتر که یه ذره هنوز دوسش دارم اونم به خاطر خاویر زانتی و ابرام قهرمان شد از این بیشتر میشه خوشبخت بود؟؟؟؟؟؟
ایشالا سال بعد رئال اول میشه هم در لیگ و هم در لیگ قهرمانان و هم در جام حذفی و هم در جام باشگاهای جهان و دیگه اونوقته که من .......هیچی دیگه میمیرم تموم....................
زنده باد رئال ....زنده باد منچستر ..........زنده باد اینتر .......
معمولا تیمهای بزرگ میان با عربا بازی می کنن و می بازن !!!نقل قول:
خوب پولو بچسب. رئال 4 تا به بارسلونا زده بیاد 4 تا از تیم شنگول آباد اولیا بخوره ؟!
رونالدو میاد یا نه؟
به به بلاستر جان چطوری عزیز خوبی یا نه؟
نه رونالدو رو خط بزن ایشون موندنی شدن تو من یونایتد و فعلا کاکا رو بچسب که شاید بیاد......
بعید میدونم..!!!
تازه با منچستر قهرمان شده..!
تازه داره بهش خوش میگذره..!!!
وای ...
اگه پنالتی تری گل میشد..!!!
90% رونالدو میومد رئال..!!!
منم فکر می کنم داره بازارگرمی می کنه تا منچستر حقوقشو زیاد کنه !
ولی چه گریه ای می کرد وقتی قهرمان شدند...خیلی حال کردم با کارش...!
.
.
.
چرا بچّه های تیم این جوری می کنن؟!....نیستلروی می ره میلان یا می مونه؟ دیارا می ره یا نه؟ ویا میاد یا نه؟ دروگبا میاد یا نه؟............................................ .................................................. ....یا نه؟!!!
بي سابقه ترين پيشنهاد در تاريخ فوتبال
به نقل از رويترز، كريستيانو رونالدو از سوي باشگاه رئال مادريد مبلغ 90 ميليون يورو پيشنهاد دريافت كرده و در هفته معادل 150 هزار يورو حقوق دريافت مي كند. اين بي سابقه ترين پيشنهاد مالي در تاريخ فوتبال جهان است چرا كه رئال جدا از اين ارقام، منزل مسكوني، اتومبيل ويژه، پرواز اختصاصي در تعطيلات و امتياز خريد سهام دو هتل بزرگ وابسته به اين باشگاه را نيز براي رونالدو در نظر گرفته است كه منچستر يونايتد هرگز نمي تواند در اين موارد با مادريد رقابت كند. رونالدو در مورد پاسخگويي به اين درخواست رسمي فقط تا 7 ماه ژوئن فرصت دارد و كالدرون مدير عامل رئال مادريد در خواست رونالدو براي پاسخ گويي پس از يورو 2008 را قبول نكرده است.
البته توجه کنید که این پول علاوه بر پولی هست که به منپستر می دهد تا قرار داد فسخ شه ....
عجب پیشنهادی بود. من که واقعا کپ کرده بودم. اووووووووووووووف
فکر کنم از بکهام هم مایه دار تر بشه این رونالدو
نه وحید جان 150 تا نیس ولی اینو مطمئن هستم که 600 هزار دلاره حالا فک کنم یه 500 یورویی بشه که خووووووووووووفه به خدا اینو اخبار ساعت 7 گفت...
سلام..
این رو من کپی کردم..
نمی دونم...
اره همین الان اخبار ساعت 10 شبکه سه باز هم تکرارش کرد:
پیشنهاد رئال:
خود انتقال 90 میلیون یورو
و هفته ای 600 هزار دلار ..........
برای کریستیانو رونالدو که به احتمال بسیار زیاد بهترین بازیکن اروپا و جهان خواهد بود......
فهمیدم ..
ما 90 میلیون رو به خود کریس رونالدو می دیم.... ولی اون باید 90 میلیون رو به منچستر برای فسخ قرار دادش بده ....
این که شد همون فلورنتینو پرز ؟! بازیکن واسه پول که نباید بیاد یه تیم.
فقط رونالدو خوبه اما این میشه آغاز همون کارای پرز, اولش خوبه اما یکی دو فصل بعد بد میشه !
یعنی هیچی واسه خودش نمیمونه؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
فکر نکنم همشو بده به تیم ها...
اکه بیاد خیلی خوووووف میشه.
آخ اگه این بیاد رئال...بدون شک جام باشگاه ها مال خود ماست....
...هرچند...اگه نیاد بازم مال ماست...!
امّا اگه باشه بهتره دیگه....!
کريستيانو رونالدو و توافقش با رئال مادريد
کريستيانو رونالدو گلزن پرتغالي تيم فوتبال منچستر يونايتد انگليس روز جمعه با تکذيب اخبار مربوط به توافقش با رئال مادريد اسپانيا براي پيوستن به اين تيم اعلام کرد تا دو هفته ديگر اينده ام را مشخص مي کنم.
به گزارش خبرگزاري المان از ليسبون ، کريستيانو رونالدو بيست و سه ساله پس از ورود به ليسبون براي حضور در اردوي تيم ملي کشورش گفت " تا اين لحظه هيچ ارتباطي با رئال مادريد نداشته ام."
وي افزود " من تا سال دو هزار و دوازده به منچستر يونايتد متعهد هستم و درباره اينده ام دو هفته ديگر تصميم خواهم گرفت."
رونالدو با اين اظهارات خود به صورت قاطع اخبار منتشر شده در رسانه هاي اسپانيا را که ادعا کرده بودند رونالدو با رئال مادريد به توافق رسيده است تکذيب کرد.
رونالدو افزود " در حال حاضر قصد دارم با اسودگي خيال تمرين کنم تا از امادگي خوبي براي بازي در تيم ملي پرتغال برخوردار باشم و پس از ان براي اينده فوتبالم تصميم گيري کنم."
چه لوس....!....از خداش باشه که بیاد رئال....!...اصلاً می دونی چیه....ناز الکی نمی کشیم...نمیاد نیاد!خودمون میریم تو زمین!
بهتره بجای این همه پول که چند بازیکن طراز اول جوون بگیریم و اگه این اقای رئیس خیلی دلش رونالدو میخواد بره کارسما رو بگیره که اگه بیش از رونالدو تکنیکی نباشه کم هم نیس...
راستی اینو میدونستید که با نصف این پول کاکا به سرعت نور در رئال خواهد بود........
آره به خدا کاکا بنظر من خیلی بهتره
راستی بچه ها زیدان گفته بود حاضرم دوباره بیام رئال چی شد؟
من نمیدونم برا چی اینقد ناز این جغلرو میکشن.
به من ربطی نداره ولی دوست ندارم بیفتین تو چاه
این پسر دوتا خطا بهش بزنن 'i گیج بنفش میگیره اعصابش خورد میشه خراب میکنه!!
10000% موافقم. بازیکنی که با این همه شرایط بخواد بیاد بعدا خیلی واسه تیم دردسر میشه. بازیکن باید بخاطر تیمنقل قول:
بیاد نه حقوق !!
فکر می کنم کالدرون زیر فشاره که یه بازیکن دهن پرکن بخره واسه همین انقدر نازه رونالدو رو میکشه, کاکا از این
بهتر نباشه بدتر هم نیست. حالو روز میلان خوش نیست وگرنه چیزی کم نداره.
رونالدو بیاد خوبه اما نه با این همه عشوه و پول!