اكبرپور:از دقيقه اول به خانوادهام توهين كردند
اكبرپور:از دقيقه اول به خانوادهام توهين كردند
گردنم را هم بزنند، چهرهام را تغيير نميدهم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبرگزاري فوتبال ايران- سياوش اكبرپور بيشتر از آنكه از باخت تيمش مقابل پگاه گيلان ناراحت باشد، از برخورد تماشاگران اين تيم به شدت عصباني است. او معتقد است كه به دليل فحاشي تماشاگران حريف، بازيهاي پگاه بايد بدون حضور تماشاگر برگزار شود.
اكبرپور در گفتوگو با خبرگزاري فوتبال ايران با اشاره به اين موضوع ميگويد: «براي مديرعامل باشگاه و همچنين سرمربي پگاه متأسفم كه جلوي توهينهاي تماشاگران را نگرفتند و فكر ميكنم آنها خيلي خوشحال بودند كه طرفدارانشان به ما ناسزا ميگفتند. از دقيقه اول تمامي طرفداران پگاه به خانواده من، امير قلعهنويي و بعضي از بازيكنان استقلال ناسزا گفتند و هيچكس نميداند كه ما در آن لحظه چه احساسي داشتيم.»
مهاجم استقلال ادامه ميدهد: «اين همه مشكل در فوتبال ما وجود دارد و تمامي تيمها هميشه در رشت و انزلي ناسزا ميشنوند اما آقايان به فكر تهيه منشور اخلاقي هستند و به خودشان اجازه ميدهند كه در مورد چهره بازيكنان نظر بدهند. از قول من نوشتهاند كه تابع دستورات سازمان ليگ هستم و آرايش صورتم را عوض ميكنم ولي هيچ وقت چنين حرفي نزدم و حتي اگر گردنم را هم بزنند چنين كاري را انجام نخواهم داد. آقايان بهتر است فضاي فرهنگي استاديومها را درست كنند كه اينقدر راحت به خانواده بازيكنان توهين نشود.»
اكبرپور در مورد باخت استقلال مقابل پگاه ميگويد: «ما موقعيتهاي زيادي را داشتيم ولي اين قانون فوتبال است كه اگر گل نزني خيلي راحت گل ميخوري ودر نهايت اين اتفاق براي استقلال افتاد. البته هنوز هفتههاي ابتدايي ليگ است و خوشحالم كه در بازي دوم باختيم، مطمئن باشيد كه با شكست سپاهان اين باخت تلخ را فراموش خواهيم كرد.»
صادقي:از آمدن به مس كرمان پشيمان نيستم
صادقي:از آمدن به مس كرمان پشيمان نيستم
باخت استقلال روحيهام را تضعيف ميكند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبرگزاري فوتبال ايران – اميرحسين صادقي مدافع فصل گذشته استقلال كه با يك قرارداد مناسب به مس كرمان پيوسته است از حضور در اين تيم رضايت كامل دارد و ميگويد: «در مس خيلي آرامش دارم و اين از همه چيز مهمتر است.»
صادقي در گفتوگو با خبرگزاري فوتبال ايران با بيان اين مطلب تأكيد ميكند: «بازي كردن در تيمهاي استقلال و پرسپوليس بيش از حد جذاب است و تمامي بازيكنان اين تيم هميشه مورد توجه روزنامهها و تلويزيون قرار دارند ولي من از آمدن به مس كرمان پيشمان نيستم و اينجا همه چيز برايم خوب پيش ميرود البته دوست نداشتم از استقلال جدا شوم ولي يك سري از مسائل باعث شد كه خيلي راحت آقايان از من عبور كنند.»
صادقي ادامه ميدهد: «مسئولان استقلال در مورد جدايي من مدام مسائل مالي را مطرح ميكنند و حرف از اختلاف 20 ميليوني ميزنند. من آنقدر كوچك فكر نميكردم كه به خاطر 20 ميليون استقلال را ترك كنم و خودشان ميدانند كه چه دلايلي باعث جداييام شد. البته فعلاً هيچ حرفي براي گفتن ندارم و فقط به مس كرمان فكر ميكنم.»
مدافع فصل گذشته استقلال در خصوص شكست اين تيم مقابل پگاه گيلان ميگويد: «اصلاً دوست ندارم شكست استقلال را ببينم چون روحيهام ضعيف ميشود و اميدوارم كه اين تيم هفته آينده نتايج خوبي بگيرد. در بازي با پگاه هم استقلال خوب بازي كرد ولي معتقدم غيبت وحيد طالبلو و حسين كاظمي در نهايت به اين تيم ضربه زد.»
صادقي در خصوص برد پرگل تيمش مقابل استقلال اهواز ميگويد: «در اين ديدار خيلي خوب بازي كرديم ولي فكر ميكنم استقلال اهواز به دليل مشكلات مديريتي و فني بسيار ضعيف بود. اين برد روحيه بازيكنان ما را چند برابر كرد و مطمئناً مس كرمان در بازيهاي آينده حرفهاي زيادي براي گفتن خواهد داشت.»
مديرعامل و اعضاي هيات مديره استقلال با وزير ارتباطات ديدار كردند
مديرعامل و اعضاي هيات مديره استقلال با وزير ارتباطات ديدار كردند
مديرعامل و اعضاي هيات مديرهي باشگاه استقلال تهران با وزير ارتباطات و فناوري ديدار كردند.
علي فتح الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال تهران و اعضاي هيات مديره اين باشگاه صبح امروز با "محمد سليماني" وزير ارتباطات و فناوري ديدار كردند تا راه كارهاي استفاده از تكنولوژي پخش مسابقات و رويدادهاي اين باشگاه بر روي تلفن هاي همراه را بررسي كنند.
در اين نشست سليماني با استقبال از اقدام باشگاه استقلال و ورود اين فناوري به كشور به متخصصين وزارت ارتباطات و فناوري دستور داد تا آخرين راه كارهاي موجود براي استفاده اين تكنولوژي را فراهم كرده و مقدمات پخش مسابقات و رويدادهاي ورزشي باشگاه استقلال بر روي تلفن هاي همراه را فراهم آورند.
با ورود اين فناوري و ارائه خدمات از طريق تلفن همراه ضمن قرار گرفتن امكانات مناسب در اختيار هواداران استقلال، باشگاه استقلال نيز ميتواند درآمدزايي كند.
فتح الله زاده مدير عامل باشگاه استقلال نيز بعد از اين نشست ضمن مفيد ارزيابي كردن ديدار با وزير ارتباطات ابراز اميدواري كرد تا اين تكنولوژي هر چه سريعتر دراختيار باشگاه استقلال تهران قرار گيرد.