ماكسيما رو بخواى گازسوز كنى مثل اين مىمونه كه بخواى نوشابه رو با آفتابه بخورى!
◙
Printable View
◙
ماشین که 50 هزار تا بیشتر کار نکردهنقل قول:
ماشین رو بردم نمایندگیش تو توی جاده مخصوص اونا که میگفتن سالمه
احتمالا فردا قول نامش رو میزنیم
مبارکت باشه .
با سلام چگونه میتوانم به داخل داشبورد 206 دسترسی داشته باشم؟
سلام دوستان.شرمنده من کمتر سعادت دیدن شما رو پیدا میکنم.
دوست من که میخوای سیناد بگیری.مبارکت باشه.به قول سهیل جان از پراید قویتره ولی خوبش کم گیر میاد.لوازمش
هم به نسبت پراید خیلی کمتره تو بازار.
یه مشکلی هم داره که قیافش و استیل ماشین نه شاسی بلنده نه کوتاه!!!!عین این میمونه که یه فیل پاشو گزاشته
باشه رو پاترول!!!!
مثال جالبیه!!!نقل قول:
اینم سه تا عکس از تویوتا سولارا.پیارسال گرفتم.مدل 2006.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میتونه یه لامپ خوب برا چراغ جلو 405 پیشنهاد بده؟
پرنور میخوام باشه
90/100
ممنوننقل قول:
مبارکت باشه .
من با قیافش زیاد مشکل ندارمنقل قول:
سلام دوستان.شرمنده من کمتر سعادت دیدن شما رو پیدا میکنم.
دوست من که میخوای سیناد بگیری.مبارکت باشه.به قول سهیل جان از پراید قویتره ولی خوبش کم گیر میاد.لوازمش
هم به نسبت پراید خیلی کمتره تو بازار.
یه مشکلی هم داره که قیافش و استیل ماشین نه شاسی بلنده نه کوتاه!!!!عین این میمونه که یه فیل پاشو گزاشته
باشه رو پاترول!!!!
در ضمن فقط قدرتش از پراید بیشتر نیست
اولا سواری ماشین در حد خیلی بالاییه
به نظر من تنها چیز قابل مقایسه با پراید فقط قیمتشه
فکر کنم شتابش در حد مزدا باشه (البته هنوز کل ننداختم)
ولی خوراک لایی بازیه چون شتابش توی 2 و3 خصوصا توی دور های بالا عالیه
و ماشین هم خلیی خوابیده کف زمین و عرض ماشین هم زیاده جرات بیشتری به ادم دست میده
چون ماشین از صبح دستم بود زیاد نتونستم باهاش گاز بدم ولی کنم 180 190 رو راحت بره
فقط یه مشکل داره اونم بدنشه چون با رانندگی من دست اندازهای خیابونای تهران
و کمکهای خشک سیناد زود به سروصدا بیفته که باید ببری نمایندگیش تا برات اچار کشیش کنن
در ضمن مصرفش هم خیلی خوبه من امروز 130 تا باهاش راه رفتم فکر کنک 10 لیتر کم شده
ولی به حر حال تا الان باهاش حال کردم چون به پولش میارزه
(اصلا قابل مقیسه با پراید نیست فکر کنک از 405 و سمند هم بهتر باشه به غیر از قیافش )
حالا احتمالا از شیرین کاریهام تعریف میکنم چون فکر میکنم سیناد رو کسی نشناسه
در ضمن ممنون از کمکتون ( Nomber1) ( و SOLO_88 ) عزیز
سلام
ميشه عكس يك ماشين رنگ دلفيني را برام بذاريد؟ :5:
ممنون
دوست عزیز .
باز هم تبریک میگم و ان شاءالله که چرخش همیشه بچرخه برات
بله . من عرض کردم / سیناد نه تنها از پراید بلکه به راحتی از 405 و سمند و پارس سر تره . ارتفاع پایین خودرو به همراه عرض بیش از حد محور ها باعث میشه با گذاشتن یه لاستیک 15/205 (البته با رینگ سمند) احتمال چپ نکردن به 85 درصد بریه که این رقم حتی از مرسدس های سدان نیز بیشتره .
تاپ اسپید این خودرو هم از 1.8 های ایران خودرو بیشتره . فقط شتاب از 206 تیپ 5 کم میاره .
در کل ماشین کاملا رو کاریه . حالش رو ببری .
==========
یاد سیناد تیونینگ شده توسط حمید بابایی افتادم !
موتور 2.3 با گیربکس بی ام و 745i !!! و صفحه کیلومتر کوروت 2005 و دیسک های ترمز فراری ! و 2 جفت لنت ترمز برای جلو و "3 جفت لنت ترمز برای عقب !" احتمالآ اون 3 جفت یکیش رو حمید برای روز مبادا که لنت ها تموم شه نگه داشته بود !
از این ماشین عکس نداری
الان چک کردم .نقل قول:
لینک عکس ها عوض شده . چون ارسال پست تقریبا مال 1 سال و نیم پیشه
. ولی خیلی خندیدم !
گرانترين خودرو در ويتنام متعلق به يك زن است!
گرانترين خودروي كشور ويتنام كه يك رولز رويس فانتوم سبز رنگ است در گاراژ يك خانم تاجر آرام گرفت.
خانم دونگ تي ديپ مي داند كه اين اتومبيل در حال حاضر گرانترين خودرو ويتنام است و محافل خبري ويتنام قيمت اين خودرو را در ويتنام حدود 5/1 ميليون دلار تخمين مي زنند.
اين اتومبيل از جمله خودروهاي سفارشي هتل پنين سولا در هنگ كنگ است كه به دست خانم دونگ رسيده است.
جالب است كه به زعم نزديكان اين زن تاجر ثروتمند ، چنين پولي براي خانم دونگ چندان مهم نيست و او در گاراژ ويلاي خود چند اتومبيل گرانقيمت ديگر نيز دارد.
جالب است بدانيد كه خانم دونگ به بي ام و علاقه زيادي دارد و خودروهاي ديگر گاراژ منزل او يك بي ام و 760 ، يك X5 و يك M6 است.
امسال توليد گروه خودرو سازي فولكس واگن از مرز 6 ميليون دستگاه خواهد گذشت!
از ژانويه تا اكتبر امسال گروه خودرو سازي فولكس واگن 5.14 ميليون دستگاه خودرو به مشتريان در سرتاسر دنيا تحويل داده است. اين يك ركورد جديد محسوب مي شود بطوريكه نسبت به زمان مشابه در سال قبل 8.5 درصد افزايش را شاهد بوده ايم.
فقط در ماه اكتبر امسال رقم 528500 دستگاه خودرو تحويل داده شده كه نسبت به زمان مشابه در سال قبل 11.2 درصد رشد داشته است!
دكتر مارتين وينتركورن خاطر نشان كرد طبق محاسبات ما در سال جاري براي اولين بار گروه خودرو سازي فولكس واگن خواهد توانست به ركورد توليد 6 ميليون دستگاه در سال برسد كه اين خود نشان دهنده ي رشد بزرگي در اين كمپاني خواهد بود!
در 10 ماهه اول سال 2007 ٬ فولكس واگن 875 هزار دستگاه خودرو به قاره آسيا صادر كرده كه 758هزار دستگاه آن به كشور چين رفته است! اين رقم نسبت به مدت مشابه در سال قبل 25.7 درصد رشد داشته است!
همچنين فولكس واگن در قاره آميكاي جنوبي با رشد 30.6 درصدي٬ 607هزار دستگاه خودرو به مشتريان تحويل داده كه سهم كشور برزيل از آن 472هزار دستگاه بوده است!
در آمريكاي شمالي نيز 437هزار دستگاه خودرو فروخته شده كه با 3 دهم درصد كاهش روبرو بوده ولي در كشور آمريكا اين رقم 273هزار دستگاه بوده كه رشد 6 دهم درصدي را ثبت نموده است.
[b]تداوم حكايت پيكان
[b]
اخبار منتشر شده در هفته گذشته حكايت از آن دارند كه برخلاف نص صريح توافق بين وزارت صنايع و وزارت نفت و سازمان حفاظت محيط زيست، توليد موتور پيكان همچنان با شمارگان بيش از 100هزار دستگاه در سال ادامه داشته و موتورهاي توليدي بهصورت گسترده در وانتبار پيكان و پژو آردي مورداستفاده قرار ميگيرد.
اين موضوع اگر بدون اطلاع سازمان حفاظت محيط زيست باشد (كه بعيد است) بيانگر نقض توافق از سوي شركت توليدكننده است. (ميدانيم كه اين شركت براي توقف توليد پيكان چه باج سنگيني از وزارت نفت گرفته بود.) و اگر اين شركت مدعي شود منظور از توافق مربوطه، توقف توليد «خودرو پيكان» بوده است و نه لزوماً موتور پيكان، قطعاً بايد گفت كه يك تقلب سخيف صورت گرفته است، زيرا علت تدوين توافق مذكور آلايندگي شديد و راندمان پايين سوخت در موتور پيكان بوده، وگرنه بدنه پيكان كه آزاري براي كسي نداشت.
اما اگر تداوم توليد موتور پيكان با اطلاع و توافق وزارت نفت و سازمان حفاظت محيط زيست باشد، موضوع ميتواند يك خيانت آشكار به منافع عمومي و همچنين نقض صريح اصل پنجاهم قانون اساسي انگاشته شود. البته اينگونه تمكينهاي سازمان محيط زيست در قبال نهادهاي تجاري و عمراني مسبوق به سابقه بوده و متأسفانه رو به تزايد است.
فراموش نكنيم كه صنعت خودرو در ايران بزرگترين فعاليت و صنعت فاقد ارزيابي زيستمحيطي در كشور است.اين صنعت با وجود همه آثار مخرب، زيانبار و حتي مرگزاي خود بدون ارزيابي زيستمحيطي، بدون توجيه واقعي اقتصادي و بدون حداقلي از الزام به پاسخگويي در برابر مصرفكنندگان خود نهتنها همچنان به رشد لگامگسيخته فاقد منطق اقتصادي و زيستمحيطي ادامه ميدهد، بلكه در مورد پيشگفته نشان داده است كه حتي از اين توانايي فرامتني برخوردار است كه توافقات مكتوب و قانوني را با فراغ بال نقض كند.
از اواسط همين هفته با نخستين موج سرماي زمستاني وارونگيهاي پياپي دما در تهران و برخي از شهرهاي بزرگ ديگر آغاز خواهد شد.
هر روز وارونگي دما يعني مرگ خاموش دهها شهروند ديگر. بيش از نيمي از اين مردگان، بهتصريح طرح جامع كاهش آلودگي هواي تهران مقتولان خودروسازان داخلي هستند... و شگفت است كه حكايت ادامه دارد.]
جمشید ممنون
------
solo ( سهیل) جان . انجمن ورزش رو هم برات راه اندازی کردیم ! دیگه چی میخوای ؟"
برو بینم این همه
گفتی انجمن ورزشی چه میکنی . هیچ تاپیکی هم نزدم توش که خودت بچینیش .
سلام هيچ عزيزي نيست عكس يك ماشين دلفيني بذاره؟
مي خوام بدونم ماشين دلفيني چه رنگي هست؟
ممنون
دوستان :10:
با عرض سلام .
الان که دارم این پی ام رو میدم ساعت تقریبا 10 شبه روزه 4 شنبه هست . من الان از گرگان به تهران یه پرواز دارم و روز جمعه از تهران به بانگوک و پس از یک هفته اقامت در بانگوک به سمت برلین پرواز دارم .
اگه در برلین حمید رو هم دیدم که خیلی خوشحال میشم . راستی من برلین قراره در نمایشگاه سوپراسپرت ها شرکت کنم البته اگر که بهش برسم .
امیدوارم از الن که دارم میرم دسترسی به اینترنت داشته باشم و بتونم که اگه سوالی بود راهنمایی کنم
خوبی بدی از ما دیدید حلال کنید
ان شائالله تا 20 آذر برمی گردم .
شب همگی خوش /.:10:
آقا عكس يادت نره!
اميدوارم سفر خوب و خوشى داشته باشى.
التماس دعا! :31:
◙
آقا سهیل خوش بگزره سلام منو حتما به الیور کان برسون
سفرت بخیر اما تو ودوستی خدا را ................. چو ازاین کویر وحشت به سلامتی گزشتی
................................. به شکوفه ها به باران برسان سلام مارا
عزت زیاد:5:
چند وقت پیش واشر سر سیلند ماشینم ( 206 تیپ 2 ) رو عوض کردم ولی از اون موقع شتاب و قدرت ماشین کم شده ، بنظر شما مشکلش چیه ؟
سلام داش سهیل.نقل قول:
راستی گوشی هم با خودت میبری دیگه؟؟؟
رفتی اونجا از طرف من یه فاتحه واسه هیتلر بخون سلام مارو هم به بچه های بنز، بی ام دبلیو، پورشه و آئودی برسون. :11:
سلام.سفر خوبی داشته باشی سهیل جان.نقل قول:
با عرض سلام .
الان که دارم این پی ام رو میدم ساعت تقریبا 10 شبه روزه 4 شنبه هست . من الان از گرگان به تهران یه پرواز دارم و روز جمعه از تهران به بانگوک و پس از یک هفته اقامت در بانگوک به سمت برلین پرواز دارم .
اگه در برلین حمید رو هم دیدم که خیلی خوشحال میشم . راستی من برلین قراره در نمایشگاه سوپراسپرت ها شرکت کنم البته اگر که بهش برسم .
امیدوارم از الن که دارم میرم دسترسی به اینترنت داشته باشم و بتونم که اگه سوالی بود راهنمایی کنم
خوبی بدی از ما دیدید حلال کنید
ان شائالله تا 20 آذر برمی گردم .
شب همگی خوش /.
راستی اینو حتما میدونی که اتوبان های المان محدودیت سرعت نداره,ببینم چیکار میکنی!!!!یه Slr کرایه کن
تا 360 پر کن!!!!
موفق باشی
salam be hameye baro bach se gol !
doostan inja fonte farsi nadare
alan ke daram pm midam dar jazireye streams dar shahre sahelie pattaya hastam,
dostan jaye hame khali e
faghat mikham begam chera inja in hame toyota 2.7 ziade !!!!! kheili kheili kheili ziade !! mesle pride to iran
rasti hamid babaii kojast ? khabare ma ro nagereft ??
farshad . mobile iran inja anten nemide ,. man ye khate telephon kharidam inja
in ham tell no.
0066-861062947
کد:http://forum.-----------.net/imagehosting/647478819acec4.jpg
nemidoonam kodom aksa ha ro select kardam !کد:http://forum.-----------.net/imagehosting/64747888201432.jpg
ama baghiash ziad jaleb nis
baz maro banne mikonan
dostan felan ma berim
4kerim all
ey baba
aghayon
ina lamasaba forume ma ro fil ter kardna
jaye ---- bezarid ( s y s t e m p a n e l) albate bedoone fasele
چند تا سوال در مورد این عکسا که گذاشتی:نقل قول:
1- این پسره که خودت نیستی ها؟؟؟ پسر عمه هست یا پسر عمو؟؟
2- این عکس دومی این خانومه چرا اینقدر چپ چپ نگاه میکنه؟؟؟ مگه آدم ندیده؟؟؟
یه سوال دیگه( البته از بعد فزولی):
-شما که رفتید چند نفرید؟؟
افرین خوشم اومد. هر کسی حرف میزنه مدرک هم باید داشته باشه. اومدی گفتی کجایی عکس هم گذاشتی. مثل بعضا که نیستی مدام چرند بگن هر چی هم بگی عکس ...:46:
سهیل جان موفق باشی
نقل قول:
4kerim amir jan
----
نقل قول:
salam
na farshad khodam hastam baba !
dar morede khanome ! nemidoonam vala 1 vali bade chap chap ngah kardanesh majboor shodim betoorimesh !!!!!!!!!!
alan ham sahih nis aks bezaram azash khite !!!
agha emroo to ye lambo neshestam har kari kardam befahmam modelesh chi bood on ranandeye olaghesh natoonest bege !!! vali sedaye kheili kheili khofi dasht
!
بابا خودت که اینجوری نبودی. تپلتر بودی.. به هر حال...نقل قول:
ایشالا خوش بگذرونی.
راستی مگه این لامبو مدل خاصی بود که تشخیص داده نشد؟؟؟
مترجم داری یا خودت منظور میرسونی؟؟؟
ببخشید بازم فزولی کردم. چی کار کنم خارج نرفته ایم دیگه.:46:
:40::40:
نگاه کنید دفترچه پارس مشخصات موتور رو چه جوری نوشته. دفترچه مشخصات و راهنما یا گمراه کننده؟؟؟؟
salam
farshad in hamon parsi bood ke gofti Ä
kheili jalebe vaghean
ye nokteye jaleb ke zamani ke dar bangok boodam barkhordam in bood ke mashini joz sakhte kore va japan nadidam
aslan pegeout nadidam citroen nadidam
reno va hichi
faghat mashine kore va japan
albate tako tok benz didam ke kheili kheili kam bood vabazi mashin haye nashenakhte
movafagh bashid
:laughing:نقل قول:
احتمالا خود كارخونه موتور رو تيون كرده و سر 4 تا از سيلندرها 3 تا سوپاپ گذاشته!
◙
ایران خودرو دیگه
تازه ادعاش میشه:20:
سهیل جون آره ، این همونه که گفتم.
داش علی و امیر ایراد نگیرید دیگه:11:. ما نباید از حلوا شکری انتظار خربزه داشته باشیم.:46:
هم کلمه ی INJECTION و هم کلمه ی Sequential با غلط املایی نوشته شده!!!نقل قول:
نگاه کنید دفترچه پارس مشخصات موتور رو چه جوری نوشته. دفترچه مشخصات و راهنما یا گمراه کننده؟؟؟؟
توی کاتالوگ به این صورت نوشته:
Sequentiol Ingection
که درستش اینه:
Sequential Injection
خدا انصافشون بده...
واقعا مسخره هستنقل قول:
معلوم نیست این کم÷انی دست کی هست ؟
کی نظارت میکنه >>>>>>>
راس میگن بنزین میخواد آزاد بشه؟
[CENTER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تلاش متخصصین و پژوهشگران واحد تحقیق و توسعه این شرکت، اقتصادی ترین خودرو جهان به عموم هموطنان عزیز عرضه شد/CENTER]
منبعکد:http://www.kishkhodro.com/
یه طرح دادن به مجلس که از ساله دیگه این قضیه کپن بازی تموم شه و تمام بنزین ها رو بدونه یارانه عرضه کنننقل قول:
و هر کی بنزین میخواد باید به نرخ جهانی بنزین بزنه !!!!
امیدوارم تایید نشه ,وگرنه هممون باید با گاری بریم سره کار و بنزین هم تبدیل میشه به یه کالای تجملی که فقط ماله
مایه داراست
یه چیزه دیگه هم شنیدم ,این عجیب تره !!! میگن این دوره دوم سهمیه بندی قراره به سواری ها روزی 6 لیتر بدن و به
تاکسی ها 2 لیتر !!!!! خیلی خوبه دیگه با این وضع تاکسی هم تبدیل میشه به یه کالای تجملی که............:19:
نقل قول:
بنزین تو مناطق ازاد ازاد شد:31: لیتری 600 تومن.یعنی کیش چابهار و قشم ملت میرن یه کارت دیگه میگرن لیتری 600 میزنن حالشو میبرنن.
تو دوره دوم سهمیه بندی ماشین گاز سوز 2 لیتر
ماشین معمولی همون مقدار سابق
:11: