نقل قول :!نقل قول:
نه رفیق سوال منو نفهمیدی من می خوام تو ردیف اول داده a1*b1 بشه و همین جور تا آخر و بهد در نهایت مجموع کل این ضرب ها رو بده !
اوکی؟
جواب؟
Printable View
نقل قول :!نقل قول:
نه رفیق سوال منو نفهمیدی من می خوام تو ردیف اول داده a1*b1 بشه و همین جور تا آخر و بهد در نهایت مجموع کل این ضرب ها رو بده !
اوکی؟
جواب؟
فایل دانلود نمیشه.نقل قول:
جای دیگه آپلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستمون درست راهنمایی کردندنقل قول:
شما برای دو ردیف ضرب موردنظررادستی تایپ کنید بعد دوتا سلولی که در ان ضربعها را نوشتید راانتخاب ودرگ کنید(باید مربعی که بادایره ابی رنگدرشکل مشخص کردم را درگ کنید)
لینک عکس:
الان امتحان کردم لینک سالم بود.نقل قول:
ولی بفرمایید
با سلام . در عملیات ریاضی ضرب نسبت به بقیه اولویت دارد . ( البته توان هم نسبت به ضرب اولویت دارد) .نقل قول:
وقتی شما در اکسل می گویی 15% ، یعنی 15 ضرب در 100 . که یعنی همون 0.15 اکسل اینطوری گفته 4970
که البته درست هم هست .
عبارت شما رو به این صورت هم میشه نوشت : 150+0.13+0.04+4820 ، حالا چه در ماشین حساب و چه در اکسل اینیرو که من نوشتم بنویسی می بینی جواب شده 4970 .
در عملیات ریاضی ضرب نسبت به بقیه اولویت دارد .
التماس دعا . :20:
از توضیحاتتون ممنون هستم ببینید این اعداد مربوط به ارزش افزوده (همون 4%) و تخفیف قائل شده برای یک محصول است ( همون 13%) و در نهایت قیمت بارگیری از انبار (همون 150) حالا با ماشین حساب اینجور حساب میکند اول 4820 رو مینویسن بعد بعلاوه 4% ( عدد 4 و بعد علامت درصد در ماشین حساب)و بعد منهای 13% میکنن و در نهایت بعلاوه 150 میکنن . اگه یه بار همینجوری حساب کننین میبینید که عدد 4511 میشه . میخام یه فرمول نوشته بشه که همین جواب رو بده . البته خودم به صورت چند خط جدا تونستم به جواب برسم اما میخام تمام فرمول توی یک مرحله محاسبه بشه
با سلام . اصلا نیازی به فرمول خاصی نیست .نقل قول:
اول صبر کن تا عکس آموزشی لود شه .
شما یه کاری کن . یه ستون از از صفحه اکسل رو اختصاص بده به قیمت کالاها ، خوب .
حالا ستون کناریشو اختصاص بده به جواب کن .
در این آموزش من از این فرمول استفاده کردم : =C1+0.15+0.04+150 آقا این مساوی رو بیار قبل از c1 . توی این سایت میره اونور .
:20:
چرا بعضی مواقع در اکسل تصویری مثل ارم قرار بدهیم موقع پرینت ارم با تصویر در جای خود نیست بلکه جابهجا شده باید اینقدر ارم را جا به جا کنم تا در موقع پرینت جای خودش پرینت شود چرا؟
من دو نمودار از طریق scatter کشیدم.راهی هست که بشه محل دقیق تلاقی دو نمودار رو از طریق اکسل بدست آورد؟
با سلام و خسته نباشيد به بچه هاي گل پي سي
من يه نمودار ساده x , y ميخوام توي اكسل 2003 بكشم ( 2007 رو زياد وارد نيستم اگه بتونيد اونجا رو هم توضيح بديد اشكالي نداره) نمودار x رو مي خوام بر اساس تاريخ باشه (تاريخ شمسي باشه بهتره ) وقتي كه ستون تاريخ رو انتخاب مي كنم در نمودار بصورت عدد مياد و تاريخ نمينويسه در ورد 2003 يه گزينه هست كه ميشه تيك دارش كرد و بصورت تاريخ بشه ولي وقتي حتي اون رو هم كليك ميكنم باز بصورت عدد مياد ممنون ميشم راهنماييم كنيد كه چطوري مي تونم ستون رو بصورت تاريخ شمسي يا ميلادي بنويسم
سلام
چگونه می توان چند رقم را در یک سلول بصورت کشویی نوشت در بعضی جاها هم دیدم در یک سلول علامت منفی و مثبت قرار می دهند که چند سلول باز با بسته می شود در آخر اینکه حجم اطلاعات در فایل اکسل ام زیاد است تعداد سطر و ستون زیاد است چگونه می توان اطلاعاتم را جمع و جور کنم
سلام دوستان
من یه فایل اکسل دارم
در ستون B در آخر تمام سلول ها یه دونه
اضافه وجود دارهکد:/n
چطور میشه این عبارت رو به طور اتوماتیک حذف کرد؟
چطور می شه خطوط شطرنجی رو در بعضی از قسمت های یک شیت پاک کرد ؟
یعنی هیچ کس نمیدونه چطور میشه دو تا کارکتر آخر یه سری سلول رو برداشت؟؟؟؟نقل قول:
سلام به تمام دوستان
من میخواستم نموداری مثل شکل داده شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دربالا در اکسل درست کنم اگه کسی میتونی راهنماییم کنه لطفا به من کمک کند (hamidmohebi3418@gmail.com) ممنون:10:
سلام
دوستان من تو اکسل یه سری اسامی ثبت کردم که بایستی با پسوند csv ذخیره بشه ولی موقع ذخیره کردن این اررو رو میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی فایلو باز میکنم اینجوری میشه:
نقل قول:
سلام این سوال را جواب می دهید
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------
نقل قول:
منتظر پاسخگویی هستم
سلام من سعی کردم با اکسل بکشم اول نمودار مردو کشیدم خواستم جداگانه نمدار مربوط به سن زن رو هم بکشم بعد نمودارو بچرخونم وکنارهم قرار بدم اما خوب نشد:13:نقل قول:
سرچ کردم دیدم میگن با توکد کشیدنش اسونه(کشیدن هرم سنی)
[HTML]http://anjoman.urbanity.ir/showthread.php?tid=6385[/HTML]اما اگر خودم بخوام انجام بدم با microsaft office visioانجام میدم خیلی اسونتره
سلام
خسته نباشید
یه سوال فوری دارم
یه شیت دارم اطلاعات افراد توش هست و رنگی که بهش علاقه دارن
چند تا شیت رنگ هم دارم
می خوام اطلاعات هر کس در شیت اصلی تایپ میشه
بسته به نوع رنگ مورد علاقه اش اطلاعاتش بره تو شیت رنگ مربوطه هم درج بشه
در حقیقت یه جور دسته بندی
البته مثال اصلیم حسابداری هست این جوری مثال زدم ساده تر باشه.
چی کار باید بکنم
اینم نمونه :
ممنون از پاسخگوییتون
یا علی:11:
میری روی اولین سلول ستون b بعد اون قسمتی رو که میخوایی پاک میکنی و بعد موسو میبری گوشه سمت چپ پایین روی اون کلیک میکنی و میکشی تا پایین درست میشهنقل قول:
سلامنقل قول:
شاید این راه بدردتون بخوره:
روبه روی اولین سلول یه فرمول مثل فرمول زیر بنویسید بعد ستونهارا براساس ستونیکه فرمول زیر را درش نوشتید وبرای همه سلولها درگ کردید sort کنید
اونوقت تمام اطلاعاتیکه مثلا رنگشون "سبزه"پشت سرهم قرار میگیرندوبا copy & pastمیتونید به یه شیت دیگه منتقل کنید:13:
اول مقادیر رو از روش شکل بخونید وتوی سلولها تایپ کنید بعد فقط وفقط مقادیر یک خط را انتخاب کنید واز قسمتinsert نمودار scatter را انتخاب کنیدنقل قول:
حالا فقط یکی از خط ها رسم شده برای بقیه خطوط از منویDesign روی Select Dataکیلیک کنید و برروی ADDکیلیک کنید ودر قسمت اول اسم خط(مثلا Tensile Strength,RH) قسمت دوم محدوده Xودر قسمت سوم محدوده Yرا وارد کنید
میتونی برای هرخط رنگ متفاوتی انتخاب کنید از منویDEsign
امیدوارم متوجه شده باشید:20:
سلام بزرگوارنقل قول:
فرمولتون رو نمی بینم
بعدش می خوام این کار خودکار انجام بشه
نه با کپی و پیست
یا علی:11:
با سلام
من با Excel یه مشکلی دارم که بعضی از فایل ها رو که میخوام باز کنم ارور میده و بسته میشه:
مثلا این فایل :
نمیدونم مشکل از من هست یا از فایل
من آفیس 2007 دارم.
لطفا راهنمائی کنید.
مرسی.
با سلام.يه سوال دارم درباره استفاده از رنگ ها در اكسل.
چه جوري ميشه كاري كرد كه مثلا وقتي توي يه چارت (Chart) مقدار يه چيزي از يه ميزان مثلا 100 پايين تر شد رنگ ستون قرمز بشه!
يا مثلا وقتي مقدار از 500 بيشتر بود رنگ ستون سبز بشه.
اين فرمول نويسيش چه جوريه؟
اساتيد لطفا راهنمايي كنيد
نقل قول:
تااونجاییکه بنده میدونم تابعی برای تغییر رنگ سلولها نداریم
توی سایتهای انگلیسی هم گشتم نبود
جدي؟ نميشه؟! مگه ميشه!
ببينيد من فقط ميخوام يه جدول دارم.يه ستونش تاريخ روزهاي ماهه.يه ستونشم ميزان فروش در اون روز.ميخوام عدد مبنا داتشه باشم.مثلا 100.
وقتي عددي كمتر از اين عدد مبنا در جدول وارد شد تو چارت اون سلول قرمز بشه.وقتي بالاتر از اون مبنا بود تو چارت سبز بشه.
يعني بستگي به تغييرات عدد تغيير رنگ بده.
باسلام
من يك ليستي در اكسل دارم و دريك خانه فرمولي نوشتم كه تعداد ركوردهايي را كه داراي شرط هاي موردنظرمن هستندمي شمارد (اين هم فرمولي كه نوشتم COUNTIFS(Sheet2!B1:B5000;J3;Sheet2!C1:C5000;L4)
حالا مي خواهم برعكس اين عمل را انجام بدم يعني وقتي روي خانه داراي فرمولي كه گفتم كليك مي كنم ليست ركوردهايي كه تعدادآنها رو داشتم در جاي ديگه اي ديده بشه يعني ليست ركوردها رو نشون بده نه تعداداونهارو
لطفا راهنمايي كنيد
اصلا آيا اين كار توي اكسل شدنيه؟
ممنون
سلام
من يه روشي ميخوام كه بشه مثلا توي يه سلول 10 سال وارد كرد و توي سلول ديگه تاريخ 90/11/1 رو و بعد توي سلول سوم بياد 10 سال به تارخ اضافه كنه و نمايش بده و همينطور اگه ماه رو هم بهش داديم بتونه اين كارو بكنه . ممنون ميشم كمكم كنيد
سلام دوستان. اگر بخوام در فایل ساخته شده با وی بی در اکسل رمز بگذارم از چه راهی باید استفاده کنم؟؟؟
سلام در قسمت فایل روی preprae و بع از اون encrypt documentنقل قول:
مواظب باشید رمزتون رو فراموش نکنید
سلام در قسمت فایل روی preprae و بع از اون encrypt documentنقل قول:
مواظب باشید رمزتون رو فراموش نکنید
میی خوام قالب بندی یک خونه رو جوری طراحی کنم که عدد صفر اگه نتیجه شد نشون نده..فرمول نمیوام بنویسم ها..فقط قالب بندیش میخوام تغییر کنه
ممنون
سلام
یه فورمول لازم ارم که
ما 4 ستون دارم a b c d
در ستون سوم اگه عددی رو تایپ کنی که در ستون دوم وجود داشته باشه مقدار همان ردیف رو در ستون اول پیدا کنه و در ستون چهارم بنویسه
ممنون
با سلام و درود
میخوام یه دستور دو شرطی بنویسم. مثلا در یک شیت 3 ستون داریم..در ستون اولی یک سری کد مربوط به مشتری های مختلف داریم..در ستون بعدی یک سری کد مربوط به نوع پرداخت مشتریها داریم. و در ستون 3 هم پرداختها را داریم... حال میخوام در جای دیگه از این شیت برای هر مشتری دستوری را بنویسم مبنی بر اینکه اگر کد ستون اول با کد این مشتری برابر بود و ضمنا کد پرداخی هم با فلان کد که در خانه خاصی تعریف شده برابر باشد , مبالغ مروبطه را با هم جمع و در محل فرمول گزارش کند...به عنوان مثال کلیه پرداختی های نقدی مربوط به آقای ایکس را از بین کلیه پرداختها با هم جمع کند و در محل فرمول گزارش شود.
متشکرم
1-من 1000 تا عدد دارم میشه کاری کرد که 10 تا 10 میانگینشو بگیره؟
2- توی تابع roman که عدد معمولی رو تبدیل به عدد یونانی میکنه ارگومان دومform چیکار میکنه؟ کارش چیه؟
3- وقتی داریم یک تایعی رو مینوسیسم لیست تمام تابع هایی رو با اون حرف شروع شده رو نشون میده برای اینتخاب کردن اولیش از tab استفاده میکنیم.. بر ای دومیش یا سومیش یا .. از چی؟
4- و اینکه واحد وقتی ارتفاع ردیف و عرض رو کم تغییر چیه؟ یعنی وقتی از سربرگ home روی گزینه format میریم و row hightیا coulmn withdh رو انتخاب میکنیم؟!
با سلا م
امروز یک جدول از اکسل برام فرستادن که باید اطلاعاتش رو پر کنم
یک حالت در این جدول بود که مثلا در عنوان ستون نوشت شماره ملی
بعد اگه من ستونهای بعدیم جا کم داشتن و می خواستم این ستون رو کوچک کنم هر چقدر کوچک می کردم همراه با کوچک شدن ستون متن عنوان ستون هم کوچک می شد و با عث نمی شد که در اون ستون متن دیده نشه
این قابلیت رو چطور باید برای جداول دیگه خودم استفاده کنم ؟
با تشکر
در قسمت format calls سربرگ alignment قسمت shrink to fit رو تیک بزننقل قول:
باسلام خدمت دوستان
در اكسل گزينه اي موجود است جهت حذف ركوردهاي تكراري
ولي درخواست من راهي جهت مشخص كردن ركوردهاي تكراريست يعني اگر در يك سطر تمام ستونهاي موجود با يكي ديگر از
سطرها يكي بود توسط تغير رنگ سلول متوجه اين موضوع گرديم
با تشكر
سلام دوستان
من می خوام در exel یک عدد 16 رقمی مانند این : 7744330185656363 رو وارد کنم
هنگامی که اونو وارد می کنم و کلید اینتر رو می زنم می نویسه 774433E+13
حالا برای این کار چکار کنم؟