خوبهنقل قول:
مباركه
Printable View
خوبهنقل قول:
مباركه
ببین تو کیس شما همون P5Q-E پیشنهاد میشه ولی الان سخت بتونی پیدا کنی (قیمتشم احتمال زیاد منطقی نیست)نقل قول:
مشخصات جامع تر از I45 اینکه:
کلا این مادربرد برای اورکلاک مناسبه ولی این به این معنی نیست که از چهت های دیگه خوب نیست. البته اون قابلیت های اضافی P5Q ها رو نداره.کد:http://www.biostar.com.tw/app/en-us/t-power/content.php?S_ID=365
من شخصا با بودجه شما میرفتم سراغ همین.
اگه خواستی رکورد هایی که با این مادربرد زده شده میذارم.
منم شخصا باهاشون کار نکردم ولی توی دنیا صدا کردن و دوم اینکه الان بایواستار توجه خاصی رو روی ایران داره.
سهمشون از بازار توی ترکیه توی چند سال اخیر یک افزایش خیره کننده داشته و میخوان تجربشونو روی ایران هم تکرار کنن.
در نهایت انتخاب با خودتونه. :46:
یه مادر برد که cpu چار هسته ای و رم با باس 800Mhz رو ساپورت کنه معرفی کنید(تا 80 تومن).با کارتهای nvidia هم سازگار باشه؛ اورکلاک هم زیاد مهم نیست.
دوتا سوال هم دارم:
چیپ ست p45 با چیپ ستهای قبلی چه تفاوتی داره؟ پرفورمنسش خیلی بهتره؟
PCI E 2 برای چه کارتهایی لازمه؟
مادربورد بایواستار با چیپ P35 حدودا 80 تومان با گارانتی صباراهبر.نقل قول:
اگه ممکنه مدلشو هم بگیدنقل قول:
Biostar TP35D2-A7نقل قول:
جالب بود دوست عزیز. با این وضع سری Q ، میرم همین مدل رو میگیرم.نقل قول:
تفاوت اصلي PCI-Express 2.0 هست شما ميتوني مادبرد با چيپ P43 بگيري كه اونم PCI-Express 2.0 هست منتها ارزونه ECS با چيپ P43 چند وقت پيش 78 تومن بودنقل قول:
كارتهاي گرافيك سري 3000 به بعد ATI و سري 9000 به بعد NVIDIA ه PCI-Express 2.0 هستند
مادربورد BIOSTAR A740G-M2 به قيمت حدودي 65 تومان
اين مادربورد AMD ساپورت هست و چيپست AMD740G/SB700 روش نصبه و گرافيك آنبورد هم ATI HD2100 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من تو اين رنج قيمت اين مادربورد يه انتخاب ايده آل هست ولي خب بايد ديد اين مادربورد در عمل چطور جواب ميده
ببخشین که این پست رو اینجا دادم اما احتمال دادم که چون تازه سیستم رو ارتقا دادم ( شهاب جان بردم رو دوباره عوض کردم!) باید اینجا بپرسم!
من سیستممو تازه ارتقا دادم دوبار تو ارتقا بردم رو عوض کردم اما تو این برد درایو صوتی اصلا نصب نمیشه
MB: GA m56s-s3
CPU: AMD athon 64 x2 5000+
RAM: patriot 1024
VGA: xfx 8500gt 512
هنگام نصب درایو صوتی از سی دی مادربرد این ارور رو میده:
من یه بار شنیدم که یکی میگفت تو این مادربرد باید اول صوتی رو نصب کنی یا LAN رو ! یه همچین چیزی!
خواهش میکنم کمک کنید
خیلی ممنون از ganje nahofte و MicroSystem .
با این اوصاف بهتره مادربرد با چیپ p43 یا p45 بگیرم .
لطف کنید 3-4 تا مدل که گارانتی درست و حسابی داشته باشه و تعداد فازهای cpu هم زیاد باشه که بعدا cpu فنا نشه! با قیمت معرفی کنید.
مخصوص اینتل باشه و قیمت هم زیر 120 تومن.
اينجا جاي سوالت نيست ولي جواب ميدم برو تو device manager در قسمت system devices ببين همه قسمت هارو شناخته و هيچ كدوم كنارش يه علامت سوال زرد رنگ نيست اگه بود اون مربوط ميشه به audio bus driver اول نصبش كن بعد مشكل بر طرف ميشه و صدارو دوباره نصب كننقل قول:
یه جایی تو پاساژ فرقانی تو جمهوری این قیمت ها را بهم داد (یعنی درسته که بخرم!)
1- MB GIGA P53DS3L 121Toman
2- Cpu Intel Q6600 173TOMAN
3- H.DD 320 GB SATA II 55TOMAN
4-RAM 2G OCZ DDR II 65 TOMAN
5- GIGA 4850 512MB 256TOMAN
نظر شما چیه بخرم یا نخرم در ضمن با این وضع 190 اضافه میارم . چی کار کنم ؟
با اين گرافيكي كه داري بهتره مادبردي بخري كه PCI-Express 2.0 داشته باشه مثل Asus P5Qنقل قول:
و يا biostar TP45 HP
پول اضافت رو بزار رو گرافيك و 4870 بخر.
الان پایین ترین P45 که میشناسم ECS P45T-a هستش که حدود 100 تومن باید بتونی توی تهران پیدا کنی. البته این مادربرد یک خورده ضعیف تره مثلا Ram فقط تا 800 ساپورت میکنه (که البته فکر نکنم برای شما مشکلی باشه) و FSB پردازنده هم 1333 هستش.نقل قول:
بالاترش میشه TP45 HP از بایواستار با قیمت حدودی 130 تومن که رم با اورکلاک تا 1200 هم ساپورت میکنه - 1066 رو شاخشه:31: - FSB هم 1600 هستش.
در مورد PWM هم شما که اورکلاک نمی کنی اصلا بهش فکر نکن:31:
فاز مادبرد وقتی مشکل ساز میشه که میخواهی از یک مقداری بیشتر اور کنی و مجبور میشی ولتاژ رو زیاد کنی ، فازهای پیش تر به تغذیه بهتر پردازنده (یا هر قطعه ی دیگه) کمک میکنه (کمتر مجبور میشی ولتاژ زیاد کنی)
شما سیستمت خوبه ولی همون جور که محمد رضا گفت بهتره یک P45 بخرید.نقل قول:
در اون محدوده ی قیمت TP45 HP گزینه ی 130 هزارتومنی خوبیه.
یک موضوع دیگه اینکه شما اگه برای بازی سیستم میبندید (با این هزینه) به فکر 4 گیگابایت رم باشید (مخصوصا در آینده و برای بازی در محیط ویستا)
برای رم گزینه هایی که دارید میتونه OCZ GOLD 2*2 GB GX XTC Rev2 باشه که تو بازار 110 یا کمتر پیدا میشه، اگه اورکلاک رم هم در نظر داری میتونی بری سراغ نسخه ی Platinum همین که حدود 140 باید باشه.
در نهایت بقیه پولت رو بذار برای گرافیک و 4870 بخر که حدود 370 توی بازار باید بتونی پیدا کنی.
یک نکته: پاور مناسب داری؟ حواست باشه این سیستم 580 میخواد یا اگه 4870 رو ببندی بهتره حتی بیشتر از این باشه.
-----------
یک سوال: شما Q6600 رو Tray این قیمت گرفتی یا BOX ؟
سلام دوستان این مادربردهای bıostar ساخت چین هستن یا تایوان؟
مثل اینکه من اروم اروم دارم میرم دنبالش
این سیستم ارتقا یافته من هستش ( دیگه نهایی شد!)
برای کارای گرافیکی و ویدئویی ارتقا دادم
بنظرتون چطوره؟
در حد مناسبی هست (البته در کار گرافیکهای سنگین کمی ضعیف میشود.).نقل قول:
این سیستم ارتقا یافته من هستش ( دیگه نهایی شد!)
برای کارای گرافیکی و ویدئویی ارتقا دادم
بنظرتون چطوره؟
VGA: xfx 8500gt 512نقل قول:
اي چيه خريدي
نقل قول:
اگر کسی از این چراغ اطلاعی داره لطف میکنه راهنمایی کنه ؟
با سلام خدمت شما دستان عزیز
من میخواستم سیستم زیر رو ببندم و می خواستم بدونم برای این سیستم چه مادربوردی (حدود قیمت 160 یا 180 هزار تومان) و پاوری (حدود قیمت 60 هزار تومان) ببندم خوبه
اینم سیستم
cpu: q 6600 intel
vga:ATI HD 4850
ram:crosair XMB2 2gb
hdd: maxtor 500 gb 32m
خواهش می کنم کمکم کنید ممنون
Biostar TPower I45نقل قول:
170 چوپ
این مادربرد Pci 2 داره؟؟ قابلیت کراس فایر داره؟؟نقل قول:
Pci 2 داره چون چيپش P45 هست ولي كراس فاير نهنقل قول:
چرا ...crossfire هم داره دیگه...
نقل قول:
چطور مگه؟
خوب نیست؟!
آقا ما نفهمیدیم آخر کراس فایر داره یا نه؟؟؟!!!!:41:نقل قول:
درسته كراس فاير هست اشتباه شدنقل قول:
آره داره ولی مثل همه ی P45 های دیگه 8X 8X هستش(در کل 16 لنز رو بین دو تا اسلات تقسیم میشه)نقل قول:
شما اگه 16x 16x می خواهی باید X48 بگیری.
ممنون ولی ... اصلا من 16x 16x نمی دونم چیه!!!:27: دوما x48 ها بسیار گران:24: تشریف دارند!!نقل قول:
يعني هر 2 اسلت از پهناي باند كامل اين اسلت استفاده مي كنن و پهناي باند بين 2 گرافيك تقسيم نميشهنقل قول:
در كل چيپست x48 جزو رده گران اينتل هست پس بايد هم امكانات بيشتري رو در اختيار كاربر قرار بده
البته با امدن كارت هاي گرافيك جديد اين مسئله يكم بي خودي وقتي ميشه رو يه كارت گرافيك 2 تا gpu گذاشت اينكارا براي كاربراي خانگي معمولا استفاده نميشه
پهناي باند PCI_EXpress هست زياد مهم نيست شما مگه ميخواي كراس فاير كني؟نقل قول:
ممنون ولی ... اصلا من 16x 16x نمی دونم چیه!!! دوما x48 ها بسیار گران تشریف دارند!!
نه ... ولش کن. یه 4850x2 میخرم و قید کراس فایر رو میزنم.:31:نقل قول:
بچه ها من مادربوردم قدیمه میخوام که اگه بشه عوضش کنم میتونید راهنمایی ام کنید چی بگیرم؟چه مدلی و قیمتش دوروبر چند هستش؟برای عوض کردن cpu رو هم باید عوض کنم؟اگه آره کلآ چند در میاد؟راستی روی مادربوردای جدید کارت گرافیک هم نصبه؟
ممنون میشم ازتون مدل و قیمت رو بگید.
خب شما بودجه خودت رو بگو. اگه می خوای بازی اجرا کنی ، به گرافیک روی مادربردها فکر نکن و یک کارت جدید بخر. برای اون هم بودجت رو بگو. وقتی مادربردت عوض شد باید سی پی یو رو هم عوض کنی ، همین طور رم و پاور که برای هر کدوم به تایپک مربوطه مراجعه کن.نقل قول:
نقل قول:
آخه از یکی از بچه ها پرسیدم گفت با cpu درمیاد 140 با کارت گرافیک 256 روی خود مادربورد حالا نمیدونم درسته یا نه درباره قیمت هم تا همین 140 تا 150 میتونم راحت بدم مدل خیلی بالا نمیخوام فقط میخوام جدید باشه و راحت جواب بده درمورد بازی هم نه اهل بازی کردن نیستم.
باید رم رو هم عوض کنم؟نمی تونم همین رم 1 گیگ رو داشته باشم؟پاور رو تازگی عوض کردم 600w هستش باید عوضش کنم؟
ممنون میشم که راهنماییم کنی
بازم من بودجه شما رو نفهمیدم:41: شما میتونی 150 تومن برای مادربرد بدی؟؟؟ پاورتون خوبه. رم هم فکر کنم احتیاجی به تعویض نداشته باشه. اگه تا 140 میتونی برای مادربرد بدی مدل TP45 HP که محصول بایواستار هست مدل خوبیه.نقل قول:
دوست عزیز تا اونجایی من میدونم 4850X2 نداریم. 4870x2 داریم که اونم هنوز ایران نیست.:31:نقل قول:
شما اگه واقعا دنبال Performance هستی به جای اینکه دنبال 4850x2 باشی سعی کن 4870 بخری (البته ممکنه یک درصدی از دوتا 4850 ضعیف تر بشه)
میتونی بنچ مارک های موجود رو چک کنی.
[QUOTE=M659;2818442]دوست عزیز تا اونجایی من میدونم 4850X2 نداریم. 4870x2 داریم که اونم هنوز ایران نیست.:31:
شما اگه واقعا دنبال Performance هستی به جای اینکه دنبال 4850x2 باشی سعی کن 4870 بخری (البته ممکنه یک درصدی از دوتا 4850 ضعیف تر بشه)
میتونی بنچ مارک های موجود رو چک کنی.[/QUOTE
دوست عزیز یه سری به تایپک زیر بزن و پست آقای استریم شماره ی 309 رو بخون. البته میدونم اینجا جاش نیست ولی خواستم آگاهت کنم.
من می دونم که داره میاد و گرنه نمی گفتم. AMD اونو معرفی کرده با قیمت پایه ی 399 دلار و 2 گیگ حافظه!!:18: خیلی بهتر از 4870 هست.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=224350&page=31