اره میشه برای اینکه باید بری تو ریکاوری و کرنل رو روی 3.52 بزارینقل قول:
نوشته شده توسط vizzzzzzzzzzzzzzzz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره میشه برای اینکه باید بری تو ریکاوری و کرنل رو روی 3.52 بزارینقل قول:
نوشته شده توسط vizzzzzzzzzzzzzzzz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم چه سایته باحالیهنقل قول:
تمهای قشنگ ندارهنقل قول:
آقا سا سان اگه منظورتون من هستم من که منبعو نوشتم و در ضمن ببخشید من نمیدو نستم تو p3oworld هم هستید وگرنه صبر می کردم خودتون بزاریدنقل قول:
mss نیست m33نقل قول:
در مورد چی؟نقل قول:
به نظر من فیکه!!نقل قول:
عکس برای من نمیاد
عكس برا من هم لود نميشه!!!!!!
پشت کنکوری باباته(چشمک)!من هنوز 1 سال بیشتر تا کنکور راه دارم،منتها این دست بیبرکت نکبتیشو از همین الآن انداخته رو سر من بدبخت!انشاالله نتایج 88 که اومد امضامو ادیت میکنم!البته اگه تا اون موقع زنده بودم!نقل قول:
برادر بزرگشون کیه؟ ps1؟نقل قول:
ببخشید دوستان میشه بازی های این کنسول رو با PC اجرا کرد ؟
منظورم با شبیه ساز هست ( Emulator ) .
میخوام ببینم با این سیستم میشه :
VGA : 8600GT 256MB Gddr 3
Ram 2 gig
CPU : 3.0 Full 2MB Cache
ممنون میشم راهنمایی کنید .
هنوز شبيه سازي كه بتونه بازي هاي psp رو وري كامپيوتر اجرا كنه نيومده .نقل قول:
آره دیگه...راستی امروز PSP مو مدرسه گرفتن ازم!:41:شنبه باید برم پیش مدیرمون،چون بنا به آیین نامه کاملا مجازه PSP رو مدرسه بردن!بخصوص که داشتم باهاش معادله ی درجه 3 حل میکردم!:5:نقل قول:
خیلی جالبه ! یه نگاه به این لینک بندازید :نقل قول:
هنوز شبيه سازي كه بتونه بازي هاي psp رو وري كامپيوتر اجرا كنه نيومده .
دانلود بازی های PSP + شبیه ساز ها !!!!!!!کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=196564
اونم لینک مستقیم ....
یه چیز جالب تر که الآن دیدم !
مهدی جان خودت هم اونجا پست دادی !!!!!!!!!!!!
اشتباه متوجه شدی Oracle_Eldorado این تایپی که شما میگی مال اینه که مثلا ما بازی های سگا یا نینتندو64 و... رو روی psp اجرا کنیم نه بازی های psp رو رویpc .مهدی جان درست گفتن هنوز شبيه سازي كه بتونه بازي هاي psp رو وري كامپيوتر اجرا كنه نيومده .
البته اینجایی رو که خونیش کردم فکرکنم منظور مهدی این بوده که به رویه نه وري منم کپی پست کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره منم اونجا پست دادم ولي با دقت بخون واسه دانلوده بازي پست دادم نه شبيه سازها . حالا شما اگه فكر ميكني بتوني بازي هاي psp رو روي pc اجرا كني عيب نداره برو اجرا كن .نقل قول:
آهان .
حیف شد . بازی های قشنگی داره .
مثلا Silent Hill جدیده که واسش اومده .
خیلی دوست داشتم بازی کنم ولی حیف ...
اگه ps2 داری صبر کن یه مدت دیگه این بازی براش میاد از psp دارن پورت میکنن به ps2نقل قول:
این طور که معلومه این psp2 هست البته نمیدونم دقیقنقل قول:
عکس که سالمه برا من میادنقل قول:
اگه ممكنه عكسا يه جا ديگه آپلود من تا ما هم بتونيم ببينيم.مثلا تو tinypic.comنقل قول:
اين كارم كردم بازم نشد خرابهنقل قول:
ميشه رو 3.52 mss-4 اومد يه دفعه 3.90 نصب كرد؟
آره!میشه!ممکنه!شدنیه!میتونی !(چی کار کنم؟هی میگه Message too short!)
آقا کسی میدونه بالاخره ASASSIN's CREED برا پی اس پی میاد یا نه؟
فكر نميكنم چون تو سايت هاي معتبر بازي هم چيزي ننوشته كه مياد .نقل قول:
این از عکسنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدی جان اگه سابقه ubi soft رو حساب کنیم میبینیم از اکثر بازی هاش یه نسخه برا psp داده بهتره امیدوار باشیم که بیاد
NFS:pro street هم اومد
اين nfs pro street از gamespotنمره ضعيف 4 رو گرفته . كسي بازي كرده ببينه چه جوريه ؟نقل قول:
من همین امروز تو وست دیدم احتمال میدادم ضعیف باشهنقل قول:
اینم ویندوز ویستا ! جدیدش
[HTML]http://dl.qj.net/General-Apps/pg/12/fid/16004/catid/151[/HTML]
بازی God Of War : COO بلاخره منتشر شد الان دیگه فکر کنم لینک های دانلودش تو اینترنت باشه . امتیاز بالایی هم از سایت های مختلف گرفته از جمله :
IGN 9.4 out of 10 94.0%
Game Informer 9 out of 10 90.0%
GameZone 9.5 out of 10 95.0%
1UP 9.5 out of 10 95.0%
Kombo 9.8 out of 10 98.0%
GamePro 4.75 out of 5 95.0%
خودمون رو باید آماده از کارو زندگی افتادن باید بکنیم .
مطمئني اومده ؟ آخه هنوز gamespot چيزي نگفته . بعد قرار بود 4 مارچ يعني 2 هفته ديگه بياد .نقل قول:
نزدیک به 24 ساعته هیچکی پست نداده!
پژوهشگران استرالیایی تراشه ی ریزی طراحی کردند که می تواند داده هارا به صورت بیسیم و با سرعت 5دگیگابایت بر ثانیه در مسافت 10 متر منتقل کند .
این تراشه که GI-FI نام دارد در اندازهی بسیا کوچکی یعنی 0/2 اینچ است .
بقیشم حوصله ی تایپ کردن نداشتم!
در مورد اینترنت بیسیم psp میشه توضیح بیشتری بدید.
رایگانه؟
كسي بازي miami vice رو بازي كرده ؟
من مرحله اول اونجا كه چندين نفر رو ميكشيم بعد مرحله تموم ميشه و ميره تو يه صفحه كه شبيه نقشه هست گير كردم . ديگه اصلا از اون صفحه نقشه بيرون نميره و تو بازي نميره .
GOW نیومده ها!اومده؟
Miami Vice من بازی نکردم.افتضاحه.
امروز PSP مو گرفتم از ناظممون.کلی گفت دیگه نیارمش.
اون PSP2 هم تابلو تقلبیه.Sony هیچوقت همچین غولی رو علم نمیکنه.
امیررسا،تو آواتارتو عوض کردی بجاش NFS:PS گذاشتی؟یا براوزر من مورد داره؟
سلام به همه ی دوستان عزیز
یه سوال در مورد میکروفن psp داشتم . می خواستم ببینم می شه از تقریبا 3 متری صدای محیط رو به خوبی ضبط کرد. مثلا صدای استاد رو !!!
پي اس پي ميكروفن نداره !