سلام.
دوستان من دفترچه رو 7 بهمن فرستادم تو پلیس + 10
به نظرتون اعزاممو کی میزنن؟
من اردیبهشت امتحان ارشد ازاد دارم خیلی میترسم اردیبشهت بزنن تمرکزم بهم بخوره :41:
سلام.
دوستان من دفترچه رو 7 بهمن فرستادم تو پلیس + 10
به نظرتون اعزاممو کی میزنن؟
من اردیبهشت امتحان ارشد ازاد دارم خیلی میترسم اردیبشهت بزنن تمرکزم بهم بخوره :41:
خوب بعد امتحان میفرستادی!نقل قول:
سلام
من متولد اذر 68 هستم.
اگه نه ترمه بشم ، یعنی 4 ترم دیگه دانشگاه برم. اعزامم برای کی میوفته! میرسم ارشد امتحان بدم.؟
جالبه که اگر من نه ترمه تمام کنم و بعد برم ارشد ، پدرم 59 سالش تمامه و من معاف میشم!
بچه ها لطفا راهنمایی کنیییییید...من زیاد وقت ندارمنقل قول:
كسي نبود جواب سوال منو بده ؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
آخه 11 بهمن فراغت از تحصيلم تموم ميشد:19:
به نظرت كي ميزنن اعزامو؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
بستگی به وضع نیرو داره اگه احتیاج داشته باشن زودتر می زنن
من خودم پارسال برای اینکه بتونم برای بار دوم کنکور بدم دی ماه فرستادم بعد برگه سبز که اومد تاریخ اعزامم نوشته بود اسفند 89!:18: یعنی بیش از یک سال .
حالا شما رو نمی دونم شاید برای تحصیلات متفاوت فرق کنه.
....................................
....................................
با تشکر از دوستانی که مرا راهنمایی کردن فقط این رو بگم که من همون اول مهر رفتم دانشگاه و برگه سبز رو دادم بهشون اون مسول هم خودش نمی دونست خود برگه رو باید بگیره یا کپی شو منم هر دو رو دادم و یک کپی دست خودم هم موند .
حالا که باید بهمن برم دانشگاه . خودشون حواسشون هست که اقدام کنن ؟ یا شاید هم تا الان فرستادن؟
ممنون:11:
یه سوال :چیزی بنام خدمت در حین تحصیل وجود داره؟
سلام.
میخوام معافیت بگیرم.
شرایطم هم اینه که پدرم 60 داره و خودم دانشجو هستم و داداشمم ازدواج کرده رفته...میشه معافیت گرفت؟ حالا به هر روشی شده میشه گرفت؟
ممنون از جوابهاتون
سلام:20:نقل قول:
شما چون برادر دارین نمیتونید از معافیت کفالت استفاده کنین
مرسینقل قول:
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما چون برادر دارین نمیتونید از معافیت کفالت استفاده کنین
بعد بعضی ها که بردار بزرگ تر داشتن و با همین روش میگیرن چجوریه؟ داداششون هم سالم بودن
سال 82 به بقل یه تبصره بود که اگه برادر شما خارج از محل سکونت شما و خانواده باشند( شهر یا کشور دیگه) و پدر شما بالای 60 شما معاف میشدید، که اون تبصره را برداشتننقل قول:
با وجود برادر شما تنها از یک روش میتوانید کفالت بگیرید، برادر شما معلول باشه و ناتوان از نگهداری پدر
كسي كه معاف ميشه چقدر طول ميكشه تا كارتش با پست بياد در خونه اش؟!
دوست من که از معافیت ۳ برادری یکی دو سال پیش استفاده کرد چند ماهی طول کشید که براش کارت بیاد در خونشون اما حسابی به کار اینا نیست برای ارسال کارت.
سلام دوستان راسته که از سال 90 خدمت 24 ماه میشه ممنون میشم روشنم کنید
نقل قول:
24 ماه میشه ولی برای بعضیا:::
محتوای مخفی: مدت خدمت :::
.
نقل قول:
یکی از دوستان من ترم آخر کارشناسی ارشد حسابداری هست و در دانشگاه عضو بسیج فعال بوده
میخواد بعد از اتمام این ترم بره سربازی حالا با این سهمیه بسیجی که داره چند ماه از خدمتش کم میشه؟
الان من این اسفند ماه پست کنم دفترچه آماده به خدمت رو با این قانون قدیمی میرم سربازی یا با این قانون جدید که از 90 اجرا میشه ؟نقل قول:
سلام کسی در مورد بخشایش 3 ماه اضاف برای دیر پست کردن چیزی نمیدونه؟
دوستم سه ماه اخر (همین اضافها) رو داره میکشه...به مناسبتی چیزی نمیبخشن؟
داداشم يه روز دير پست كرده بود رفتم نظام وظيفه مداركشو بردم , بخشيدننقل قول:
سلام کسی در مورد بخشایش 3 ماه اضاف برای دیر پست کردن چیزی نمیدونه؟
دوستم سه ماه اخر (همین اضافها) رو داره میکشه...به مناسبتی چیزی نمیبخشن؟
اونجوري كه تو اون برگه كه حكم بخشش توش بود نوشته بود , فكر كنم تا 1ماه دير پست كردن رو ميبخشن
البته يه عالمه شرايط ديگه هم تو سايت police.ir گذاشتن :31:
برای اونایی که امسال پست کردن ولی سال بعد اعزامن چی ؟نقل قول:
نقل قول:
طبق قوانین امسال عمل میشه ولی احتمالش هست چون سال 90 اعزام میشن ، طبق قوانین سال 90 باشه!
سلام من از عید مشمول سربازی میشم متولد فروردین 70 اما فک میکنم شرایط معافی رو داشته باشم! هیچی هم از سربازی سرم نمیشه، مثلاً من الان باید چطوری کارت معافی بگیرم!؟
سلام:20:نقل قول:
شرایط کدوم نوع معافی رو دارید؟
متولد چه سالی هستین؟
نقل قول:
اگه مشمول معافیت پزشکی میشی باید بری نظام وظیفه و اونا اونجا خودشون بهت میگن که باید چیکار کنی
معمولا چندبار میفرستنت معاینه و بعد از تائید هم باید 2 شهر دیگه بری برای کمسیون پزشکی
اما اگه معافیت کفالت و ... داری باید با مدارک مربوطه بری به دفاتر پلیس+10 بقیه کارهارو اونجا بهت میگن
:11:
نقل قول:
اگه تاخیرش موجه باشه یعنی مثلا فوت بستگان درجه 1- بیماری سخت - عروسی ( یعنی زن بگیره )
باشه با گرفتن یه مقدار هزینه تاخیرشو میبخشن ...
منم اینجوری هستم ولی یه جواب و یه منبع درست حسابی می خوام که بدونم مثلل همین قانونی که الان هستش برخورد میشه و اجرا میشه !نقل قول:
نقل قول:
ببین دوست گلم ، همه چیز نسبیه و میشه گفت به شانس بستگی داره
اما خب وقتی شما تا آخر بهمن دفترچتو میفرستی 90 درصد با قوانین فعلی سروکار داری . نه قوانین سال 90
ولی خب در کل باید دید چه قانونی عوض میشه . مثلا اگه شدیدا به نیرو نیاز باشه . خب همه 18 ماهیارو میکنن 24 ... به همین راحتی ..
بچه ها میشه بگید تا متولدین چه سالی مشمول هستن؟
یه سوال از کسانی که میدونن تاریخ اعزامشون اول اردیبهشت سال 90 هستش؛
مدارکشون رو کی فرستادن و اینکه آیا برگ سبزشون اومده یا نه؟
ممنون میشم جواب بدین.
تا اونجا که فهمیدم از اون زمانی حساب می کنند که مدارک کلا ثبت شده باشهنقل قول:
و یه چیز دیگه من مدارک رو بفرستم و یه برگه میاد که میگه تاریخ اعزامتون این تاریخ هستش آیا با اون برگه می تونم برم آموزشگاه راهنمایی و رانندگی ؟ که گواهینامه ماشین بگیرم ؟
نقل قول:
درست فهمیدین :20:
نه متاسفانه ، یا باید دانش آموز محسوب بشین ( بزرگسالان - حضوری - دبیرستان - پیش ) یا دانشجو
و یا اینکه کارت پایان خدمت داشته باشین ... یعنی اینکه در حین خدمت هم نمیشه گواهینامه گرفت
تا جایی که من میدونم معافیت موقت برای دوره ی کاردانی 6 ترمه
امکان داره یک ترم اضافه بشه؟
سلامنقل قول:
من با برگ اعزام رفتم اموزشگاه رانندگی ثبت نام کردم.ولی فکر کنم تاریخ اعزامو نگاه میکنه.تاریخ اعزام من دی 90 بود.
یکی از دوستای من 17 ماه کسری داره
فقط الان دانش آموزه و تا خرداد 90 فارغ التحصیل نمی شه
می تونه کسری بگیره برای سال بعد ؟
نقل قول:اخرش اینو نفهمیدم با برگه که روش تاریخ اعزام رو نوشته میشه رفت گواهینامه گرفت یا نه ؟نقل قول:
من کلا آموزشگاه رو رفتم و امتحان اصلی افسر مونده 2-3 هم دادم قبول نشد م حالا باز میخوام برم بگیرم این برگه رو ببرم می تونم این افسر رو هم تموم کنم یا نه ؟
سلام اگه مشکل توی راه رفتن داشته باشی یعنی پاهات از زیر زانو قوس داشته باشن و موقع راه رفتن لنگ بزنی میشه معافی گرفت؟
البته فامیلمون دانشجو هست و تک پسر و تک فرزند
راستی فامیلمون قدش حدود 175 هست و خیلی لاغر هم هست فک کنم 50 کیلو:31::31::31:این بیچاره از این طریق نمیتونه معافی بگیره؟(بیچاره هنوز ترم سوم میخونه از الان به فکر سربازی هست) اصلا فرمول مشخصی بین قد و لاغر و چاقی هست ؟:10:
از اموزشگاه بپرسید بهتره.نقل قول:
سلام
من الان معافیت کفالت پدر بالای 59 رو انجام دادم بعد از نظام وظیفه زنگ زدن که معافیت تحصیلیت مشکل داره
الان من مرخصی از دانشگاه گرفتم بعد گفتن فرم مصوب صدور معافیت تحصیلی رو بیارین تا ما معافیت تحصیلی بهت بدیم حالا 2 سوال داشتم
1-الان که مرخصی از دانشگاه گرفتم بهم این فرمو میدن؟
2-فرم مصوب رو از کی باید بگیرم؟
ممنون