مال من 33 است ، یعنی بهم انداختنش؟نقل قول:
Printable View
مال من 33 است ، یعنی بهم انداختنش؟نقل قول:
من نازه این گوشیو گرفتم و میخواستم ببینمکه آپدیت گوشی چه جیزهایی به من میده؟نقل قول:
و ریسکش چقدره؟
فکر میکنم با توجه به اینکه نرم افزار رو از سایت خود سونی میگیریم نباد ریسکی داشته باشه ، نه؟
یه سول دیگه فلش گوشی چطور کارمیکنه؟
در حالت standby ساعت و تاریخ و مسج و میس کال وغیره مثل اکثر گوشیها نشون داده بشه ، البته وجود مسج یا میس کا توسط اون چراغ کوچکولوهه نشون داده میشه
نمیدونم والا . فقط میدونم که حال اومد:5:نقل قول:
bst-33 هه هه هه به منم انداختن:8:
ولی گوشیم اصله هاااا:27:
1- :20:نقل قول:
2-ایراد نداره، ولی قبل ار اینکه بکشی به آیکون usb گوشی نگاه کن که دو تا فلش کنارش نباشه، چون اون موقع در حال کار کردنه و نباید بکشی.
3- برو به اینجا و اولین تیک رو بردار: tools> option
4-نمی دونم.
5-وقتی که فیلیپ بازه باید zoom رو تنظیم کنی. فیلیپ باز و بسته یه تنظیم واسه زوم دارن.
6- عجیبه! مطمئنی؟ ولی من یه چیزی پیدا کردم که به زودی میگم. باعث میشه صدای گوشی زیاد بشه. هنوز مطمئن نیستم.
آپدیت گوشی باعث افزایش کارایی گوشی میشه. سرعتش بهتر میشه. دوربینش. افزایش صدای اسپیکر و ...نقل قول:
مسلما مفیده، شک نکن.
منظورت از ریسک رو متوجه نمیشم. از چه لحاظ؟ هم برنامه ای که آپدیت رو می گیره و هم خود آپدیت واسه سونی اریکسون هست. از این لحاظ ترسی نداره. فقط شما باید درست انجام بدی عملیات آپدیت رو. اولین بار سخته، دفعات بعد دیگه راه میفتی.
(امروز فردا آموزش کامل آپدیت رو واسه همه می زاریم) :8:
اگه منظورت فلاش دوربین باشه: میری به قسمت setting بعد light و روی on تنظیم می کنی.
منظور جمله آخریت چی بود؟ سوالی، خبری، اعتراضی؟ من نفهمیدم :31:
اگه از دوربین و صدا بخوای بگذری سلطان p990 رو بگیرنقل قول:
عجب تعریفی:10:
شاید چون فروارد میکنی و شماره طرفی که sms داده رواظافه میکنه 2 تا میشهنقل قول:
اونو پاک کن عزیز:46:
3. اینی که میگم اصلا ربطی به کلوپ نداره (معذرت) ولی اگر بخوای لیست برنامه هایی که موقع STARTUP بالا میآن رو ببینی و بعضی هاشونو غیر فعال کنی اینجا بریدنقل قول:
run ==> msconfig ==> startup
4.فکر کنم کلفت تر شده،منم بدم اومده بود،و حدس زدم گیر از کجا بود و درستش کردم. باید 2 فونتی که داخلشون bold نوشته شده رو پاک کنی
7.هنگ میکنه، یه وقتی دیدی بی دلیل
قبلا اعلام شده که بر اساس ایمیلی که به شرکت سونی اریکسون زده شده بود، اظهار داشتند که باتری اصل این گوشی 33 میباشد، و 34 به تولید انبوه نرسیدنقل قول:
سلام گوشی من p910 است چند روز پیش یه تم ویندوز روش ریختم با پسوند سیس که آیکونها رو عوض کنه بعد گوشی رو خاموش کردم روشن که شد بعد از گرفتن کد همون آرم معروف سونی اریکسون باقی میمونه در ضمن من در گوشی رو قبلا باز کردم الان درشو زدم ببینم درست میشه یا نه وقتی در رو باز و بسته میکنمیه لحظه صفحه میاد و دوباره همون آرم معروف میاد.!!!!!فلاش هم نمیخوام بزنم مشکل دیگه اینه که گوشیم به کامپیوتر هم وصل نمیشه تا حد اقل یه یک آپی چیزی بگیرم آقا به دادم برسید شما ها که استادین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
!!!مژده مژده مژده!!!
یکی از سوپرایز های ما آماده شد؛
بالاخره برای اولین بار در این کلوپ ( و شاید سایت ) جدیدترین و بروز ترین آموزش کامل تصویری آپدیت کردن گوشیهای سونی اریکسون توسط کاربران این تاپیک تهیه و تنظیم شد.
( hamed1987 & ramin2020 )
امیدواریم از این پس دیگر نگران آپدیت کردن گوشیتان نباشید زیرا که در این فایل PDF، تمام تصاویری که در حین آپدیت با آنها روبرو می شوید، بصورت بسیار واضح در پیش رو خواهید داشت.
منتظر سوپرایز های بعدی ما باشید
(لینک دانلود این فایل بصورت دائمی در امضای من و دوست عزیزم رامین جان قرار گرفته است)
موفق و پیروزباشید
hamed1987 & ramin2020
برگ سبزیست تحفه درویش.:11:نقل قول:
امیدوارم مفید واقع بشه.
منتظر نظرتون هستیم.
كسي ميدونه چه جوري ميشه اين متن Forward رو موقعي كه يه اس ام اس رو فوروارد ميكنيم اضافه نكنه؟
منظورم همون شماره فرستنده هستش كه اضافه ميكنه.
عزیز راهی وجود نداره. باید به صورت دستی پاک کنی.نقل قول:
ممنون از زحماتتون.خیلی عالیه.واقعا دستتون درد نکنه:20::10::20:نقل قول:
خواهش میکنم دوست عزیز:11:نقل قول:
لینک تصحیح شدنقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/28319138/c2f86e3d/LCGJukebox___HMeD__RMiN_.html
سلام. من تقریبا 6 ماهه که p990خریدم می خواستم بدونم حتما باید آپدیتش کنم؟
یه سوال دیگه:چطوری می تونم از Picture Message استفاده کنم ؟حتما باید MMS فعال باشه؟
4- آره خودم حدس زدم امتحان میکنم نتیجشو میگم.نقل قول:
7- پس انگار ممور من مشکل نداره چون داره عین تراکتور کار میکنه.
مممممرسی
3- خیلی ممنو انجام داد. راستش اینقدر بی حوصله و ناراحت . درگیرم که حس کردم خودم از پسش بر نمیام . ممنون.نقل قول:
4- اشکال نداره:46:
5- تست میکنم
6- آره به خدا صداش توی ارفون چچچچند برابر شد:8: مال میلاد هم همینجور شده بود:18:
.
ای جان ای جان شما چقدر خوبید . آدم نمیدونه اینهمه مهربونی رو چکار کنه :40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40:نقل قول:
آقا یه سوال این برنامه هر جا دیدم نسخه فول نبود یعنی کرک داشت. یهو مثل کریستال عربیک سر گوشیمون بلایی نیاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با خیال راحت نصب کنم؟نقل قول:
گفتم کریستال. امروز گوشی میلاد به خاک سیاه نشست. بالا نمیاد . چون کریستال عربیک نصب کردبود. گفتم بهش برو فلش کن درسته دیگه راه دیگه ای نداره؟؟؟؟؟
کشف کردم. یه فایل exe همراشه که تو کامپیوتر باید بازش کنی و imei گوشیو بهش بدی بعد بهت کد کرکشو میده وارد میکنی توی برنامه ( وقتی برای اولین بار میاد بالا) دیگه درست میشه. ممنون آقا خیلی خیلی خیلی برنامه کاملیه. مرسی مرسی مرسی. :40::40::40::40::40::10:
بگیر که اومدم. بریم تو کار میوزیکککککک. گور پدر هرچی سری دبلیوووو:46::31::31:
:21::21:سلام الان دارم با خود گوشي جوابتو ميدم از طريق وايرلس و با همون فايل كيبورد فارسي نميدوني چه حالي داره بگذريمنقل قول:
در مورد فونتها برو بچ يه سري فونت ديگه گذاشتن كه فونتهاي انگليسي رو هم تغيير نميداد
معلومه كه همه صفحات رو نخوندي
:21::21::21:سلام الان دارم با خود گوشي جوابتو ميدم از طريق وايرلس و با همون فايل كيبورد فارسي نميدوني چه حالي داره بگذريمنقل قول:
در مورد فونتها برو بچ يه سري فونت ديگه گذاشتن كه فونتهاي انگليسي رو هم تغيير نميداد
معلومه كه همه صفحات رو نخوندي
الان من دارم ازشون استفاده مي كنم خيلي خوب و راحته اگه پيداش نكردي بگو تا بهت بدم
اول از همه ممنون از جوابتنقل قول:
فکر نکنم خود آپدیت کردن سخت باشه ، منظورم این بود که اگه برق بره ، اینترنت قطع بشه یا ... مشکلی برای گوشی پیش میاد؟
جمله آخرمنظورم این بود که آیا میشه کاری کرد که ساعت و تاریخ بیاد رو صفحه گوشی در حالت standby ؟
آیا نمیشه پشت زمینه حال flip بسته رو عوض کرد؟
آیا در حالت flip باز نمیشه تمی یا چیزی اجرا کرد که یک ساعت عقربه ای بیاد روی صفحه؟
ببخشید من دو سه روزیبیشترنیست که گوشی 990 رو خریدم ، به همین دلیل کمی در موردش سوال دارم
یه سوال دیگه ، من دیشب هر کاری کردم نتوستم یه مسج به سی یا چهل نفر بفرستم ، دلیل خاصی داشته؟
:19: منم وايرلس ميخام.نقل قول:
نه تمام رو پاک میکنم فقط متنی که برام امده فوروارد میکنم (که با یک sms امده) ولی هنگام سند تبدیلش میکنه به 2 تا sms سیوال هم میپرسه که این 2 تا شد بفرستم یا نه؟ چرا ؟نقل قول:
نقل قول:والا من متوجه نشدم. به نظرم اسم همه فونت ها یکی باشه. باید حتما نصب کنم تا ببینم انگلیسی ها رو تغییر میده یا نه.نقل قول:
توی کدوم پست بود. اگه بذاری ممنون میشم.:40:
این مورد رو منم نیاز داشتم ولی پیداش نکردم . به نظرم برای صرفه جویی در مصرف باطری این قابلیت رو حذف کردن . متل 810نقل قول:
چرا نمیشه. میشه عین ماه. برو tools>comtrol panel > device> wallpaper اونجا بالای صفحه نوشته flip open روش کلیک کن و تبدیلش کن به close بعد عکستو بذار بعد سیو کن بعد 4 بار بک رو بزن بعد فیلیپ رو ببند بعد نگاه کن میبینی عوض شده. البته تمام این مراحل رو باید در نیمه شب زیر درخت آلبالو و موقعی که قرص ماه کامله انجام بدی وگرنه جواب نمیده:46:
برای این برنامه ای هست که نمیدونم از کجا باید گیر بیاری. خود گوشی نداره. اها یادم اومد یه برنامه هست به اسم ballroom هم ساعت نشون میده و هم وضعیت سیستم و مموری و .... البته ساعتش عقربه ای نیست. اینو سرچ کن میابی ballroom_uiq3_100.sis
ممکنه مشکل از شبکه بوده باشه.تو مسیجه چی نوشته بودی؟؟؟ میخواستی به همه بگی که من 990 خریدم؟
عجیبه...نقل قول:
توی همه مسیج ها این اتفاق میفته یا اینکه فقط یک مسیج اینجوری میشه/؟؟؟ ممکنه اون مسیجه از اول 2تا بوده. آخه وقتی میاد برات نمیفهمی که دوتاییه یا یکی:41:ممکنه هم 1 مسیج کامل 160 حرفی بوده تو ناخواسته یه کاراکتر اضافه کردی .
ممکنه هم دست های پنهان در کار باشه... پناه می بریم به خدا...
تو حالت phone ode بهتره که واسه درآوردن کابل اول گوشی رو به این طریق disconnect کنی :نقل قول:
از توی برنامه pcsuite برو به Tools>>m-router configurtion>>connected devices بعد اونجا disconnect رو بزن
مرسی از حامد و رامین و بقیه برو بچ...
این برنامه lcg jukebox که لینکشو گذاشتید وقتی فیلیپ بسته است چطوری مینی مایز میشه؟؟؟ شده واسم معضل بزرگ:41:
درسته اسم فونتها با قبلیها عین هم دیگست:27:نقل قول:
اگه داریشون که هیچ :5: اما اگه نداری چون من بلد نیستم upload کنم ایمیلتو تو پیغام خصوصی بهم بده تا برات بفرستم:20:
اگرم نخواستی یه آموزش مختصر upload کردن بزار تا ما هم یاد بگیریم.:31:
خب برو یه جا که وایرلس میدننقل قول:
مثلا اگه تهرانی برو پایتخت اونجا حالشو ببر یا اگه دانشجویی احتمالا یکی از دانشکده های دانشگاهتون وایرلس میده
ده بد بختي ما بچه شهرستونا همينه ديگه. هر چي امكاناته تو تهرونه.نقل قول:
اي خاك بر سرم.:13:
نقل قول:بقیه رو بچه ها جواب دادن.
- توو همون فایل آموزشی توضیح دادیم. مشکل خاصی پیش نمیاد.
- شاید توسط برنامه ای بشه.
- من به چند نفر فرستادم و راحت رفته ولی مثل شما بچه مایه دار نیستم، تا حالا سی چهل نفر رو امتحان نکردم :31: احتمالا اشکال از شبکه هست. (می تونی به سه گروه ده نفری تبدیل کنی و بفرستی)
از کجا می دونی اس ام اسی که اومده یکی هست؟نقل قول:
اگه مطمئنی که یکیه شاید یه جایی داری اشتباه می کنی. چون این کار از گوشی بعیده.
چندتا کاراکتر زیاد میشه که باعث دوتا شدن اس ام اس میشه؟ (هر اس ام اس =160کاراکتر)
این برنامه lcg jukebox چرا از تو هدفون موزیک پخش نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
سلام به همه:لطفاً راهنماییم کنید.بد جوری گیر کردم.
دوستان من دیروز متوجه شدم گوشیم صداش رفته یعنی کلاً هیچ صدایی ازش در نمیاد چه صدای صفحه کلید چه صدای آهنگ و فلم . یبار روشن خاموش کردم درست شد ولی نیم ساعتم نشد که بدون هیچ دلیلی دوباره صداش رفت بعلاوه مدام ریست میشه بردم نشونش دادم گفتن که ویروسی شده و باید فلش بشه و اگه این کارو نکنم ممکنه سی پی یوم بسوزه.لطفاً منو راهنمایی کنید چون عملاً چیز زیادی از این گوشی نمیدونم.آیا با فلش زدن درست میشه.العانم خاموش گذاشتمش که از اینی که هست بدتر نشه.
بیخودی بابت فلش پول خرج نکن.نقل قول:
مموری کارت رو رو توسط خود گوشی فرمت کن. بعد از فرمت کلا بیار بیرون.
بعد گوشی رو آپدیت کن. اگر آپدیت هم احتیاج نداشت بازم بزار با همون ورژن قبلی آپدیت بشه.
اینجوری هیچ چیزی باقی نمیمونه.
من خودم یه ماه پیش که یه خط دیگه گرفتم به نزدیک 40 نفر فرستادم ، همه هم رسید:5:نقل قول:
احتمالا از شبکه هست:13:
نقل قول:دوست عزیز من موندم چرا پست قبلیتو ویرایش نکردی؟؟!!!:31::10:نقل قول:
نقل قول:خواهش میکنم دوست من:10:نقل قول:
4.حتما بگو
7.خدا رو شکر:20:
مرسی لطف دارید:11:
مجانی میخوای باید مثل گفته ی shahshahani عزیز عمل کنینقل قول:
اگه نه باید از شرکت ها بگیری واسه خونه و از اون طریق استفاده کنی:8: