من نگفتم شما به کسی بی احترامی کردین ، گفتم خودتون هم به دنبال بحث سالم نیستین ، نمونه اش این پست :نقل قول:
بدون اینکه پست های دیگران رو درست مطالعه کنید و روی حرفهاشون فکر کنید ، با این پست فقط دیگران رو تحریک میکنید .نقل قول:
Printable View
من نگفتم شما به کسی بی احترامی کردین ، گفتم خودتون هم به دنبال بحث سالم نیستین ، نمونه اش این پست :نقل قول:
بدون اینکه پست های دیگران رو درست مطالعه کنید و روی حرفهاشون فکر کنید ، با این پست فقط دیگران رو تحریک میکنید .نقل قول:
برنامه ای هست که با نصب اون نیاز به نصب ژنرال1 نباشه وما با نصبش ژنرال 2 رو نصب کنیم؟؟؟؟؟؟؟
با سلام.
اگه می شه بی خیال اینکه کی افغانیه کی نیست بشیم چون سر یک کلمه gla داره دعواتون می شه
بهتره که بس کنید..
سلام
من رسما از شما معذرت میخوام. باور کنید منظوری نداشتم. :11:نقل قول:
بهم برخورد بيشتر مواظب حرف زدنتون باشيد لطفا"
كار داره به جاهاي باريك ميكشه(انگار بعضيا جنبه بحث سالم ندارند)
خب قصدم کمک بود ولی... :41:نقل قول:
حالا مگه شما وظیفه داری دیگران رو قانع کنی ؟ همیشه هر کسی رو نمیشه قانع کرد .
موافقمنقل قول:
موافقم ، البته اگر اون یک نفر روی بدون تعصب روی حرف خودش عمل کنه .
از اینکه منطقی برخورد کردی و خوندیش ممنونم. :10: :11:نقل قول:
روي اين حرفت خيلي فكر كردم ديدم درست ميگي
چشم. به خاطر سینا و چپ دست عزیز. :40: :31:نقل قول:
بهتره که بس کنید..
بازم میگم، اگه حرفام کسیو ناراحت کرد، ببخشید.
فک نکنم چنین چیزی شدنی باشه.نقل قول:
برنامه ای هست که با نصب اون نیاز به نصب ژنرال1 نباشه وما با نصبش ژنرال 2 رو نصب کنیم؟؟؟؟؟؟؟
فعلا بای.
این تاپکیک الکی داره میره جلو .. بابا اینجا فقط مود بگذارید
اول سلام:31:نقل قول:
شما راست میگین
راستی اگه میشه لینک دانلود اون مدی روکه چند تا پست قبل گذاشته بودین که توش ایران هم بود رو برام بزارین:46::31::10:
راستی اگه میشه درباره اون عکسهایی که گذاشتین یه توضیحی بدین ممنون میشم:10::19::11:
سلامنقل قول:
هر كس ديگه اي بود يه حال اساسي بهش ميدادم ولي شما ...:10:
خوش به حالتون ميتونيد مودهاي جديد بازي كنيد من كه امسال كنكور دارم اصلا" نميتونم طرف جنرال برم
:37::45::37::45:
برام دعا كنيد امسال قبول بشم
:19:
آقا جواد يه توضيح درباره ي اين عكسا بده داداش
ولي فكر كنم منظورت پولشه كه خيلي زياد شده نه؟
چشم اول این عکس ها را که میبینید مربوط به مود کنترا 004 است ............ حالا کار دارم عصری توضیع بیشتر میدمنقل قول: