سلام
خسته نباشيد
من هنگام نصب وقتي در قسمت updating هست(همون منويي كه داره فايلها را كپي ميكنه و ... )اررور ميده و ميگه نميتونم نصب كنم (DvD هم از پي سي ورد گرفتم)
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
Printable View
سلام
خسته نباشيد
من هنگام نصب وقتي در قسمت updating هست(همون منويي كه داره فايلها را كپي ميكنه و ... )اررور ميده و ميگه نميتونم نصب كنم (DvD هم از پي سي ورد گرفتم)
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
windows Could not update registry data in the installationنقل قول:
اين دو سايت مطالبي در اين باره نوشته اند ميشه بگيد منظورشون چيه؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
شرمنده اگه دیر سر زدم ...
ویستایی که من نصب کردم خودش کارت گرافیکو شناخت .... قاعدتا هم نباید مشکلی وجود داشته باشه ، راستی ورژن ویندوز شما چنده ؟ شاید به اون مربوط بشه .
ولی اینکه درایور جدیدی اومده باشه که راندمان کارت گرافیک رو بالا ببره ، بعید می دونم .... البته هیچی بعید نیست
يكي نيست به داد من برسه خدااااااااااااااااااااااا ااااااا:sad:نقل قول:
ما رو بگو با کی میخوایم بریم سیزده بدر...!نقل قول:
آره عزیزم ...در سایت n-vidia درایور جدید برای کارتهای گرافیکی این شرکت و مخصوص ویندوز ویستا برای دانلود گذاشته شده...
درسته که ویندوز خودش کارت گرافیکو میشناسه...اما درایور چیز دیگه هست و معمولا هر درایور جدید عملکرد گرافیکی را بهبود میده و با نرم افزارهای جدید سازگار میشه...
غیر از این باشه مگه شرکت های سازنده کارت گرافیک بیکارن هر یکی،دو ماه یه درایور جدید بسازند؟
آهــــــــــــای...
یکی نیست درایور گرافیکی جدید مخصوص ویندوز ویستا رو نصب کرده باشه؟
اگه هست بگه این درایور چه گلی بسر ویندوز زده ( چه تاثیر مثبت یا منفی ای داشته)؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز اونطور که در پایین صفحه دانلود نوشته(و اگه من درست متوجه شده باشم)
این درایور مخصوص کارتهای خانواده 6000 و 7000 و 8000 است (تقریبا همونهایی که aero رو ساپورت می کنند)
بنابراین طبیعیه که رو کارت شما نصب نشه
من اول xp رو ریختم. بعدش رفتم سراغ ویستا.نقل قول:
من xp رو در شاخه windows نصب کرده بوم
ویستا گفت که میاد windows رو به windows.old تبدیل میکنه تا ویستا رو در windows بریزه
بعدش هم دیگه xp اجرا نخواهد شد و نشد!
حالا من xp می خوام که اجازه نصبش رو بهم نمیده!
منم کارتم 256 بود اما ویستا 128 میزد! رفتم درایورش رو که حدود 50 مگ بود دانلود کردم، نصب هم شد اما فرقی نکرد! البته منوهای n-vidia اضافه شد اما هنوز میگه 128 هستش!نقل قول:
منظورتون اینه که هر دو ویندوز رو تو یه درایو نصب کردید؟نقل قول:
در اینصورت مشکلتون از همینه
اما اگه نه و با نصب دو ویندوز در دو درایو جداگانه این مشکلو دارید چیز عجبیه
چون من و بسیاری از دوستان این کار رو کردیم و مشکلی نداشتیم