[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
بله اگ گوشی دارین میتونین وصل شین و استفاده کنید حتی به اشتراک بذارین ...... (تجربه ام میگه گوشی از مودم بهتره :n01:)نقل قول:
مودم هست ولی زیاد نمیاد سمت ایران مارک زایکسل و هواوی دادن مقداد ی سرچ کنین پیدا میکنین فقط cat 6 باشن
3g تنهای اخر سرعتش از tdd بیشتر:n02:نقل قول:
تو تبریز هم هست منتها باید پولدار شم یکم برم بخرم تستش کنم
با سلام ،
دوستان آیا مودم DT-350 مثل بعضی مودم های شرکت D-LINK قابلیت به اشتراک گذاری هارد و پرینتر رو از طریق پورت USB داره؟
با تشکر از تست های سرعت، راهنمای خوبی برای افرادی که در حال تصمیم گیری هستند، بود.نقل قول:
اگر امکان داره مقایسه ای بین آنتن دهی مودم وایمکس و TD ارائه کنید.
آیا جهت مودم در این دو سیستم یکی هست یا متفاوته و اینکه قدرت آنتن دهی نسبت به وایمکس چطور هست.
همه مودم های من داخلی هستن ، فقط مودم ۴جی آنتن ۴جی خارجی داره پشت مودم بنابر این درباره جهت مودم اطلاعی ندارم (گذاشتم روی یک میز کنار پنجره)نقل قول:
از نظر آنتن دهی بهترین ۴جی هست ، همیشه بالای ۸۰ ۹۰ درصد میزنه قدرت سیگنال مودمم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد وایمکس هست، که ۳ تا ۴ چراغ از ۵ چراغ سیگنال روشن هست ، اگر خیلی اینور اونور کنم ۵ چراغ هم روشن میشه ، یک نکته که داره، من هروقت ۲ مگابیت نامحدود میگرفتم وایمکس سرعتم ۱ تا ۱.۵ مگابیت میشد، اما محدود که میگیرفتم ۲ مگابیت کامل سرعت میداد... :n35: گرونترین بسته ها و بدترین سرعت رو داره اصلا سمت وایمکس نرید، منم احتمالا تمدید نکنم
TD-LTE بین این ها ضعیف ترین سیگنال رو داره (شاید چون ۳۵۰۰ مگاهرتز هست) ،اوایل از ۳ چراغ فقط یکی روشن بود ، بعد ۱ هفته خیلی وقتا میشه ۲ چراغ، ولی کافیه تکون بدم بشه یدونه، همیشه هم داخل مودم میزنه سیگنال ضعیف
با این حال بهترین کیفیت رو داره
اگر پنجره به محیط باز دید نداره ریسک هست واقعا گرفتن TD-LTE :n35: از طرفی اگر آنتن بده بهترین هست :n19:
عالی بود داداش. منم ۴جی پلاسم. اگه تست خواستین بگین...
عالی بود داداش. منم ۴جی پلاسم. اگه تست خواستین بگین... . فقط ۱ سوال، گاهی جلوی CA میزنه Added و گاهی میزنه Activated, این دو حالت با هم چه تفاوتی داره؟
ایا tdd lte هم CA داره الان؟ از کجا میشه فهمید...؟
واینکه آیا tdd lte رو هم میشه در حال حرکت مثل fdd استفاده کرد؟ (با آداپتور های ماشینی) در حال حرکت دانلودش قطع نمیشه؟
ممنون
CA رو ADD میزنه یعنی اماده تجمیع هست ACTIVE میزنه یعنی فعال در حال تجمیع و استفادهنقل قول:
TD LTE هم CA داره ولی فعلا امکان استفاده نیست بصورت تجاری هنوز تو جهان 3500 بهره برداری نشده
چون فرکانس بالاتری هست نیاز ب پوشش قوی تری نسبت همراه میخواد که دانلودش قطع نشه و بهتره ثابت باشه
۱ سوال. ایا ایرانسل مودم های وایمکس رو با تی دی عوض میکنه؟ اگر رایگان نیست چه هزینه ای داره