ترافیک از سرورهای خارجی رو بستند کلا؟؟؟ :|
هیچ فایلی حتی با حجم پایین هم آپلود نمیشه دیگه :n03:
نشد ما تو این ایران یه سرویس درست حسابی ببینیم که پایدار بمونه...
Printable View
ترافیک از سرورهای خارجی رو بستند کلا؟؟؟ :|
هیچ فایلی حتی با حجم پایین هم آپلود نمیشه دیگه :n03:
نشد ما تو این ایران یه سرویس درست حسابی ببینیم که پایدار بمونه...
خب دادا گریه نداره که، همینقدرهم که دارن سرویس بهتون ارائه میکنن باید از خداتونم باشه.نقل قول:
از کدوم یکی از سرویس دهنده ها میتونی تا سقف ماهی 5ترا با 10هزارتومان دانلود کنی:/...
فایلهات رو بریز روی trainbit یا upera سرور ایرانش و بعد ریموت کن...
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
دوستان این شاتل لند برای سرویس های آرت هم قابل استفاده هست یا نه؟
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
:n24:نقل قول:
مردی بیا Tee اونجا با هوک و همر بحث کنیم.:n02:
آخه مشکل اینجاست که من فایلهام فیلم و گیم و این چیزا نیست . چندتا VPS داشتم میخواستم یه پروژه ای رو دنبال کنم که عملا به مشکل خوردم :n15:
این سایتهایی که معرفی کردی رو تست کردی دادا رو همین شاتل لند؟ جواب میده؟
شاتل لند خیلی سرویس خوبیه اما حتما نیاز به گرفتن سرویس از یک آپلود سنتر دیگه به عنوان مکمل رو دارید، آپلود سنتری که کار انتقال فایل های شما از سرور خارجی رو به سرور های داخلی و یا اسپلیت کردن رو انجام بده
سلام
با توجه به پست های اخیر دوستان ، آپلود سنتری هست که هم قیمت مناسب باشه و هم سرورش داخل ایران؟
ممنون میشم معرفی کنید
upercaنقل قول:
اگر با دوستان تو صفحات قبل بتونيد يه اكانت اشتراكي بلند مدت باهم ديگه بخريد خيلي مقرون به صرفه ميشه
منم اگر بخوايد هستم
دوستان سلام . من یک فایلی رو اول رو upera اپلود کردم که حجمشم زیاد نبود ( 700 مگ ) بعد الان میخوام منتقلش کنم رو سرور شاتل نمیشه ... میزنه انتقال تا دقایقی دیگر انجام خواهد شد ولی من تا 10 دقیقه صبر کردم نشد ... مابقی فایل ها هم به همشن صورت منتقل نمیشن . اگه لطف کنید و راهنمایی کنین ممنون میشم
اگه فایلتون رو سرور خارجی بوده، مستقیما به سرورهای ایران upera منتقل نمیشه بلکه اول میره روی سرورهای خارجی upera و بعد از چند دقیقه یا چند ساعت( بسته به حجم فایل و ...) منتقل میشه روی سرورهای ایراننقل قول:
داخل پنل upera روبروی فایل هاتون محل ذخیرشو نوشته هر وقت محل ذخیره به IR تغییر کرد یعنی فایل به سرور داخلی منتقل شده و اونوقت میتونید به شاتل لند منتقل کنید
جدی بستنش؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ای عوضی ها
من برا خاطر همین اومدم شاتل که
میگم دیشب هر چی از تاینی میزنم منتقل نمیکنه
چیکارش کنیم الان؟؟؟؟
کسی راهی برای دور زدن این رو داره؟؟