سلام.
امیدوارم آدرسو درست اومده باشم:n27:
چند وقته که تو ویندوز 10 به یه مشکل اساسی برخوردم.
1-وقتی فلش مموریمو وصل میکنم.حدود 15 ثانیه طول میکشه تا دستگاه شناسایی بشه.:V4:
2-چند وقت پیش یه کارت کپچر پرتابل خریدم.زمانی که از طریق usb وصلش میکردم مدام وسط کار پیغام صوتی قطع و وصل میداد.تا اینکه بالاخره سوخت.:V9:
3-یه mp4 پلیر داشتم که مطابق معمول از طریق usb وصلش میکردم و موزیک و آهنگ روش میریختم و پاک میکردم.تا اینکه یه روز بهد از وصل کردن دستگاه دیدم سیستم نمیشناستش؟!!:V14:و دیگه هیچ وقت نشناختش.
4-یه دوربین عکاسی دارم که وقتی میخوام عکسامو بریزم رو کامپیوتر کابل مینی usb شو وصل میکنم به سیستم و عکسارو کپی میکنم تو هارد.امروز که خواستم عکاسرو بریزم تو هارد باز دیدم همون صدای قطع و وصل دیوایس (device) میاد.:V15: سپس آن شد که قبلا نیز شده بود.:V16:دوربین هم دیگه شناسایی نمیشه.
5-من یه هارد اینترنال قدیمی داشتم که کنار هارد اینترنال جدید به مادربورد وصل بود.موقعی که ویندوز بالا بود یه دفعه همون صدای قطع و وصل دیوایس شروع میشد.my computer رو که باز میکردم میدیم چندتا درایوی که مربوط بود به هارد قدیمی هی غیب میشه (remove) هی برمیگرده.تا اینکه این هارد هم به فنا رفت.
:V31:میخواستم بدونم این مشکل عدم شناسایی دیوایس به خاطر چیه؟
به خاطر ویندوز یا به خاطر آنتی ویروسه یا به خاطر مادر بورده.
ضمنا قبلا که دوتا هارد اینترنال وصل بود وقتی رو بوت میآوردمش بالا هاردو میشناخت.ولی الان دیگه اونو رو بوت هم نمیشناسه.