والا من در مورد اکو آفیس چیزی نمیدونم،کسی هم نمیشناسم که گرفته باشه؛ شرمنده :n06:نقل قول:
Printable View
والا من در مورد اکو آفیس چیزی نمیدونم،کسی هم نمیشناسم که گرفته باشه؛ شرمنده :n06:نقل قول:
دقیقاً مشکل همینه ، جالبه من تست کردم از صبح تا ساعتای حدود 1 ظهر سرعت سرعت خوبه ولی 1 به بعد هی بد میشه ! آخه این نشد که بهشونم میگی هی میگه برو PHP.NET دانلود کن ، جالبه که سایت php.net در تمام ساعت خوب دانلود میشه از سرور های خارج ایران این یعنی اینکه یک سری سایت فقط بازه و بفیه هم محدودن ! این چه وضعیتی آخهنقل قول:
شما سایت مخابرات رو ول کن حالت فرمالیته داره... مهم تر از همه چیز مرکز مخابراتیته, برو مرکز مخابراتی ببین اگر ثبت نام می کنه 1مگ نامحدود بگیر ازشوننقل قول:
24تا48ساعت هم برات وصل می کنن.
همین الان که من وارد پنل خودم میشم 2مگ نامحدود هم اگر بخوام می تونم ارتقاء بدم...
عزیز همین الان زنگ زدم مخابرات(۲۰۲۰) بیشتر از ۵۱۲ نامحدود ندارننقل قول:
سرویس های ۱مگ و ۲مگ محدودشون هم مسخرس،مثلا ۸گیگ ۱مگ بدون دانلود شبانه ۲۷تومن!
اینو با آرت ۱مقایسه کنید که ۲۰گیگ سرعت ۱مگ رو میدن ۳۰تومن
بچه ها تا ۳۰گیگ هم زدن بدون اینکه محدود بشن
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
عرض کردم خدمت شما راه اطلاع دقیق مراجعه حضوری به مرکز مخابرتی منطقه خودتون هست! وگرنه الان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در خود سایت tct.ir هم هست شما 2مگ نامحدود هم می تونی ثبت نام کنی ولی مهم پهنای باندی هست که مرکز مخابراتی شما در اختیار داره.نقل قول:
بنده هم اصلاً صحبت از محدود نکردم وگرنه طرف محدود می خواست که همین شاتل هست دیگه چه کاریه بره مخابرات!
پیروز باشد :n16:
عزیز از اون صفحه هم که شما گفتید امتحان کردمنقل قول:
فقط و فقط 512 نامحدود داره.50 گیگ اینترنت 2 مگ رو میده 72 تومن(آرت 4 که برای من سرعتش 2مگ هست و حدود 50 گیگ میزنم 57 تومن میدم)
مخابرات با این قیمت ها به نظرم توجیه نداره
جالبه من خودم 128 اکو دارم...قبلا تا دو سه ماه پیش سرعت دانلود 230 بود اما لان حدود 100 شده! برا همنی احتمالا من تغییر بدم سرویس رو روی 2 مگ! اپلود استفاده ندارم برا همین نمی تونم چیزی بگم.نقل قول:
شبانه هم از سایتهای داخلی با همون سرعت روز(البته کمی کمتر) و از سایتهای خارجی با سرعت حدود 50 میشه دانلود کرد... تقریبا 20 گیگی اجازه میده بعد محدود میشی الته ممکنه برای هر منطقه کمی فرق کنه...
سلام دوستان
با توجه به اطلاعات زیر ، نویز و کیفیت سرویس چطوریه؟ (128 اکو)
SNR UP : 18
SNR DOWN: 10
Attenuation UP:25
ATT DOWN:40
POWER UP:12
POWER DOWN:19
Data Rate :4608 640 kbps Max Rate :5088 1080 kbps
لب مرز هستی یعنی بیشتر از ۴ مگ نمیکشه خطط فاصلت زیاد هست با مرکز مخابرات انگارنقل قول:
این اطلاعات و جدول رو چطور باید بدست اورد!؟نقل قول: