درود
حوالی 1 بامداد شبکه NHK World TV یه برنامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نامی پخش کرد . اون چیزی که من با اولین برخوردم ازش فهمیدم اینه که هر هفته به معرفی سوژه های درحال ساخت (انیمه-فیلم) می پردازن و یه مانگاکا هم دعوت میکنن تا در مورد خودش و اثرش گفتگو کنند (یه مانگا خاکـ برسری نمیدونم دوجین بود فوجوشی بود چی بود رو میزگرد کرده بودن )
اطلـاعات خوبی میده که در فضای مجازی موجود نمی باشد . دیشب قسمتِ فیلم
Expelled From Paradise بود که معرفی بشه و ماهم اینجا بازش کنیم .
در نمایشگاه بین المللی انیمه سال پیش در توکیو ... Gen Urobuchi مانگاکا عنواین معروف و محبوب Mahou Shoujo Madoka Magica - Fate/Zero (حداقل انیمه هاشون رو ببینید) اعلـام کرد که درحال ساخت فیلمی اورجینال علمی تخیلی مکا با همکاری کمپانی Toei Animation است [No more information]
در برنامه دیشب گفته شد که داستان این انیمیشن اورجینال ... در آینده دور (2400) اتفاق میفته [بازم No more information] که طراحی و گرافیکش تماما CG و 3D خارق العاده ـست بدون ذره ای افکت دو بعدی حتی ! اغلب مبارزات تکـ به تکـ انیمه Live Action هست که خیلی زیباست خیلی ! به شخصه همچین مبارزات تمیزی که در سکانس های برگزیده در برنامه نمایش داده شد تا به حال ندیدم .
انیمه از لحاظ گرافیکی چیزی کم نداره و رو به راهه ... یه نرمی خاصی داشت کیف کردم .
چیزی که از شخصیت اصلی "آنجلـا" میدونیم ... اگه دوستان فیلم Pacific Rim رو دیده باشن یادشون هست که برای جنگـ با دشمن سوار بر ربوت رخش خود میشن و دشمن رو تار و مار میکنن . اینجا هم آنجلـا سوار ربوت ــش میشه و به جنگـ یه سری ربوت دیگه میره .
تهیه کننده و گارکردان که تو دیوار -ــ-
دوبلر ها شاخ و شاخ شکن . Sound track . Rie Kugimiya- Shin-ichiro Miki- Hiroshi Kamiyaـها هم از Narasaki . هرکدومشون حداقل 200 تا شخصیت مختلف و صد البته محبوب مثل کاگورا ، لیوای ،Trafalgar Law و... رو صداگذاری کردن و مقام برترین دوبلرها رو در سال های اخیر گرفتن .
نه از شخصیت پردازی خبری هست نه از پلـات فیلم واسه همین هیچ نظری ندارم اما خودم بخاطر دوبلرهای محبوبم ، آهنگساز و بند محبوبم و گرافیکـ و طراحی قوی انیمه حتما تماشا میکنم .
پیش بینی میشه سال بعد نسبت به امسال آثار با کیفیت و قابل دیدن بیشتری داشته باشیم که Expelled From Paradise هم یکی از آنهاست : )
پ.ن : نمیدونم تنها منم که فکـ میکنم طراحی لباسش الهام گرفته از انیمه Mahouka Koukou no Rettousei هست یا شما هم همینطور ؟!
-------
Eve no Jikan هنوز زیرنویس فارسی نشده ... ایشالله اگه بلکـ دینامیت نهایتا(!) به دست عزیزان رسید شروع میکنیم این یکی رو هم ساب میزنیم ; )