سلام.نقل قول:
آپلود دیگه؟!:n02:
:n11::11:
Printable View
سلام.نقل قول:
آپلود دیگه؟!:n02:
:n11::11:
درود.
اولین خبر این که توی اکس دی ای گفتن بعد از عرضه نسخه بعدی اندروید. به طور کلی استفاده از چیپ اکتا برای سورس اندروید تعریف میشه و خلاصه میترکونه
دوم این که گلکسی ان ایکس،دوربین میرورلس اندرویدی سامسونگ ترکونده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقایسه با دوربین های شاخ بازاره .
خیلی باهاش حال کردم؛الان مسئله قیمتشه
انفجار گوشی سامسونگ گلکسی سوختگی درجه 3 ایجاد کرد (عکس)
یک دختر جوان سوئیسی پس از انفجار گوشی سامسونگ گلکسی S3 در جیب شلوارش دچار سوختگی درجه 2 و 3 شد. فانی اشلاتر 18 ساله گفت که اقدام به شکایت کیفری بر علیه کمپانی سامسونگ خواهد کرد.
تصاویر پیوست شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بد نبود 808 رو هم وارد مقایستون میکردیننقل قول:
ضمناً مشخصات دقیق این دوربین DSLR :
دوربین Galaxy NX بعنوان یک DSLR سومین دوربین با سیستم عامل اندروید هست
منوی این دوربین(از سیمکارت پشتیبانی نمیکنه اما از WiFi بصورت آنبورد و بی نیاز از eyeFi پشتیبانی میکنه):
تصاویر مربوط به یک فورومه دیگست و فقط برای شما قابل دیدنه . یکجای دیگه آپلود کنید بد نیستنقل قول:
باید دید چقدر قضیه واقعیه
اوایل ورود s3 بود که یکی گذاشته بودش توی مایکروویو و سوزونده بودش انداخته بود گردن سام . باید دید این مورد هم واقعاً اشکال از باتری بوده یا بازم یک سناریوی جدید
808 رو وارداین نکردم چون خواستم با دی اس ال ار ها مقایسه شه.البته این میرورلس هست و دی اس ال ار نیست.
پیورویو با این اصلا قابل مقایسه نیست و گفتم کلاس کار رو پایین نیارم
به دلیل بازتر بودن دیافراگم 5D II mark نور دهیش بیشتره اما قدرت NX در عکس برداری خیلی ثقابل توجهه
در ضمن در مقابل رقبا اندروید رو پشت خودش داره،همینطور اپلیکیشن قدرتمند دوربین و ....
بهرحال چیزی که همیشه حرف اول و آخر رو میزنه کیفیت عکس هست نه نام یا برند یا حتی فناوری ادعایی و یا قیمت . پس پایین یا بالا رفتن کلاس واقعاً بی معنیه
چه یک گوشی هوشمند باشه چه یک کامپکت و چه یک Mirrorless و یا DSLR :
من بهترین سوپرزومهای دنیا رو داشته و دارم اما وقتی با یک اسمارتفون عالی میتونم همون عکسها رو بگیرم، دوربینها رو یا بخشیدم و یا در کمد رها کردم دارند خاک میخورند.
قسمت مهمش الان هوشمند بودنشه،شاید الان هیج دوربینی به پای 5d III mark نرسه،تو شب غکس میگیره بهتر از روز خیلی از دوربین ها
NX هم برای کسیه که میخواد همزمان با عکس برداری ، ادیت کنه و به اشتراک بزاره.
همچنین کیفیت بالایی رو نیاز داره و البته میرورلس ها کلا اول راهند، اما وقتی دوربینی که اندروید باشه میاد و اینجوری رقابت رو شروع میکنه،خیلی میشه بهش امید داشت.
الان اس 4 یکی از بهترین عکاسی های اندرویدی رو داره، اما آیا جواب یک خبرنگار رو مید ؟ یا یک عاشق عکاسی
انتظار فروش بالای ان ایکس هم نیست،اما این خودش کار جدیدیه. کیفیت دی اس ال ار با رابط هوشمند.
سنسور پیور ویو عالیه،اما در حد یک کمرافون ، در حد یک کامپکت عکس میگیره ،اما کار جدیدش این بوده که تونسته با یک گوشی ترکیبش کنه . همین استارت ها شروع یک نسل جدیدند
سلامنقل قول:
وای فایت چقدر روشن بود؟
سلامنقل قول:
وای فای من تقریبا همیشه روشنه.
رامتون چیه؟برای من با این شرایط شما زیر 20ساعت تموم میشه.نمیدونم برای برنامه های وایبر و واتس آپه یا چیزای دیگه.نقل قول: