این تریلر اخری بد جوری دل منو برد !!
مخصوصا اخرش که لوگو راکستار میاد و اون صدای مخصوصش !!
دلم خواست وحشتناک.یاد san andreas افتادم که لوگو میومد و با اسپری میکشیدن !!
واییییییییییییییی
Printable View
این تریلر اخری بد جوری دل منو برد !!
مخصوصا اخرش که لوگو راکستار میاد و اون صدای مخصوصش !!
دلم خواست وحشتناک.یاد san andreas افتادم که لوگو میومد و با اسپری میکشیدن !!
واییییییییییییییی
نقل قول:
لینک مستقیم بدید لطفا
امیدوارم تکراری نباشن عکس ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبر جدید : از این به بعد باید از پمپ بنزین ها ، بنزین بزنید به ماشین واگرنه خاموش میشه :n02::n09::n05::n10:
خیلی بد میشه که :n02:
از نظر من خوب شده :دی
یه خبر جدید هم اینکه اگه تو خیابونا مثل آدم رانندگی نکنید پلیس حالتون رو میگیره :دی
یعنی لازم نیست بزنید یکی رو له کنید تا پلیس بیفته دنبالتون :دی کافیه از سرعت مجاز بیشتر برید و ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این حس رو نه تنها مایکل بلکه همه گیمر ها دارن! اصلا Saint Row مقابل GTA مثل جاستین بیبر مقابل جان لنون کبیر میمونه!!!
به به این ارزوی دیرینه ی من از نسخه های قبلی GTA تا الان بود .... تو هر GTA سعی میکردم با مود و ..... اینکارو بکنم اما هیچ وقت موفق نشدم :دینقل قول:
ولی جالبه فرض کنید تو یه جاده ی کوهستانی برای گرفتن بنزین وایسی کنار جاده تا مردم بهت بنزین بدن یا مثلاً تا پمپ بنزین پیاده بری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خبر جدید : از این به بعد باید از پمپ بنزین ها ، بنزین بزنید به ماشین واگرنه خاموش میشه :n02::n09::n05::n10:
اگه میشه منبع این خبر ها رو بزارید.نقل قول:
یه خبر جدید هم اینکه اگه تو خیابونا مثل آدم رانندگی نکنید پلیس حالتون رو میگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی سایت های خبری من همچین چیزایی ندیدم،خود سایت راک استار هم نمیدونم چش شده برا من باز نمیشه.......