با سلام خدمت همه دوستان یه پیشنهاد داشتم
اگه یکی از بزرگواران لطف می کرد و مطالب مهم رو تو پست های اول جمع می کرد خیلی عالی میشد
مثل تاپیک کنکور 91
Printable View
با سلام خدمت همه دوستان یه پیشنهاد داشتم
اگه یکی از بزرگواران لطف می کرد و مطالب مهم رو تو پست های اول جمع می کرد خیلی عالی میشد
مثل تاپیک کنکور 91
نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به لینک زیر یه نگاهی بنداز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بعد از اینکه دیپلمم رو گرفتم فامیلیم رو تغییر دادم..وقتی که رفتم سوابق تحصیلیم رو تایید کنم اونجا تو مشخصاتم فامیلی قبلیم نوشته شده بود..
بعد تو همون سایتی که سوابق تحصیلی رو تایید میکردیم اینو نوشته بود:
منم دیگه اصلاح نکردم و تایید کردم...الان که میخوام ثبت نام کنم وقتی کد سوابق رو وارد میکنی خودش خودکار اسم و فامیل و...رو ثبت میکنه و نمیتونی عوضش کنی. نمیدونم چیکار کنم:41:نقل قول:
- داوطلبانی که بعد از اخذ مدرک تحصیلی مشخصات سجلی خود را تغییر داده اند نیازی به اصلاح مدرک تحصیلی ندارند و بر اساس اطلاعات مشخصات سجلی قبلی خود شناسایی می شوند .
حالا تو شناسنامم تو قسمت توضیحاتش نوشته که فامیل قبلیم چی بوده و الان عوض شده..روز کنکور اگه شناسناممو ببرم قبول میکنن؟
قبلا عین همین سوال پرسیده شده بود و یکی از دوستان کامل و از رو دفترچه جوابشونو داده بودنقل قول:
خلاصه بگم که مشکلی ندارین و میتونین ثبت نام کنینو بعدا با شناسنامتون برین سر جلسه
این بیت " بر او راست خم کرد و چپ کرد راست خروش از خم چرخ چاچی بخاست
تو کلک معلم ارایه ی چرخ چاچی رو نوشته استعاره از کمان
در حالی که من فکر می کنم باید مجاز باشه چون داره اشاره می کنه به محل ساخت کمان
من اینجا تشبیهی نمی بینم بین کمان و چرخ چاچی که بگیم یکی از طرفین شبیه حذف شده که استعاره باشه
دوستان نظرتون چیه ؟ این مجاز یا استعاره ؟
ساجدی درست نوشته. توی بیت که فردوسی نگفته خروش از محل ساخت کمان بلند شد؛ گفته که خروش از خود کمان بلند شد. و چون کمان در چاچ درست شده؛ چرخ چاچی رو بجای کمان آورده که میشه استعاره.نقل قول:
لازمه پرش کنیم؟اصلا حس اموزش پرورش رفتن ندارم:sq_3:نقل قول:
دوستان من چند سال پیش کنکور دادم ولی معدل امتحانات نهاییم کم شده با توجه به اینکه تاثیر زیادی داره تو کنکور میشه بگید ایا راه جبران هست واسه معدل و ایا چقدر امسال تاثیر داره واسه دولتی
دوست عزیز میشه بگین تو کدوم تاپیک این سوال پرسیده شده بود؟نقل قول:
مرسی. نه بخاطر سهمیه که نمیخوام این کارو بکنم. اصلا دبیرستانو همونجا گذروندم و سهمیه ام برای همونجاست. فقط بخاطر اینکه شهر خودمه و دسترسی به حوزه امتحانی راحته، نه این تهران بی درو پیکر که معلوم نیست کجاش بیفته حوزم.نقل قول:
فقط نگرانم بعدا نگن شما که ساکن تهران بودی چرا محل سکونتت رو اشتباه وارد کردی. گرچند که چون در هیچ چیزی تاثیر نداره، فکر نمیکنم براشون مهم باشه
شما دو کارت رو میخری بعد اگر در فرم ثبت نام اعلام علاقمندی به پیام نور کنی میگه اطلاعات کارت دوم رو هم وارد کنی.نقل قول:
کنکور سراسری و پیام نور که جدا نیست. یک کنکوره که شرکت میکنی اگر مجاز بشی میتونی هم از رشته های سراسری انتخاب کنی هم پیام نور و غیرانتفاعی
همون فرم شماره ص 45 دفترچه رو میگی دیگه؟نقل قول:
منم برام سواله. اما فکر میکنم مشکلی نباشه و احتمالا تا زمان ثبت نام دانشگاه بهش نیاز نیست. اگر الان حال نداری بعدا میتونی ببری.
چون پایین فرم نوشته بعد از پر کردن نزد خود نگه دارید.
فقط اگر از کنکوری های قدیم که تجربه دارن یکی تایید میکرد خیال ما راحت میشد بهتر بود!