ترند میکرو خوبه ولی اون چیزی نیست که فکر میکنید درمقابل ویروس های ناشناخته و در مقابل جلوگیری از پخش ویروس و پاکسازی ضعف زیادی داره و تنظیمات درست حسابی هم نداره تا کاربر خودش امنیتش رو زیاد تر کنهنقل قول:
ترند میکرو خوبه ولی اون چیزی نیست که فکر میکنید درمقابل ویروس های ناشناخته و در مقابل جلوگیری از پخش ویروس و پاکسازی ضعف زیادی داره و تنظیمات درست حسابی هم نداره تا کاربر خودش امنیتش رو زیاد تر کنهنقل قول:
سلامنقل قول:
آره دقیقا ، من خودم هم موندم رو چه حسابی ترند مایکرو اون امتیازو گرفته ؟؟؟؟؟؟؟ :n13:
در مورد حرفای آخرت با همشون موافقم به جز شماره 4 ( بیت از کسپر سنگین تره ) حتی روی سیستم من که i7 - رم 8 - گرافیک 2 هست
اما در مورد شماره 3 هم بگم که از آپدیتهای بیت هم نمیشه بک آپ گرفت
سلامنقل قول:
اگه اینطوری باشه که عالیه
نه من که اصلا سافت حسابش نمیکنم :n08: ولی خب از روی نتایجش این حرفو زدمنقل قول:
جالبه شما مشگل سنگینی دارید من توتال 2013 رو برای لپتاپ پدرم نصب کردم کاهش سرعت ناچیزی داشتنقل قول:
intel Core 2 Duo 2.66 GHz - Cache 3MB - BUS 1066 MHz
با 2 گیگ رم
و روی لپتاپ خودم تقریبا بجز سرعت بوت کاهش دیگه ای احساس نکردم
آره سنگین هست ولی نه جوری که نشه باهاش کار کردنقل قول:
فعلا نصب کردم ، موندم براش کرک پیدا کنم و شب بزنم آپدیت
بعد اسکن کنم ببینم چجوریاست ( البته بهتر بگم ، یکم باهاش ور برم ببینم چجوریاست ) :n07:
سلام دوستان عزیز
آقا کسی کرک اینترنت سکیوریتی 2014 بیت دفندر رو نداره
من دارم ولی برای 2012 و 2013 هست
اما برای 2014 میخوام
ممنون :n16:
سلام
یه کنترل کننده ای یه بخشی اسمش رو نمیدونم رودکستاپ میاد وضعیت انتی ویروس رو به صورت خلاصه نشون میده
اون اشتباهی ضربدرش خورد بسته شد حالا دیگه نمیاد رو دکستاپ
راه حلی داره بیاد؟
سمت راست پایین ساعت روی بیت دفندر کلیک راست میکنی بعد میزنی show security widgetنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم فکر نمیکردم با توضیح ناقصم بفهمی چی میگمنقل قول:
یه سوال دیگه اگه روی این باشه یا روی بقلیش باشه چه فرقی میکنه؟
هرکدوم رو به صورت جدا توضیح میدی؟
سلام" حالت کنترل اتوماتیک یا خلبان خودکار ( آبیه )، همه تنظیمات روی پیش فرض اند اما کناریش تنظیمات کاربراند. اگه یه تغییر کوچیک ایجاد کنید حالتش عوض میشه.
سلام
لایسنس 180روزه برای بیتدفندر موبایل مخصوص اندروید :
لینک دانلود نرم افزار :
================================================== ========
هر چند که گزینه ای برای اپدیت کردن نداره ولی اگر خواستید استفاده کنید اول باید یک اکانت در اینجا درست بکنید :
و بعد از ورود به اکانت باید به قسمت بالا و در سربرگی که ایمیل شما رو زده کلیک کنید و از بین گزینه ها ، گزینه products رو انتخاب بکنید و از گزینه های موجود بزنید اضافه کردن لایسنس کی و بعد از وارد کردن و شناسایی کی لایسنس که گرفتید ( براتون ایمیل شد) حالا برنامه رو نصب بکنید و یوزر و پسورد اکانت رو بزنید و باید به اینترنت وصل بشید تا برنامه به اکانت شما کانکت بشود و لایسنس وارد شده رو بشناسه و برای شما 180روز اکتیو بشود.