خدا رو شکر امروز هم وضعیت خوب هست :) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خدا رو شکر امروز هم وضعیت خوب هست :) :
دوستانی که سرویس 512 آپ تو 2 دارند و سرعت دانلودشون بالای 250 هست تو مودمشون حداکثر سرعت را روی 2 بستندیا 4 ؟
حسین جان، این کاری که انجام میدند، یعنی محدودیت سرعت ، نرم افزاری هست.نقل قول:
من فروردین ماه که سرویس گرفتم، 4 مگابیت رو گرفتم، توی این مدت هم بین سرویس های 128 و 2 و 4 اشون سوییچ داشتم، همیشه دست به داون استریم و آپ استریم مودم نزدند، بلکه براست رو بلافاصله بعد از تغییر سرویس، نرم افزاری انجام میدند.
الان هم 512 مگابیت تا 2 مگابیت دارم که داون استریم روی همون 4 مگابیت هست ؛ سرعت دانلود با دانلود منیجر هم روی همون 250 کیلوبایت هست که خب گه گداری واسه ی من موقتی بیشتر هم میشه ولی پایدارش همون 250 کیلوبایت هست.
فرشاد جان عزیز میشه لطف کنید و بگید که چطور باید مقدار داون استریم رو تغییر داد؟نقل قول:
اصلا از کجا باید فهمید که روی چه مقداری تظیم شده؟
طاها جان؛ داون استریم و آپ استریم رو خود ما نمیتونیم تغییر بدیم، بلکه مقادیری هستند که بسته به سرویسی که از شرکت ها میگیریم، اصطلاحا میگند خط رو روی اون مقدار بستند و با همین مقداری که میبندند، سرعت دانلود و آپلود ما مشخص میشه. (البته سوای بحث براست های نرم افزاری یا لیمیت کردن ها و ...).نقل قول:
مقدارش رو هم میتونید داخل مودم خودتون ببینید ، کافیه که داخل آدرس بار مرورگرتون بزنید 192.168.1.1
برای تغیر مقدار دان استریم و اپ استریم باید به خود پشتیبانی زنگ بزنید تا براتون تغیر بدننقل قول:
در ضمن صفحه کنسول مودم ها فرق میکنه چه صفحه ای باشه ولی اکثرا روی 192.168.2.1 یا 192.168.1.1
هستن
من فعلا منتظرم تا واسه ی این عیدهایی که توی راه هست، دوباره از این آیتم های یکی بخر ، دو تا ببر :دی راه بندازه تا یه حجمی برای روز مبادا بگیرم و انبار کنم :دی
منم به همچین چیز هایی محتاجمنقل قول:
من الان 6.5 گیگ دارم اگه یه 5 گیگ بده خوب میشه
مثلا 5 گیگ بخر 5 گیگ ببر :دی:دی:دی:دی
خوشم میاد تو هم مثل خود اهل احتکاری :دینقل قول:
احتمالا این سری هم 5 گیگ بخر ، 5 گیگ ببر راه میندازه ! :دی :دی
من این ترافیک 5 گیگ توی ماه واسم بیش از حد معمولش جوابگو هست اما خب یه گاهی بعضی دانلودها رو آدم طاقت صبر نداره یا میخواد ویندوز عوض کنه و ... و اون موقع هست که حجم انبار شده، به کمک میاد :دی :)
ای گفتینقل قول:
حرف توی دلم بود
من انقدر بدم میاد برای دانلود یه فایل تا شب صبر کنی :دی:دی:دی
من هر وقت نیاز داشته باشم میزنم دانلود :دی
در ضمن اینکه من اکثرا لینوکس کار میکنم دیگه نمیشه برای اپدیتش تا شب صبر کرد :دی:دی