سلام
1- معمولاً یک ضربدر همون بالا هست که میزنید و اون چیزها میره.
2- من هم لایو والپیپر گذاشتم. ربطی به باتری نداره. مشکل از چیز دیگه است. فکر کن که از چی بوده.
رام زدی؟ شاید مال اونه.
سلام
1- معمولاً یک ضربدر همون بالا هست که میزنید و اون چیزها میره.
2- من هم لایو والپیپر گذاشتم. ربطی به باتری نداره. مشکل از چیز دیگه است. فکر کن که از چی بوده.
رام زدی؟ شاید مال اونه.
1- اره ديگه معمولا يه ضربدر هست اگه اونو بزني ميره اما تو عكس اگه ببينين ضربدر نيستنقل قول:
2- من به گوشيم رام نزدم فقط واسه اپديت دادم يه مغازه اي اون بصورت افلاين اپديتش كرد داد بهم
اين اپديت، اپديت جديد گوشيه؟ فارسي رو ساپورت ميكنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما یه عکس (اسکرین شات) از
Setting>About phone بگذار. جایی که ورژن نرم افزاری را نوشته.
شما، مگه PC Companion نداری؟ اون حودش روی کامپیوتر نصب میشه و آپدیتها را از سایت سونی میگیره.
این آپدیت رام رسمی است. اگر شما رام زذه باشی، به دردت میخوره. (برای برگشت به رام رسمی)
سلام
کسانی که این گوشی را دارند، کیفیت پخش صدا در حالت ماگزیمم چطوره؟ مال من خش داره.
سلام.کیفیت در حد بنز cls 500 :Dنقل قول:
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
كيفيت عاليهنقل قول:
شايد مال تو رو گرد و خاك گرفته باشه
اينم از عكسانقل قول:
پي سي كمپنين دارم وقتي هم ميخوام باهاش اپديت كنم 4 ساعت طول ميكشه بعدشم ايراد ميده يا طولاني ميشه از حال و حوصله ميرم خودم قطع ميكنم
فكر كنم رام زدم ديگه. اگر رام رو اپديت كنيم يعني سيستم عاملش رو ارتقا داديم مگه نه؟
باتري رو ديشب بيست دقيقه گذاشتم تو فريزر بعد برداشتم گرم شد گذاشتم رو شارژ الان خوب شده اگه بازم ايراد بده چي كار كنم ببرم شوك بزنم بهش؟ به گوشيم فلش بزنم؟
نه!نقل قول:
این ورژن اصلیه. مال من هم همینه؛ البته اون آپدیت را هم گرفتم.
باتری لیتیومی نباید فریز بشه. ولی اگه بهتر شد که هیچ.
من میگذارم تو شارژ تا 100%؛ تازه بازهم میگذارم چند دقیقه دیگه بمونه.
بنظر من برو نمایندگی. شنیدم تو بازار موبایل (پایین تر از علاالدین) یه نمایندگی تعمیر داره. یا بنام سونی یا بنام پارس کامتل.
--------------------------------------------------------------------------------
حالم گرفت. این گوشی سلطان صداست. من خیلی مراقبش هستم. نمیدونم چرا اسپیکرش اینجور شده. شاید کسی دستکاریش کرده.
اسپیکرت مشکل سخت افزاری پیدا کرده متاسفانه
با یک پلیر دیگه تست کن ببین شاید نرم افزاری باشه
نه نرم افزاری نیست. فقط وقتی زیادش میکنم روی ماکزیمم؛ کیفیتش بد میشه.
روی ولوم کمی کمتر عیبی نداره.