سلام دوستان در مورد نحوه ريست كردن پرينتر سه كاره سامسونگ مدل 3400 لطفا كمك كنيد
Printable View
سلام دوستان در مورد نحوه ريست كردن پرينتر سه كاره سامسونگ مدل 3400 لطفا كمك كنيد
در مورد سامسونگ scx-3400 نحوه ريست كردنش لطفا كمك كنيد
منم دقیقا همین مدل دارم که چهارکاره هست و وایرلس داره. از لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پنج تای اولی دانلود کردم که چهارتاش مربوط به 3405 هست و یکیش هم ننوشته مربوط به چیه فقط ورژن نوشته. همش امتحان کردم ولی دقیقا همین ارور میداد. ضمنا رفتم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و firmware اصلی را دانلود کردم. توی راهنماش که پی دی اف بود دو روش برای نصب firmware بود. یکی از طریق usb و یکی از طریق شبکه با internet explorer. از طریق usb نصب کردم و نصب شد و ریستارت شد.ولی درست نشده فکر کنم. البته من به توصیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی چیپست چسب زدم. و ارور میده که کارتریج نصب کنید. و هنوز چراغش قرمزه. از روش اینترنت اکسپلورر که میرفتم برای نصب firmware قبل از اینکه بخواد نصب کنه اول بررسی میکرد فایل firmware. و من هر 5 تا فایل که بالا گفتم دانلود کردم دادم بررسی کنه و برای همش گفت نامعتبر هست. ضمنا من توی صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم که برای خرید از اون سایت باید شماره سریال پرینترم را بدم چون تو این صفحه اون مدل هایی که شماره سریال بخواد با یک ستاره قرمز مشخص کرده. پس میشه نتیجه گرفت که اگر برنامه ای برا ریست پرینتر من باشه باید سریال بخواد تا درست کار کنه. این تمام اطلاعاتی بود که تو این مدت بعد از تموم شدن شارژ کارتریجم بدست آوردم. البته اینو بگم من کارتریجم تمام شد رفتم 10 تومن یک تونر خریدم بعد با دریل کارتریج سوراخ کردم ( چون جای پیچ نداره که باز کنی) و تونر ریختم توش پر شد بعد چسب زدم. فعلا که داره پرینت میکنه و مشکلی نیست. ولی طبق چیزایی که تو این سایت پرینتر ریست و تو پست های قبلی دیدم این موقتی هست و بعد از مدتی از کار می افته به خاطر همین میخوام قبل تا دیر نشده ریست بشه. از صفحه 60 به بعد هم خوندم این فروم ولی راهی برای ریست پیدا نکردم. سایت های خارجی هم چیزی پیدا نکردم.نقل قول:
آپدیت: وقتی به چیپ کارتریج چسب زده بودم اصلا پرینت نمی کرد. چسبش برداشتم پرینت میکنه ولی هنوز چراغش قرمزه و ریست نشده.
پرینترش دیدم. برای یکی از دوستادم 4 سال پیش خریدم. یک بار تونرش تموم شد رفتیم دادیم شارژ کرد ولی دیگه چیپست عوض نکردیم و و ریست هم نکردیم. جراغش قرمزه ولی فعلا که کار میکنه. یک فایل پی دی اف فارسی دارم که مربوط به این مدل هست. حالا ببین به دردت میخوره. اگر تونستی ریست کنی بگو من هم برم برا دوستم درست کنم. دوتا فایل هم هست برای firmware همین مدل باید باشه. حالا امتحان کن ببین به کارت میاد یا نه. خودم امتحان نکردم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرینتر های جدید سامسونگ مثل 3400 - 3405 و از این قبیل فقط و فقط از طریق CRUM ریست میشن. به همین دلیل باید براتون فایل مخصوص با پرنترتون نوشته بشه. بنده این کارو انجام میدم. لطفا به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
میتونید برید تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که یک سایت روسی هست درخواست بدید و هر یکشنبه به درخواست ها جواب میدن و ریست را براتون آماده میکنن. البته چون زبان سایت روسی هست باید با گوگل کروم برید و بگید که ترجمه کنه. بعد در قسمت I don't Speak Russian میرید و درخواست میدید. باید شماره سریال و ورژن و شماره کرام را هم بدید. متأسفانه ورژن دستگاه من 3.00.01.10 بود که ریست براش موجود بود. اما من اشتباه کردم و از سایت سامسونگ ورژن 19 دانلود کردم و دستگاه آپگرید کردم. اما برای ورژن 19 ریست موجود نیست فعلا. حتی برای ورژن 18 هم دارن ولی مثل اینکه 19 هیچ جا نیست فعلا باید صبر کنم تا آماده بشه. ضمنا این سایت که گفتم مجانی میده و فقط در هفته یک دونه ریست میشه گرفت و نمیشه استفاده تجاری کرد.
چرا باید جلوی اتوماتیک آپدیت دستگاه پرینتر خود را بگیریم!
کارخانه های پرینتر سازی سامسونگ و زیراکس برای فروش کارتریج بیشتر محدودیت هایی را برای استفاده از دستگاههای پرینتر تولید شده خود قائل میشوند
به این صورت که بسته به مدل دستگاه خریداری شده تعداد صفحاتی که میتوانید از یک کارتریج پرینت بگیرید بین 2000 تا 6000 صفحه متغیر است
شمارش صفحات پرینتر شده توسط یک چیپ که بر روی کارتریج قرار داده شده انجام میشود.
تعداد بسیاری از کاربران این دستگاهها میخواهند این محدودیت را از بین ببرند چون با این کار صرفه جویی قابل ملاحظه ای در هزینه ها میکنند
برای اینکار شما میبایست از فریمورهای تغییر یافته استفاده کنید.(فریمور برای پرینترها مانند ویندوز برای کامپیوترهای شخصی است)
مشکل از آنجا به وجود میاید که شرکت های سازنده این دستگاهها با آپدیت کردن این نرم افزارها سعی میکنند دستگاههایی که از این فریمورهای تغییر
یافته استفاده میکنند را از کار بیاندازند و مشتری را مجبور به خرید یک کارتریج جدید کنند.
برای همین موضوع شما میبایست جلوی آپدیت شدن پرینترهای ریست شده خود را بگیرید.که با آموزش زیر به راحتی میتوانید این کار را انجام دهید
این آموزش رو میتونید از لینک زیر با فرمت پی دی اف دانلود کنید
سلام
دوست عزیز ،
ریست سزیالی scx3200 را ممکنه بفرستید؟ایمیلم اینه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.
دوستان نگران نباشید با همین فریم ور مشکل حل میشه هیچ نگران نباشید با همین ریست کنید درسته چراغش قرمز میمونه و فقط یک بار در اول میپرسه میخوایین با این کارتریج کار کنید یا نه اوکی بزنید و استفاده کنید بعدا هم هیچی نمیشه من بیشتر از 10 بار بعد این که نیاز داشت به ریست کارتریج رو شارژ کردم و هنوزم چراغم قرمزه اما همیشه هم استفادش کردم . درضمن من تو دفتر فنی استفادش میکنم و اینو بدونید هر هفته 1000 تا برگ رو راحت میزنم .
موفق و پیروز باشید .اگه خواستیم اموزش بیشتری بدم باهام ر تامس باشید
لطفا یکی منو راهنمایی کنه پرینتر ml1860 سامسونگ دارم چجوری ریست کنم؟ مرسی.