دوست عزیز esilovexp بابا ول کن فیزیک چند بزنی نزنی ، من که اصلا هدفم این درصدا نیست، به جای اینکه فکر کنی من چجوری فیزیک 100 بزنم فک کن ببین چجوری میتونی روزی 10 ساعت فیزیک بخونی!!!! درصد مرصدو ولش کن درستو بخون بعدا تو کنکور خودت راحت تری !!!! هر روز بیای اینجا وقتتو تو نت بگذرونی موقع کنکور به جای اینکه بگی چجوری 100 بزنم میگی کاش این وقتارو درس میخوندم.بچسب به درست.... من اولای تابستون مثل شما بودم الان اقتادم رو غلطک . اصلا به درصد فکر نمی کنم فقط به لذتی که از خوندن ریاضی و فیزیک و درگیر شدنه باهاشون میبرم فکر میکنم! مگه فیزیک چیه که انقد خودتو میترسونی؟؟؟؟ یه فیزیک 1 داریم که آینه هاست ، چیزه زیادی نیست ، فیزیک 2 رو که بیشترشو پیش میخونی + چنتا بخش درباره دما و حالت ماده که آبه ، فیزیک 3 رو هم که نمی گم چون واقعا آسونه + من کنارش تستای خیلی سبز رو میزدم کلی لذت میبردم الانم دیگه نیازی ندارم فیزیک 3 رو بخونم چون موقعش خوب خوندم.میمونه فیزیک 1و2 پیش که اونارم لازم نیست الان فکر خودتو درگیر کنی!
بازم میگه بشین درستو بخون!!! واسه خودت میگم....
به نظر من هیچ چیزی زیبا تر از درگیر شدن با یه مسئله نیست. نتو ببوس بذار کنار، اصلا بگو یکی برات پس بذار رو PC دیگه نتونی بری سراغش، یه هفته عذاب میکشی اما عادت میکنی