اونجا که کاری داره راحت میشه رد کرد ! مخصوصا اگه رو هارد بازی میکنی.نقل قول:
نه نداره یکم جلوتر از یه دره که میری تو سیو میشه. :n18:
Printable View
اونجا که کاری داره راحت میشه رد کرد ! مخصوصا اگه رو هارد بازی میکنی.نقل قول:
نه نداره یکم جلوتر از یه دره که میری تو سیو میشه. :n18:
نقل قول:
آره به سختی ردش کردم و اون تونل ها رو هم رد کردم.
الان رسیدم به مرحله ای که باید وارد لابی اصلی بشیم.
این دیگه خیلی سخته.
از کدوم مسیر باید برم داخل لابی؟
باید از بین شون رد بشم؟
-=========================
یه سوال:
من با همین صدا خفه کن، بدن دیده شدن کسی رو میکشم، باز هم منفی میده.
با اون طناب خفه شون هم میکنم از پشت سر باز هم منفی میده.
مینویسه non-targeted casualiton !!!
چرا؟
به مسخره ترین شکل ممکن ردش کردم!!!:n02:
رفتم تا نزدیکی های لابی، همه حالت زرد رنگ شده بودند، دم آسانسور که نارنجی شدند، کلید Call elevator رو زدم و بعد یک نفر رو گروگان گرفتم :n09:و رفتم تو، در ؛آخرین لحظه کشتمشون، و در کمال تعجب در آسانسور بسته شد و من رفتم مرحله بعد!!:n19: :n08:
به خاطر اینکه کسایی رو میکشی که نباید بکشی :n02:نقل قول:
یه سوال:
من با همین صدا خفه کن، بدن دیده شدن کسی رو میکشم، باز هم منفی میده.
با اون طناب خفه شون هم میکنم از پشت سر باز هم منفی میده.
مینویسه non-targeted casualiton !!!
چرا؟
اتفاقا منم الان همینجا رو رد کردم ... مخفی کاری رفتم تا در ورودیش که همه جمعشون جمعه و حرف میزنن.نقل قول:
به مسخره ترین شکل ممکن ردش کردم!!!:n02:
رفتم تا نزدیکی های لابی، همه حالت زرد رنگ شده بودند، دم آسانسور که نارنجی شدند، کلید Call elevator رو زدم و بعد یک نفر رو گروگان گرفتم:n09:و رفتم تو، در ؛آخرین لحظه کشتمشون، و در کمال تعجب در آسانسور بسته شد و من رفتم مرحله بعد!!:n19:
بعدش فهمیدن گازشو گرفتم رفتم دم آسانسورو همه شونو کشتم و رفتم بالا :n28: خواستم ریست کنم از اول مخفی کاری برم نشد رفت مرحله بعد :n03:
من با مرحله 16 Operation Sledgehammer خیلی حال کردم و واقعا جذاب و البته سخت بود...
خصوصا اون آخرهاش که پلیس ها میریزن تو شهر و تعدادشون خیلی زیاده..
من رو نرمال بازی میکنم.. فکر کنم فقط آخر مرحله 50 ..60 نفری رو کشتم...!!! و تنها مرحله ای بود که نتونستم به صورت مخفی کاری تمومش کنم (البته فقط آخرهای مرحله نتونستم مخفی برم )
همون قسمت رو میگم که پلیس ها و گروه ضربت میان تو شهر و شلیک میکنن و هرج و مرج میشه همه در میرن !
اولش که رسیدم یه نفر تنها بود با سیم خفه اش کردم ..
از پله های کافی شاپ اومدم پایین یه چند تا مین برداشتم پرت کردم دمه در... یه چند نفر رفتن رو مینا ! :n02:....
رفتم بالا به اسنایپر هم بود باهاش چند نفر رو هد شات کردم بعدش دیگه متوجه شدن ریختم سرم ..منم داخل یه گوشه مخفی شدم هر کسی اومد داخل به رگبار بستمش..تموم هم نمیشدن..خیلی سخت بود
آخرش که تموم شدن خیلی شیک به سمت درب خروجی ته خیابون رفتم و وارد مرحله بعد شدم..:n09:
سلام دوستان
میشه یکی محل دقیق سیو این بازیو بگه ؟ :n03:
دوستان چند سوال؟
2 چلنج در هر مرحله وجود داره که مربوط به تعویض لباس و خودداری از تعویض لباس تا پایان اون مرحله میباشد...........حالا کامل کردن هر 2 تاش با هم کاملا متناقض همه
برای کامل کردن بعضی چلنجها حتما حتما ما باید یکی رو بکشیم حتی افراد بی گناه و عادی........حالا جوابگوی این امتیاز منفی کیه؟:n02::n02:
در مرحله دادگاه ایا میشه بدون کشتن کسی چلنجها رو کامل کرد یا حتی مرحله رو رد کرد(به خصوص مرحله اول دادگاه)؟
برای سایلنت اساسین شدن نباید کسی غیر از تارگت رو گشت؟
بچه ها اون جایی که اوایل بازی تو هتل فرار میکنی بعد کلی پلیس هم دنبالتن با یه آسانسور میای پایین....یه جا هست دو طرف کلی پلیس هست و حتما باید از همون راه هم بری مترو...
تا میری همه بهت شک میکنن...چیکار باید کرد؟(ctrl هم کفاف نمیده)
برای سیو باید مکان های چک پوینت رو توی بازی پیدا کنی و E رو بزنی. البته زیاد سیوش درست حسابی نیس.نقل قول:
سلام دوستان
میشه یکی محل دقیق سیو این بازیو بگه ؟
نقل قول:
بچه ها اون جایی که اوایل بازی تو هتل فرار میکنی بعد کلی پلیس هم دنبالتن با یه آسانسور میای پایین....یه جا هست دو طرف کلی پلیس هست و حتما باید از همون راه هم بری مترو...
تا میری همه بهت شک میکنن...چیکار باید کرد؟(
ctrl هم کفاف نمیده)با کنترل از بینشون برو بعدش برو کلوچه بخور اینقد صب کن تا برن :n02:
خواستی instinct هات مصرف نشه میتونی از سمت چپ هم بری هانقل قول: